E sen daha dün benım kocam zayıf kadınlardan hoşlanmaz demıyor muydun?? Madem sen güclü bir kadınsın,kocanın itip kakmasıyla kılo vermek ıcın ugrasmaman gerekmez mi?? Guclu kadın, bırının onu bası boş bırakmasına falan kalmamalı.. dı mı arkadasım.. sen de kocana yakışır davranmaya calıs bence,iradeli ol,adamı şoklara uğratma.
herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn delikafadulden
kaç kg başladınız felan dedi dedim 70 le başladım tartıya çıkınız dedi ben tartıya bakıyorum tartı bana dedim rezillll oldukkkk e hadi buyrun dedi,ben embesil havasında takılıyorum ama mecbur çıktık
92 kg çıktımmm( içimden şükrettim kilo almamış diee)
doktorcivanım dedi ooooo 22 kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
bebişime geçiyorummmm
danasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
bizim küçük dana 3 kg olmuş gözlerim ayrıldı yerinden boyda 48 cm
dedim inanmıyorum,evet dedi gelişimi çok güzel dedi iyi bakmışsınız dedi
dicektim sende açık büfe otellerde öküz gibi yiyip yiyip yatsan senin bünyede bile bi bebek oluşurrr
neyseeeeee
asıl bomba doğum 18 temmuz dedi
özetle şöyle
9 temmuzda gidicem çatı muaynesi yapılcak alt takımlarımı görcek benim yakışıklı dohtorrr
eğer çatı müsatse normal doğum olucak en geç 25 temmuza doğum gerçekleşir dedii
amaaaa
bebeğiniz bu gelişimle giderse normal yapmanız zorlaşır 4kg mı geçebilir dedi bu yüzden net olarak 9 temmuzda konuşuruz siz kendinizi 18 temmuza ayarlayabilirsniz dediii..
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm
bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
Hay Allah canım ya, üzüldüm bak:1no2:İnsafsız bu özel sektör vallahi. Senin zor durumundan fayda sağlamaya çalışıyorlar. Dediğin gibi, vardır bunda da bir hayır. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız vardı zaten senin de bebişinin deKOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
Ay ay ay ayyydelikafaduldenBeni bir telaş sardı şimdi ne yani sen öyle hemencecik doğuruyor musun temmuzun ortasında:1shok:Maşallah tosuncuğa kocaman olmuş da bir an önce çıkmak istermişdanasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
dicektim sende açık büfe otellerde öküz gibi yiyip yiyip yatsan senin bünyede bile bi bebek oluşurrr
neyseeeeee
özetle şöyle
bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
herkese gunaydın buarada
ben yine gecenin yarısını salonda koltukta yarınısı yerimde gecirdim. aslında ucte birer kısmı desem daha ii olr bide wc miz var en muhim yeri evimizin :))
dun babaannemi aramıstım kandillik ona dedimki senin gibi oldum dizlerim cok agrıyo oda dediiki kız cocukları diz agrısı yapar tasımak daha zor kızları erkekler daha hafif tasınır. 3 oglu 2 kızı var ondan agrıo dizlerin.
katılıyorum sana canım.biz hamileyiz yaa olacak o kadar kilomuz tabii... aksini söyleyen olursa kızdırmasın beni...:) biz özeliz şu anda, hemde kilolarımız bize çok yakışıyor özelliklede tombik göbüşlerimiz... bizim yerimizde olmak isteyen ne kadar bayan var, şükür çok şanslı insanlarız kızlar farkedin artık bunu ve takmayın bu mevzuyu..tüm hamişlerimizi kucaklıyorum ve öpüyorum göbüşlerinizi içindeki meleklerinizi....
vay be rüyaya bak..selam kızlar nasılsınız ya bana bi haller oldu milleti hamileliğinin ilk günlerinde uyku bastırırdı benide son zamanlarıma doğru bastırıyo inanın bütün gün uyuyorum ne yürüyüşe çıkıyorum nede başka bişey yapabiliyorum bi tembellik üstümde sormayın
heee bu arada fasulyekoyu rüyamda gördüm bugün bi ara uyuklamışım yine dalmışım rüyaya fasulyekoyu başbakanın yardımcısı olarak gördüm diyorumki ya kızım sen hamilesin işi bırakacağın yerde gidiyon dahada zor bi işe başlıyon bi samimiler ama başbakanla gezip duruyolar şehir şehir fasulyekoda elinde bi not defteri not tutuyo böle işteeee
güzel haberlerlle gel güle güle git helinciğim.deryacığım
bende olsam sinir olurdum ama en azından herşeyin yolunda olduğunu ters giden bi şeyler olmadığını biliyorsun.bende yarın göreceğim oğlumu çok merak ediyorum.iki haftada ne kadar büyüdü sağlığı nasıl yarın öğreneceğim
senin purcun ne?Esrako, yay gadını gittin bula bula çiyanı buldun değil mi :) Çook geçmiş olsun..
Didoooo, kim demiş aslana bişey :) En iyi anlaştığım burçlardandır bir yay bir aslan... olay bitmiştir :))
öpüyorum seni bir sürü.Yorgunum dostlarım, biraz istirahat edeyim...
Uzun süre girmezsem merak etmeyin.
Tatil kavramı bana ters :) Muhtemelen bir aksilik olmazsa kısmen inzivaya çekilmiş, tebdili mekan yapmış, biraz kafamı dinliyor olacağım... Sonra da zaten doğuma daha bir yaklaşmış olacağız kısmetse... Heyecan iyice bir basacak. Aklım sizde kalacak ama akıllı uslu durursunuz de mi ben yokken :) Özellikle gypsyesra, didonun sözünden çıkma ha, karışmam sonra. Evriş, önce Allah'a sonra sana emanet bu topik insanları :) Haydin selametle...
gypsy'e not: biliyorum tüpürmek ne, bak bir de cümle içinde kullanayım sana:
"Yerlere tüpürmek yasaktır."... oldu miiiiiiiiiii
vardır bir hayır mercimekim.nedir bu mühendis kadınların çektiği..KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
bu muhabbet nereye gidiyi yaaE sen daha dün benım kocam zayıf kadınlardan hoşlanmaz demıyor muydun?? Madem sen güclü bir kadınsın,kocanın itip kakmasıyla kılo vermek ıcın ugrasmaman gerekmez mi?? Guclu kadın, bırının onu bası boş bırakmasına falan kalmamalı.. dı mı arkadasım.. sen de kocana yakışır davranmaya calıs bence,iradeli ol,adamı şoklara uğratma.
yaaaaaaaaaaa2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))
iyi yapmışsımn afferin sana.buarada ben bugun kandirikcilik yaptim:)))gerci %100 yalan degildi ama, olsun iyi yaptim..sabahtan dunden kalma kasilamar ve sanci vardi, ama ilac baya azaltmisti..sabahta arkadas tam sanci girddiginde yine sordu neyin var diye hafi kramp v agri var gecer dedim, sonra bizim gerizekali ordaydi tam bunu konusurken oda duydu:))) sonra dunku hatasini anlayip isin yoksa oglen yemek ismarliyim sana dedi, dedim yok yuruyemem oraya kadar sagolun sancim var dedim2 saat sonrada raporu verdim, bakti bakti, yine herzamanki gibi sacmasalak duzenlemeler yapti, yarina duzenlersin dedi, yarin gelemiycem, dinlenmeme gerek dedim, ok acelesi yok pazartesi sali verirsin dedi:)))heheheeeee, yasasin kotuluk:))))
sen de su koyverdin..biz kararlıyız evrimle sonuna kadar direneceğiz de mi evriş?( büyük konuşmamak lazım diye yusuflayarak ekliyorum)evrişim ne diyem anam bu karılara valla heran herşey oluyor hayatta dogum yapan annelerin haftalarına bakıcan böyle oluyom valla :1shok: yani birazcık yusufluk moduna giriyom
meme ucu kremi sürmen çok iyi olur..çok iyi geliyor.ben lansinoh sürüyorum iyi geliyor.emzirirken de lazımmeme uçlarım sızlamaya başladı birden..sütümmü gelcek nedir
taze ben herşeyi oturarak ütülüyorum.ütü masasının boyunı iyice bidiklettirip kendim de çöküyorum sandalyeye.hepsini bitirdiğinde haber ver öyle yarısı marısı diye kamuoyunu meşgul etme:1closedeyes:Eveeeetttt, beyazların yarısının ütüsü bitti. alkisalkisalkis Parçalar küçük olunca oturarak da yapılabiliyomuş ütü. Yoksa oturarak iş yapmaktan nefret ederim. Yarın da renklileri yıkar ütülerim, yerleştirme vs derken hooop 1 haftayı daha kapatırım :)
Ütü yaparken hayal kurmak çok zevkliydi :)
çok güldüm ya bu açık büfe ve doktorun bünyede bebk oluşması yardı beni .içimi bir sevinç kapladı..tuttum bu doktoru ben de.sana da şişko diyen doktor da çıktıya artık gam yemem..maşallh tosununa senin yavrum..ben de tırstım şimdi bana da bekledğimden erken bir tarih söyleyebilir doktor.tırsıyorum galiba..sarıl bana esraherkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn delikafadulden
kaç kg başladınız felan dedi dedim 70 le başladım tartıya çıkınız dedi ben tartıya bakıyorum tartı bana dedim rezillll oldukkkk e hadi buyrun dedi,ben embesil havasında takılıyorum ama mecbur çıktık
92 kg çıktımmm( içimden şükrettim kilo almamış diee)
doktorcivanım dedi ooooo 22 kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
bebişime geçiyorummmm
danasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
neyseeeeee
özetle şöyle
9 temmuzda gidicem çatı muaynesi yapılcak alt takımlarımı görcek benim yakışıklı dohtorrr
eğer çatı müsatse normal doğum olucak en geç 25 temmuza doğum gerçekleşir dedii
amaaaa
bebeğiniz bu gelişimle giderse normal yapmanız zorlaşır 4kg mı geçebilir dedi bu yüzden net olarak 9 temmuzda konuşuruz siz kendinizi 18 temmuza ayarlayabilirsniz dediii..
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm
bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
GYPSYMMM cok ama cok sevindim masallah 3 kgu gordun sendende bu beklenirdi zaten hem kendini hem oglusunu besledin. sanırım normal zor olabilir ikinizinde topuslugundan dolayı ama onemli olan bebeginizin saglıkla gelmesi. tekrar gozun aydın canım kocaman bir masallah yahya celil beyede cekmis herseyi sunger bob gibi. bende kızıma sunger bobum benim diorum:))
arkadaşlar hepinize birşey sormak istiyorum.....
benim 3 gündür akıntım çok fazla yoğun kıvamlı sünüşük bir akıntım var ve her wc gittiğimde peçeteye sildiğimde geliyor.... bu hafta sonu dr.a gidecekmiş dr.umuz tatildeymiş dolayısıyla gidemiyorum onada arayıp soramıyorum ama bu normalmi sizin akıntı durumlarınız nasıl?????
ben gönderdim canımmmKÜÇÜKİNSAN linkini kim vermişti, çok güzel siteymiş, teşekkürler...
Bu arada Doruk'un giysilerini yıkadık, astık ama havadan dolayı tam kurumadı henüz. O minik şeylerin kurumasını izlemek çok zevkliymiş gerçekten :) Eminim ütülemek de öyle olacak di mi EVRİM :)))
bende de zaman zaman artan hatta bu aralar daha bir artan açık renkli, kokusuz ,kremsi bir akıntı var normal olduğunu biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?