gobek show nerde foto eklicem bulamıorum
iyide kuzum balık yiyenlerdemi balık yağı kullanıyo?sen yemiyomusun balık şimdi benimde kullanmam gerekiyomu anlamadımkinee
ben haftada bi illa yerim ama 2- 3 te olabliyo bazen ?
Ayy bak o da olur, nip tuck daki Christian da olur :)
:))) kurtarırım anam. Sen bakma evrim'e, ölmüş o! Çok merak ediyorum ben bu kadının cinsel hayatını. (bi yandan da korkuyorum şimdi terliği fırlatacak kafama :)
ebrsuka benimde oyleydi ama sanki bu 2 haftadır atak yaptılar hatta gecenlerde yazmıstım benimkiler dobarık deil die ama suan altları terlio calısma var icerde galiba
geçmez bir süre onun kasıntısı bulduya yakışıklı doktoru:))mercimekim masallah daha ne olsun yeterde artar bile
esra kasıntıların gectimi kuzum
eee ne yapsın doktor bakmıştır bunun tipine yasak felan koymayım beni de yer diye korkmuştur.:bbo:doktor önemli gerçekten kilo olayına müdahale etmmesi şaşırtıcıydı öbürünün am boşver artık bebeğin sağlıklı olsunda sen azimli hatunsun veririsin .
balık yağı ne kullanıyorsunuz birde günde kaç tane içiyorsunuz benimki marincap doktor iki tane iç demişti ben bir içiyordum bu hafta iki çıkardım bi kaç gündürde canım ceviz çekiyor onuda yemey başladım tekrar
bu iyimiş beÇİNGENEM ESRAM hiç güleceğim yoktu allah iyiliğini versin bir yandan işlerle boğuşuyorum arada ekranı açıp bakıyorum senin yazını gördüm bir gülme aldı:roflol:
banada eşimle kayınpederim dalga geçiyor pehlivan gibi oldun seni görüşlere gönderelim hatta doğuma girerkende dr. a bir el ense çekersin diyorlarnaniknanik
o chiristianın nasıl manyak olduğunu hatırlatırım..tiksinç derecede şekilci ve şehvet düşkünü pislük.bir bölümde kese kağıdı takmıştı kadnın birine..Ayy bak o da olur, nip tuck daki Christian da olur :)
:))) kurtarırım anam. Sen bakma evrim'e, ölmüş o! Çok merak ediyorum ben bu kadının cinsel hayatını. (bi yandan da korkuyorum şimdi terliği fırlatacak kafama :)
benim Vectomega gayet masum çıktı neyse..korkmuştum baya derya'm..o kadar parayı (45 tl) boşuna vermemişim..içim rahatladı..atlantik somonlarının kafa kısmından yapılıyomuş..
balığın karaciğerinden üretilenler tehlikleiymiş yüksej miktarda retinol (a vitamini)içerdiği için beyin hasarına sebeb olabiliyormuş
hamileler için ve balığın gövdesinden üretilen balık yağalrı kullanılmalıymış ve mutlaka jinekolog önerisiyle kullanılmalıymış
iste bende bazen ceviz yiyemiyorum, unutuyorum bazen, haftada 1 balikda az gibi geldi,yada gunde 2-3 ceviz dedim son1.5 ay zeka kupu yapayim cocugu:)))
Sen nıe bu kadar pahalı bısı aldın kı be yavrum.. bızım ılac 20 kusur fıyatı
.
tohtura güvendik ablaa....g...en..g...di zaten kaldı son kutu..
benim doktorda hic soylemedi sadece bu vitamin komlekisni vermisti ama bi doktor olarak insiyatifi ben aldim bu konuda, cunku icim hic rahat degildi, olsun ttalim biz herseyi yapalim bebisler icin..Al benden de o kadar.. entellektuel gelısımı tamamlanmamıs bı cocuk olmasın dı mı?? :))
her naneyı yaptık.. bundan da eksık kalmayalım derım ben de:)) saka bı yana.. huzursuz edıyordu bu konu benı.. doktoruma kalsa gerek yok ama adamın gırtlagına basınca soyluyor sagolsun :))
didecim bi sonraki randevunda danis, yada tel sansin varsa ac sor, ok derse baslarsin, bak balikda yemyormussun,ben haftada 1 yeigim halde rahat edemedim...yaramı deştiniz benim.ben hamileliğim başından beri hepi topu 3 yada 4 kez balık yemişimdir.kışın ıspanak yedim..arada semiz yedim ceviz yiyiordum son zamanlar da onu da bıraktım.güzel ceviz bulamadım..ben de mi alsam balık yağını.ama doktor yazmadan almak iyi bir şey mi..bir de balığın gövdesinden elde edilmeliymiş
GYPSY ve HELİN,
maşallah bebişlerinize. ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
bend emarincap değişsemmi gebelik katagorisi c diyo ya ama kendi prospüktüsünde böyle açıklama yok kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?