günaydın kızlar a.s.
esra maşallah bebişine kocaman olmuşbende tombik bebek istiyorum :kedi: tabii en önemlisi sağlıklı olması....
ayyy benide heyecean bastı ne kadar az kaldı öyle bir yengeç daha katılıyor aramıza desene zemuszemus
bende doğurmak istiyorum ağustosu beklemek zorundayım ama :umursamaz:
sağol canım teşekkür ederim cevabın içinalkisalkisalkis
ayyy canım dur daha ya erken biraz daha dursunlar durdukları yerde.... zaten günü gününü beklimiyor çoğunlukla bebekler hele sezeryan olurlarsa 10-15 gün önce geliyorlar hani bu normalde ama bundan öncede gelmesinler..... anne karnındaki 1 saat dışarıdaki 1 güne bedelmiş yani 1 gün bile kalsalar onlar için fayda.... sağlıkla hayırla gelsinlerde varsınlar biraz geç gelsinler.....
herkese günaydın kızlar çok şükür iki gecedir klima sayesinde azıcıkta olsa koltukta uyuyabiliyorum tabi boyun ve kol agrılarımı saymassak her neyse esraaaaa canım nasıl büyüttün tosuncugu öyle kız maşallah ogluşumuza ama helinin bebegide 3 kiloya yakındı degilmi topigin pehlivanı olacak onlar.
dogum işi gerçekten belli olmuyor kızlar didecim su koyuvremedim henüzde allahın işi bu karışılmazki karşı komşum erkek bebek bekliyor haziran 14 veya 15 dogum tarihi vermiş dr ama halen doguramadı bekliyor hakkımızda hayırlısı bende zamanında dogum yapma taraftarıyım ama benim böyle bir şansım olmayacak bebegim ters geliyor o yüzden dr bıraktım ne zaman derse o zaman gider kuzu kuzu yatarım masaya
baby esranın durumu bizim için bir veri olabilir mi canım..sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?
Herkese günaydıın. Temmuz annelerinin bebişlerine baktım. Gözlerim doldu. Yaw hakkaten az kaldı, inanamıyorum. Yakında çitlenbiğim kollarımda olacak. Allah hepimizin yavrusu sağlıkla kavuştursun. İçimden bir ses Temmuzun sonlarına doğru doğuracağımı söylüyor.yerimseniben
hayırlı cumalar güzel anneler...
yok didecim çatır çatır dogurdum ayol kesimli dogum olmuştu genelde normalllerde azıcıkta olsa kesi oluyor buda normal beklerken güzelim dr bebege zarar vermek istemem dogum anında sakıncalı ters dogması dedi bizde kabullendik canım epidural olucakmış dogumdan sonra seni uyutup dinlendiricegiz rahatlıyacaksın dedi diliş atmıyorlarmış lazerle yapıştırıyorlarmış yeni sezeryan olan bir arkadaşımın öyle olmuş kuzum
Ya benim kızım da daha dönmedi ama nedense dönecekmiş gibi bir umut var içimde. Yani hala normal doğum hayalleri kuruyorum. Halbuki bizimkinin boynunda kordon da var, doktor bu dönmeyi zorlaştırabilir bile dediği halde.. Başak, senin doktor kesin karar verdi mi sezaryen olur diye? Benimki doğuma kadar her an dönebilir dediği için ben hala kendime şans tanıyorum...herkese günaydın kızlar çok şükür iki gecedir klima sayesinde azıcıkta olsa koltukta uyuyabiliyorum tabi boyun ve kol agrılarımı saymassak her neyse esraaaaa canım nasıl büyüttün tosuncugu öyle kız maşallah ogluşumuza ama helinin bebegide 3 kiloya yakındı degilmi topigin pehlivanı olacak onlar.
dogum işi gerçekten belli olmuyor kızlar didecim su koyuvremedim henüzde allahın işi bu karışılmazki karşı komşum erkek bebek bekliyor haziran 14 veya 15 dogum tarihi vermiş dr ama halen doguramadı bekliyor hakkımızda hayırlısı bende zamanında dogum yapma taraftarıyım ama benim böyle bir şansım olmayacak bebegim ters geliyor o yüzden dr bıraktım ne zaman derse o zaman gider kuzu kuzu yatarım masaya
yatacaz dimi kuzu kuzu..allah yardımcımız olsun.sen ilkm doğumunu epidural olmadın de mi?
olabilir canım ben ptesi gidicem 2 hafta once 2350 idi eger aynı hızla gelismisse 3 yada 2900 civarı bekliorum ama gelisimi durduysa bilemem hayatım. su erken dogurma muhabbeti dahası hevesi beni kıl edio boyle die die ben dogurcam galiba :))) bebegimle hep konusuyorum erken gelmememisi hususunda bakalım nekadar anne sozu dinleyen bir evlat olcak
Ya benim kızım da daha dönmedi ama nedense dönecekmiş gibi bir umut var içimde. Yani hala normal doğum hayalleri kuruyorum. Halbuki bizimkinin boynunda kordon da var, doktor bu dönmeyi zorlaştırabilir bile dediği halde.. Başak, senin doktor kesin karar verdi mi sezaryen olur diye? Benimki doğuma kadar her an dönebilir dediği için ben hala kendime şans tanıyorum...
Dide'cim sen sezaryenle mi doğuracaksın kesin?
yav baby öyle olursa erken doğmuş olmayacaklar gelişimlerini tamamlamış olacaklar..allah korusun zamanından çok kalan bebeklerde de bazı problemler yaşanabiliyor.benim randevum 11 temmuzda..o zaman belli olur herşey.
belli değil canım.kilosunun ileride olduğunu söylemişti doktor 4 kilo falan olursa sezeryan isteyeceğim sanırsam..bu normal doğum kesileri yüzünden sezeryana daha yakınım.doktorumla henüz konuşmadım.sen de durum nedir?
:1shok: :gitme: deme öleee yaaa tamam istanbul buluşması kaldı bitek başkada gezmicemmm :çok üzgünüm:
Tam dayaklıksın kızım senklava:Bir kır kıçını da otur artık aaaaa! Bak benim arkadaş senin haftalarda fazla gezdi, bir akşam acile kaldırdılar Allah korusun:1no2:Bebişin suyu azalmış, neredeyse geliyormuş. :
kuzucummm aramızda nerdeysee 3 hafta varr sende gel 35 leri gör o zaman görüşürükkkgeçmişi tam olarak okuyamadım ama birtek ÇİNGENE ESRAnın gelişmesini anladım kızzzz ne yaptın çocuğa öyle çaktırmadan hormon mu verdin ne yaptın bizimkiler 2 kilo seninki 3 kilo maşallahhhh kuzuna tüüü tüüü nazar değmez inşallah.....
ayyy sağol bebişşş tam sünger bob kıvamında rabbim sizlerede göstersin 3 kg larıGYPSYMMM cok ama cok sevindim masallah 3 kgu gordun sendende bu beklenirdi zaten hem kendini hem oglusunu besledin. sanırım normal zor olabilir ikinizinde topuslugundan dolayı ama onemli olan bebeginizin saglıkla gelmesi. tekrar gozun aydın canım kocaman bir masallah yahya celil beyede cekmis herseyi sunger bob gibi. bende kızıma sunger bobum benim diorum:))
:1hug: :1hug: :1hug: sağolasınnn canımsınnn....çok güldüm ya bu açık büfe ve doktorun bünyede bebk oluşması yardı beni .içimi bir sevinç kapladı..tuttum bu doktoru ben de.sana da şişko diyen doktor da çıktıya artık gam yemem..maşallh tosununa senin yavrum..ben de tırstım şimdi bana da bekledğimden erken bir tarih söyleyebilir doktor.tırsıyorum galiba..sarıl bana esra
ay evet yaa yengeç olucak hiç işin bu boyutunu düşünmemiştim kafamçokkarıştıgünaydın kızlar a.s.
esra maşallah bebişine kocaman olmuşbende tombik bebek istiyorum :kedi: tabii en önemlisi sağlıklı olması....
ayyy benide heyecean bastı ne kadar az kaldı öyle bir yengeç daha katılıyor aramıza desene zemuszemus
bende doğurmak istiyorum ağustosu beklemek zorundayım ama :umursamaz:
esraaaaa canım nasıl büyüttün tosuncugu öyle kız maşallah ogluşumuza ama helinin bebegide 3 kiloya yakındı degilmi topigin pehlivanı olacak onlar.
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?