2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrim sana yolladığım baby sling diye geçenler baby carrier diye de ara bir istersen

Gezınıyorum cokdandır... nevrım dondu zaten..

Gözün aydın.. Allahım nazarlardan saklasın.

Tamam kuzum.. bakıyorum hemen, cok sagolasın.

evrişim valla benim hiç bilgim olmadığı için bilmediğim bi yönde bilgilendiremem ki doğrudur yada yanlıştır diemem yani onun için konuşamam dedim yanlış anlama yani ciğerim benimmopuyorumnanaktan

Yok yafrum.. senın yazdıgına ıstınaden degıl.. ben neden yazdım demek adına senın yazının altına yazdım.. yoksa bılmıyorsan.. sırf car car yazmak ıcın yazmayalım zaten.. en güzeli.. yeterınce o türlerden var.. 3. ayda ogrendıgımız bılgılerı bize geri kakalıyanlar var cok bilmiş edasıyla.. biz de okuyup gülüyoruz topikcek..

Senin ne demek ıstedıgını anlamıstım ben zaten.. yanlıs anlamam.. haddime değil zaten, estagfurullah.

ya derya öyle sancı değil bu.başını yine ilk günlerdeki gibi kasığıma dayamış çok acıyor.oynadığı zamansa acı ikiye katlanıyor.sağdan sola kayıyor sonra soldan sağa.ve nasıl bir acı anlatamam sana.yürüyemiyorum.doktor bu ayı bitirirsen korkma dedi.içim biraz daha rahat ama işte elde değil..ne yapalım son günlerimiz hayırlısıyla...

hayırlı cumalar kızlar 2 gündür internetimde sorun vardı giremedim şimdi yapıldı ve geldimmm ne var ne yok diye bakim bakalımmm

vayyyyy hemen "tamercimmm" moduna baglamisizzz:)))))yuru be kim tutar seni, dogumdan kim kokar bu gazla, sen sezeryana bile anestezisiz girersin arik, kesseler acimaz:))kaydirigubbakcemile3

oyyy anlayışlı evrişim benim bende bir an yanlış anlaşıldım zannettimopuyorumnanaktan

kayra'cım hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.. Geri saymaya başladık desene.. Son 24 gününü en güzel şekilde geçirmeni dilerim..

amin canım çok sağol.umarım hepimiz kalan zamanlarımızı sıkıntısız tamamlarız...

doktor önemli gerçekten kilo olayına müdahale etmmesi şaşırtıcıydı öbürünün am boşver artık bebeğin sağlıklı olsunda sen azimli hatunsun veririsin .
balık yağı ne kullanıyorsunuz birde günde kaç tane içiyorsunuz benimki marincap doktor iki tane iç demişti ben bir içiyordum bu hafta iki çıkardım bi kaç gündürde canım ceviz çekiyor onuda yemey başladım tekrar

benim gece kalktıgımda mesanem cok dolmussa fena sancım oluyo wcye gidene kadar. bosaltınca gecio gecenin o vakti nasıl doluyo anlamadım zaten yatana kadar 100 kere gidios

anladım canım o zaman dinleneceksin tabi o ağrıyı daha doğrusu acıyı bende yaşadım bilirim benim kuzu sola dayadığı için rahatım ama hala uzun süre aynı pozisyonda yatarsam yada oturursam aynı ağrı oluyor sağ bacığımda kasığımda
bu ayda bitti canım ne kaldiki:lepi:kaydirigubbakcemile5

memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim

Pervin'cim, bende sızlama da yok, şu ana kadar süt de görmedim. Hatta acaba sütüm olmayacak mı diye endişelenmeye bile başladım. Normalde bedenime göre iri olan göğüslerim şimdi büyüyen göbeğim sayesinde gözlerime küçük bile görükmeye başladı. halbuki ben hamileyken memişlerimin montofon gibi olacağını zannederdim.. Belki sızlaması süt üretimiyle ilgilidir, olabilir mi acep sositososito

Gypsy'm, korkarım sen bu Tamer tohtorun karizması yüzünden bebeği doğurmaktan da vazgeçersin kaydirigubbakcemile3 şaka şaka :1hug:

kizlar nihayt utunun basina gectim, once koca bebgimin utulerini yapayim, sonra minisimin utulerine baslicam,2 gomlekte bir girer bakarimm, cooookkkk sicaakkkkk...

benim gece kalktıgımda mesanem cok dolmussa fena sancım oluyo wcye gidene kadar. Bosaltınca gecio gecenin o vakti nasıl doluyo anlamadım zaten yatana kadar 100 kere gidios

aynen ya sabah 5 te ağrıdan doğuruyorum sandım wc ye gittim baktım sıkıntı yok.ama benim mesane azıcık dolsada aynı ağrıyı yapıyor malesef...

ben Vectomega alıyorum, günde 2 tane dedi dr..arada tek aldığım da oldu..

benim gece kalktıgımda mesanem cok dolmussa fena sancım oluyo wcye gidene kadar. bosaltınca gecio gecenin o vakti nasıl doluyo anlamadım zaten yatana kadar 100 kere gidios

aynen bendede var o gece sanciyla uyaip wcye gidiyorum cis sonrasi geciyor..

ÇİNGENEM ESRAM hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin bir yandan işlerle boğuşuyorum arada ekranı açıp bakıyorum senin yazını gördüm bir gülme aldı:roflol:

banada eşimle kayınpederim dalga geçiyor pehlivan gibi oldun seni görüşlere gönderelim hatta doğuma girerkende dr. a bir el ense çekersin diyorlarnaniknanik

hic keyfim yok benim sanırım su ilk 3 aydaki psikolojime geri dondum depresif ruh hali :)) kolumu kımıldatasım yok ya dun emrahın zoruyla yuruyuse cıktık dusunun yani bend bitti artık egzersiz yuryus bakım tukendim artık sanki

vayyyyy hemen "tamercimmm" moduna baglamisizzz:)))))yuru be kim tutar seni, dogumdan kim kokar bu gazla, sen sezeryana bile anestezisiz girersin arik, kesseler acimaz:))kaydirigubbakcemile3
delikafadulden dimiii yok beaa o kadarda diil puu sana hamile kadınım ben sen benim hiç sapıklımı gördünmü heee bugüne kadarr
gayet usturuplu hanımhanımcık bi hatunumdurr bilirsinnn zemuszemus
ya benimkide oynuyo anırmal bi şekildee hatta dohtora sordum dedimki sizce içerdeki organlarım zarar görüyomudur diee kaburgalarım kırılıcak sankim dedimmm
dedikiii bugüne kadar hiç bi hamilemizin kaburgaları kırılmadı merak etmeeee
ayyy muayne zamanı gelsede gitsemm :lepi:
kesinlikleee haklısınnnn bu sözlerinin altınıı en kalın çizgilerleee çiziyorummmm
3 günlük adam çıkmış bize bildiklerimiz anlatıyooo boşver zuzum biz gülmeye devam topikceneeee :CüvCüv:
mercimekim masallah daha ne olsun yeterde artar bile

esra kasıntıların gectimi kuzum
ayyy pervinim yaaa aslında hiç söyleyesim yoktu burda ama bacaklarımda minik minik kızarıklıklar bişiler çıktııı her yerinde görmezlikten geliyorummm valla bşiler oldu bana sırtımda falanda çıkmış popomda bilem çıkmış kırmızı kırmızı sinek ısırı gibi değişik bişi kaşıyınca patlıyo sanki hamileliktendir deyip geçtim kaşınmaya tam gaz devam
yarar tombişimmm yarar sen kasma kendinii yeterki üzülme stres olmaaa
bak geçmişten hatırlarmısın depresif günlerimdee bebek geride kalmıştı 10 gün??hatırlıyon dimi kuzum sende içini ferah tut annesi yediklerin miinoşunaa yarıyacakkk ben inanıyorummm hissediyorummm opuyorumnanaktan

ebrsuka benimde oyleydi ama sanki bu 2 haftadır atak yaptılar hatta gecenlerde yazmıstım benimkiler dobarık deil die ama suan altları terlio calısma var icerde galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…