tazemmmm
o zaman yönlendirme yapmim başka bi yolunu bulurum artıkınnnn :jeyyar:
avrasya hastanesi z.burnunda dohtorumdaa tamer beyy ismi bile karizmaaa :lepi:
kizlar buarada dun vitaminim bitmisti, yenisinialirken icinde eksta omega-3 kapsuleri olanini aldim, doguma kadar bunu kullanicam, bakalim 1 hafatada kilosunda fark ettiricekmi bebisin??15 gunudur vitamini gunasiriya dusurmustum, doguma kadar hergun alicam, napiim kilo yaparsa yapsin, kuzum saglikli olsun yeterki...
nurdanımmm sağol bitanemmm
aminnn teomuzuda 3 kg da görücen inşallahh
bu lazer dikiş olayınıda bende duydum öyle birşey yokmuş
lazerle dikiş diye birşey olmazmış sırf övünmek amacı ile reklam olsun diye lazer terimi kullanılırmış
nurdanımmm sağol bitanemmm
aminnn teomuzuda 3 kg da görücen inşallahh
bu lazer dikiş olayınıda bende duydum öyle birşey yokmuş
lazerle dikiş diye birşey olmazmış sırf övünmek amacı ile reklam olsun diye lazer terimi kullanılırmış
Hadi hayırlısı Esra.. O hasteneyi biliyorum ben.. Eşim 3 sene önce ameliyat olmuştu orada. Biz memnun kalmıştık.. Umarım sizin için de herşey çok güzel olur. Ceylan var ya hani arabesk şarkıcısı olan, o da orada estetik olmuş, o zaman bizimle ilgilenen hemşireden almıştım bu dedikoduyu :)
ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..
evet hortlağa benzetmiş kendini.
ben haftada bir balik yiyorum hergunde 2 ceviz ama yinede ben elimden gelenin fazlasini yapayim, gerisi allaha ve bebisie kalmis; icim rahat etsin..zaten bukadar kilo aldim birazdaha alsam nolur feda olsun evladima napiimmm...
sana da hayırlı cumalar kayra..napıyosun..senin gidip gitmemen 30 unda belli olcaktı dimi
gunaydin kizlar, bugun camis gibi yattim saat 11.30a kadar sonra guzel bir kahvalti yaptim, ancak girebilim..
Esrakusum sana ve oglusuna koca bir masallah diyorum tatlim, cok iyi bakmissin, tatil yaramis annesi, darisi bizim basimiza..:ecrin_bebek:
gayet normal canim, bende de mevcuttur kendileri...
didecim, kadriyecim lazerle dikis diye bisi yoktur, estetik cilt alti dikis yapiliyor, cilt dokusundan hic bir dikis gorunmuyor, lazer dikis atan bi sisitem degildir...
masallah masallah, cok seviniyorum bu haberlere..
yuh artik..sende deeydin" niye, nerden biliyosun anne sana boyle bi gece de mi hamie kalmis?" diye, cunku kafadan sakat arkadas biraz....
iyi haberlerle gl, haber vermeyi unutma bize...
burda port-bebe deniyor..
sanirim adam sana ne epidural ne genel anestezi, resmen "gorsel anestzi" yapicak dogum sirasinda:)))kaydirigubbakcemile3
ne yapayım canım,sürekli yatış pozisyonunda gün sayıyorum.evet canım salı randevum var o gün belli olacak ama 2.doktorum gidebilirsin dedi.bakalım artık ben erkek olana daha fazla güveniyorum.hayırlısı artık....sen nasılsın...
dr.dan haberler getirdim..
selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
Kızım 1850 gr. Boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
Göğüsucu kremini de şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi dr.umuz.
Bu arada bugun 32.haftamızı doldurmuşuz çok şükür allahım'a.
kocişkomda yola cıktı inşaallah bu akşam da hasretimiz bitecek.
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar.geçmişe baakmaya çalışıcam.
iyiyim canım çok şükür..bebeğim de iyi..ben de temmuzun 2 sinde gidicem kontrole..özledim kuzumu..salı da son çalışma günüm..evde olcam artık..iple çekiyorum dinlenmeyi..
artık hazır hisset istersende bebeğini kucağına verince doktor yok ben hazır değilim demeopuyorumnanaktan bari doğum gelmiş kız sen daha ne eksiklerini bitirmiyorsun kaydirigubbakcemilebebek iri olınca vallahi herahnda gelebilir haberin olakaydirigubbakcemile3yuh artık yaaaa
hangi devirde yaşıyoruz hala böyle konuşabilen hödükler varmı
kaldıki güzel dinimizide yozlaştıryolar bu cümlelerle günahmış bilmemnyemiş yazık yaaa
lmaz:
canım deryammm senin ki daha fazladır yada aşağı yukarı aynıdır sanırım ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi 3 hafta sonraya açıkçası hep 1 ağustos dedim en kötüsü temmuzun son günleri
daha bebek şekeri yapıcam
bebek kurabiyesi yapıcam
bissürü işim var 3 haftam kalmış olamazzz yaaa 10 gün içinde şeker işini halledicem bi aksilik olmazsaaa gamyoncuiremsu
güzel haberlerle gel canım daha fazladır benceee
ne oo kaynana ile kankimi oldun ev ziyaretlerine gidiyon birliktee laelaelaelaelae
benimde elelrim şişiyor sabah bi bugün iyyi şaşırdım ama gece rahat uyudum bugün sanırım onun etkisi birde akşam az yedim akşama ayaklarım toynak gibi oluyor kaydirigubbakcemile5benim ellerim sabah cok agrıo dolma gibiler her daim masallah :))) ayaklarımda aksama dogru sismeye baslıo
ben okumustum bunu ama allah bilir nekadar dogru nekadar deil, zaten kandillerde ve bayram gunlerinde hic sevisesim gelmez ama ana rahmindekinin akibetini ancak allah bilir veren o.
bence seninkide 3kg ve ustudur canım hic kafanı yorma haftaya gittiginde daha geliskin goreceksin :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakalkisalkisalkisBen konusurum.. Allah-u Teala'sı na aşık bır kul olarak.. yaradınıma ve O'nun yarattıklarına saygıda kusur etmeden ayakta kalmaya calısıyorum.. dualarımı,ıbadetlerımı eksık etmeyerek.. O'nun yarattığına yakısır yaşamaya çalışıyorum.
Benım damarlarımda beklentısız, sorgusuz,sualsiz ve de karsılıksız bır aşk la dolasırken Rabbim.. birilerinin agzından cıkan hurafelerden korkmam.. ciğerimden geçeni yazarım.
Madem oyle kımse Kadır gecesı cocuk dogurmasın, tutsun ıcınde.. malum, ibadet etmek varken cocuk da dogmaz, cocuk da yapılmaz.. her seyın, her yapılması gerekenın yeri ve de zamanı ayrıdır.. nasıl yatagımızın ıcınde yemek yemıyorsak.. ıbadet etmemız gereken saatte de gerekenı yaparıs.. gerısıne de kımseyı karıstırmayız.
CADIARZUsakın hamile olmayasın -tatlicadiarzu-ya uyuyasım ya yemek yiyesim yada cise gidesim gelio
depresyondamıyım neyim ya
aaaaaaaaaa bu kelimelrin yassak olduğuni pilmiyudim bende hep kociş yazarım osaman bu sösler manada CADIARZU
muccuk a.s.
Bu topikte ANNİŞ kelimesini yasakladık biz morlavanta. Çok özür diliyorum senden. Bİr yığın öğretmeniz burada ve ANNİŞ, TEYZOŞ gibi iğrenç kelimeler kullanmıyoruz. Bazı arkadaşalar inatla KOCİŞ diyor, onlara kızmıyorum, bir mazimiz var. Hatta OĞLUŞa bile gıcığım. :umursamaz:lmaz:
Yok canım yaa, lazerle yabıştırma :) diye bişi yok. O, iç dikişler atıldıktan sonra üst deriyi kaynaması için flaster gibi bişiyle yapıştırıyorlar. Üst yüzeyde dikiş görünmediği için "lazerle yapıştırma" ifadesi kullanılıyor ama, öyle bir teknoloji yok. Lazer, deri kesilirken kullanılıyor :) arz ederim.
....
Olsun Deryacım, bak kocaman oldunuz :) Maşallah ikinize de..
Hmmm, hamile olmayasın Pervincim? :CüvCüv: bi test yapsan? son adet tarihin nedir? kaydirigubbakcemile3
selam kızlar,hayırlı cumalar....
kizlar buarada dun vitaminim bitmisti, yenisinialirken icinde eksta omega-3 kapsuleri olanini aldim, doguma kadar bunu kullanicam, bakalim 1 hafatada kilosunda fark ettiricekmi bebisin??15 gunudur vitamini gunasiriya dusurmustum, doguma kadar hergun alicam, napiim kilo yaparsa yapsin, kuzum saglikli olsun yeterki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?