selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
yuh artık yaaaaonu bende duydum mübarek gecelerde ibadet yerine birlikte olmak günah die duydum bende
canım deryammm senin ki daha fazladır yada aşağı yukarı aynıdır sanırım ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi 3 hafta sonraya açıkçası hep 1 ağustos dedim en kötüsü temmuzun son günlerimaşallah TOSUNCUĞUMUZAAMANIN SENİNDE AZ KALMIŞ ESRA DOKTOR MUHABBETİNEDE BAYILDIM MORAL OLUR DİMİ
::lepi:
güzel haberlerle gel canım daha fazladır benceeeben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?
ne oo kaynana ile kankimi oldun ev ziyaretlerine gidiyon birliktee laelaelaelaelaeben bı ev görmeye gıdıyorum komsuya kaynaamlalmaz: of of gelınce devam ederık
kızlar benimde ayaklarım deilde sabahları ellerim davul gibi oluyor yaa kahvaltıyı zor hazırlıom
selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
biz bugün 36. haftadan gün aldık ama tabi 35. haftamızdayız 3 haftamız kaldı kızlar maşallah oğluşuma
birde dün boyumuzu posumuzu kilomuzu öğrenseydik çok daha iyi olcektik ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum delikafaduldenlaelaelaelaelae
valla ben bu tür konulara hiç girmiyorum kesin hiç bişileyemem çünkü bunuda ölesine biyerden duydum amaa dedim ya hiç girmem bu konulara kimseyede bişi demem
senin oğluşunada maşallah koca adam olmuşpetrik
oğluna maşallah.gözün aydın canım
sağol tatlım madem izindesin niçin buluşmaya gelmiyorsun niçin ????Petrik maşallah kuzuna canım...
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi.. mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
bu arada tetanoz asısını oldum ciyan sokmasından sonra saatlerce agrı falan olmadı dun aksamustu basladı kolum agrımaya gece ustune yatınca epey acıyordubgun daha iyi gibi ama kaç gune geçer ki bu agrı kizlarr siz bu konuları konusalı çok oldu biliyorum ben yaptırmıycam diye tabi can kulagi ile dinlemedim yani okumadım ama su an merak ediyroum agrı nezaman gececek dye zaten ikiyana yatma sansımız var bir yanıma yatmakta azap oldu sol taraftan ası oldum sag basenim acayip agrıyor gece boyu hep aynı yone yatmaktann
çok tatlısın sen ya ne güzel yazmışsın tombik arkadaşım, maşallah Yahya'ya ısırırız kollarından bacaklarından tosuncuk doğurcaksın bugidişle :))herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
ve güzel haberlerime geçiyorummmm
gittğim doktordan acayip memnun kaldım
bi kere adam süper yakışıklıydı bi girdim içeri boy pos felan alain delon çakması gibiydiii
ay dedimmm ben bu adama koca göbeeeemimi açıcammm
neyse bayağı bi sohbet havasında muayne başladıı Allahımm dedim tamamm beni bu herif doğurtsunnn ....
sağol tatlım Çağan'da Yahya'nın izinde tosun olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyor, engüzel yanı anasını dana yapmadan gidiyor diyet sayesinde tabi sırnaşık şeynesrinim maşallah çağanımızaa ben senin haftandeyken o kadar bile yoktu gr larımız neleri görüyoruz ne mutlu bizlereee
anlatayım caanımbide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
şimdi size neden sorduğumun açıklamasını yapayım
bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.
kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım
ben bı ev görmeye gıdıyorum komsuya
Ben konusurum.. Allah-u Teala'sı na aşık bır kul olarak.. yaradınıma ve O'nun yarattıklarına saygıda kusur etmeden ayakta kalmaya calısıyorum.. dualarımı,ıbadetlerımı eksık etmeyerek.. O'nun yarattığına yakısır yaşamaya çalışıyorum.
Benım damarlarımda beklentısız, sorgusuz,sualsiz ve de karsılıksız bır aşk la dolasırken Rabbim.. birilerinin agzından cıkan hurafelerden korkmam.. ciğerimden geçeni yazarım.
Madem oyle kımse Kadır gecesı cocuk dogurmasın, tutsun ıcınde.. malum, ibadet etmek varken cocuk da dogmaz, cocuk da yapılmaz.. her seyın, her yapılması gerekenın yeri ve de zamanı ayrıdır.. nasıl yatagımızın ıcınde yemek yemıyorsak.. ıbadet etmemız gereken saatte de gerekenı yaparıs.. gerısıne de kımseyı karıstırmayız.
belli değil canım.kilosunun ileride olduğunu söylemişti doktor 4 kilo falan olursa sezeryan isteyeceğim sanırsam..bu normal doğum kesileri yüzünden sezeryana daha yakınım.doktorumla henüz konuşmadım.sen de durum nedir?
Ayy, kesi meselesi de bir dert, haklısınız. Ama ben hep şartlarım elverdiği sürece sırf normal doğumdan korkup sezaryen olmayayım dedim. Biraz da ömrüm boyunca bir kez olsun bunu yaşamak istediğimden.. fazla merak başa bela olmaz umarım kafamçokkarıştıbende aynen senin gibi dusunuyorum sonucta oda kesi oda kesi bari karnım kesilsin :)
Evet, son zamanlarda itibarını zedeleyecek haberlerle gündeme geldi hep. Ama yine de ben buruk oldum.. Benzeri olmayan biriydi, çocukluğumuzun, gençliğimizin efsanesiydi.. Bir vardı, şimdi yok..michealın öldüğünü gece uykusuzluktan sabanın programını seyrederken ekran kenarında gordum uyku sersemi pek bisey hissetmedim garip oldum vay be dedim maykılada kalmadı bu dunya.zaten cocuk istismarı haberlerinden ve bebegini pencereden sallamasından sonra cok sogumustum kendilerinden.ondan oncesine kadar seviodum
bencede çok utanmalısın hiç sorulur mu öyle şey sırnaşık şey deli
söyliyorum hemen
tüller 100 ad = 6 tl
mıgnatıslar 100 ad = 2,20 tl
kelebekler 100 ad = 20 tl
1 rulo tülden band (genişliği 0,5 cm) = 0,60 tl
adam mail attı gönderdikten sonra 29 tl hesabımıza yatırırsınız diye
şeker daha almadım bu gidişle de şeker almicam galiba - lavanta koyabilirim içine - bi o kaldı birde yapması - birmaxtan aldım malzemeleri - çoğumuz gibi - hemen 2 günde elime ulaştı
tamamen hurafe..
şu saat oldu hala birşey yiyemedim yemek vaktinide kaçırdım offff işlerim çok yoğun bugün bir bitse herkes hamile olduğumu unutuyor sanırım benden ekstra bir perfermans istiyorlar birazdan işlerin yoğunluğunun 2. postası gelecek akşama kadar haşatım çıkacak.....işyerimde şehir dışında etrafta ne bir market nede bir lokanta var karnımı doyurabileceğim......
şu saat oldu hala birşey yiyemedim yemek vaktinide kaçırdım offff işlerim çok yoğun bugün bir bitse herkes hamile olduğumu unutuyor sanırım benden ekstra bir perfermans istiyorlar birazdan işlerin yoğunluğunun 2. postası gelecek akşama kadar haşatım çıkacak.....işyerimde şehir dışında etrafta ne bir market nede bir lokanta var karnımı doyurabileceğim......
bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
Günaydın herkese..
Sabah işe gelir gelmez facebook'tu, gazeteydi, kahvaltımı yaparken gezineyim dedim. Micheal Jackson vefat etmiş arkadaşlar, şok oldum..
ben gönderdim canımmm
günaydın güzeller umarım herkes iyidir slm verem dedim size ben ve ogluşum büyüyoruz çok şükür az kaldı artık temmuz annişleri teker teker dökülüyo haziranda başladı sizlerde durumlar nasıl doguran yok demiiiiiiiiiii beklesın kuzularrrr
nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz
kızlar bu ayak şişme meselesi beni sinir etmeye başladı..ayaklarımı tanıyamıyorum..daha sabah sayılır işe yeni geldim ama yaklarım davull..tuzu yoka yakın kesmeye karar verdim..
annemin de son dönemlerde çok şişmiş..hastanede 1 hafta yatırmışlar, kontrol altında tuttup diyet yaptırmışlar..bu durum ırsi olamaz herhalde..
Helinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
biz bugün 36. haftadan gün aldık ama tabi 35. haftamızdayız 3 haftamız kaldı kızlar maşallah oğluşuma
birde dün boyumuzu posumuzu kilomuzu öğrenseydik çok daha iyi olcektik ama hala aklıma geldikçe sinir oluyorum delikafaduldenlaelaelaelaelae
ya uyuyasım ya yemek yiyesim yada cise gidesim gelio
depresyondamıyım neyim ya
Anladım canım.. Bizimki 3kg'ı geçerse ne ala.. Şu anki usg verilerine göre zayıfacacık bir kız bizimkisi, bir hafta önce 1700g çıkmıştı. Bebek ters olduğu için doktorum bu ölçümlerin hatalı olabileceğini de söyledi bana. Yani başaşağı olunca daha doğru ölçüm alabiliyorlarmış.. Bizimkinin boynunda kordonu var canım. Bu kordon onun dönmesini zorlaştırabilir dedi doktor. Şayet böyle olursa, dönmezse ben de mecburen sezaryen yapacağım. Kocişe geçenlerde kork sen bu kızdan, anası süslü değil ama bu süslü olacak dedim. Daha ana karnında kordonundan kolye yapmış kendine.. kaydirigubbakcemile3.canım hepimiz normal istiyoruz ama bazı durumlarda kendini parcalatmaya gerek yok cunku daha beterini alttan yasayacaksın bu sefer. benim kuzenim 4250 dogurdu ama yazmıstım bitarafı catladı ve bisuru de dikis. hem bebek hem anne icin saglıklısı neyse o olsun ben artık yorumsuzum en bastan beri normal isteyen biriyim. bide catı meselesi var bebek normal kilolu olur catın dar olur yine zor dogum olur yani tamamen son anda belli olacak bir durum bu
Ben konusurum.. Allah-u Teala'sı na aşık bır kul olarak.. yaradınıma ve O'nun yarattıklarına saygıda kusur etmeden ayakta kalmaya calısıyorum.. dualarımı,ıbadetlerımı eksık etmeyerek.. O'nun yarattığına yakısır yaşamaya çalışıyorum.
Benım damarlarımda beklentısız, sorgusuz,sualsiz ve de karsılıksız bır aşk la dolasırken Rabbim.. birilerinin agzından cıkan hurafelerden korkmam.. ciğerimden geçeni yazarım.
Madem oyle kımse Kadır gecesı cocuk dogurmasın, tutsun ıcınde.. malum, ibadet etmek varken cocuk da dogmaz, cocuk da yapılmaz.. her seyın, her yapılması gerekenın yeri ve de zamanı ayrıdır.. nasıl yatagımızın ıcınde yemek yemıyorsak.. ıbadet etmemız gereken saatte de gerekenı yaparıs.. gerısıne de kımseyı karıstırmayız.
Su kanguru denen tasıma zımbırtısının baska ismi var mı dır kı arkadaslar??
aleyküm selam..maşallahHelinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
bir billie jean dinleyeyim hemen şerefine..vay maykıl vay sen de gittin.michealın öldüğünü gece uykusuzluktan sabanın programını seyrederken ekran kenarında gordum uyku sersemi pek bisey hissetmedim garip oldum vay be dedim maykılada kalmadı bu dunya.zaten cocuk istismarı haberlerinden ve bebegini pencereden sallamasından sonra cok sogumustum kendilerinden.ondan oncesine kadar seviodum
arkadaşlar duymayın okuyun araştırın ne olursunuz.bizim güzel dinimiz böyle olabilir mi hiç? iz ki peygamberimizin ana rahmine düştüğü günü kandil olarak kutluyoruz.çok kızıyorum böyle şeyleri söyleyenlere.islamiyetin sevgiye verdiği önem hiç bir dinde yok.bunlar hiç bilinmiyor.Benim çok hoşuma gider mesela peygamberimiz insanların arasında,kalabalıklarda ona en çok kimi seviyorsun ey allahın resulu dendiğinde Ayşeyi diye cevap vermiş bir insanken,yemek yerken özellikle hz ayşe'nin ısırdığı yerden ekmeği ısırırken bizim kafalarımız hep böyle hurafelerle dolu.onu bende duydum mübarek gecelerde ibadet yerine birlikte olmak günah die duydum bende
o arkadaşını yolla banaşimdi size neden sorduğumun açıklamasını yapayım
bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.
kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım
canım herşeyin ama herşeyin hayırlısı olsun.hep söylerim gözümde yok sağlıklı olsun yeter.Anladım canım.. Bizimki 3kg'ı geçerse ne ala.. Şu anki usg verilerine göre zayıfacacık bir kız bizimkisi, bir hafta önce 1700g çıkmıştı. Bebek ters olduğu için doktorum bu ölçümlerin hatalı olabileceğini de söyledi bana. Yani başaşağı olunca daha doğru ölçüm alabiliyorlarmış.. Bizimkinin boynunda kordonu var canım. Bu kordon onun dönmesini zorlaştırabilir dedi doktor. Şayet böyle olursa, dönmezse ben de mecburen sezaryen yapacağım. Kocişe geçenlerde kork sen bu kızdan, anası süslü değil ama bu süslü olacak dedim. Daha ana karnında kordonundan kolye yapmış kendine.. kaydirigubbakcemile3
Ayy, kesi meselesi de bir dert, haklısınız. Ama ben hep şartlarım elverdiği sürece sırf normal doğumdan korkup sezaryen olmayayım dedim. Biraz da ömrüm boyunca bir kez olsun bunu yaşamak istediğimden.. fazla merak başa bela olmaz umarım kafamçokkarıştı
Evet, son zamanlarda itibarını zedeleyecek haberlerle gündeme geldi hep. Ama yine de ben buruk oldum.. Benzeri olmayan biriydi, çocukluğumuzun, gençliğimizin efsanesiydi.. Bir vardı, şimdi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?