ana kucagı sanırım canım
milkshake cok hatalısın sen bu konuda hic beslemiosun kendini yanında muhakkak yemek goturmelisin yada yemek saatini kacırmamalısın sen kendine deger verip ben hamileyim demezsen millet sana nie acısınki. bu evdede boyle dısardada heryerde . ben dısarı cıkarken bile cantama kek mek biskuvi ne varsa atıorum anlık acıkma yasarsam die nasıl boyle duyarsızlık yapabilirsin evladına karsı. biz artık herzaman tedarikli olmalıyız
Anladım canım.. Bizimki 3kg'ı geçerse ne ala.. Şu anki usg verilerine göre zayıfacacık bir kız bizimkisi, bir hafta önce 1700g çıkmıştı. Bebek ters olduğu için doktorum bu ölçümlerin hatalı olabileceğini de söyledi bana. Yani başaşağı olunca daha doğru ölçüm alabiliyorlarmış.. Bizimkinin boynunda kordonu var canım. Bu kordon onun dönmesini zorlaştırabilir dedi doktor. Şayet böyle olursa, dönmezse ben de mecburen sezaryen yapacağım. Kocişe geçenlerde kork sen bu kızdan, anası süslü değil ama bu süslü olacak dedim. Daha ana karnında kordonundan kolye yapmış kendine.. kaydirigubbakcemile3.canım hepimiz normal istiyoruz ama bazı durumlarda kendini parcalatmaya gerek yok cunku daha beterini alttan yasayacaksın bu sefer. benim kuzenim 4250 dogurdu ama yazmıstım bitarafı catladı ve bisuru de dikis. hem bebek hem anne icin saglıklısı neyse o olsun ben artık yorumsuzum en bastan beri normal isteyen biriyim. bide catı meselesi var bebek normal kilolu olur catın dar olur yine zor dogum olur yani tamamen son anda belli olacak bir durum bu
Canım benim, yanlış anlama sakın, ben de "herşeye rağmen" normal doğum istemiyorum. Doktorum en ufak bir şüphe sokarsa içime, kesinlikle diretmem normal doğum diye. Bebeğimiz ve bizim için en hayırlısı nasılsa öyle olsun.. Ben sadece, herşey normal doğum için elverişli iken "korkup" bu firsatı tepmek istemem demek istedim.. Benimki hormonların yüklediği bir duygusallık da olabilir. Belki yaşarsam "hiç de gerek yokmuş" diyeceğim, kimbilir... sengözlerimebaksanab
Su kanguru denen tasıma zımbırtısının baska ismi var mı dır kı arkadaslar??
BAŞKA SÖZE GEREK YOK....arkadaşlar duymayın okuyun araştırın ne olursunuz.bizim güzel dinimiz böyle olabilir mi hiç? iz ki peygamberimizin ana rahmine düştüğü günü kandil olarak kutluyoruz.çok kızıyorum böyle şeyleri söyleyenlere.islamiyetin sevgiye verdiği önem hiç bir dinde yok.bunlar hiç bilinmiyor.Benim çok hoşuma gider mesela peygamberimiz insanların arasında,kalabalıklarda ona en çok kimi seviyorsun ey allahın resulu dendiğinde Ayşeyi diye cevap vermiş bir insanken,yemek yerken özellikle hz ayşe'nin ısırdığı yerden ekmeği ısırırken bizim kafalarımız hep böyle hurafelerle dolu..
baby sling diye geçiyor sanırım tatlımYabancı sıtelerden hangi adı altnda arayacagız.. o sıkıntım var.. bır turlu bulamadım..
gayet normal canim, bende de mevcuttur kendileri...arkadaşlar hepinize birşey sormak istiyorum.....
benim 3 gündür akıntım çok fazla yoğun kıvamlı sünüşük bir akıntım var ve her wc gittiğimde peçeteye sildiğimde geliyor.... bu hafta sonu dr.a gidecekmiş dr.umuz tatildeymiş dolayısıyla gidemiyorum onada arayıp soramıyorum ama bu normalmi sizin akıntı durumlarınız nasıl?????
didecim, kadriyecim lazerle dikis diye bisi yoktur, estetik cilt alti dikis yapiliyor, cilt dokusundan hic bir dikis gorunmuyor, lazer dikis atan bi sisitem degildir...nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz
masallah masallah, cok seviniyorum bu haberlere..Helinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
yuh artik..sende deeydin" niye, nerden biliyosun anne sana boyle bi gece de mi hamie kalmis?" diye, cunku kafadan sakat arkadas biraz....selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
hiç olacak şey mi? allah korusun. hurafedir bunlar. bence kafana takma. arkdaşının yaptığı günah bence. seni durduk yere huzursuz etmiş.
.
ben de şimdi doktora gidiyorum arkadaşlar. inşallah bebeğimiz 2.300gr filan olmuştur. inşallah size güzel haberlerle dönerim.
HERKES İYİ Mİ?
Su kanguru denen tasıma zımbırtısının baska ismi var mı dır kı arkadaslar??
Yabancı sıtelerden hangi adı altnda arayacagız.. o sıkıntım var.. bır turlu bulamadım..
tazemmmm
o zaman yönlendirme yapmim başka bi yolunu bulurum artıkınnnn :jeyyar:
avrasya hastanesi z.burnunda dohtorumdaa tamer beyy ismi bile karizmaaa :lepi:
selam kızlar,hayırlı cumalar....
baby carrier
baby sling
BAŞKA SÖZE GEREK YOK....
baby sling diye geçiyor sanırım tatlım
burda port-bebe deniyor..
ama olmaski bebişin acıkır, git yemek haneye iste olmazmı öyle ?
büfe felan yokmu kaşarlı tost söyle aç kalmayın tansiyonun düşer amn dikkat et
ya açmış kaldınız siz süt yoğurt ta mı yok bisküvi bile olsa iyi söyle müdürüne yemek bulsun şimdi bebişine olmaz ki amaklava:
milkshake cok hatalısın sen bu konuda hic beslemiosun kendini yanında muhakkak yemek goturmelisin yada yemek saatini kacırmamalısın sen kendine deger verip ben hamileyim demezsen millet sana nie acısınki. bu evdede boyle dısardada heryerde . ben dısarı cıkarken bile cantama kek mek biskuvi ne varsa atıorum anlık acıkma yasarsam die nasıl boyle duyarsızlık yapabilirsin evladına karsı. biz artık herzaman tedarikli olmalıyız
Anladım canım.. Bizimki 3kg'ı geçerse ne ala.. Şu anki usg verilerine göre zayıfacacık bir kız bizimkisi, bir hafta önce 1700g çıkmıştı. Bebek ters olduğu için doktorum bu ölçümlerin hatalı olabileceğini de söyledi bana. Yani başaşağı olunca daha doğru ölçüm alabiliyorlarmış.. Bizimkinin boynunda kordonu var canım. Bu kordon onun dönmesini zorlaştırabilir dedi doktor. Şayet böyle olursa, dönmezse ben de mecburen sezaryen yapacağım. Kocişe geçenlerde kork sen bu kızdan, anası süslü değil ama bu süslü olacak dedim. Daha ana karnında kordonundan kolye yapmış kendine.. kaydirigubbakcemile3.canım hepimiz normal istiyoruz ama bazı durumlarda kendini parcalatmaya gerek yok cunku daha beterini alttan yasayacaksın bu sefer. benim kuzenim 4250 dogurdu ama yazmıstım bitarafı catladı ve bisuru de dikis. hem bebek hem anne icin saglıklısı neyse o olsun ben artık yorumsuzum en bastan beri normal isteyen biriyim. bide catı meselesi var bebek normal kilolu olur catın dar olur yine zor dogum olur yani tamamen son anda belli olacak bir durum bu
kızlar hepiniz haklısınız ne deseniz az.... ama inanın bugün acil bir iş çıktı para ödemesi malum adamlar öğle arası bile dinlemeden evraklarını hazırlatıp makbuzlarını kestirip para alma derdindeler o yüzden öğle arasını kaçırdım dediğim gibi iş yerim şehir dışında olduğu için gidip birşey alamıyorum.... yemekhanedede yemek bu saate kalmıyor herkes 12.00-12,30 arası yiyor.... bakalım bisküviyle falan geçiştireceğim artık yapacak birşey yok:sinifsinif:
iyiyim nurdancım.sen nasılsın?dün kasılmam var diyordun daha iyisin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?