2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....

ayyy canım ne güzel gözün aydın.... hayırlısıyla demek 24 günün kaldı ne kadar güzel bakalım bizimki ne zaman bilinmez şimdilikfisfisfis

ben dr.uma sordum ne gerek var dedi.... bende alıp kullansam mı acaba kızım biraz gelişsin.... günde 1 tanemi kullanıyorsunuz.....

maşallah yavruna..diyeti esnettiyse alırsın 1-2 kilo nolcak..benim haftalık o kiloyu aldığım olduydu..

canım benim az kaldı bitirdik hayırlısıyla salı günüde güzel haberlerle gel inşalllah
:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....
BİBİMDE 26 GÜN KALDI :lepi:

MAŞALLAH BEBEĞİNE
senden yemesin çünkü depo besinlerden tüketirse ki onlarda keton denilen bir madde oluşuyormuş oda bebeğin beyin gelişimi için tehlikeli canım o yüzden memnun kalmamıştır a.s

Canım ya aynıyım bıldıĞın gıbı.artık gÜn sayıyorum.resmen aĞlıorum ya bır gergınlık sıkıldım.aĞrım var.

ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..

ben hergun 3 cevizin ezilimini sute katıp iciom dogal omega 3 u o. baskada tablete gerek gormuyorum drumda gormuyo o yeterli dedi bana ceviz yani.

Ben hayalimdeki "görsel anestezi"yi anlatabilir miyim :) :kedi:

off anlatma anladık :)) dunden beri 40ımın cıkmıs hayalini kuruyorum hayatım normale donmus vs vs

masallah canım gozun aydın

evrişim valla benim hiç bilgim olmadığı için bilmediğim bi yönde bilgilendiremem ki doğrudur yada yanlıştır diemem yani onun için konuşamam dedim yanlış anlama yani ciğerim benimmopuyorumnanaktan

memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim

yoksa dean'in kadindogumcu versiyonumukaydirigubbakcemile3
masallah annesi super...
gozun aydin canim,masallah bebise...

Canım ya aynıyım bİldİĞİn gİbİ.artık gÜn sayıyorum.resmen aĞlıorum ya bİr gergİnlİk sıkıldım.aĞrım var.

sakın stres yapma yüzdük kuyruğuna geldik :teselli:
canım benim resmen değil gün sayıyoruz baka peşpeşe doğum yapacağız bu gün öğlen benimde birden sancım tuttu derin nefes aldım hemen sol yanıma yattım çok şükür geçti tekrarda etmedi ama baya şiddetliydi korkuttu :1shok:
o gerginlik bendede vardı hatta 2 gün öncede ağladım ama okadar geçti gitti işte normal bunlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yanlıs değiliz vereliniortak

ben hergun 3 cevizin ezilimini sute katıp iciom dogal omega 3 u o. baskada tablete gerek gormuyorum drumda gormuyo o yeterli dedi bana ceviz yani.

masallah canım gozun aydın

benimki de balık yemediğim için balık hapı verdi, extra..ceviz yiyorum yoksa..günde 2-3 bazen fazlasını..
bu ara semizotu da alıyorum sık sık..yoğurtlu yoğurtlu soğuk güzel oluyo.

evet güzel hastane orası hiç yanaşmıyodum aslında pahalıdır felan diye
bi öğrendimki doğum 480 tl
ahh ahh bileydim zamanından beri oraya giderdim hem tamercimmm sayesinde bu kadar şişko olmazdım
hep bu kadın doktorlar beni dana gibi yaptı delikafadulden
ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..
tam sopalıksınn heee bende bol tüketiyorum balığııı
evet hortlağa benzetmiş kendini.
:roflol: süpersin zaten önceden korkunç bişiydiii ıyyy kıl karıı bide antepin türküsünü okur iice kıl oloorum hiç yakışmıyo ağzınaa memlektimin türküsü mirmirmirmir
esracım maşallah yahyaya.allahım nazarlardan saklasın...senin doğumunda benden önceymiş.ilk olacam derken 3.4.olacağım sanırım...
sağolasın canımmm yaa yok yok ben istemem ilk olmayı önce sizler doğurun tecrübeleri görelim şaka gibi yaa ben 5. olmak istiyorum en azzz daha çok işim var benim yaaa
anlatttt anlatttt alkisalkisalkis
BıBıMDE 26 GÜN KALDI :lepi:
e benim kaç günüm kaldı o zaman yaaa ben şu kadar kaldı dimicemmm az kalmasın
yaaa hemide normal olsunnn 18 temmuza göre düşünürsek kaç günüm kaldığını söylemeye dilim varmıyoooo :1shok:

Deryacım 18 temmuzu dÜŞÜnÜrsek kaldı 22 gÜnÜn.ben sÖleyıp heyecen yapayım azıcık..malesef benımde Çok ıŞım var ve yapacak takatım yok.

ben dr.uma sordum ne gerek var dedi.... bende alıp kullansam mı acaba kızım biraz gelişsin.... günde 1 tanemi kullanıyorsunuz.....
evet gunde bi tane, dedim bi denemedigim o kalsin, cunku gercekten bebek icin ne varsa yararli yiyorum zaten ama icim rahat etsin sonradan keske demiyyim, bide beyin gelisimleri de daha hizlandi buaralar, sali gunu tekrara randevum var, insallah bi ise yarar..

memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim

icerden genisleme oluyor sut bezlerinde hazirlik annesiii, cuk cuk yapicak ececik onlari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…