:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....
:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....
artık hazır hisset istersende bebeğini kucağına verince doktor yok ben hazır değilim demeopuyorumnanaktan bari doğum gelmiş kız sen daha ne eksiklerini bitirmiyorsun kaydirigubbakcemilebebek iri olınca vallahi herahnda gelebilir haberin olakaydirigubbakcemile3
benimde elelrim şişiyor sabah bi bugün iyyi şaşırdım ama gece rahat uyudum bugün sanırım onun etkisi birde akşam az yedim akşama ayaklarım toynak gibi oluyor kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakalkisalkisalkis
CADIARZUsakın hamile olmayasın -tatlicadiarzu-
aaaaaaaaaa bu kelimelrin yassak olduğuni pilmiyudim bende hep kociş yazarım osaman bu sösler manada CADIARZU
kocaman olduk dimi :lepi:
lazer dikiş diye birşey yok lazer kesme işi yapıyor kimse yanılmasın
ben helin balık yağı kullanıyoruz başak varmı bilmiyorum bebeklerin kilosundada etkisi var haziran topiğinde bir bebek kilo olarak geri kalmış diye doktor balık yağı vermiş
onun için etkisi olcaktır kaydirigubbakcemile5
DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
göğüsucu kremini de şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi dr.umuz.
bu arada bugun 32.haftamızı doldurmuşuz çok şükür Allahım'a.
kocişkomda yola cıktı inşaallah bu akşam da hasretimiz bitecek.
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar.geçmişe baakmaya çalışıcam.
ayyy canım ne güzel gözün aydın.... Hayırlısıyla demek 24 günün kaldı ne kadar güzel bakalım bizimki ne zaman bilinmez şimdilikfisfisfis
heyecan yaptım şimdi.. 24 gün mü.. :1shok:
hayırlı cumalar kayra
canım benim az kaldı bitirdik hayırlısıyla salı günüde güzel haberlerle gel inşalllahne yapayım canım,sürekli yatış pozisyonunda gün sayıyorum.evet canım salı randevum var o gün belli olacak ama 2.doktorum gidebilirsin dedi.bakalım artık ben erkek olana daha fazla güveniyorum.hayırlısı artık....sen nasılsın...
BİBİMDE 26 GÜN KALDI :lepi::sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
ya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..
Ben hayalimdeki "görsel anestezi"yi anlatabilir miyim :) :kedi:
evrişim valla benim hiç bilgim olmadığı için bilmediğim bi yönde bilgilendiremem ki doğrudur yada yanlıştır diemem yani onun için konuşamam dedim yanlış anlama yani ciğerim benimmopuyorumnanaktanBen konusurum.. Allah-u Teala'sı na aşık bır kul olarak.. yaradınıma ve O'nun yarattıklarına saygıda kusur etmeden ayakta kalmaya calısıyorum.. dualarımı,ıbadetlerımı eksık etmeyerek.. O'nun yarattığına yakısır yaşamaya çalışıyorum.
Benım damarlarımda beklentısız, sorgusuz,sualsiz ve de karsılıksız bır aşk la dolasırken Rabbim.. birilerinin agzından cıkan hurafelerden korkmam.. ciğerimden geçeni yazarım.
Madem oyle kımse Kadır gecesı cocuk dogurmasın, tutsun ıcınde.. malum, ibadet etmek varken cocuk da dogmaz, cocuk da yapılmaz.. her seyın, her yapılması gerekenın yeri ve de zamanı ayrıdır.. nasıl yatagımızın ıcınde yemek yemıyorsak.. ıbadet etmemız gereken saatte de gerekenı yaparıs.. gerısıne de kımseyı karıstırmayız.
yoksa dean'in kadindogumcu versiyonumukaydirigubbakcemile3Ben hayalimdeki "görsel anestezi"yi anlatabilir miyim :) :kedi:
masallah annesi super...:sm_cool:Kızlar bugün itibarıyla doğumuma sadece 24 gün kaldı...:sm_cool::lepi:TABİİ BEBİŞİM SÜRPRİZ YAPIP ERKEN GELMEZSE....
gozun aydin canim,masallah bebise...DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Canım ya aynıyım bİldİĞİn gİbİ.artık gÜn sayıyorum.resmen aĞlıorum ya bİr gergİnlİk sıkıldım.aĞrım var.
ben hergun 3 cevizin ezilimini sute katıp iciom dogal omega 3 u o. baskada tablete gerek gormuyorum drumda gormuyo o yeterli dedi bana ceviz yani.
masallah canım gozun aydın
evet güzel hastane orası hiç yanaşmıyodum aslında pahalıdır felan diyeHadi hayırlısı Esra.. O hasteneyi biliyorum ben.. Eşim 3 sene önce ameliyat olmuştu orada. Biz memnun kalmıştık.. Umarım sizin için de herşey çok güzel olur. Ceylan var ya hani arabesk şarkıcısı olan, o da orada estetik olmuş, o zaman bizimle ilgilenen hemşireden almıştım bu dedikoduyu :)
tam sopalıksınn heee bende bol tüketiyorum balığıııya benim de bitti omega 3 üm..1 haftadır almıyorum..mutlaka almam lazım, balık yemiyorum çünkü..vicdanım sızım sızım..
:roflol: süpersin zaten önceden korkunç bişiydiii ıyyy kıl karıı bide antepin türküsünü okur iice kıl oloorum hiç yakışmıyo ağzınaa memlektimin türküsü mirmirmirmirevet hortlağa benzetmiş kendini.
sağolasın canımmm yaa yok yok ben istemem ilk olmayı önce sizler doğurun tecrübeleri görelim şaka gibi yaa ben 5. olmak istiyorum en azzz daha çok işim var benim yaaaesracım maşallah yahyaya.allahım nazarlardan saklasın...senin doğumunda benden önceymiş.ilk olacam derken 3.4.olacağım sanırım...
anlatttt anlatttt alkisalkisalkisBen hayalimdeki "görsel anestezi"yi anlatabilir miyim :) :kedi:
e benim kaç günüm kaldı o zaman yaaa ben şu kadar kaldı dimicemmm az kalmasınBıBıMDE 26 GÜN KALDI :lepi:
sağol canım.
evet canım son 24 gün inşallah.
canım nasılsın?
evet gunde bi tane, dedim bi denemedigim o kalsin, cunku gercekten bebek icin ne varsa yararli yiyorum zaten ama icim rahat etsin sonradan keske demiyyim, bide beyin gelisimleri de daha hizlandi buaralar, sali gunu tekrara randevum var, insallah bi ise yarar..ben dr.uma sordum ne gerek var dedi.... bende alıp kullansam mı acaba kızım biraz gelişsin.... günde 1 tanemi kullanıyorsunuz.....
memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?