2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

dide ben excellden gelisim tablosu yaptım her kontrolde verilerimi girioyorum azcok tahminim oluyo bebisin durumu hakkında hemde bana bir ugras oluyo

slm kızlarr nasılsınız herkese hayırlı cumalarr bugün hiç işim yok çok şükürr dün hepsini bitirdim maşallah ne cok misafirimiz var topikte 5 taneler hoş geldiniz misafirler:))

Ben arada Tayyip'i gördüğümde korkuyorum başıma ne gelicek diye.

nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz

canım annemde aynı hastanede bypas ameliyetı olmuştu bacagından damar alındıktan sonra bu yöntemle kapatıldı hiç dikiş yok etler birbirine yapışışıktı nası beceriyorlar anlamıyorum ama çok güzel kapatmışlardı sezeryandada öyle olur heralde

ay canım inşallah kalbim hep normal dogumdan yana ama benimkininde kafası göbek deligimden fırlıyacakmış gibi duruyor hiç pozisyonunu degiştirmedi

bende aynen senin gibi dusunuyorum sonucta oda kesi oda kesi bari karnım kesilsin :)
he bacım..normal doğum diye bişe kalmamış..bu gülben ergen felan nasıl doğuruyor acaba?
dide ben excellden gelisim tablosu yaptım her kontrolde verilerimi girioyorum azcok tahminim oluyo bebisin durumu hakkında hemde bana bir ugras oluyo
ben de yapsam iyidi..ama doktorum bana bir tablo veriyor her gittiğimde onları yerleştiriyorum albüme.
slm kızlarr nasılsınız herkese hayırlı cumalarr bugün hiç işim yok çok şükürr dün hepsini bitirdim maşallah ne cok misafirimiz var topikte 5 taneler hoş geldiniz misafirler:))

hayırlı cumalar eftelya.

ayakta geberirdin zaten..incik boncuk ya , e bi de öp kokla faslı, bayaa bi uzun sürüyo..hadi sen de hızlı çıktın..durmak yok yola devam..ıyghhhhhhh..kendimden iğrendim birden..

gadın gadın..sen kaybolma biyerlere..öldüm laa gülmekten..minik tosuncuğa maşallah diyorum..boğazına sağlık..e şimdi ilk sen mi doğurcan yani sez.olursan?

allah razı olsun..doğumu yapınca annelik iç güdüsüyle çok rahat tutarsın merak etme..

saol güzel yüreklim..

Günaydın herkese..

Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..

demee...niye ölmüş?? cilt kanserimi

evet yavrumla kucak kucağa dinlencez bol bol..

saolasın...ben elimden gelenin fazlasını yapmıştım..fazlaca fedakarım..kendi işim gibi çalışırım ben..boşunaymış..

saol canım..allah korumuş seni de..allah bizi koruyo, inanıyorum buna..

katılıyorum sana canım.

vardır bir hayır mercimekim.nedir bu mühendis kadınların çektiği..

baby esranın durumu bizim için bir veri olabilir mi canım..sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?

şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum, kapağı atardım devlete böyle bi sıkıntım olmazdı..

avatarına bayıldım..daha doğurmaya niyetimiz yokk..

dinleme o sesi..bendeki ses de ağustos başı dio.

doğum Sat a göre 17 ağustos ama eşime göre 3 ağustos bende 7-10 ağustos arası bekliyorum sanki kızıma uslu dur bekle zamanını diyorum

gadın gadın..sen kaybolma biyerlere..öldüm laa gülmekten..minik tosuncuğa maşallah diyorum..boğazına sağlık..e şimdi ilk sen mi doğurcan yani sez.olursan.
valla ben normal istiyorum hepp helinle kayra derya var onlar benden önce doğurur
sağolasın güzel yorumların içinnn opuyorumnanaktan
doğum Sat a göre 17 ağustos ama eşime göre 3 ağustos bende 7-10 ağustos arası bekliyorum sanki kızıma uslu dur bekle zamanını diyorum
e bebişinde kafası karışmıştırrr
ne zaman doğacanı şaşırırrr baksana tarihlere delikafadulden bendende bi tarih gelsin barimm 5 ağustos laelaelaelaelae

Ohhhhhhhhhhhhhhhh olsun sana.. kaydirigubbakcemile3

Günaydın herkese..

Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..

Aynen ben de şok oldum.. cocukluugumdan genclıgıme kadar onun bır numaralı hayranı ıdım.. halıyle ben bıraz garıp oldum.

bende de zaman zaman artan hatta bu aralar daha bir artan açık renkli, kokusuz ,kremsi bir akıntı var normal olduğunu biliyorum.

Durum, aynen bende de boledır.

Ya güzel bacım, nedır bu erken dogurmak ıcın zıp zıp zıplamanız.. ya nıye doğurasın şimdi

topıge arada bır gırıp ay dogurdunuz mu, doguran var mı?? yok yengec olsun.. yok aslan olsun, yengec ıstemem katır burcu olsun dıyen cıkarsa bır daha kötü haşlayacagım sizi.... Çocuk oyuncagı mı bu yawwwwwwwww, sabah sabah delü etmeyin beni... ne kadar kalırsa bu sıpalar o kadar sorunsuz bu cocuklar eve gelecek.. 37.haftaya kadar bır daha erken dogum, yok su tarıh olsun,iillaa temmuz olsun,yok ısrarla öküz burcu olsun dıyen olursa küllahları değiseceğim, uyarmadı demeyin.

hayırlı cumalar güzel anneler...

Cümleten hayırlı cumalar...

kuzum aramızda 3 hafta yokkine sen yanlış baktın galiba ben bugün itibariyle koskoca 33+3 oldum yani aşağı yukarı 1 hafta var aramızda:sinifsinif: niye bizi küçük görüyonmafoldumben

kızlar bu ayak şişme meselesi beni sinir etmeye başladı..ayaklarımı tanıyamıyorum..daha sabah sayılır işe yeni geldim ama yaklarım davull..tuzu yoka yakın kesmeye karar verdim..
annemin de son dönemlerde çok şişmiş..hastanede 1 hafta yatırmışlar, kontrol altında tuttup diyet yaptırmışlar..bu durum ırsi olamaz herhalde..

Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..

ben nezamandan beri soyluorum ama dinleyen yok herkes erkenden cıkarmaya meraklı. allah saglıkla vaktinde versin kapayın konuyu diorum yok o öyle bu boyle dogurmu bize ne milletten benim stresi yokken okudukca strese giriorum bencede kapansın konu. hatta isteyen baska topic acabilir bebeklerin erken tahmini dogurma vakitleri die orda herkes konussun burda gerilmeyelim

ayaklarını salmaktan oluyo o canım ben evdeykende oluyo uzatıorum. masa altından uzatabilme imkanın yokmu. ben eskiden ist dayken cop kovasının ustune uzatıodum ayaklarımı arada ozaman hamis deildim ama yoruldugumda filan ii geliodu sonucta kova kagıt doluydu mutfak copu deil. yada pc kasasının ustune koyuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…