2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tazemmmm
o zaman yönlendirme yapmim başka bi yolunu bulurum artıkınnnn :jeyyar:
avrasya hastanesi z.burnunda dohtorumdaa tamer beyy ismi bile karizmaaa :lepi:

Hadi hayırlısı Esra.. O hasteneyi biliyorum ben.. Eşim 3 sene önce ameliyat olmuştu orada. Biz memnun kalmıştık.. Umarım sizin için de herşey çok güzel olur. Ceylan var ya hani arabesk şarkıcısı olan, o da orada estetik olmuş, o zaman bizimle ilgilenen hemşireden almıştım bu dedikoduyu :)

ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..

kesinlikle dogrudur, lazerle kesi yapilir, dikis yada yapistirma yapilmaz...
bu doktorlar niye boyle yanlis terimler kullanirlar anlamiyorum...-tatlicadiarzu-

Ayyy maşallah tosuncuk bebişlere.. Sizler böyle 3 kilolardan bahsedince benim sanki hamileliğim hiç bitmeyecek gibime geliyor.. herşeyin başı sağlık ama insan pisgolojik olarak böyle hissediyor işte..

evet hortlağa benzetmiş kendini.

ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..

ben haftada bir balik yiyorum hergunde 2 ceviz ama yinede ben elimden gelenin fazlasini yapayim, gerisi allaha ve bebisie kalmis; icim rahat etsin..zaten bukadar kilo aldim birazdaha alsam nolur feda olsun evladima napiimmm...

evrim sana yolladığım baby sling diye geçenler baby carrier diye de ara bir istersen

ben haftada bir balik yiyorum hergunde 2 ceviz ama yinede ben elimden gelenin fazlasini yapayim, gerisi allaha ve bebisie kalmis; icim rahat etsin..zaten bukadar kilo aldim birazdaha alsam nolur feda olsun evladima napiimmm...

yürüüü beeaa...doğru söze ne hacet..

sana da hayırlı cumalar kayra..napıyosun..senin gidip gitmemen 30 unda belli olcaktı dimi

ne yapayım canım,sürekli yatış pozisyonunda gün sayıyorum.evet canım salı randevum var o gün belli olacak ama 2.doktorum gidebilirsin dedi.bakalım artık ben erkek olana daha fazla güveniyorum.hayırlısı artık....sen nasılsın...

nurdancığım tazecim sağolun ben de kağan kocatepeden sizin dedğiniz gibi dinlemiştim.adam lazer dikiş diye bir şey yok diyordu.başakın dedğini başka bir şey sandım şaşırdım.dedim ben mi gerilerde kaldım

esracım maşallah yahyaya.allahım nazarlardan saklasın...senin doğumunda benden önceymiş.ilk olacam derken 3.4.olacağım sanırım...

:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....

DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
göğüsucu kremini de şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi dr.umuz.
bu arada bugun 32.haftamızı doldurmuşuz çok şükür Allahım'a.

kocişkomda yola cıktı inşaallah bu akşam da hasretimiz bitecek.
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar.geçmişe baakmaya çalışıcam.

iyiyim canım çok şükür..bebeğim de iyi..ben de temmuzun 2 sinde gidicem kontrole..özledim kuzumu..salı da son çalışma günüm..evde olcam artık..iple çekiyorum dinlenmeyi..

maşallah canım.gözün aydın.sağlıkla zamanında kavuş bebişine...

iyiyim canım çok şükür..bebeğim de iyi..ben de temmuzun 2 sinde gidicem kontrole..özledim kuzumu..salı da son çalışma günüm..evde olcam artık..iple çekiyorum dinlenmeyi..

hayırlı haberler alırsın inşallah.ben sıkıldım artık evde olmaktan.iyi olsaydım çalışacaktım ama olmadı.kısmet işte...bol bol dinlenir keyfini çıkarırsın evinin.

artık hazır hisset istersende bebeğini kucağına verince doktor yok ben hazır değilim demeopuyorumnanaktan bari doğum gelmiş kız sen daha ne eksiklerini bitirmiyorsun kaydirigubbakcemilebebek iri olınca vallahi herahnda gelebilir haberin olakaydirigubbakcemile3
benimde elelrim şişiyor sabah bi bugün iyyi şaşırdım ama gece rahat uyudum bugün sanırım onun etkisi birde akşam az yedim akşama ayaklarım toynak gibi oluyor kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakalkisalkisalkis
ya uyuyasım ya yemek yiyesim yada cise gidesim gelio
depresyondamıyım neyim ya
CADIARZUsakın hamile olmayasın -tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaa bu kelimelrin yassak olduğuni pilmiyudim bende hep kociş yazarım osaman bu sösler manada CADIARZU
kocaman olduk dimi :lepi:
lazer dikiş diye birşey yok lazer kesme işi yapıyor kimse yanılmasın
selam kızlar,hayırlı cumalar....

ben helin balık yağı kullanıyoruz başak varmı bilmiyorum bebeklerin kilosundada etkisi var haziran topiğinde bir bebek kilo olarak geri kalmış diye doktor balık yağı vermiş
onun için etkisi olcaktır kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…