evrim sana yolladığım baby sling diye geçenler baby carrier diye de ara bir istersen
DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
göğüsucu kremini de şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi dr.umuz.
bu arada bugun 32.haftamızı doldurmuşuz çok şükür Allahım'a.
kocişkomda yola cıktı inşaallah bu akşam da hasretimiz bitecek.
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar.geçmişe baakmaya çalışıcam.
evrişim valla benim hiç bilgim olmadığı için bilmediğim bi yönde bilgilendiremem ki doğrudur yada yanlıştır diemem yani onun için konuşamam dedim yanlış anlama yani ciğerim benimmopuyorumnanaktan
sakın stres yapma yüzdük kuyruğuna geldik :teselli:
Canım benim resmen değil gün sayıyoruz baka peşpeşe doğum yapacağız bu gün öğlen benimde birden sancım tuttu derin nefes aldım hemen sol yanıma yattım çok şükür geçti tekrarda etmedi ama baya şiddetliydi korkuttu :1shok:
O gerginlik bendede vardı hatta 2 gün öncede ağladım ama okadar geçti gitti işte normal bunlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yanlıs değiliz vereliniortak
evet güzel hastane orası hiç yanaşmıyodum aslında pahalıdır felan diye
bi öğrendimki doğum 480 tl
ahh ahh bileydim zamanından beri oraya giderdim hem tamercimmm sayesinde bu kadar şişko olmazdım
hep bu kadın doktorlar beni dana gibi yaptı delikafadulden
:
oyyy anlayışlı evrişim benim bende bir an yanlış anlaşıldım zannettimopuyorumnanaktanGezınıyorum cokdandır... nevrım dondu zaten..
Gözün aydın.. Allahım nazarlardan saklasın.
Tamam kuzum.. bakıyorum hemen, cok sagolasın.
Yok yafrum.. senın yazdıgına ıstınaden degıl.. ben neden yazdım demek adına senın yazının altına yazdım.. yoksa bılmıyorsan.. sırf car car yazmak ıcın yazmayalım zaten.. en güzeli.. yeterınce o türlerden var.. 3. ayda ogrendıgımız bılgılerı bize geri kakalıyanlar var cok bilmiş edasıyla.. biz de okuyup gülüyoruz topikcek..
Senin ne demek ıstedıgını anlamıstım ben zaten.. yanlıs anlamam.. haddime değil zaten, estagfurullah.
kayra'cım hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.. Geri saymaya başladık desene.. Son 24 gününü en güzel şekilde geçirmeni dilerim..
ya derya öyle sancı değil bu.başını yine ilk günlerdeki gibi kasığıma dayamış çok acıyor.oynadığı zamansa acı ikiye katlanıyor.sağdan sola kayıyor sonra soldan sağa.ve nasıl bir acı anlatamam sana.yürüyemiyorum.doktor bu ayı bitirirsen korkma dedi.içim biraz daha rahat ama işte elde değil..ne yapalım son günlerimiz hayırlısıyla...
memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim
benim gece kalktıgımda mesanem cok dolmussa fena sancım oluyo wcye gidene kadar. Bosaltınca gecio gecenin o vakti nasıl doluyo anlamadım zaten yatana kadar 100 kere gidios
doktor önemli gerçekten kilo olayına müdahale etmmesi şaşırtıcıydı öbürünün am boşver artık bebeğin sağlıklı olsunda sen azimli hatunsun veririsin .
balık yağı ne kullanıyorsunuz birde günde kaç tane içiyorsunuz benimki marincap doktor iki tane iç demişti ben bir içiyordum bu hafta iki çıkardım bi kaç gündürde canım ceviz çekiyor onuda yemey başladım tekrar
benim gece kalktıgımda mesanem cok dolmussa fena sancım oluyo wcye gidene kadar. bosaltınca gecio gecenin o vakti nasıl doluyo anlamadım zaten yatana kadar 100 kere gidios
delikafadulden dimiii yok beaa o kadarda diil puu sana hamile kadınım ben sen benim hiç sapıklımı gördünmü heee bugüne kadarrvayyyyy hemen "tamercimmm" moduna baglamisizzz:)))))yuru be kim tutar seni, dogumdan kim kokar bu gazla, sen sezeryana bile anestezisiz girersin arik, kesseler acimaz:))kaydirigubbakcemile3
ya benimkide oynuyo anırmal bi şekildee hatta dohtora sordum dedimki sizce içerdeki organlarım zarar görüyomudur diee kaburgalarım kırılıcak sankim dedimmmya derya öyle sancı değil bu.başını yine ilk günlerdeki gibi kasığıma dayamış çok acıyor.oynadığı zamansa acı ikiye katlanıyor.sağdan sola kayıyor sonra soldan sağa.ve nasıl bir acı anlatamam sana.yürüyemiyorum.doktor bu ayı bitirirsen korkma dedi.içim biraz daha rahat ama işte elde değil..ne yapalım son günlerimiz hayırlısıyla...
kesinlikleee haklısınnnn bu sözlerinin altınıı en kalın çizgilerleee çiziyorummmmYok yafrum.. senın yazdıgına ıstınaden degıl.. ben neden yazdım demek adına senın yazının altına yazdım.. yoksa bılmıyorsan.. sırf car car yazmak ıcın yazmayalım zaten.. en güzeli.. yeterınce o türlerden var.. 3. ayda ogrendıgımız bılgılerı bize geri kakalıyanlar var cok bilmiş edasıyla.. biz de okuyup gülüyoruz topikcek..
.
ayyy pervinim yaaa aslında hiç söyleyesim yoktu burda ama bacaklarımda minik minik kızarıklıklar bişiler çıktııı her yerinde görmezlikten geliyorummm valla bşiler oldu bana sırtımda falanda çıkmış popomda bilem çıkmış kırmızı kırmızı sinek ısırı gibi değişik bişi kaşıyınca patlıyo sanki hamileliktendir deyip geçtim kaşınmaya tam gaz devammercimekim masallah daha ne olsun yeterde artar bile
esra kasıntıların gectimi kuzum
yarar tombişimmm yarar sen kasma kendinii yeterki üzülme stres olmaaaevet gunde bi tane, dedim bi denemedigim o kalsin, cunku gercekten bebek icin ne varsa yararli yiyorum zaten ama icim rahat etsin sonradan keske demiyyim, bide beyin gelisimleri de daha hizlandi buaralar, sali gunu tekrara randevum var, insallah bi ise yarar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?