biz bugün 36. haftadan gün aldık ama tabi 35. haftamızdayız 3 haftamız kaldı kızlar maşallah oğluşuma
birde dün boyumuzu posumuzu kilomuzu öğrenseydik çok daha iyi olcektik ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum delikafaduldenlaelaelaelaelae
biz bugün 36. haftadan gün aldık ama tabi 35. haftamızdayız 3 haftamız kaldı kızlar maşallah oğluşuma
birde dün boyumuzu posumuzu kilomuzu öğrenseydik çok daha iyi olcektik ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum delikafaduldenlaelaelaelaelae
şaka değil evrişim cidden soruyorum fisfisfis
şimdi size neden sorduğumun açıklamasını yapayım
bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.
kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım
bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.
kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım
erken dğomu konuşmasak hani hazırlıklı olalımda erken olmasın yinede cancağızım benim2haftayi atlattiktan sonra heran herseye hazirlikli ol derim:)))
bayıldım meleklere darısı bizlere bizde yapalım çok güzel olmuşTemmuz anneeleri cok guzel baslık acmıs, tüm fotografları ve bılgılerı bır araya toplamıslar.. herkesın aklında olsun.. ilk dogumumuzla bız de boyle bır baslık acıp, goren hemen eklesın yavrular.. hepsı bır arada olur.. bakmamız, takıp etmemız de kolay olur..
oh ne güzel yapmışssın ona azcık aklımı kullandım desen kuzu yat dinlen keyfini çıkarbuarada ben bugun kandirikcilik yaptim:)))gerci %100 yalan degildi ama, olsun iyi yaptim..sabahtan dunden kalma kasilamar ve sanci vardi, ama ilac baya azaltmisti..sabahta arkadas tam sanci girddiginde yine sordu neyin var diye hafi kramp v agri var gecer dedim, sonra bizim gerizekali ordaydi tam bunu konusurken oda duydu:))) sonra dunku hatasini anlayip isin yoksa oglen yemek ismarliyim sana dedi, dedim yok yuruyemem oraya kadar sagolun sancim var dedim2 saat sonrada raporu verdim, bakti bakti, yine herzamanki gibi sacmasalak duzenlemeler yapti, yarina duzenlersin dedi, yarin gelemiycem, dinlenmeme gerek dedim, ok acelesi yok pazartesi sali verirsin dedi:)))heheheeeee, yasasin kotuluk:))))
bu ahfatalradan itibaren bebeğin böbrek üstü bezleri çalıştığı için göğüslerden süt gelebilirmişmeme uçlarım sızlamaya başladı birden..sütümmü gelcek nedir
maşallah TOSUNCUĞUMUZAherkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn delikafadulden
kaç kg başladınız felan dedi dedim 70 le başladım tartıya çıkınız dedi ben tartıya bakıyorum tartı bana dedim rezillll oldukkkk e hadi buyrun dedi,ben embesil havasında takılıyorum ama mecbur çıktık
92 kg çıktımmm( içimden şükrettim kilo almamış diee)
doktorcivanım dedi ooooo 22 kg ne çok almışsınızz benim kontrolumde olsaydınız mümkün diil alamazdınız bu kadarr ahhh ahhh dedim içimden
halbusiii :)) fazla yemiyorumm dedim sebze meyve o kadar yaneee,,tabii dedi yemeden 22 kg yu aldınız değilmi dedğil dalga geçti doğal olarakkk neyseeee
bebişime geçiyorummmm
danasından bi tosun doğacakkk şeklinde özetliyorum
bizim küçük dana 3 kg olmuş gözlerim ayrıldı yerinden boyda 48 cm
dedim inanmıyorum,evet dedi gelişimi çok güzel dedi iyi bakmışsınız dedi
dicektim sende açık büfe otellerde öküz gibi yiyip yiyip yatsan senin bünyede bile bi bebek oluşurrr
neyseeeeee
asıl bomba doğum 18 temmuz dedi
özetle şöyle
9 temmuzda gidicem çatı muaynesi yapılcak alt takımlarımı görcek benim yakışıklı dohtorrr
eğer çatı müsatse normal doğum olucak en geç 25 temmuza doğum gerçekleşir dedii
amaaaa
bebeğiniz bu gelişimle giderse normal yapmanız zorlaşır 4kg mı geçebilir dedi bu yüzden net olarak 9 temmuzda konuşuruz siz kendinizi 18 temmuza ayarlayabilirsniz dediii..
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm
bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
HEHEHHE yönlendirme belli oluyor yanlış hatırlamıyoırsam EMME ADAMCAĞIZ HAKLI KIZ KIR KIÇINIDA AZ OTUR ARTIKbide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
yok öyle birşey oz aman oruç ayında oruc açıldıktan sabah ezanına kadar eşlerinize yakınlaşabilirsiniz ayetti sanırım o ne olcak ramazının hergün mübarek takılmayın öyle hurafelereselam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
Helinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
hiç olacak şey mi? allah korusun. hurafedir bunlar. bence kafana takma. arkdaşının yaptığı günah bence. seni durduk yere huzursuz etmiş.
.
ben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?
hiç olacak şey mi? allah korusun. hurafedir bunlar. bence kafana takma. arkdaşının yaptığı günah bence. seni durduk yere huzursuz etmiş.
.
ben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?
Deryam.. nıye ogrenemedın pekı annem.. 3 hafta ha.. saglıkla sıhhatle zamanında ınsallahh gelsın.
Edep sınırlarımı zorlamamak ıcın bu soruya cevap vermek ıstemıyorum.. benım beyin loblarım böyle seylerı idrak etmiyor,edemiyor,aşıyor beni.. üzgünüm.
.
HERKES İYİ Mİ?
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?