2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy canım dur daha ya erken biraz daha dursunlar durdukları yerde.... zaten günü gününü beklimiyor çoğunlukla bebekler hele sezeryan olurlarsa 10-15 gün önce geliyorlar hani bu normalde ama bundan öncede gelmesinler..... anne karnındaki 1 saat dışarıdaki 1 güne bedelmiş yani 1 gün bile kalsalar onlar için fayda.... sağlıkla hayırla gelsinlerde varsınlar biraz geç gelsinler.....

herkese günaydın kızlar çok şükür iki gecedir klima sayesinde azıcıkta olsa koltukta uyuyabiliyorum tabi boyun ve kol agrılarımı saymassak her neyse esraaaaa canım nasıl büyüttün tosuncugu öyle kız maşallah ogluşumuza ama helinin bebegide 3 kiloya yakındı degilmi topigin pehlivanı olacak onlar.
dogum işi gerçekten belli olmuyor kızlar didecim su koyuvremedim henüzde allahın işi bu karışılmazki karşı komşum erkek bebek bekliyor haziran 14 veya 15 dogum tarihi vermiş dr ama halen doguramadı bekliyor hakkımızda hayırlısı bende zamanında dogum yapma taraftarıyım ama benim böyle bir şansım olmayacak bebegim ters geliyor o yüzden dr bıraktım ne zaman derse o zaman gider kuzu kuzu yatarım masaya

doğru diyorsun canım ama işte son günleri beklemek daha zormuş ya geçmiyor işte opuyorumnanaktan

yatacaz dimi kuzu kuzu..allah yardımcımız olsun.sen ilkm doğumunu epidural olmadın de mi?

yok didecim çatır çatır dogurdum ayol kesimli dogum olmuştu genelde normalllerde azıcıkta olsa kesi oluyor buda normal beklerken güzelim dr bebege zarar vermek istemem dogum anında sakıncalı ters dogması dedi bizde kabullendik canım epidural olucakmış dogumdan sonra seni uyutup dinlendiricegiz rahatlıyacaksın dedi diliş atmıyorlarmış lazerle yapıştırıyorlarmış yeni sezeryan olan bir arkadaşımın öyle olmuş kuzum

Herkese günaydıın. Temmuz annelerinin bebişlerine baktım. Gözlerim doldu. Yaw hakkaten az kaldı, inanamıyorum. Yakında çitlenbiğim kollarımda olacak. Allah hepimizin yavrusu sağlıkla kavuştursun. İçimden bir ses Temmuzun sonlarına doğru doğuracağımı söylüyor.yerimseniben

baby esranın durumu bizim için bir veri olabilir mi canım..sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?

olabilir canım ben ptesi gidicem 2 hafta once 2350 idi eger aynı hızla gelismisse 3 yada 2900 civarı bekliorum ama gelisimi durduysa bilemem hayatım. su erken dogurma muhabbeti dahası hevesi beni kıl edio boyle die die ben dogurcam galiba :))) bebegimle hep konusuyorum erken gelmememisi hususunda bakalım nekadar anne sozu dinleyen bir evlat olcak

o sesi susturmak istesem de benimki de öyle diyor.

Belki döner senin kuzu. 2.yi de pıt diye doğurmuş olursun böylece.
Ben geçen hafta doktora sordum dönmüş mü diye. Bu haftada doğum kanalına girmez zaten,başı normal duruyor dedi. Ultrasonda da hiç başaşağı duruyor gibi değildi.Bilmiyorum benimki nasıl duruyor şu anda.Ama karnımdan anladığım kadarıyla başı göbeğimde.

Ya benim kızım da daha dönmedi ama nedense dönecekmiş gibi bir umut var içimde. Yani hala normal doğum hayalleri kuruyorum. Halbuki bizimkinin boynunda kordon da var, doktor bu dönmeyi zorlaştırabilir bile dediği halde.. Başak, senin doktor kesin karar verdi mi sezaryen olur diye? Benimki doğuma kadar her an dönebilir dediği için ben hala kendime şans tanıyorum...

yatacaz dimi kuzu kuzu..allah yardımcımız olsun.sen ilkm doğumunu epidural olmadın de mi?

Dide'cim sen sezaryenle mi doğuracaksın kesin?

yav baby öyle olursa erken doğmuş olmayacaklar gelişimlerini tamamlamış olacaklar..allah korusun zamanından çok kalan bebeklerde de bazı problemler yaşanabiliyor.benim randevum 11 temmuzda..o zaman belli olur herşey.

o guzel ruyaya istinaden fasulyekonun basına devlet kusu konacak demektir. ben okulu uzatmıstım vardı 4 dersim ve o sıra ruyamda kemal dervisi gormustum bir iktisat ogrencisi olarak:) sonrada bu okul bitio galiba dedim bitti.

k.valdemde acıkogretimi bitirdi bizim yeni evlendigimiz sene oda ruyasında milli egitim bakanını gormustu anlam verememisti dedim okulun bitio merak etme bitti.:))

fasulyeko hadi gene iisin kanka durumları :)

belli değil canım.kilosunun ileride olduğunu söylemişti doktor 4 kilo falan olursa sezeryan isteyeceğim sanırsam..bu normal doğum kesileri yüzünden sezeryana daha yakınım.doktorumla henüz konuşmadım.sen de durum nedir?

yav baby öyle olursa erken doğmuş olmayacaklar gelişimlerini tamamlamış olacaklar..allah korusun zamanından çok kalan bebeklerde de bazı problemler yaşanabiliyor.benim randevum 11 temmuzda..o zaman belli olur herşey.

evet canım haklısın allah korusun en hayırlı vakit neyse gelisimlerine gore o sıra gelsinler. Allah nezaman emrettiyse ozaman gelecekler insallah o yuzden stres yapmadan hazır bisekilde beklemekte fayda var

bende aynen senin gibi dusunuyorum sonucta oda kesi oda kesi bari karnım kesilsin :)

:1shok: :gitme: deme öleee yaaa tamam istanbul buluşması kaldı bitek başkada gezmicemmm :çok üzgünüm:
kuzucummm aramızda nerdeysee 3 hafta varr sende gel 35 leri gör o zaman görüşürükkk
benimkide 15 gün önce 2.200 dü hatırlarsan
e bide benim yeme potansiyelime yetişebildiğini heç sanmıyorummm dimii delikafadulden
ayyy sağol bebişşş tam sünger bob kıvamında rabbim sizlerede göstersin 3 kg ları
:1hug: :1hug: :1hug: sağolasınnn canımsınnn...
ay evet yaa yengeç olucak hiç işin bu boyutunu düşünmemiştim kafamçokkarıştı
aslan olsun diyordum ama neyse sağlıklı gelsindeee anneci olsun daha iyiii
duygusal duygusal geçiniriz zavallı çocuk anne odun baba odun kafayı yer artık bizimleee

esraaaaa canım nasıl büyüttün tosuncugu öyle kız maşallah ogluşumuza ama helinin bebegide 3 kiloya yakındı degilmi topigin pehlivanı olacak onlar.
]

evet kadriyecim helinde öyleydi hatta helininki dahada büyümüştür haberleri getirsin bi merakla bekliyorum demekki bu haftalarda atak yapıyolar çok heyecanlı bi durum yaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…