o guzel ruyaya istinaden fasulyekonun basına devlet kusu konacak demektir. ben okulu uzatmıstım vardı 4 dersim ve o sıra ruyamda kemal dervisi gormustum bir iktisat ogrencisi olarak:) sonrada bu okul bitio galiba dedim bitti.
k.valdemde acıkogretimi bitirdi bizim yeni evlendigimiz sene oda ruyasında milli egitim bakanını gormustu anlam verememisti dedim okulun bitio merak etme bitti.:))
fasulyeko hadi gene iisin kanka durumları :)
nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz
Belki döner senin kuzu. 2.yi de pıt diye doğurmuş olursun böylece.
Ben geçen hafta doktora sordum dönmüş mü diye. Bu haftada doğum kanalına girmez zaten,başı normal duruyor dedi. Ultrasonda da hiç başaşağı duruyor gibi değildi.Bilmiyorum benimki nasıl duruyor şu anda.Ama karnımdan anladığım kadarıyla başı göbeğimde.
Ya benim kızım da daha dönmedi ama nedense dönecekmiş gibi bir umut var içimde. Yani hala normal doğum hayalleri kuruyorum. Halbuki bizimkinin boynunda kordon da var, doktor bu dönmeyi zorlaştırabilir bile dediği halde.. Başak, senin doktor kesin karar verdi mi sezaryen olur diye? Benimki doğuma kadar her an dönebilir dediği için ben hala kendime şans tanıyorum...
kesin demedi ama dönme şansı çok az dedi bebege zarar vermek isemiyorum demeyide unutmadı yani ters olarak normal dogumda
he bacım..normal doğum diye bişe kalmamış..bu gülben ergen felan nasıl doğuruyor acaba?bende aynen senin gibi dusunuyorum sonucta oda kesi oda kesi bari karnım kesilsin :)
ben de yapsam iyidi..ama doktorum bana bir tablo veriyor her gittiğimde onları yerleştiriyorum albüme.dide ben excellden gelisim tablosu yaptım her kontrolde verilerimi girioyorum azcok tahminim oluyo bebisin durumu hakkında hemde bana bir ugras oluyo
slm kızlarr nasılsınız herkese hayırlı cumalarr bugün hiç işim yok çok şükürr dün hepsini bitirdim maşallah ne cok misafirimiz var topikte 5 taneler hoş geldiniz misafirler:))
Eveeeetttt, beyazların yarısının ütüsü bitti. alkisalkisalkis Parçalar küçük olunca oturarak da yapılabiliyomuş ütü. Yoksa oturarak iş yapmaktan nefret ederim. Yarın da renklileri yıkar ütülerim, yerleştirme vs derken hooop 1 haftayı daha kapatırım :)
Ütü yaparken hayal kurmak çok zevkliydi :)
herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
herkes yatmış - tazeee sen hala napıyon
kesin bilgisayarı açık unuttun ütünü yaptın yattın
zamanda getirmiş getirebildiği şeyleri
Mercimekim üzüldüm ya işinden etmişler seni vicdansızlar - ama yılma sen her işte bi hayır vardır derler ya - belkide bunda da bir ayır var ama Evrimin dediklerine katılıyorum - kuzucuklar da çok tatlı ya - of nasıl tutacaz biz onları çok narinler her an kırılcaklarmış gibi - acaba doğurunca cesaret mi geliyo insana
nesrinim maşallah çağanımızaa ben senin haftandeyken o kadar bile yoktu gr larımız neleri görüyoruz ne mutlu bizlereee
mercimekimmmm canım yaaa hayırlısı olsunnn aslında sevindim diyemicem sonuçta sen orda 6 aylık eleman değildin senelerini verdğin emek verdğin bi yerden çıkarılmak burukluk yaşatıcaktırr elbette inşallah hakkını sonuna kadar alabilrsin tatlım.en güzel yanı bebişine zaman ayırabilicen ve şu günler dinlenebilicen tadını çıkar kuzummm
unuttuğum bişi varmı bilmiyorum uykum geldi benimdeee yatayım artıkınnnnn
Günaydın herkese..
Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..
Hay Allah canım ya, üzüldüm bak:1no2:İnsafsız bu özel sektör vallahi. Senin zor durumundan fayda sağlamaya çalışıyorlar. Dediğin gibi, vardır bunda da bir hayır. İyi bir dinlenmeye ihtiyacınız vardı zaten senin de bebişinin de
Ay ay ay ayyydelikafaduldenBeni bir telaş sardı şimdi ne yani sen öyle hemencecik demiş. Kızın nasıl paçaları tutuşmuştu. 39. haftaya kadar yattı, neyse ki sağlıklı doğdu bebiş. Benden söylemesilmaz:
MERCİMEK canım boşver bu işverenler öyle malesef işlerine gelmedimi en ufak bir bahanede çıkartıyorlar sanki biz hamile kaldık niye işlerimizi mi aksatıyoruz elimizden geldiğince eski çalışma tempomuza yakın çalışmaya çalıyoruz ama yinede yaranamıyoruz..... herşeyde hayır vardır tatlım ne yapalım sende biraz dinlen zaten doğuma az kaldı farzetki doğum izninde olacaksın 4 ay ondan sonra allah kerim rabbim bir kapıyı kapar bir kapıyı açar merak etme.... sen dinlenmene bak kuzum.....
günaydın kızlar
mercimekim işinden etmişler seni çok vicdansızlar ya özel sektör mantığı böyle maalesef hakkını sonuna kadar al uğraş gerekirse
esra 18 temmuza ne kaldı bence de otur evinde babanın sözünü dinle doktor maceran çok işte rüzgar arttı ve arkamdan acayip hışırtılar geldi hiç düşünmeden yolun karşısına koştum koca göbeğimle sonra arkamı döndüm ufak ağaçlardan birinin dalı kopmuş iyiki arkamı dönmemişim karnıma darbe gelebilirdi ya da kafama bu arada apartman görevlisi gördü beni abla iyi misin diye bağırdı su iç falan diye seslendi neyse sağ sağlim eve çıktım Allah korudu bizi
katılıyorum sana canım.
vardır bir hayır mercimekim.nedir bu mühendis kadınların çektiği..
baby esranın durumu bizim için bir veri olabilir mi canım..sen bir daha ne zaman gideceksin doktora?
günaydın güzeller umarım herkes iyidir slm verem dedim size ben ve ogluşum büyüyoruz çok şükür az kaldı artık temmuz annişleri teker teker dökülüyo haziranda başladı sizlerde durumlar nasıl doguran yok demiiiiiiiiiii beklesın kuzularrrr
Herkese günaydıın. Temmuz annelerinin bebişlerine baktım. Gözlerim doldu. Yaw hakkaten az kaldı, inanamıyorum. Yakında çitlenbiğim kollarımda olacak. Allah hepimizin yavrusu sağlıkla kavuştursun. İçimden bir ses Temmuzun sonlarına doğru doğuracağımı söylüyor.yerimseniben
valla ben normal istiyorum hepp helinle kayra derya var onlar benden önce doğururgadın gadın..sen kaybolma biyerlere..öldüm laa gülmekten..minik tosuncuğa maşallah diyorum..boğazına sağlık..e şimdi ilk sen mi doğurcan yani sez.olursan.
e bebişinde kafası karışmıştırrrdoğum Sat a göre 17 ağustos ama eşime göre 3 ağustos bende 7-10 ağustos arası bekliyorum sanki kızıma uslu dur bekle zamanını diyorum
bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
Günaydın herkese..
Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..
bende de zaman zaman artan hatta bu aralar daha bir artan açık renkli, kokusuz ,kremsi bir akıntı var normal olduğunu biliyorum.
günaydın kızlar a.s.
esra maşallah bebişine kocaman olmuşbende tombik bebek istiyorum :kedi: tabii en önemlisi sağlıklı olması....
ayyy benide heyecean bastı ne kadar az kaldı öyle bir yengeç daha katılıyor aramıza desene zemuszemus
bende doğurmak istiyorum ağustosu beklemek zorundayım ama :umursamaz:
hayırlı cumalar güzel anneler...
:1shok: :gitme: deme öleee yaaa tamam istanbul buluşması kaldı bitek başkada gezmicemmm :çok üzgünüm:
kuzucummm aramızda nerdeysee 3 hafta varr sende gel 35 leri gör o zaman görüşürükkk
benimkide 15 gün önce 2.200 dü hatırlarsan
e bide benim yeme potansiyelime yetişebildiğini heç sanmıyorummm dimii delikafadulden
ayyy sağol bebişşş tam sünger bob kıvamında rabbim sizlerede göstersin 3 kg ları
:1hug: :1hug: :1hug: sağolasınnn canımsınnn...
ay evet yaa yengeç olucak hiç işin bu boyutunu düşünmemiştim kafamçokkarıştı
aslan olsun diyordum ama neyse sağlıklı gelsindeee anneci olsun daha iyiii
duygusal duygusal geçiniriz zavallı çocuk anne odun baba odun kafayı yer artık bizimleee
evet kadriyecim helinde öyleydi hatta helininki dahada büyümüştür haberleri getirsin bi merakla bekliyorum demekki bu haftalarda atak yapıyolar çok heyecanlı bi durum yaaa :lepi:
doğum Sat a göre 17 ağustos ama eşime göre 3 ağustos bende 7-10 ağustos arası bekliyorum sanki kızıma uslu dur bekle zamanını diyorum
topıge arada bır gırıp ay dogurdunuz mu, doguran var mı?? yok yengec olsun.. yok aslan olsun, yengec ıstemem katır burcu olsun dıyen cıkarsa bır daha kötü haşlayacagım sizi.... Çocuk oyuncagı mı bu yawwwwwwwww, sabah sabah delü etmeyin beni... ne kadar kalırsa bu sıpalar o kadar sorunsuz bu cocuklar eve gelecek.. 37.haftaya kadar bır daha erken dogum, yok su tarıh olsun,iillaa temmuz olsun,yok ısrarla öküz burcu olsun dıyen olursa küllahları değiseceğim, uyarmadı demeyin.Cümleten hayırlı cumalar...
Helinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
kızlar bu ayak şişme meselesi beni sinir etmeye başladı..ayaklarımı tanıyamıyorum..daha sabah sayılır işe yeni geldim ama yaklarım davull..tuzu yoka yakın kesmeye karar verdim..
annemin de son dönemlerde çok şişmiş..hastanede 1 hafta yatırmışlar, kontrol altında tuttup diyet yaptırmışlar..bu durum ırsi olamaz herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?