2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

itiraf.com dan canlı canlı :))

Su
Kafede otururken siparişleri verdiğimiz garson yaklaşıyor ve hamile olan kuzenime dönerek "Suyunuz geldi." diyor. Doğumdan son derece korkan kuzenim bir panikle ayağa fırlıyor ve başlıyor feryada "Neeee? Suyum mu geldi? Ama daha doğumuma 4 ay var."

BAŞKA SÖZE GEREK YOK....
Yabancı sıtelerden hangi adı altnda arayacagız.. o sıkıntım var.. bır turlu bulamadım..
baby sling diye geçiyor sanırım tatlım

MıLKHSHAKEEEEE
annesiiiii bana diyosunnn hormonmu verdinnn dieeee
bak öğlen yemeğini atlıyosun kendine ve bebişine özen göstermiyosun bunlar ne kadar önemli faktörler bebişin gelişimi içinnn bu yüzdennn git vee kendine yiyecek bişilerrr bul tatlımmm
senden ve bebekten daha değerli birşey yok şu dönemdeeee

gunaydin kizlar, bugun camis gibi yattim saat 11.30a kadar sonra guzel bir kahvalti yaptim, ancak girebilim..

Esrakusum sana ve oglusuna koca bir masallah diyorum tatlim, cok iyi bakmissin, tatil yaramis annesi, darisi bizim basimiza..:ecrin_bebek:

gayet normal canim, bende de mevcuttur kendileri...
nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz
didecim, kadriyecim lazerle dikis diye bisi yoktur, estetik cilt alti dikis yapiliyor, cilt dokusundan hic bir dikis gorunmuyor, lazer dikis atan bi sisitem degildir...
Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..
masallah masallah, cok seviniyorum bu haberlere..

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
yuh artik..sende deeydin" niye, nerden biliyosun anne sana boyle bi gece de mi hamie kalmis?" diye, cunku kafadan sakat arkadas biraz....

iyi haberlerle gl, haber vermeyi unutma bize...
Su kanguru denen tasıma zımbırtısının baska ismi var mı dır kı arkadaslar??

burda port-bebe deniyor..

tazemmmm
o zaman yönlendirme yapmim başka bi yolunu bulurum artıkınnnn :jeyyar:
avrasya hastanesi z.burnunda dohtorumdaa tamer beyy ismi bile karizmaaa :lepi:

tazemmmm
o zaman yönlendirme yapmim başka bi yolunu bulurum artıkınnnn :jeyyar:
avrasya hastanesi z.burnunda dohtorumdaa tamer beyy ismi bile karizmaaa :lepi:

sanirim adam sana ne epidural ne genel anestezi, resmen "gorsel anestzi" yapicak dogum sirasinda:)))kaydirigubbakcemile3

iyiyim nurdancım.sen nasılsın?dün kasılmam var diyordun daha iyisin inşallah...

ama olmaski bebişin acıkır, git yemek haneye iste olmazmı öyle ?
büfe felan yokmu kaşarlı tost söyle aç kalmayın tansiyonun düşer amn dikkat et

ya açmış kaldınız siz süt yoğurt ta mı yok bisküvi bile olsa iyi söyle müdürüne yemek bulsun şimdi bebişine olmaz ki amaklava:

kizlar buarada dun vitaminim bitmisti, yenisinialirken icinde eksta omega-3 kapsuleri olanini aldim, doguma kadar bunu kullanicam, bakalim 1 hafatada kilosunda fark ettiricekmi bebisin??15 gunudur vitamini gunasiriya dusurmustum, doguma kadar hergun alicam, napiim kilo yaparsa yapsin, kuzum saglikli olsun yeterki...

nurdanımmm sağol bitanemmm
aminnn teomuzuda 3 kg da görücen inşallahh
bu lazer dikiş olayınıda bende duydum öyle birşey yokmuş
lazerle dikiş diye birşey olmazmış sırf övünmek amacı ile reklam olsun diye lazer terimi kullanılırmış

iyiyim nurdancım.sen nasılsın?dün kasılmam var diyordun daha iyisin inşallah...

iyim canim, benimki strese bagliydi, ilaclarimi aldim, bugunde evdeyim duzeldi..uzuntu cok etkiliyormus yaa..simdi kuzumla keyif yapiouz, birazdan cicilerini utulemeye baslicaz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…