2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:roflol: süpersinn
sizin orda hatay pazarı vardı galiba ordanmıı delikafadulden
bende alıcam bu balık yağından mamiye sipariş ettim alsın gelirken ben çıkmıcam bugün dışarı çok sıcakkkk
tohtura güvendik ablaa....g...en..g...di zaten kaldı son kutu..
seviyom kızz seniiii :roflol:
gözünaydın canım senin bebiş annesi gibi olucak demekki
benimkide danasına benzicekkk :lepi:

bend emarincap değişsemmi gebelik katagorisi c diyo ya ama kendi prospüktüsünde böyle açıklama yok kızlar

Sen ınternetten mı buldun kuzum c kategorısı oldugunu..

Gözün aydın..

Vallahı, en azından su son bır ay kullan kuzumm.. bunların hepsı doktor tarafından okeylenen ılaclar.. ıcın rahat olsun bu konuda.. zaten bu ılac degıl.. besın takvıyesı dıye gecıyor.

maşallah nazancım gözün aydın...

esra resim eklemiş terbüyesiz..demiyim dedim deim işte..benim de çok beğendiğim bir şey var onu ekliyorum..çok gülüyorum ben buna
[/URL][/IMG]

Gözün aydın :ecrin_bebek:
Bu haftalarda pek poz vermezlermiş normalde ama benimki acayip poz vermişti, şaşırdı doktor. Sonra diğer fotolarına da baktı, hepsinde poz vermiş yaramaz dedi :)

hey maşallah..çok sevindim..inşallah istediğin gibi olur herşey..

kaydirigubbakcemile3 ha gayret son kutu

bu DHA bebegin genel ve entelektuel gelisimi, visionel( gorme) gelisimi icin cok onemliymis, ayrica dogum sonrasi annenin depresif halinide azaltiyormus..balik yagi ektresinden elde aliyormus ama neresi oldugunu yazmiyor..

bizim ailede zaten miyop artı astigmat vardır onun için şimdiden takviye yapıyorum ben
bende sizinkinden alıcam marincap kafamı karıştırdı ikinci kutuyuda yeni almıştık
gebelik sitesnden araştırdım :lepi:

evrim nora onayladı mı senin balık yağını adı n eydi yazsana bi daha.balığın gövdesi olacakmış ona göre

esra resim eklemiş terbüyesiz..demiyim dedim deim işte..benim de çok beğendiğim bir şey var onu ekliyorum..çok gülüyorum ben buna
[/URL][/IMG]

hah iste ben ayni bu modelden istiyorum, pazarda varmidir ki bu modeli, tuh bak ev yapimi yaptik biz, keske pazardan hazirini mi alsaydik evris gibilaelaelaelaelae

doktor mu yazmisti, eger o yazdiysa gerek yok tatlim..

evet doktor söylemişti internetten ilaç rehberi diye bir adres var propektüs kaybedersem oraya bakarım orada yazıyordu C KATAGORİ DİYE uf kafam karıştı
kendi prospektüsünde yazmıyor ya yine baktım

Norraamm.. DHA dan kastın bu mudur; dedıgım ılacın ıcergıınde yazıyor bu..

Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA bakımından zengindir. A ve D vitamini içermediğinden Cod Liver Oil (Morina balığı karaciğeri) içeren ürünlerin neden olabileceği D vitamini birikmesine yol açmaz. EFA Super 1200 ve EFA Daily yazın güvenle kullanılabilir.

hah iste ben ayni bu modelden istiyorum, pazarda varmidir ki bu modeli, tuh bak ev yapimi yaptik biz, keske pazardan hazirini mi alsaydik evris gibilaelaelaelaelae

evriminki pazar malıya kesin böyle olacak..çok tatlı yaaaa

evrim nora onayladı mı senin balık yağını adı n eydi yazsana bi daha.balığın gövdesi olacakmış ona göre

tatlim ben icerik maddesini yazdim DHA( Docosahexaenoic acid) yosa kullandigim vitaminin adi Omnibionta pronatal+DHA ama ticari isim her yerde degisiktir , icerik maedesine bakin diye yazdim prospektusten..

şimdi evrim ve nora terbüyesüz doktorum telefonunu açmadığına göre ben hangi paluk yağını alacağım..yazın şuraya çatlatmayın adamı..omega krizim geldi duramıyom

budur tatlim EPA da diger faydali bir yag asididir..ikiside esansiyel yag asidi diye gecer ve vucut tarafindaindan disardan takviye seklinde alinmalar gerekir...

Böööö naniknanik ev yapımı daha ıyı.. organık oluyor hem.. üsülme sen :))))

Tamamen ıcerıgı kopyalayaım sana.. Norra da bı baksın bakalım.. ona göre almak ısteyen alsın.

Soğuk deniz balıklarından elde edilen, yüksek saflıkta, %60 oranında Omega-3 yağ asitlerini içeren balık yağı ihtiva eder.

Bir Kapsül EFA Super 1200 EFA Daily
Balık yaği 1200 mg 670 mg
Omega-3 720 mg 402 mg
EPA 396 mg 226 mg
DHA 264 mg 147 mg
Diğer Yağ Asitleri 60 mg 34 mg
Kalori 12,5 kcal 7 kcal

ÜSTÜNLÜKLERİ

YÜKSEK KONSANTRASYON

EFA Super 1200 ve EFA Daily içeriğinindeki balık yağının Omega-3 oranı %60'tır.

GELİŞMİŞ SAFLAŞTIRMA TEKNİĞİ

EFA Super 1200 ve EFA Daily, civa gibi ağır metallerden ve böcek ilaçları, dioksin artıklarından arındırılmak üzere moleküler distilasyon yöntemi ile saflaştırılmaktadır.

YÜKSEK EMİLİM ÖZELLİĞİNE SAHİP OMEGA-3 FORMU

EFA Super 1200 ve EFA Daily, içeriğindeki Omega-3 emilim özelliği en yüksek olan trigliserid formundadır.

BLİSTER AMBALAJ

EFA Super 1200 ve EFA Daily, kontaminasyon riski olmayan blister ambalajda takdim edilmektedir.

BALIK JELATİNİ

EFA Super 1200 ve EFA Daily, kapsülleri deli dana riskli sığır jelatini ya da domuz jelatini içermez. Balık jelatininden yapılmıştır.

EFA SUPER KİLO ALDIRMAZ

Bir kapsül EFA Super 1200 sadece 12,5 kalori içerir. Bu, orta boy bir salatalığın içerdiği kaloriye eşittir.
Bir kapsül EFA Daily sadece 7 kalori içerir. Bu, bir yeşil biberin içerdiği kaloriye eşittir.

EFA SUPER YAZIN GÜVENLE KULLANILABİLİR

Omega-3 yağ asitleri EPA ve DHA bakımından zengindir. A ve D vitamini içermediğinden Cod Liver Oil (Morina balığı karaciğeri) içeren ürünlerin neden olabileceği D vitamini birikmesine yol açmaz. EFA Super 1200 ve EFA Daily yazın güvenle kullanılabilir.

KULLANIM ÖNERİSİ

Hamileler için: Günde 3-4 kapsül EFA Super 1200
Depresyon için: Günde 1-2 kapsül EFA Super 1200
Kalp-damar sağlığı için: Günde 1-2 kapsül EFA Super 1200
Romatoid artrit için: Günde 4 kapsül EFA Super 1200
Genel sağlığı korumak için: Günde 1-2 kapsül EFA Daily

UYARILAR

Hamile ve hamile kalmak isteyen bayanlar doktora danışmadan bu ürünü kullanmamalıdırlar.

Kapsüller balık jelatininden yapılmıştır

şimdi evrim ve nora terbüyesüz doktorum telefonunu açmadığına göre ben hangi paluk yağını alacağım..yazın şuraya çatlatmayın adamı..omega krizim geldi duramıyom

evrimin yazdigi uygundur..benimki orda varmi yokmu bilmiyorum ama evriminkini kesin bulursun..

budur tatlim EPA da diger faydali bir yag asididir..ikiside esansiyel yag asidi diye gecer ve vucut tarafindaindan disardan takviye seklinde alinmalar gerekir...

Eywallah kuzum.. soyluyorum hemen Ozy ye.. gelırken kapsın gelsın bır tane.. günlük alımı doktor gunde 1 adet dedı.. onu ne yapalım Norram??

maşallah nazan kızına bence normal doğum için ideal gelişimi önemli olan sağlıklı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…