opuyorumnanaktan zemuszemusÇıNGENEM ESRAM hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin bir yandan işlerle boğuşuyorum arada ekranı açıp bakıyorum senin yazını gördüm bir gülme aldı:roflol:
banada eşimle kayınpederim dalga geçiyor pehlivan gibi oldun seni görüşlere gönderelim hatta doğuma girerkende dr. a bir el ense çekersin diyorlarnaniknanik
olmasssshic keyfim yok benim sanırım su ilk 3 aydaki psikolojime geri dondum depresif ruh hali :)) kolumu kımıldatasım yok ya dun emrahın zoruyla yuruyuse cıktık dusunun yani bend bitti artık egzersiz yuryus bakım tukendim artık sanki
Esraa..tamer'e sormadın mı kaşıntının sebebini ?
hic keyfim yok benim sanırım su ilk 3 aydaki psikolojime geri dondum depresif ruh hali :)) kolumu kımıldatasım yok ya dun emrahın zoruyla yuruyuse cıktık dusunun yani bend bitti artık egzersiz yuryus bakım tukendim artık sanki
başak balık yağı içen varmı ve ne kullanıyorsunuz
propektüsünde hamilelr için bişey yamıyor ama ben şimdi araştırdım gebelik katagorisi C yazıyor eeeeeeeeeeee benim bu ikinci kutu olacak kızlar
itiraf.com dan canlı canlı :))
Su
Kafede otururken siparişleri verdiğimiz garson yaklaşıyor ve hamile olan kuzenime dönerek "Suyunuz geldi." diyor. Doğumdan son derece korkan kuzenim bir panikle ayağa fırlıyor ve başlıyor feryada "Neeee? Suyum mu geldi? Ama daha doğumuma 4 ay var."
Evet her balık yagı kullanılmıyor.. bu konuda onerı beklıyorum.. doktor bana onermıstı bı tane.. her balık yagı ıcılmıyormus.. balıgın bılmem neresınden yapılanalr varmıs cok sakıncalıymıs falan.. bilgisi olan paylaşırsa ıyı olur arkadaslar.. bende doktorun bana yazdıgına bı bakımm..
esram kasıdıkca pörtlüo o kahrolasılar zaten alerji gibi
Evet her balık yagı kullanılmıyor.. bu konuda onerı beklıyorum.. doktor bana onermıstı bı tane.. her balık yagı ıcılmıyormus.. balıgın bılmem neresınden yapılanalr varmıs cok sakıncalıymıs falan.. bilgisi olan paylaşırsa ıyı olur arkadaslar.. bende doktorun bana yazdıgına bı bakımm..
yoksa dean'in kadindogumcu versiyonumukaydirigubbakcemile3
ay nette gezerken bişi buldum paylaşmadan edemicemm koptum valla
evrim kızar bana şincik sapık muhabbetlere giriyom diyeee
neyseki tazeee kurtarır beni gelippp :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?