2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

michealın öldüğünü gece uykusuzluktan sabanın programını seyrederken ekran kenarında gordum uyku sersemi pek bisey hissetmedim garip oldum vay be dedim maykılada kalmadı bu dunya.zaten cocuk istismarı haberlerinden ve bebegini pencereden sallamasından sonra cok sogumustum kendilerinden.ondan oncesine kadar seviodum

kafayı yicem çooookkkk yoğun bir gün bu öğlen oluyor hala gelen giden herkes kendi işinin görüldüğüne bakıyor çok yoruldummm ben artık dinlenmek istiyorum

Başbuğ Paşa, tv da medya toplantısı yapıyor.. yıne altını cıze cıze konusuyor... Allah sonumuzu hayır ede.. adamın damarının uzerınde zıp zıp zıplanıyor.. bakalım sonumuz ne olacak??

laelaelaelaelae
kuzum aramızda 3 hafta yokkine sen yanlış baktın galiba ben bugün itibariyle koskoca 33+3 oldum yani aşağı yukarı 1 hafta var aramızda:sinifsinif: niye bizi küçük görüyonmafoldumben
tatlım beni m yakışıklı dohtor dedikineee 36 haftalıksın ultrason ölçümlerine göree o açıdan didim yoksa aramızda yaklaşık 10 gün var
Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..

oyyy oyyy süperr didimm sizeeee bu haftalarda atak yapıyolarr diyeee :lepi:
maşallah helinede bebişinideeee

kızlar benimde ayaklarım deilde sabahları ellerim davul gibi oluyor yaa kahvaltıyı zor hazırlıom

Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..

Hay maşallahTosuncuklar topiği olduk:lepi:Uzun boylu olacak bebiş demek ki. Allah saklasın beklesin ikisini de:Saruboceq:

karıştırsak ne olacak o kafasına göre hopppp ben geliyorum demeyecek mi?? Eşim 3 ağustosu rüyasında görmüş belki babasının sözünü dinler belli mi olur

ben de parmak arası terlikle işe geliyorum kamu kurumu yönetmeliği falan dinleyemiyorum ama hiç üzgün değilimzemuszemus

benim esime gorede 2 hafta erken olcak bende senin gibi konusup bekle diom :)

bakalım anne sözü mü baba sözü mü dinleyecekler -tatlicadiarzu-

Ay ben kuzucuğumu çok merak ettim şimdi. O ne kadar oldu ki ne?CADIARZURandevum da taaa haftaya cuma:1no2:

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı

Helinden mesaj var;

herkese cok selamı var..

a.s..çok güzel bi haber..allah bağışlasın..

koyuyorum..sanırım hiperaktifim. uzun süre uzatıp oturamıyorum..şekilden şekile sokuyorum..

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı

tamamen hurafe..

onu bende duydum mübarek gecelerde ibadet yerine birlikte olmak günah die duydum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…