2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrimmm

susma sustukca sira sana gelecekkk dermisimmm heheee:)))))

istedigin kadar konus sıra yinede sana gelecek arkadasım hazır ol artıkk :))

Temmuz anneeleri cok guzel baslık acmıs, tüm fotografları ve bılgılerı bır araya toplamıslar.. herkesın aklında olsun.. ilk dogumumuzla bız de boyle bır baslık acıp, goren hemen eklesın yavrular.. hepsı bır arada olur.. bakmamız, takıp etmemız de kolay olur..

ay dusumu aldim, cok rahatldim, bide oglusum su koca kafasini kaburgamdan cekse tenezzul edip bi nefes alsam tam rahatlicam, ne var anlamiyorum, yastik falan mi saniyor orayi...-tatlicadiarzu-

2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))

evrimmm

susma sustukca sira sana gelecekkk dermisimmm heheee:)))))

istedigin kadar konus sıra yinede sana gelecek arkadasım hazır ol artıkk :))

Delüler... daa küçüğüs, miniciğiss.. nayır nolamass.. 37 den sonra konusalım bu konuyu yaff... kapatın bu konuyuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden

Kadriye bişi de şu delü gadınlaraaaa delikafadulden

Benimki 2-3 gün sürmüştü..

KÜÇÜKıNSAN linkini kim vermişti, çok güzel siteymiş, teşekkürler...

Bu arada Doruk'un giysilerini yıkadık, astık ama havadan dolayı tam kurumadı henüz. O minik şeylerin kurumasını izlemek çok zevkliymiş gerçekten :) Eminim ütülemek de öyle olacak di mi EVRıM :)))

Delüler... daa küçüğüs, miniciğiss.. nayır nolamass.. 37 den sonra konusalım bu konuyu yaff... kapatın bu konuyuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden

Kadriye bişi de şu delü gadınlaraaaa delikafadulden

kuculde cebime gir covari olucak kuzey bey, 2 hafta sonra 2750 yani senin bebegin benim bebegimi doooveeerrrr olucak , insallah, masallah...daha ne olsun kuzu kurtardilar artik kendilerini 33-34.hafta bitimind akcde gelisti..kocaman adam olduu onlarrrr annesiiii, askere giderken cikarcak halimiz yok dimii:)))
saka bi yana saglikla gelsinler yeterki...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis evet evet, biz de yapalım aynısından. Ay allaaam, bugünlerde gözlerim çok sık doluyor.

haha iste ayni seyi bugun ben dusundum; yarin evdeyim bi utulere el atayim, havada cok sicak, ama nasil utulenicek onlarrr, minnnaciklar...opuyorumnanaktan

o ayak altı acısını sabah konuştuk kızlarla..ama nedenini bulamadık..şahsen ben normale bağladım..madem herkeste var ve herkes hamile e normal o zaman dedim napıiimmm..

canım o süreçte ssk yatıyomu yatmıyomu bilmiyorum ama raporumu bildirdiler ssk ya..tutup ta çıkışımı veremezler..adamlar hop noluyo derler herhalde..mağduriyetimi kullanamazlar..ay sonuna kadar gidecem gene, ellerine fırsat vermek istemiyorum..çünkü yazılı bi evrak felan vermediler henüz, sözlü olarak sölendi...

canım 4 ay sonra çıkışımı verdikleri anda ssk ya başvurabiliyorum işsizlik için..10 ay süreyle alabilcem..

Eger maaşın bankaya veya senın banka hesabına yatıyorsa mecburlar maasından vermeye.. ama elden verıyorlarsa malesef ki sansın yok kuzu.. ıspatlanaman zor.. hakkında hayırlısı olsun.

olmuyor.

malesef bankaya yatmıyo..bi dönem yattı 7-8 ay önce bi kaç ay boyunca o kadar..elden verdiler makbuz imzaladım..makbuzlarımı buldum, bir de şirket muhasebesinden 1-2 senelik cari kart dökümlerimi aldım..umarım gerek kalmaz bunları kullanmama..güzellikle , helalleşerek ayrılma taraftarıyım..
aslında o kadar acı ki bunların endişesini yaşamam..memleketimizin acı gerçekleri..benim şu an çok rahat olmam gerekirdi..nasılsa onlar çıkarttılar, hakkımı ödiycekler son kuruşuna kadar diyebilmeliydim..:1no2:..görcez bakalım neler olcak..

3 gün felan sürdü benimki..2.doz daha kısa sürdü ama..

2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))

yaw yusuflatmayın yawff...iyiydik böle..:bbo:

haha iste ayni seyi bugun ben dusundum; yarin evdeyim bi utulere el atayim, havada cok sicak, ama nasil utulenicek onlarrr, minnnaciklar...opuyorumnanaktan

çokkk zevkli..hayatımın en güzel ütüsü idi..

Öle öle..resmen zevk onları ütülemek.. minnak seyleri ütülemeye calısmak gercekten cok heyecan verıcı dakıkalar yasatıoo ınsana.. faşarılar :))

Ya aslında kafamdaki fikir tabi ki askerlik değil.. ama 3 yaş cıvarı fena olmasdı yaneeee zemuszemus

-Yazılı evrakını, yanı cıkısını alana kadar sakın sırkete gıtmemezlık yapmayasın.. noterden gelmedıgıne daır tutanak tuutlup senı ıstıfa ettın gıbı gosterebılırler..

-muhasebeden aldıgın cari bı naneye yaramas.. ama yıne de bulundur elınde..

-bır kac ay boyunca bıle maasının kurusu kurusuna yatması senın ıcın ıspatlaman adına yeterlıdır.. sanslısın,o evrakları bankadan dekont seklınde ıste ve elınde bulundur.

Ozel sektorde 9 sene ınsan kaynakları uzmanlıgı yapmıs bırı olarak, her turlu pıslıgı uygulayacaklarını sakın unutma.. yapılır,yapılacaktır da.

buarada ben bugun kandirikcilik yaptim:)))gerci %100 yalan degildi ama, olsun iyi yaptim..sabahtan dunden kalma kasilamar ve sanci vardi, ama ilac baya azaltmisti..sabahta arkadas tam sanci girddiginde yine sordu neyin var diye hafi kramp v agri var gecer dedim, sonra bizim gerizekali ordaydi tam bunu konusurken oda duydu:))) sonra dunku hatasini anlayip isin yoksa oglen yemek ismarliyim sana dedi, dedim yok yuruyemem oraya kadar sagolun sancim var dedim2 saat sonrada raporu verdim, bakti bakti, yine herzamanki gibi sacmasalak duzenlemeler yapti, yarina duzenlersin dedi, yarin gelemiycem, dinlenmeme gerek dedim, ok acelesi yok pazartesi sali verirsin dedi:)))heheheeeee, yasasin kotuluk:))))

evrişim ne diyem anam bu karılara valla heran herşey oluyor hayatta dogum yapan annelerin haftalarına bakıcan böyle oluyom valla :1shok: yani birazcık yusufluk moduna giriyom

neyse kızlar ben kaçar kociş geldi salihliye gitmişti anam 1 kasa çilekle gelmiş ben netcem dedim bu kadar çilegi üf yine iş çıkarttı bana yahu

yapalım hakikaten..alkisalkisalkis

secil tatlim insallah hayirlisi olsun...

amin güzelim...

hem içime su serptin hem yusuflattın uzmanım bea...saolasın..sonuçta olumlu ya da olumsuz bi süreç geçiricem..hakkımda hayırlısı diyorum..hak bi şekilde burda ya da öbür tarafta alınır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…