2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Tatlı bağımlısıyım ben
Eşim de korkuyor hep şeker falan çıkar diye. Ailede var çünkü şeker. Bir de halamlar hep şişko olunca...
Zeytinyağlı sebze,salata falan çok sağlıklı besleniyorum normalde.Ama beni tatlılar mahvediyor işte.
İradesizimmm, karşı koyamıyorum tatlılara kafamçokkarıştı

Maşallah oğluşuna. 18 Temmuz'da gelecek olursa çok az zaman var demektir, ne güzelll.
Çok güldüm okurken kaydirigubbakcemile3
Ben kararlıyım bu kez çıkmıycam tartıya. Dosyamla gidiyorum zaten, kendim sabahları tartılıyorum okuyun içinizden diyeceğim.
Biz de 35. haftadan gün almaya başlayacağız birkaç gün içinde lay lay looomm...

Maalesef doğum yaklaşınca senden alabilecekleri verim ister istemez azalacağı için insafsızca işten çıkarmayı seçiyorlar.
Çok fazla üzmemeye çalış kendini. Bebeğin doğana kadar hamileliğinin tadını çıkarırsın evde.Bebeğini biraz büyütünce yine çalışırsın.
Sonuna kadar hakkını ara bence.

Günaydın herkese..

Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..

KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
Hay Allah canım ya, üzüldüm bak:1no2:İnsafsız bu özel sektör vallahi. Senin zor durumundan fayda sağlamaya çalışıyorlar. Dediğin gibi, vardır bunda da bir hayır. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız vardı zaten senin de bebişinin de
Ay ay ay ayyydelikafaduldenBeni bir telaş sardı şimdi ne yani sen öyle hemencecik doğuruyor musun temmuzun ortasında:1shok:Maşallah tosuncuğa kocaman olmuş da bir an önce çıkmak istermişAma bence o doktor girmesin doğumuna, konsantre olamazsın-tatlicadiarzu-

Tam dayaklıksın kızım senklava:Bir kır kıçını da otur artık aaaaa! Bak benim arkadaş senin haftalarda fazla gezdi, bir akşam acile kaldırdılar Allah korusun:1no2:Bebişin suyu azalmış, neredeyse geliyormuş. Doktor iyi bir azarlamış arkadaşımı. Tuvalet dışında kalkmayacaksın demiş. Kızın nasıl paçaları tutuşmuştu. 39. haftaya kadar yattı, neyse ki sağlıklı doğdu bebiş. Benden söylemesilmaz:

günaydınn güzel arkadaşlarımmmm......

geçmişi tam olarak okuyamadım ama birtek ÇıNGENE ESRAnın gelişmesini anladım kızzzz ne yaptın çocuğa öyle çaktırmadan hormon mu verdin ne yaptın bizimkiler 2 kilo seninki 3 kilo maşallahhhh kuzuna tüüü tüüü nazar değmez inşallah.....

MERCıMEK canım boşver bu işverenler öyle malesef işlerine gelmedimi en ufak bir bahanede çıkartıyorlar sanki biz hamile kaldık niye işlerimizi mi aksatıyoruz elimizden geldiğince eski çalışma tempomuza yakın çalışmaya çalıyoruz ama yinede yaranamıyoruz..... herşeyde hayır vardır tatlım ne yapalım sende biraz dinlen zaten doğuma az kaldı farzetki doğum izninde olacaksın 4 ay ondan sonra allah kerim rabbim bir kapıyı kapar bir kapıyı açar merak etme.... sen dinlenmene bak kuzum.....

günaydın kızlar
mercimekim işinden etmişler seni çok vicdansızlar ya özel sektör mantığı böyle maalesef hakkını sonuna kadar al uğraş gerekirse
esra 18 temmuza ne kaldı bence de otur evinde babanın sözünü dinle doktor maceran çok komiks olmuşş
dün akşam servisten indim 100 m sonra apartman kapısı yani gözümden güneş gözlüğü vardı birden rüzgar esti neyse ters döndüm gözlüklerimi değiştireyim diye tam ağaçların çalıların yanındayım işte rüzgar arttı ve arkamdan acayip hışırtılar geldi hiç düşünmeden yolun karşısına koştum koca göbeğimle sonra arkamı döndüm ufak ağaçlardan birinin dalı kopmuş iyiki arkamı dönmemişim karnıma darbe gelebilirdi ya da kafama bu arada apartman görevlisi gördü beni abla iyi misin diye bağırdı su iç falan diye seslendi neyse sağ sağlim eve çıktım Allah korudu bizi

GYPSYMMM cok ama cok sevindim masallah 3 kgu gordun sendende bu beklenirdi zaten hem kendini hem oglusunu besledin. sanırım normal zor olabilir ikinizinde topuslugundan dolayı ama onemli olan bebeginizin saglıkla gelmesi. tekrar gozun aydın canım kocaman bir masallah yahya celil beyede cekmis herseyi sunger bob gibi. bende kızıma sunger bobum benim diorum:))

herkese gunaydın buarada

ben yine gecenin yarısını salonda koltukta yarınısı yerimde gecirdim. aslında ucte birer kısmı desem daha ii olr bide wc miz var en muhim yeri evimizin :))

dun babaannemi aramıstım kandillik ona dedimki senin gibi oldum dizlerim cok agrıyo oda dediiki kız cocukları diz agrısı yapar tasımak daha zor kızları erkekler daha hafif tasınır. 3 oglu 2 kızı var ondan agrıo dizlerin.

hadi ya demek benimde dizlerim ondan çok ağrıyor.... dizlerim bileklerim her yanım ağrıyor ya üzerimden tır geçmiş gibi az allahın izniyle....

arkadaşlar hepinize birşey sormak istiyorum.....

benim 3 gündür akıntım çok fazla yoğun kıvamlı sünüşük bir akıntım var ve her wc gittiğimde peçeteye sildiğimde geliyor.... bu hafta sonu dr.a gidecekmiş dr.umuz tatildeymiş dolayısıyla gidemiyorum onada arayıp soramıyorum ama bu normalmi sizin akıntı durumlarınız nasıl?????

katılıyorum sana canım.
vay be rüyaya bak..
güzel haberlerlle gel güle güle git helinciğim.
Esrako, yay gadını gittin bula bula çiyanı buldun değil mi :) Çook geçmiş olsun..
Didoooo, kim demiş aslana bişey :) En iyi anlaştığım burçlardandır bir yay bir aslan... olay bitmiştir :))
senin purcun ne?
öpüyorum seni bir sürü.

vardır bir hayır mercimekim.nedir bu mühendis kadınların çektiği..
bu muhabbet nereye gidiyi yaa
2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))
yaaaaaaaaaaa
iyi yapmışsımn afferin sana.
evrişim ne diyem anam bu karılara valla heran herşey oluyor hayatta dogum yapan annelerin haftalarına bakıcan böyle oluyom valla :1shok: yani birazcık yusufluk moduna giriyom
sen de su koyverdin..biz kararlıyız evrimle sonuna kadar direneceğiz de mi evriş?( büyük konuşmamak lazım diye yusuflayarak ekliyorum)
meme uçlarım sızlamaya başladı birden..sütümmü gelcek nedir
meme ucu kremi sürmen çok iyi olur..çok iyi geliyor.ben lansinoh sürüyorum iyi geliyor.emzirirken de lazım
taze ben herşeyi oturarak ütülüyorum.ütü masasının boyunı iyice bidiklettirip kendim de çöküyorum sandalyeye.hepsini bitirdiğinde haber ver öyle yarısı marısı diye kamuoyunu meşgul etme:1closedeyes:
çok güldüm ya bu açık büfe ve doktorun bünyede bebk oluşması yardı beni .içimi bir sevinç kapladı..tuttum bu doktoru ben de.sana da şişko diyen doktor da çıktıya artık gam yemem..maşallh tosununa senin yavrum..ben de tırstım şimdi bana da bekledğimden erken bir tarih söyleyebilir doktor.tırsıyorum galiba..sarıl bana esra

baby esranın durumu bizim için bir veri olabilir mi canım..sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?

bende de zaman zaman artan hatta bu aralar daha bir artan açık renkli, kokusuz ,kremsi bir akıntı var normal olduğunu biliyorum.

günaydın kızlar a.s.
esra maşallah bebişine kocaman olmuş bende tombik bebek istiyorum :kedi: tabii en önemlisi sağlıklı olması....
ayyy benide heyecean bastı ne kadar az kaldı öyle bir yengeç daha katılıyor aramıza desene zemuszemus
bende doğurmak istiyorum ağustosu beklemek zorundayım ama :umursamaz:

ben gönderdim canımmm

günaydın güzeller umarım herkes iyidir slm verem dedim size ben ve ogluşum büyüyoruz çok şükür az kaldı artık temmuz annişleri teker teker dökülüyo haziranda başladı sizlerde durumlar nasıl doguran yok demiiiiiiiiiii beklesın kuzularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…