neyse kızlar ben kaçar kociş geldi salihliye gitmişti anam 1 kasa çilekle gelmiş ben netcem dedim bu kadar çilegi üf yine iş çıkarttı bana yahu
meme uçlarım sızlamaya başladı birden..sütümmü gelcek nedir
buarada ben bugun kandirikcilik yaptim:)))gerci %100 yalan degildi ama, olsun iyi yaptim..sabahtan dunden kalma kasilamar ve sanci vardi, ama ilac baya azaltmisti..sabahta arkadas tam sanci girddiginde yine sordu neyin var diye hafi kramp v agri var gecer dedim, sonra bizim gerizekali ordaydi tam bunu konusurken oda duydu:))) sonra dunku hatasini anlayip isin yoksa oglen yemek ismarliyim sana dedi, dedim yok yuruyemem oraya kadar sagolun sancim var dedim2 saat sonrada raporu verdim, bakti bakti, yine herzamanki gibi sacmasalak duzenlemeler yapti, yarina duzenlersin dedi, yarin gelemiycem, dinlenmeme gerek dedim, ok acelesi yok pazartesi sali verirsin dedi:)))heheheeeee, yasasin kotuluk:))))
Valla ıyı yapmıssın.. dinsiz-imansız hikayesi.. ınsanlıktan cıkmıs yaratıklara insan oldugunu hıssettırmek adına bence her yol mubahtır.
Mercimekim.. sana kısaca demek ıstedıgım.. bu konularda hazır ol.. tongaya getırmesınler senı.. asla ıyı nıyete, samımıyete guvenme.. baban da olsa, işin içine çıkar gırdı mı kimse senı tanımıyor.
Çingene Esram sana ve yazdıklarına diyecek hiç bir şey bulamıyorum sadece büyük bir MAŞALLAHdiyecem - okudukça gözlerim büyüdü - ama ama ama şimdi sen 1 ay sonra kucağında bebiş anne mi olcan??? kıskanırım ama ben seni :)))
Canım benim haberlerin super - anlatman super - çok etkilendim şimdi yatmadan kesin rüyalarıma gireceksin :)))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayatım
canım yaaa sağoalsın bende nasıl uyuycam bilmiyorum bu kadar yaklaştımıın hala bilincinde değilim
sabahtan çıktım annemle babamı alıp doktora felan gittim ordan oraya eve geldim tekrar çıktım arkadaşıma gittim babam dediki sonunda bak 3 hafta sonra doğum yapıcaksın hala araba tepelerinde yada sokaklardasın farkındamısınnn dediii
pazara bile yalnız çıkmıcan yanına birini alıcan hatta hiç çıkmıcan dedii bissürüüü konuştu öğütler verdi bende tamam dedim sonra babam uyudu diğer odaya geçip bende tekrar kaçtım evden minnoşumaaa ciciler aldım yenii bugünün şerefine ödüllendirdim onu salopet gömlek şort felan aldım eve geldimki uyanmış konuşmuyo benle zorla gönlünü aldım markete felan gitmiştim diyeee kaydirigubbakcemile
bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn delikafadulden
kaç kg başladınız felan dedi dedim 70 le başladım tartıya çıkınız dedi ben tartıya bakıyorum tartı bana dedim rezillll oldukkkk e hadi buyrun dedi,ben embesil havasında takılıyorum ama mecbur çıktık
92 kg çıktımmm( içimden şükrettim kilo almamış diee)
doktorcivanım dedi ooooo 22 kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
bebişime geçiyorummmm
danasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
bizim küçük dana 3 kg olmuş gözlerim ayrıldı yerinden boyda 48 cm
dedim inanmıyorum,evet dedi gelişimi çok güzel dedi iyi bakmışsınız dedi
dicektim sende açık büfe otellerde öküz gibi yiyip yiyip yatsan senin bünyede bile bi bebek oluşurrr
neyseeeeee
asıl bomba doğum 18 temmuz dedi
özetle şöyle
9 temmuzda gidicem çatı muaynesi yapılcak alt takımlarımı görcek benim yakışıklı dohtorrr
eğer çatı müsatse normal doğum olucak en geç 25 temmuza doğum gerçekleşir dedii
amaaaa
bebeğiniz bu gelişimle giderse normal yapmanız zorlaşır 4kg mı geçebilir dedi bu yüzden net olarak 9 temmuzda konuşuruz siz kendinizi 18 temmuza ayarlayabilirsniz dediii..
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm
bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?