2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benimde ayaklarım biraz yarım saat sallandırayım anında sisiyor ama benim çok enterasan sol ayagım davull gibi oluyor ksag ayagımsa biraz sisiyor mesela su an sol ayagım sandalyeye uzanık havada sag ayaıgım asagida sallanıyor ama ona pek birsey olmuyor demek damar rahatsızlıgım falan var solda iycene albumin eskiler çokbahsederdi tuzlu yeme albumin olursun falan dye simdiki preeaklamsi ile aynısey mi acaba yani yuksek tansiyon falan olayımıydı albumin neydi ki

arkadaslarda yazmıslar ama o sislikte el yuz heryer sisiyor tek ayaklar kıstas degil ayaklardada dr lar once on kaval kemigi idi sanırımn oraya bakıyorlarkemik kısmında sismi diye sayet sis değilse bileklere kadar sa sislik hiç korkma çokkolay

canım artık çok uzun uzun bakılcak birsey yokki aslındayani bizler gormek istiyoruzuçun uzun ama sabret çok az kaldı canlı canlı yuzlerini goreceğiz insallah artık suyu kıvamıa yerindemi durusu iyimi kalp atısı normalmi bunlarabakıp yolluyorlar benim muaynelerde kısa suruyor merak etme yani atlanılan birsey yoktur

canımbilmezmiyim toprkak holdingni oralarıçokiyi biliyorumo binanın yapılısını ta insaat zamanlarını bilirim sen ne diyorsun:)) valla iste aftabru ile konusalım temmuzun ilk haftası geçeriz esra gelir ayca belki katılır istanbullu diger arkadaslardan angel sanırım ben pekçikmiyorum artık demisti fasulyeko glir sende gelirsin belki canbaz gelir insalha temmuz gibi tekrar bir gorusuruz soyle klimali hos bir mekanda fena olmaz :)X

agrı yapan sey bebegin asagı inip doum eylemi baslatması değilaslen rahim kasılmaları agrı yapıyor bebegin sekli her ne olursa olsun rahim kasılıp agrı baslayabilir allah korusun tabi simdi olmasın 35 haftadan sonra isteyen dogurabilir))))

esrako
geçmiş olsun canım.kızma ama okurken biraz güldüm

helincim iyi yolculuklar sana gule gule git insallah bebisine kavusmaya gidiyorsun resmen nası heycan yapmıssındır tahmin edebiliyorum

Esrako, yay gadını gittin bula bula çiyanı buldun değil mi :) Çook geçmiş olsun..
Didoooo, kim demiş aslana bişey :) En iyi anlaştığım burçlardandır bir yay bir aslan... olay bitmiştir :))

buldum valla yaa çiyanıda buldum :)))
sen nereye gidiyo kuzum ben anlamadım mekan değisikligi demissin daha evel sinop falan demistin seyahat nereyeeee ????
x

aaaa mercimekim yaa snmiydin ay sonuna kadar çalısıp tam maas alayı diyen sendin sanırım e simdi nolcakk tam maasıın alcaksın dimi yani onda sorunyoktur ama tazminat biryanadasen smimdi ssk dan dogum parası falanda alamıycaksın degilmi su anda seni isten çıkarmalarıhiç yasal değil istersen mahkemeye verebilirsin buna hakları yok sen 4 ay dogum izni esnasında ssk dan para alcaktın ondan mahrum oldun simdi ya birsey yapmayacakmısın ?

buugunde iskele uzerinde gunesleniyorum sırtustu olmasada benzer seklide sirtima destek birseyler koyarak yatmısım karnım dana kadar meydanda kadının biri gulumseyerek geçiyor onumden merakına yenik dustu sordu hamilesiniz dimi diye:))) evet deim ay kaç aylık falan muhabeti ay alem bu insanlardev gibi karnım varkimi ikiz sanıyor kadında hamilesiniz dimi diyor diycektimyokbiraz fazla kaçırdım gobekyaptım .)))) neyse bukadıncagıza gerizekali falan demiyorum tabi sadce biraz garip bir soru idi okadar :)))

aynisi banada oldu gecen, yuruyemiyorum oturamiyorum, kadinin biri hamilesiniz sanirim dedi, hadi ya ne zekisin dicektim:)))

Esrako...

evet bendim o..ay sonuna kadar çalışcam ve tam maaşımı alcam onda bi sorun yok..4 aylık ssk dan alacağım para ile ilgli olarak da gerekeni söledim şirkete..benim çıkışımı 4 ay sonra verin nasılsa size bi zararım olmıycak, alıcağım paraya engel olmayın dedim..yapıcaklar büyük ihtimalle..eğer yapmazlarsa gereken yollara başvurcam bu konuda acayip kararlııyım..hakkımın zerresini bırakmıycam, fazlasıyla tavizde bulundum 6 sene boyunca..

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.. Ne şekilde ayrılırsan ayrıl insan o kadar yıl emek verdiği şirketten çıkarken illa ki duygulanır di mi :) Aslında hayatında bir dönemin bitip yeni bir düzene başlamanın verdiği duygusallıktır sanırım bu.. Eminim bundan sonra çok daha güzel şeyler bekliyor olacak seni.. :teytey:

bende sikayetlerimi yazayım hani bendede var bunlar normalmis demek diye dusunenler olur belki içiniz rahatlar
ne buyuk nimet vallahi aynı donemde dogum yapacak insanların boyle bir sekilde bir arada olması
biri yazıyor benim ayaklarım acıyor diye endise ile digeri diyor benimde o kisi anlıyorki hersey normal eskiden bunlar hep dr a sorulur yada ese dosta olur olmaz seyler duyulurdu valla kıymetini bilelim topigimizin.)

bendreki sikayetlere gelince

ayaklarım çokçabuk sisiyor ozellikle sol ayagım çok farklı hizlasisiyor
sabah uyandıgımdayada gun içinde ayaklarımın altı resmen acıyor buneden oluyor anlayamadım tam olarak

bacaklarımı iki yana guzelce ayırıp karnımı ortaya salıp uzunsure oturdum diyelim bir kalkıyorum belim tartmıyor resmen agırlıgı acıyor kasıklarıma agrı zgiriyor hani kalkmadan evel bacaklarımı ayrık halinden eski haline getirip duzgun birazotursam o agrı olmiycaksanırım bir anda belime yukleniyor agrı iki buklum yuruyorum ilk birkaç adımı sonra acılıyorum

sırt agrım tamamen geçti allahım izinli olmak ise gitmemek gibisi yokmusyaniii sirt agrısının tamamen unuttum onca saatyol geldimozaman bile agrımadı isyerinin sandalyesi olmayınca agrı falan olmuyor sanırım )

yuzmek çok guzelll havuzdan yada denizden merdivenleri çikma faslı korkunçç agırlık gum diye biniyor insanın ustune

bu arada suyun içinde iken bile benim yaramaz kızım kıpır kıpırr kimbilir farklaılıgı anlıyormu çok merak ediyorum goruntu flu oldu falan diye dusunuyormu hani karın gerildikce goruntu daha bir net olurmus isik dahaçok girermis ya içeriye anlıyormu suya girdigimi acaba:)) ama resmen havuzda duruyorum karnım deli gib oynuyorhissediyorum elimi koymadan bile )

ebruska canım bende son donem hamile kalmaya calısırken tedavi falan çok kilo almıstım konu komsu esime hamile esra galiba diye soruyorlarmıs ama su anki durum oyle degilki koskocmaan gepgenis çok belirgin bir karnım var elimkolum bacagımda oyle sisman acaiyip tipte değil hani normalboyutlarda idim onceki halimdebellik ikarınbu hamilelik yani:X))) neyse artık bu tüiplemeye kizmiyorum tabiki sadece garipsiyorum oburu ayrı giıcıktı :)))

mercimekim çikisni 4 a y sonra yapacaklarsa dort ay dahamı sana ssk primi yatırcaklar ?? yani oyle ise sorun yok , ama bunu yapmazlarsa kesinlikle hakkını aramalısın

bu arada artık ise gitmiyorusn ay sonu olmadan heralde bol bol dinlen her istebir hayırvardır çok yormamak gerek

Haklısın canım :) Dediğin gibi taş çatlasın 5. aya kadar şişman mı hamile mi yanılgısı yaratabilir ama artık şimdilerde gururla karınlarımızı gererek gezebiliriz.. Bizim insanımız bazen gereksiz meraklıdır, gereksiz sorular sorup yorum yapan insanlara ben de katlanamam çoğu zaman. Ama sana "kadın doğurmaya gelmiş" diyen kadın hakikaten sinir bozucuydu.

selam kızlar temmuz bebeklerini gördünüzmü çok tatlılar maşallah haftalarına göre çok iyi görünüyorlar allah bizlerede nasip eder inşallah resimlerini eklemeyi.
dün gittigim dr süper birisi çıktı verdigi tansiyon ilacını dün öglenden beri kullanıyorum kendimi çok iyi hissediyorum agrılarım oluyor ama tansiyonunda kontrol altında olması beni biraz rahatlatıyor temmuzun 8 kontrolüm var belki o zaman belkide birdahaki yani 15 gün sonraki kontrolümde sezeryan tarihim belli olacak kenimi artık ameliyar fikrine alıştırmaya başladım nedense

aynisi banada oldu gecen, yuruyemiyorum oturamiyorum, kadinin biri hamilesiniz sanirim dedi, hadi ya ne zekisin dicektim:)))

Bana da oldu :) hani şu düğüne giydiğim çiçekli elbise var ya, onu ararken bir mağazada "bana olabilecek bir şeyler arıyorum" dedim. Kadın karnıma baktı; hamile misiniz, dedi. Yok dedim, kolik olmuşum..

MERCİMEKİM, hayırlısı olsun canım. İşsizlik maaşı alabileceksin değil mi?

ÇOK TUHAF BİR ŞEY OLDU,

Balkonda yemek yiyorduk Onur'la. Birden bir şey düştü sofraya sanki yukarıdan, bir patırtı koptu. BİR KUŞ! Sanırım hastaydı, uçamıyordu. Onur eline poşet geçirdi, kuşu tuttu, savurdu, uçtu ama, en yakın noktaya kondu gene. Haydiiii, bütün sofrayı çöpe attık, masayı güzelce sildik. Korktum hastalık vs bulaşır mı diye... Neyse ki yemeği yarılamıştık.

Eger maaşın bankaya veya senın banka hesabına yatıyorsa mecburlar maasından vermeye.. ama elden verıyorlarsa malesef ki sansın yok kuzu.. ıspatlanaman zor.. hakkında hayırlısı olsun.

Esra, karpuz yedım de ondan gobegım şiş deseydin oldu olacak kaydirigubbakcemile3

Alla alla.. ne sans yaf.. barı bıraz besleseydınıs hayvanı.. atıvermıssınız kaydirigubbakcemile3 ıyı yapmıssınız ama sofrayı çöpe atmakla.. neyın nereden gelecegı bellı olmuyor.

aybende baktım az evel temmuz bebeklerine çok tatlılar massallah yaaa 29+3 de dogan bile eli kolu etli etli idi yani bizim karnımızdakiler bundan daha iri suan vay be dedimm kızlarr tuylerim valla diken diken oldu suan yazarken bile sira bize geliyorrrrr ))

Neredeyse mükemmel demiştim zaten :)
Beni başıboş bıraksa ben 1 ton olacağım için benim kilolarımı takip etmesi ikimiz için de hayırlı olanı.

E sen daha dün benım kocam zayıf kadınlardan hoşlanmaz demıyor muydun?? Madem sen güclü bir kadınsın,kocanın itip kakmasıyla kılo vermek ıcın ugrasmaman gerekmez mi?? Guclu kadın, bırının onu bası boş bırakmasına falan kalmamalı.. dı mı arkadasım.. sen de kocana yakışır davranmaya calıs bence,iradeli ol,adamı şoklara uğratma.

Yaww yapmayın bole.. ne sırası.. daha durun.. cok kucuguz biz.. amanın napıosunuz yaaa delikafadulden tutuşturmayınnnn beni :))

esracım seninkinin kilosu gene iyi ya benim cadınınki 2100 birde dietim var bu çocuk nasıl kilo alacak diye düşünüp duruyorum

bu arada tetanoz asısını oldum ciyan sokmasından sonra saatlerce agrı falan olmadı dun aksamustu basladı kolum agrımaya gece ustune yatınca epey acıyordubgun daha iyi gibi ama kaç gune geçer ki bu agrı kizlarr siz bu konuları konusalı çok oldu biliyorum ben yaptırmıycam diye tabi can kulagi ile dinlemedim yani okumadım ama su an merak ediyroum agrı nezaman gececek dye zaten ikiyana yatma sansımız var bir yanıma yatmakta azap oldu sol taraftan ası oldum sag basenim acayip agrıyor gece boyu hep aynı yone yatmaktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…