2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neyse kızlar ben kaçar kociş geldi salihliye gitmişti anam 1 kasa çilekle gelmiş ben netcem dedim bu kadar çilegi üf yine iş çıkarttı bana yahu

yolla guzelim cilekleri biz icabina bakariz, hic yormayiz senii, arkadaslar ne gun icin dimi ama:lepi:

Valla ıyı yapmıssın.. dinsiz-imansız hikayesi.. ınsanlıktan cıkmıs yaratıklara insan oldugunu hıssettırmek adına bence her yol mubahtır.

Mercimekim.. sana kısaca demek ıstedıgım.. bu konularda hazır ol.. tongaya getırmesınler senı.. asla ıyı nıyete, samımıyete guvenme.. baban da olsa, işin içine çıkar gırdı mı kimse senı tanımıyor.

kızlar bençikiyorummm
biraz turlayayım bahcede cok oturdum ondan sonrada yatayım iyi geceler sizleree

çok haklısın..az vicdan olsaydı adamlarda en azından doğurmamı beklerlerdi..hamile kadına bu yapılmazdı, o kadar emek vermişim, gözümün yaşına bakmadılar.güçlü durucam karşılarında..oğluma sös verdim..
ilgin, alakan, iyi niyetin adına..a.s.

Eveeeetttt, beyazların yarısının ütüsü bitti. alkisalkisalkis Parçalar küçük olunca oturarak da yapılabiliyomuş ütü. Yoksa oturarak iş yapmaktan nefret ederim. Yarın da renklileri yıkar ütülerim, yerleştirme vs derken hooop 1 haftayı daha kapatırım :)

Ütü yaparken hayal kurmak çok zevkliydi :)

herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm

gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn delikafadulden
kaç kg başladınız felan dedi dedim 70 le başladım tartıya çıkınız dedi ben tartıya bakıyorum tartı bana dedim rezillll oldukkkk e hadi buyrun dedi,ben embesil havasında takılıyorum ama mecbur çıktık
92 kg çıktımmm( içimden şükrettim kilo almamış diee)
doktorcivanım dedi ooooo 22 kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
bebişime geçiyorummmm
danasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
bizim küçük dana 3 kg olmuş gözlerim ayrıldı yerinden boyda 48 cm
dedim inanmıyorum,evet dedi gelişimi çok güzel dedi iyi bakmışsınız dedi
dicektim sende açık büfe otellerde öküz gibi yiyip yiyip yatsan senin bünyede bile bi bebek oluşurrr
neyseeeeee
asıl bomba doğum 18 temmuz dedi
özetle şöyle
9 temmuzda gidicem çatı muaynesi yapılcak alt takımlarımı görcek benim yakışıklı dohtorrr
eğer çatı müsatse normal doğum olucak en geç 25 temmuza doğum gerçekleşir dedii
amaaaa
bebeğiniz bu gelişimle giderse normal yapmanız zorlaşır 4kg mı geçebilir dedi bu yüzden net olarak 9 temmuzda konuşuruz siz kendinizi 18 temmuza ayarlayabilirsniz dediii..
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm

bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....

herkes yatmış - tazeee sen hala napıyon
kesin bilgisayarı açık unuttun ütünü yaptın yattın
bende tüm akşam sitede göründüm ama yoktum - kayınvaldemler memleketten döndü beni çağırdılar alt kata getirdiklri şeylerden otlanim diye - allah razı olsun kadın ne sevdiğimi öğrenmiş bukadar zamanda getirmiş getirebildiği şeyleri

Mercimekim üzüldüm ya işinden etmişler seni vicdansızlar - ama yılma sen her işte bi hayır vardır derler ya - belkide bunda da bir ayır var ama Evrimin dediklerine katılıyorum insanlar işten çıkarma söz konusu olunca her türlü pisliğe hazırlar - o yüzden sen hazırlıklı ol.

Temmuz annelerin açtıkları topike baktım ay içim kıpır kıpır oldu - hala haziran ama temmuz anneleri bekleyememiş - kuzucuklar da çok tatlı ya - of nasıl tutacaz biz onları çok narinler her an kırılcaklarmış gibi - acaba doğurunca cesaret mi geliyo insana

Çingene Esram sana ve yazdıklarına diyecek hiç bir şey bulamıyorum sadece büyük bir MAŞALLAH diyecem - okudukça gözlerim büyüdü - ama ama ama şimdi sen 1 ay sonra kucağında bebiş anne mi olcan??? kıskanırım ama ben seni :)))

Canım benim haberlerin super - anlatman super - çok etkilendim şimdi yatmadan kesin rüyalarıma gireceksin :)))
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayatım

nesrinim maşallah çağanımızaa ben senin haftandeyken o kadar bile yoktu gr larımız neleri görüyoruz ne mutlu bizlereee

adaşımmm sen ne çok takılmışsın topiktee kızım tatilde diilmisin ne işin var buralardaaa odada wireless varmı lobilerdemi sürünüyon hee hemm o tatlılaru yemeden olurmu yaaa ne irade var sende ahhh ben olcaktımmmmmmm

nazannn sen nerelerdesin yaaa bu kadar yoğunsun eskiden bir iki lafın belini kırar muahbbet ederin akşamları felanda olsaa noliii heee söleee noliii böle sanaa özlemiyonmu artık bisiii (
yoksamm ünlü oldunda dergilere çıkıp bizi unutcanmıııı delikafadulden

mercimekimmmm canım yaaa hayırlısı olsunnn aslında sevindim diyemicem sonuçta sen orda 6 aylık eleman değildin senelerini verdğin emek verdğin bi yerden çıkarılmak burukluk yaşatıcaktırr elbette inşallah hakkını sonuna kadar alabilrsin tatlım.en güzel yanı bebişine zaman ayırabilicen ve şu günler dinlenebilicen tadını çıkar kuzummm

lalim canım yaa dua ettim sanada eşinede sakın üzme kendini rabbim büyük eşine sağlıkla kavuşucan inşallah

mucizeeeee nere gidiyosun yaaa heee yok öle gelemzsem merak etmeyin felan evrime iletişim bilgilerini verdinmi kardeş heee??bizim topikte öle gidip uzun süre habersiz buırakmamak yasak bilmiyonmuu ekici gadınnnnn

helincim güzel haberlerini bekliyoruz canım acaba senin bebiş ne kadar oldu çok merak ediyorum aynı haftadayızzz

unuttuğum bişi varmı bilmiyorum uykum geldi benimdeee yatayım artıkınnnnn

canım yaaa sağoalsın bende nasıl uyuycam bilmiyorum bu kadar yaklaştımıın hala bilincinde değilim
sabahtan çıktım annemle babamı alıp doktora felan gittim ordan oraya eve geldim tekrar çıktım arkadaşıma gittim babam dediki sonunda bak 3 hafta sonra doğum yapıcaksın hala araba tepelerinde yada sokaklardasın farkındamısınnn dediii
pazara bile yalnız çıkmıcan yanına birini alıcan hatta hiç çıkmıcan dedii bissürüüü konuştu öğütler verdi bende tamam dedim sonra babam uyudu diğer odaya geçip bende tekrar kaçtım evden minnoşumaaa ciciler aldım yenii bugünün şerefine ödüllendirdim onu salopet gömlek şort felan aldım eve geldimki uyanmış konuşmuyo benle zorla gönlünü aldım markete felan gitmiştim diyeee kaydirigubbakcemile

bu arada istanbul hamiişleriiii buluşmaya gelicekler listesini veriyorum bildiğim kadarı ileeee kesin olanlarrr

bendenizzz esraaaa
nesrin
melek
meltem
ayça
selver

başka gelicekler varmı bilmiyorum
gülistanım belki gelebilicek kesin bişi söylemedi
mucize zaten ektii
mavişin düğünü var
nazanla esra ist. dışında
ebruskada gelemicek
betülde gelmiyor tansiyondan dolayı

aklımda kalanlar böyleee

bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı

yuh enerjiye bak - kız ben artık bakmaya nesef almaya üşeniyorum
baban haklı ciddi ciddi yolun sonu görünüyo oyüzden pür dikkat
ben bile 2 haftadır direksiyona oturmuyorum artık karnım sıkışır felan diye ya da stresli bişey olabilir trafikte diye - sende artık sakin sakin evinde otur

yaf adam iyiliğini düşünüyo - telefon yönlendircekmiş allahım ya hala hala hınzırlık peşindesin
sende anne olunca anlarsın ne demek evladının iyiliğini düşünmek - aklın şeytanlığa çalışmasın üzme adamcağızı

:Saruboceq:

ay cnm benım güldüm ölmekten vallahi ilahi opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 yakışıklı he doğumda morel olur belkım kaydirigubbakcemile3:lepi: sancı çekerkenkafamçokkarıştı ama zuzum senın bebişin harbiden maşallahı varmış :ecrin_bebek:allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…