:roflol: süpersinnSizi Alllah kurtarsın.. çocugu falan da ben pazardan aldım zaten... aksam pazarı idi hem de.. çok uyguna geldı.. şimdi bişiler dıycem.. terbiyem alıp başını gıdecek.. çıkın lan yatak odamdan.. dübükler :mymeka:
seviyom kızz seniiii :roflol:tohtura güvendik ablaa....g...en..g...di zaten kaldı son kutu..
gözünaydın canım senin bebiş annesi gibi olucak demekkiGYPSY ve HELİN,
maşallah bebişlerinize. ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
bend emarincap değişsemmi gebelik katagorisi c diyo ya ama kendi prospüktüsünde böyle açıklama yok kızlar
GYPSY ve HELİN,
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
yaramı deştiniz benim.ben hamileliğim başından beri hepi topu 3 yada 4 kez balık yemişimdir.kışın ıspanak yedim..arada semiz yedim ceviz yiyiordum son zamanlar da onu da bıraktım.güzel ceviz bulamadım..ben de mi alsam balık yağını.ama doktor yazmadan almak iyi bir şey mi..bir de balığın gövdesinden elde edilmeliymiş
gypsy ve helin,
maşallah bebişlerinize. Ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
Ben de az önce doktordan geldim. Kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
Normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. Eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. Ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. Göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
Jenny ve cambaz ın problemleri ne oldu arkadaşlar? Onlar da iyi mi? Ben hiç giremiyorum artık.
GYPSY ve HELİN,
GYPSY ve HELİN,
kaydirigubbakcemile3 ha gayret son kutu
bu DHA bebegin genel ve entelektuel gelisimi, visionel( gorme) gelisimi icin cok onemliymis, ayrica dogum sonrasi annenin depresif halinide azaltiyormus..balik yagi ektresinden elde aliyormus ama neresi oldugunu yazmiyor..
Sen nıe bu kadar pahalı bısı aldın kı be yavrum.. bızım ılac 20 kusur fıyatı
Heh..dedene rahmet.. hatırlamaya calıstıgım bu ıdı.. bu buldugum ılac.. dırek balıgın yagından yapılıyor.. guvenle alınabılır.. fıyatı da makul.
esra resim eklemiş terbüyesiz..demiyim dedim deim işte..benim de çok beğendiğim bir şey var onu ekliyorum..çok gülüyorum ben buna
[/URL][/IMG]
doktor mu yazmisti, eger o yazdiysa gerek yok tatlim..
hah iste ben ayni bu modelden istiyorum, pazarda varmidir ki bu modeli, tuh bak ev yapimi yaptik biz, keske pazardan hazirini mi alsaydik evris gibilaelaelaelaelae
evrim nora onayladı mı senin balık yağını adı n eydi yazsana bi daha.balığın gövdesi olacakmış ona göre
Norraamm.. DHA dan kastın bu mudur; dedıgım ılacın ıcergıınde yazıyor bu..
Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA bakımından zengindir. A ve D vitamini içermediğinden Cod Liver Oil (Morina balığı karaciğeri) içeren ürünlerin neden olabileceği D vitamini birikmesine yol açmaz. EFA Super 1200 ve EFA Daily yazın güvenle kullanılabilir.
hah iste ben ayni bu modelden istiyorum, pazarda varmidir ki bu modeli, tuh bak ev yapimi yaptik biz, keske pazardan hazirini mi alsaydik evris gibilaelaelaelaelae
evrim nora onayladı mı senin balık yağını adı n eydi yazsana bi daha.balığın gövdesi olacakmış ona göre
şimdi evrim ve nora terbüyesüz doktorum telefonunu açmadığına göre ben hangi paluk yağını alacağım..yazın şuraya çatlatmayın adamı..omega krizim geldi duramıyom
budur tatlim EPA da diger faydali bir yag asididir..ikiside esansiyel yag asidi diye gecer ve vucut tarafindaindan disardan takviye seklinde alinmalar gerekir...
GYPSY ve HELİN,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?