GYPSY ve HELİN,
maşallah bebişlerinize. ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
Bir yumuşak kapsül 500 mg Salmon Balık yağı konsantresi (omega-3) içerir. Eicosapentaenoic asit (EPA) = % 18 Docosahexaenoic asit (DHA) = % 12 Total Omega-3 yağ asiti = % 35 Yardımcı Maddeler : Nipajin, Nipazol, Vitamin E (1 mg) Diabetliler için güvenlidir
buda marincap ın .içeriği
Eywallah kuzum.. soyluyorum hemen Ozy ye.. gelırken kapsın gelsın bır tane.. günlük alımı doktor gunde 1 adet dedı.. onu ne yapalım Norram??
bende sipariş ettim bu haptan
doktora danışmadan almayınız demşya
şimdi biz nurdana danışmış olduk gönül rahatlığı ile kullanabiliriz diye düşünüyorum
efa daily siparişi verilmiştirrr
bilgilendirme için ayrıca tşklerrr sositososito
hamileler icin gunde 3-4 kapsul cok ya, bence bi kapsul yeter, benimkinde 200mg yeretli doz diyor DHA icin, doz asimi yapmamak gerek diyor..
Bence gayet guzel ama alttaki doktorunuza danisiarak alin yazisina istinaden, yine de doktorunuzun onayini alip baslayin derim nacizane...
evrim fiyatı 46 tl yazıyo doğru mu?
GYPSY ve HELİN,
maşallah bebişlerinize. ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
efa 1200 40 küsür fiyatı birde senin gösterdiğin var 20 tl oada alırsak hangisini alıcaz
oh bi marincapcı daha buldum benimde doktorum önerdi ama birden içime kurt düştü bana günde iki demişti hep tek kullanmıştım şimdi ikiye çıkardım şurda kalmış 3 haftaBen 2 aydır Marincap kullanıyorum günde 1 tane - doktorum önerdi
hah tamam doktor 1 adet dediyse, dedigim gibi bence de 1 adet yeterli, al basla, doktorun onermis nasilsa..hadi bakalim zeka kupu cocuklar yapalim:))
kuzey denizi baligi olayida deryanin ilaci gibi somon baligindan yapilmasindan kaynaklaniyor..deryacim bence seninkide uygundur doktorun bunu onerdiyse dedigim gibi onemli olan icerik, isimler degisiyor...
ahanda yiyecem kafayı.doktora ulaştım dediki bana hastalar soruyorlar ama ben gerek görmüyorum..iyi beslendikten sonra bir sorun yok.konu hakkında bişe bilmiyor adam..dediki bana şirketler üretiyor ama markaları bilmiyorum.olmazsa randevuya gelirken getirirsiniz bakarız..salifo da diyorki gerek görmediğinden bilmiyor.böyle pipirikli bir doktor nasıl bilmez yaa?
nora sen de doktorsun bişe söyle bana..yine mi doktor değiştireyim ben ühüüüüüüüüü
doktor bana aynen şöyle demişti 6. ayımdaydım : bu aydan sonraebeğin zekası gelişmeye başlıyo o yüzden balık yağ takviyesine başlammız lazım - dedim ben hiç yemesem haftanın 3 günü balık yiyorum ozaman 1 er tane günde yeter demişti- şimdi balık sezonu bitti 2 ye mi çıkarsam acaba ??oh bi marincapcı daha buldum benimde doktorum önerdi ama birden içime kurt düştü bana günde iki demişti hep tek kullanmıştım şimdi ikiye çıkardım şurda kalmış 3 hafta
ahanda yiyecem kafayı.doktora ulaştım dediki bana hastalar soruyorlar ama ben gerek görmüyorum..iyi beslendikten sonra bir sorun yok.konu hakkında bişe bilmiyor adam..dediki bana şirketler üretiyor ama markaları bilmiyorum.olmazsa randevuya gelirken getirirsiniz bakarız..salifo da diyorki gerek görmediğinden bilmiyor.böyle pipirikli bir doktor nasıl bilmez yaa?
nora sen de doktorsun bişe söyle bana..yine mi doktor değiştireyim ben ühüüüüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?