2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

opuyorumnanaktan zemuszemus
olmassss lmaz:
sen bizim suna dumankayamızzz
senki bizim marankimizzz
şimdi söle banaaaa
son ayıma giridğime göre neler yapılcaktı hani bi liste vardı yapmamız gerekenler sen bize hatırlatcaktın hadiii
kurtul depresif halindennn silkelen hemen bizim babymiz olll listeler ver fikirler verrr
kukuya zeytinyağı vardı başkada bişi hatırlamıyom valla

başak balık yağı içen varmı ve ne kullanıyorsunuz
propektüsünde hamilelr için bişey yamıyor ama ben şimdi araştırdım gebelik katagorisi C yazıyor eeeeeeeeeeee benim bu ikinci kutu olacak kızlar

Bu kadar kasma kendını... nası hıssedıyorsan onu yaşa.. normaldır.. vucut alt ust oldu.. dengesı bıle alt ust.. ayakta dursan duramıyorsun.. gıyınmeye kalksan sınırden öluyorsun.. sabahtan berıdır pc nın basındayım.. yemek yemek ıcın kalktım oturdum tekrar.. ama canım ıstemıyor.. kalkasım yok, zorlamak ta ıstemıyorum kendımı.. cunku su an bunu hıssedıyorum.. ezıyet etme kendıne.. hepımız asagı yukarı aynı durumdayız.. tadını cıkar.. yayıl... sonra ebemızle tanıstıracak bu cocuklar bızı zaten..

ay nette gezerken bişi buldum paylaşmadan edemicemm koptum valla
evrim kızar bana şincik sapık muhabbetlere giriyom diyeee
neyseki tazeee kurtarır beni gelippp :lepi:

başak balık yağı içen varmı ve ne kullanıyorsunuz
propektüsünde hamilelr için bişey yamıyor ama ben şimdi araştırdım gebelik katagorisi C yazıyor eeeeeeeeeeee benim bu ikinci kutu olacak kızlar

Evet her balık yagı kullanılmıyor.. bu konuda onerı beklıyorum.. doktor bana onermıstı bı tane.. her balık yagı ıcılmıyormus.. balıgın bılmem neresınden yapılanalr varmıs cok sakıncalıymıs falan.. bilgisi olan paylaşırsa ıyı olur arkadaslar.. bende doktorun bana yazdıgına bı bakımm..

cok güldüm yaaa hic gülesim yoktu cok yasa emiiii:roflol:

iyide kuzum balık yiyenlerdemi balık yağı kullanıyo?sen yemiyomusun balık şimdi benimde kullanmam gerekiyomu anlamadımkinee
ben haftada bi illa yerim ama 2- 3 te olabliyo bazen ?

evris giyinmek eziyet giyecek sey bulamıyorum kendimi ii hissetmiorum
ayaklar sis ayakkabılardan randıman alamıyorum
rahat ayakkabı bulamıorum memlekette hepsi super topuklu zarif ayaklar icin

kasmıorum biseye zaten geceleri uykusuzum
deliksiz uyku olunca keyifsizde oluyorum
sac tellerim kalınlasmıs fonlesemde kabarıo tek care tepeden topuz
ne bileyim ya
saglıkla kucagımıza versin allah yavrucuklarımız insallah vaktinde

esra super cozum koptum walla
birde kukuya zeytinyagı vardı merdiven inip cıkmak vardı hurma yemek vardı
ama sez olucaksam hicbirini yapmam:)))

benim aldigim hamilelere ozel vitamin kompleksi, onun yanina da hamileler icin balik yagi kapsulu koymuslar, bi prospektuse bakayim bisey bulabilirmiyim diye..daha yeni gordum bunu, bilsem daha onceden baslardim..

yoksa dean'in kadindogumcu versiyonumukaydirigubbakcemile3

Ayy bak o da olur, nip tuck daki Christian da olur :)

ay nette gezerken bişi buldum paylaşmadan edemicemm koptum valla
evrim kızar bana şincik sapık muhabbetlere giriyom diyeee
neyseki tazeee kurtarır beni gelippp :lepi:

:))) kurtarırım anam. Sen bakma evrim'e, ölmüş o! Çok merak ediyorum ben bu kadının cinsel hayatını. (bi yandan da korkuyorum şimdi terliği fırlatacak kafama :)

pervin uzulme tatlim, bende manik depresif oldum gunum gnume uymuyor bigun hiperaktif sevgi bocuguyum, ertesi gun depresif takiliyorum, geciciek az kaldii....
gecen sabah yazlik bi sandeletimi giydim, cuk diye oldu ayagma, tabi benim saftirik aklim onun gun icinde sisebilecegini dusunemedi, eve gelene kadar ayagim gangren olucakti yada bagi kopucakti, nasil moralim bozulduu, indirimler basliyor burda 2 gun sonra ama dehset indirimler, ve ben bisey alamiycam kendime, ne ayakkabi ne cici, cunku dogumdan sonra ne olucam bilmiyorum hic..

kızlar ataköyün neresınde kaaıgımı ıkna edebılırmıyım bılmıyorum ben dudullludan nasıl geerım ya ama haksızlık hep avrupa yakası bana karsı olan tarafta bulusma oluyo of of

benim Vectomega gayet masum çıktı neyse..korkmuştum baya derya'm..o kadar parayı (45 tl) boşuna vermemişim..içim rahatladı..atlantik somonlarının kafa kısmından yapılıyomuş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…