2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı

onu bende duydum mübarek gecelerde ibadet yerine birlikte olmak günah die duydum bende
yuh artık yaaaa
hangi devirde yaşıyoruz hala böyle konuşabilen hödükler varmı
kaldıki güzel dinimizide yozlaştıryolar bu cümlelerle günahmış bilmemnyemiş yazık yaaa
lmaz:
maşallah TOSUNCUĞUMUZA AMANIN SENİNDE AZ KALMIŞ ESRA DOKTOR MUHABBETİNEDE BAYILDIM MORAL OLUR DİMİ
::lepi:
canım deryammm senin ki daha fazladır yada aşağı yukarı aynıdır sanırım ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi 3 hafta sonraya açıkçası hep 1 ağustos dedim en kötüsü temmuzun son günleri
daha bebek şekeri yapıcam
bebek kurabiyesi yapıcam
bissürü işim var 3 haftam kalmış olamazzz yaaa 10 gün içinde şeker işini halledicem bi aksilik olmazsaaa gamyoncuiremsu
ben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?
güzel haberlerle gel canım daha fazladır benceee
ben bı ev görmeye gıdıyorum komsuya kaynaamla lmaz: of of gelınce devam ederık
ne oo kaynana ile kankimi oldun ev ziyaretlerine gidiyon birliktee laelaelaelaelae

kızlar benimde ayaklarım deilde sabahları ellerim davul gibi oluyor yaa kahvaltıyı zor hazırlıom

benim ellerim sabah cok agrıo dolma gibiler her daim masallah :))) ayaklarımda aksama dogru sismeye baslıo

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı

ben okumustum bunu ama allah bilir nekadar dogru nekadar deil, zaten kandillerde ve bayram gunlerinde hic sevisesim gelmez ama ana rahmindekinin akibetini ancak allah bilir veren o.

bence seninkide 3kg ve ustudur canım hic kafanı yorma haftaya gittiginde daha geliskin goreceksin :)

valla ben bu tür konulara hiç girmiyorum kesin hiç bişileyemem çünkü bunuda ölesine biyerden duydum amaa dedim ya hiç girmem bu konulara kimseyede bişi demem

Ben konusurum.. Allah-u Teala'sı na aşık bır kul olarak.. yaradınıma ve O'nun yarattıklarına saygıda kusur etmeden ayakta kalmaya calısıyorum.. dualarımı,ıbadetlerımı eksık etmeyerek.. O'nun yarattığına yakısır yaşamaya çalışıyorum.

Benım damarlarımda beklentısız, sorgusuz,sualsiz ve de karsılıksız bır aşk la dolasırken Rabbim.. birilerinin agzından cıkan hurafelerden korkmam.. ciğerimden geçeni yazarım.

Madem oyle kımse Kadır gecesı cocuk dogurmasın, tutsun ıcınde.. malum, ibadet etmek varken cocuk da dogmaz, cocuk da yapılmaz.. her seyın, her yapılması gerekenın yeri ve de zamanı ayrıdır.. nasıl yatagımızın ıcınde yemek yemıyorsak.. ıbadet etmemız gereken saatte de gerekenı yaparıs.. gerısıne de kımseyı karıstırmayız.

Hayırlı Cumalar herkese

petrik
oğluna maşallah.gözün aydın canım
senin oğluşunada maşallah koca adam olmuş

Petrik maşallah kuzuna canım...
sağol tatlım madem izindesin niçin buluşmaya gelmiyorsun niçin ????

üzülme herşyde bi hayır vardır, İnşallah hakettiğin tazminatı alırsın uğraştırmazlar umarım hakkında hayırlısı

2 güne geçer Esra, ayrıca çiyan nasılbi yaratıktır meral ettim netten bakim bi :)

çok tatlısın sen ya ne güzel yazmışsın tombik arkadaşım, maşallah Yahya'ya ısırırız kollarından bacaklarından tosuncuk doğurcaksın bugidişle :))

nesrinim maşallah çağanımızaa ben senin haftandeyken o kadar bile yoktu gr larımız neleri görüyoruz ne mutlu bizlereee
sağol tatlım Çağan'da Yahya'nın izinde tosun olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor, engüzel yanı anasını dana yapmadan gidiyor diyet sayesinde tabi sırnaşık şey

anlatayım caanım
*21* telefon numarası #
İptal için #21#

Dilek saçmalamış arkadaşın saçma sapan şeylere inanma lütfen

ben bı ev görmeye gıdıyorum komsuya

Pınar pembe göbiş buluşma Ataköyde yarın sabah 10'da sende gell

Dediğim gibi benim bebeğim de kurban bayramı bebeği. Onun ana rahmine düşmesi büyük bir mucize. Kaldı ki, bir anlık şehvet sonucu ortaya çıkmış değil. Büyük bir sevginin ürünü. Eşimle birbirimize sevgimizi aktarmışız ve o olmuş. Nasıl günah olabilir ki....

şu saat oldu hala birşey yiyemedim yemek vaktinide kaçırdım offff işlerim çok yoğun bugün bir bitse herkes hamile olduğumu unutuyor sanırım benden ekstra bir perfermans istiyorlar birazdan işlerin yoğunluğunun 2. postası gelecek akşama kadar haşatım çıkacak.....işyerimde şehir dışında etrafta ne bir market nede bir lokanta var karnımı doyurabileceğim......

Anladım canım.. Bizimki 3kg'ı geçerse ne ala.. Şu anki usg verilerine göre zayıfacacık bir kız bizimkisi, bir hafta önce 1700g çıkmıştı. Bebek ters olduğu için doktorum bu ölçümlerin hatalı olabileceğini de söyledi bana. Yani başaşağı olunca daha doğru ölçüm alabiliyorlarmış.. Bizimkinin boynunda kordonu var canım. Bu kordon onun dönmesini zorlaştırabilir dedi doktor. Şayet böyle olursa, dönmezse ben de mecburen sezaryen yapacağım. Kocişe geçenlerde kork sen bu kızdan, anası süslü değil ama bu süslü olacak dedim. Daha ana karnında kordonundan kolye yapmış kendine.. kaydirigubbakcemile3

bende aynen senin gibi dusunuyorum sonucta oda kesi oda kesi bari karnım kesilsin :)
Ayy, kesi meselesi de bir dert, haklısınız. Ama ben hep şartlarım elverdiği sürece sırf normal doğumdan korkup sezaryen olmayayım dedim. Biraz da ömrüm boyunca bir kez olsun bunu yaşamak istediğimden.. fazla merak başa bela olmaz umarım kafamçokkarıştı

Evet, son zamanlarda itibarını zedeleyecek haberlerle gündeme geldi hep. Ama yine de ben buruk oldum.. Benzeri olmayan biriydi, çocukluğumuzun, gençliğimizin efsanesiydi.. Bir vardı, şimdi yok..

Çok teşekkür ederim canım, benimki malesef çok pahalıya gelecek, üstelik de kandim yapma zevkini tadamıyacağım. Ama sağlık olsun en azından odasının herşayini askılarını bile kendi ellerimizle yaptık, süsledik. O yönden içim rahat.
Sana da kolay gelsin canım. Kendi bebeğinin şekerini yapmak çok zevkli olacaktır. Eminim.
Keşke yakın olsak birbirimize yardım edebilsek, ne iyi olurdu di mi?Şeniz

ama olmaski bebişin acıkır, git yemek haneye iste olmazmı öyle ?
büfe felan yokmu kaşarlı tost söyle aç kalmayın tansiyonun düşer amn dikkat et

ya açmış kaldınız siz süt yoğurt ta mı yok bisküvi bile olsa iyi söyle müdürüne yemek bulsun şimdi bebişine olmaz ki amaklava:

Hahahah :) şeytan azapta gerek bacım, yamacıma gelll :) şimdiii, yönlendirmeyi PEtrik yazmış ama, telefonun telsiz telefon ise sakın yönlendirme yapma. Geçen gün bir sapık dadandı, bizim ev tlfnun numarayı gösterme özelliğini açmadı dangoz telekomcular, halbüse !!! özel olarak gidip dilekçe vermiş idim. Dedim ki, şu evi cebe yönlendireyim! *21*0506....# yaptım ve telefonum bir daha iflah olmadı. Çözmek için de #21# yapıyorsun ama, benim telefonun beynü gitti bi kere... Philips servisini aradım, kullanıcı hatası dediler, 20 TL karşılığında yapıyorlarmış ama, ne evden bir yeri arayabiliyorsun, ne biri seni evden arayabiliyor... Aman diyim, yönlendirme yapacaksan, bir tane kablolu tlf bul, onunla yap, derim.

Yakışıklı doktorunla sana hayırlı ve kolay doğumlar dilerim. Hangi hastane, kim bu doktor merak ettim. Ayrıcaa, sana ve Yahya'ya kocaman diyorum. Ana - oğul dipçikk gibisiniz maşallah :)

Günaydın herkese..

Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..

Aaaaaa... Çok hayrandım gendisine. Tabii skandallarından önce.

ben gönderdim canımmm

muccuk a.s.

Bu topikte ANNİŞ kelimesini yasakladık biz morlavanta. Çok özür diliyorum senden. Bİr yığın öğretmeniz burada ve ANNİŞ, TEYZOŞ gibi iğrenç kelimeler kullanmıyoruz. Bazı arkadaşalar inatla KOCİŞ diyor, onlara kızmıyorum, bir mazimiz var. Hatta OĞLUŞa bile gıcığım. :umursamaz: lmaz:

nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz

Yok canım yaa, lazerle yabıştırma :) diye bişi yok. O, iç dikişler atıldıktan sonra üst deriyi kaynaması için flaster gibi bişiyle yapıştırıyorlar. Üst yüzeyde dikiş görünmediği için "lazerle yapıştırma" ifadesi kullanılıyor ama, öyle bir teknoloji yok. Lazer, deri kesilirken kullanılıyor :) arz ederim.

Yaa sorma mercimekim. Ellerim ayaklarım hep şiş benim de. Artık şişmediği günler azınlıkta. mafoldumben Allahtan tansiyonum iyi, yoksa çok korkardım.

Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..

Oooo, maşallah maşallah....

sence? bırak arkadaşını, sence böyle bişi var mıdır?

Olsun Deryacım, bak kocaman oldunuz :) Maşallah ikinize de..

ya uyuyasım ya yemek yiyesim yada cise gidesim gelio
depresyondamıyım neyim ya

Hmmm, hamile olmayasın Pervincim? :CüvCüv: bi test yapsan? son adet tarihin nedir? kaydirigubbakcemile3

milkshake cok hatalısın sen bu konuda hic beslemiosun kendini yanında muhakkak yemek goturmelisin yada yemek saatini kacırmamalısın sen kendine deger verip ben hamileyim demezsen millet sana nie acısınki. bu evdede boyle dısardada heryerde . ben dısarı cıkarken bile cantama kek mek biskuvi ne varsa atıorum anlık acıkma yasarsam die nasıl boyle duyarsızlık yapabilirsin evladına karsı. biz artık herzaman tedarikli olmalıyız

Ne kadar güzel söylemişsin Evriş.. alkisalkisalkis Bu yazdıklarına hangi gönlü, aklı açık insan itiraz edebilir ki?

Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..
aleyküm selam..maşallah
bir billie jean dinleyeyim hemen şerefine..vay maykıl vay sen de gittin.

onu bende duydum mübarek gecelerde ibadet yerine birlikte olmak günah die duydum bende
arkadaşlar duymayın okuyun araştırın ne olursunuz.bizim güzel dinimiz böyle olabilir mi hiç? iz ki peygamberimizin ana rahmine düştüğü günü kandil olarak kutluyoruz.çok kızıyorum böyle şeyleri söyleyenlere.islamiyetin sevgiye verdiği önem hiç bir dinde yok.bunlar hiç bilinmiyor.Benim çok hoşuma gider mesela peygamberimiz insanların arasında,kalabalıklarda ona en çok kimi seviyorsun ey allahın resulu dendiğinde Ayşeyi diye cevap vermiş bir insanken,yemek yerken özellikle hz ayşe'nin ısırdığı yerden ekmeği ısırırken bizim kafalarımız hep böyle hurafelerle dolu.
o arkadaşını yolla bana
canım herşeyin ama herşeyin hayırlısı olsun.hep söylerim gözümde yok sağlıklı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…