Buradan çıkan sonuç.. kimse mükemmel değilmiş Eltacım. Eşinin hamile bir kadına bakış açısı ve de senın onu haklı görmen mükemmellik kavramını çökertir..
Neredeyse mükemmel demiştim zaten :)
Beni başıboş bıraksa ben 1 ton olacağım için benim kilolarımı takip etmesi ikimiz için de hayırlı olanı.
Kızlar günaydın
Esrako çok çok geçmiş olsun Allah korumuş kızını ve seni umarınm böyle şeyler tekrar başına gelmez
başak 35 gözünaydın kızın büyümüşşşş aman dikkat tansiyona
gypyesra hadi yeni doktorunu beğenirsin umarım
petrik (nesrin) doktor dan gelince birşey yazmadın
kızlar benim ayaklarım şişiyor özellikle 3 gündür korkudan tansiyon ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor ama idrarda albumin testi yaptırsam mı diye düşünüyorum preeklampsi diye bir hastalık varya Allah korusun ondan hiçbirimiz olmayalım
sizlerin ayaklar nasıl işe resmen parmak arası terlikle geliyorum hem de kamu kurumuna düşünün yane sırnaşık şey
merhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu
Merhaba herkese,
Bugün acil yetiştirmem gereken işler vardı. Öğle yemeğinden geldikten sonra girebildim anca.. Bu arada, ben de herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
Esra'cım, bir İstanbul gurbetçisi olarak ben senin gibi Beşiktaş'lı değilim ama 4,5 senedir burada yaşıyorum. Yıldız'dayım canım, Toprak Holding'i bilirsin sen, tam oralarda.. Ne zaman geçeceksiniz bu tarafa? Hafta içi çalışıyorum, 37. haftamı bekliyorum izne çıkmak için. Ama haftasonu felan gelirseniz haberleşelim mutlaka.. Ayrıcaa, tatilde başına gelenleri okudum. Çok geçmiş olsun, büyük macera yaşamışsınız. Neyseki sonunda herşey hallolmuş. Böyle olaylar insana bir süreliğine stres yaşatsa da, aradan yıllar geçtiğinde gülümseyerek hatırlanacak anılar oluyor..
Kızlar, benim aklıma birşey takıldı. Doktora gidince unutmazsam soracağım mutlaka. Belki sizin de fikriniz vardır. Bebek dönmeden (tersken) doğum sancısı başlayabilir mi? Doğum sancım başlamadı, kimseyi korkutmayayım kaydirigubbakcemile3 Şimdi ben 37. hafta bitişine kadar çalışırım diyorum ya, kızlar erkenci olur biraz daha erken ayrıl diyenler var. Hatta benim bir arkadaşımın kızı 37. haftasında doğmuştu..
3 ay önce sezaryenle doğum yapan bir arkadaş aradı halimi hatrımı sormak için. Merak ettiğim birkaç şeyi sordum. Hastane için kesinlikle gecelik al diyor.. Belki önceden konuşmuşsunuzdur bunları ama ben de söyliyiim dedim sositososito
esrako
geçmiş olsun canım.kızma ama okurken biraz güldüm
Esrako, yay gadını gittin bula bula çiyanı buldun değil mi :) Çook geçmiş olsun..
Didoooo, kim demiş aslana bişey :) En iyi anlaştığım burçlardandır bir yay bir aslan... olay bitmiştir :))
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
buugunde iskele uzerinde gunesleniyorum sırtustu olmasada benzer seklide sirtima destek birseyler koyarak yatmısım karnım dana kadar meydanda kadının biri gulumseyerek geçiyor onumden merakına yenik dustu sordu hamilesiniz dimi diye:))) evet deim ay kaç aylık falan muhabeti ay alem bu insanlardev gibi karnım varkimi ikiz sanıyor kadında hamilesiniz dimi diyor diycektimyokbiraz fazla kaçırdım gobekyaptım .)))) neyse bukadıncagıza gerizekali falan demiyorum tabi sadce biraz garip bir soru idi okadar :)))
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
Aman da aman, hiç laf söyletmezmiş kocasına.. Allah nazarlardan saklasın sizi...Buradan çıkan sonuç.. kimse mükemmel değilmiş Eltacım. Eşinin hamile bir kadına bakış açısı ve de senın onu haklı görmen mükemmellik kavramını çökertir..
Beni başıboş bıraksa ben 1 ton olacağım için benim kilolarımı takip etmesi ikimiz için de hayırlı olanı.
buugunde iskele uzerinde gunesleniyorum sırtustu olmasada benzer seklide sirtima destek birseyler koyarak yatmısım karnım dana kadar meydanda kadının biri gulumseyerek geçiyor onumden merakına yenik dustu sordu hamilesiniz dimi diye:))) evet deim ay kaç aylık falan muhabeti ay alem bu insanlardev gibi karnım varkimi ikiz sanıyor kadında hamilesiniz dimi diyor diycektimyokbiraz fazla kaçırdım gobekyaptım .)))) neyse bukadıncagıza gerizekali falan demiyorum tabi sadce biraz garip bir soru idi okadar :)))
Canım, belki pot kırmamak için tersinden girmiştir kadıncağız konuya.. zemuszemus Benim annem kiloludur epey. Ama elma tipi vücut tipinde. Hani popo basen yok ama üst beden geniştir. Göbek de öyle.. Hiç unutmam yeni taşındığımız yerde komşunun biri, Allah kurtarsın, hamilesiniz galiba demişti de annem çok bozulmuştu kaydirigubbakcemile3
ebruska canım bende son donem hamile kalmaya calısırken tedavi falan çok kilo almıstım konu komsu esime hamile esra galiba diye soruyorlarmıs ama su anki durum oyle degilki koskocmaan gepgenis çok belirgin bir karnım var elimkolum bacagımda oyle sisman acaiyip tipte değil hani normalboyutlarda idim onceki halimdebellik ikarınbu hamilelik yani:X))) neyse artık bu tüiplemeye kizmiyorum tabiki sadece garipsiyorum oburu ayrı giıcıktı :)))
aynisi banada oldu gecen, yuruyemiyorum oturamiyorum, kadinin biri hamilesiniz sanirim dedi, hadi ya ne zekisin dicektim:)))
Bana da oldu :) hani şu düğüne giydiğim çiçekli elbise var ya, onu ararken bir mağazada "bana olabilecek bir şeyler arıyorum" dedim. Kadın karnıma baktı; hamile misiniz, dedi. Yok dedim, kolik olmuşum..
MERCİMEKİM, hayırlısı olsun canım. İşsizlik maaşı alabileceksin değil mi?
ÇOK TUHAF BİR ŞEY OLDU,
Balkonda yemek yiyorduk Onur'la. Birden bir şey düştü sofraya sanki yukarıdan, bir patırtı koptu. BİR KUŞ! Sanırım hastaydı, uçamıyordu. Onur eline poşet geçirdi, kuşu tuttu, savurdu, uçtu ama, en yakın noktaya kondu gene. Haydiiii, bütün sofrayı çöpe attık, masayı güzelce sildik. Korktum hastalık vs bulaşır mı diye... Neyse ki yemeği yarılamıştık.
aybende baktım az evel temmuz bebeklerine çok tatlılar massallah yaaa 29+3 de dogan bile eli kolu etli etli idi yani bizim karnımızdakiler bundan daha iri suan vay be dedimm kızlarr tuylerim valla diken diken oldu suan yazarken bile sira bize geliyorrrrr))
Yaww yapmayın bole.. ne sırası.. daha durun.. cok kucuguz biz.. amanın napıosunuz yaaa delikafadulden tutuşturmayınnnn beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?