2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

biz bugün 36. haftadan gün aldık ama tabi 35. haftamızdayız 3 haftamız kaldı kızlar maşallah oğluşuma
birde dün boyumuzu posumuzu kilomuzu öğrenseydik çok daha iyi olcektik ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum delikafaduldenlaelaelaelaelae

Maşallah maşallahAllah tamamına erdirsin

şimdi size neden sorduğumun açıklamasını yapayım

bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.

kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım

Deryam.. nıye ogrenemedın pekı annem.. 3 hafta ha.. saglıkla sıhhatle zamanında ınsallahh gelsın.

şaka değil evrişim cidden soruyorum fisfisfis

Edep sınırlarımı zorlamamak ıcın bu soruya cevap vermek ıstemıyorum.. benım beyin loblarım böyle seylerı idrak etmiyor,edemiyor,aşıyor beni.. üzgünüm.

Son düzenleme:

Lafımı aynen tekrar ediyorum: sakatlık onun kafasında. Benim bebeğim de bayram bebeği ne var bundaklava:Tövbe tövbeeee!

Sana bir dost tavsıyesi.. boyle cahilleri hayatından cıkaracaksın.. sen ki matematik kafası,mantık kafası calısarak para kazanan bır ınsansın.. ayıkla ki böyle tıpleri.. ileride cocuguna da akıllı mantıklı ebeveynler ornek olsun.. sakıncalı tipler bunlar!! şok olmak yerıne habıre üstüne oturdugun uzuvunla gül-geç!!

2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))
erken dğomu konuşmasak hani hazırlıklı olalımda erken olmasın yinede cancağızım benim
bayıldım meleklere darısı bizlere bizde yapalım çok güzel olmuş
oh ne güzel yapmışssın ona azcık aklımı kullandım desen kuzu yat dinlen keyfini çıkar
meme uçlarım sızlamaya başladı birden..sütümmü gelcek nedir
bu ahfatalradan itibaren bebeğin böbrek üstü bezleri çalıştığı için göğüslerden süt gelebilirmiş
maşallah TOSUNCUĞUMUZA AMANIN SENİNDE AZ KALMIŞ ESRA DOKTOR MUHABBETİNEDE BAYILDIM MORAL OLUR DİMİ
Kilo konusunda bend edoktora hiç iştahım yok demiştim oda bana doğru onun için iki kilo almışssın yemediğinden olsa gerek diyerek gülmüştü çok fena olmuştum kafamçokkarıştı
HEHEHHE yönlendirme belli oluyor yanlış hatırlamıyoırsam EMME ADAMCAĞIZ HAKLI KIZ KIR KIÇINIDA AZ OTUR ARTIK
selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
yok öyle birşey oz aman oruç ayında oruc açıldıktan sabah ezanına kadar eşlerinize yakınlaşabilirsiniz ayetti sanırım o ne olcak ramazının hergün mübarek takılmayın öyle hurafelere
Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..

hay maşllah bu topik tosuncuklar topiği olcek :lepi:

hiç olacak şey mi? allah korusun. hurafedir bunlar. bence kafana takma. arkdaşının yaptığı günah bence. seni durduk yere huzursuz etmiş.
.
ben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?

saolun kızlar içime su serptiniz zaten bidaha bu kızla muhatap olacağımı sanmıyorum

güzel haberler getir bize..ben iyiyim..stop..

Hadi bakalım sen de iyi haberlerle gel inşallah

doktorun ameliyatı varmış normalinde öyle olunca haber veriyorlardı ama dün karışıklık olmuş:mymeka: doktorda acelece şöyle bi baktı geçti uyduruk muayene olduk yani :jeyyar:

hadi sende güzel haberleele gel nazan bebeğin bence 2500 veya daha fazla buda benden tahmin :lepi:canım
ama önce herşey yolunda olsun bu sefer merakta bırkma bizi a.s

MERCıMEKıM sinir oldum valla senın şu patronlara adiler neysekı sen o kadar çalışabıldın benı 3 ayında sepetlediler ya senden beter benım halım yanı boşver
FASULYEKO bitanem allah korumuş ay vallahi hepimiz son zamanlarımıza cok dikkat edelım yafrum GEÇMı$Ş OLSUN TEKRAR
BABY MILKSAHAKE valla benımde dizlerim ağrıyo helekı merdiven falan cıkmaya kalkınca bacaklarım resmen isyan edıyo dili olsa neler derdi kimbilir akıntıya gelınce benımkıde cogaldı ve rengı sarılaştı
EFTALYA ve MAVıŞıM evet bende duydum ama öyle bişey olmadığını öğrendim üstünüze afıyet sabahı kafamçokkarıştı kandıl gununun sabahı kaydirigubbakcemile yanım oyle bısey yokkkkk için rahat olsun MAVıŞıM yani EVRıŞ BURUKO VE AFTABRUNUN yazdıklarına tamamen katılıyorum
benımde cevremde o kadar cok cahıl ınsan varkı EVRıŞıM BENIM YA bu konuda banada cok fazla nasihat vermiştir YA bılıyomusun EVRıŞ bu topıkte sANIRIM herkez senın yorumlarına bayılıyO AMA ben baska seviyorum senı yawf

Aslinda cok üzüldüm ama Her iste bi hayir vardir canim... Tazminatini versinler yeterki... Dinlenmen icin bi firsat olmustur... Bizde Kandil günü bi haber aldik. Benimde kaynim Bitliste tayin bekliyordu cikmamis Temmuzda dügün yapicakti hazirliklara baslamislardi dügün seneye ertelenmek zorunda kaldi mesela.Benim acimdan iyi oldu aslinda dogum öncesi baya masrafa girecektik... Hem üzüldüm hem sevindim...

valla ben bu tür konulara hiç girmiyorum kesin hiç bişileyemem çünkü bunuda ölesine biyerden duydum amaa dedim ya hiç girmem bu konulara kimseyede bişi demem

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı

Olmaz öyle sey yaaaa bence daha hayirli olur o cocuk mübarek günde anne rahmine düsmesiyle yani... Bazilari abuk sabuk seyler söyleyip insani huzursuz etmesini cok iyi biliyor... Cok sinir yaaa....Allah ona o günü makbul görmüs demekki rahmine düsmüs...

ticker değiştim iki veya üç gün sonra son kutucuğa geçicez :teytey:onu görmek için değişiklik yaptım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…