2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam güzel annelerim :teytey:
Nasılsınız bakalım
Öğlen girdim geçmişi okuyana kadar çıkmak zorunda kaldım - hava biraz serin güneş yok diye çarşıda birkaç iş hallettim bugün
Aklımda şu kaldı Mavişin yazdıkları şu mubarek günlerde ilişkiye girme konusundaki sonuşlar - sen hakkaten sopa istiyon klava: nasılda böyle abuk subuk insanlar hep bizi buluyo kafamıza illa saçma sapan şeyler sokuyolar - inanma canım sen öyle şeylere aaaaa

Benimde yan komşum dün gece doğum yapmış - ona salı günü gel sezeryen ile alalım demişti doktoru ondan sonra da 2 gün hiç çıt çıkmadı onların evinden bende hani rahatsız etmek istemedim - ama bugün öğrendim ki dün gece yapmış doğumunu demek ki doktora karşı çıktı bekledi daha 2 gün - bu haftaydı zaten doğum tarihi ne güzel sonuna kadar bekledi bebişi Ben kızla pek samimi değilim ama son 1 ay sık sık sohbet etmiştik evin önünde görüştükçe hani ikimiz de hamileyiz ya ortak konu vardı - şimdi ben görmek isterim bebeği ama ayıp olur dimi hemen ertesi gün kapısına dayanmak Ben şahsen rahatsız olurum bana hemen gelmeye başlarlarsa - e kendime yapılmasını istemediğim şeyi neden başkasına yapayım Ama yinede bi çiçek alıp gitsem mi diyorum - siz ne akıl verirsiniz

Nazan saol canım beni düşündüğün için - şimdilik herşey yolunda seyrediyo bende - hani yolunda derken bebek hala 2 hafta geriden geliyo ama kordondan kurtuldu - sonraaaaa 6 günde 250 gram almış göründü ölçümlerde - çok mutlu etti bizi teyzesi - yani bu gelişmeler benim için normal sayılıyo Senin bebişe de Maşallah - kovalıyoruz biz de geriden sizi :) İri bebek olmasına gerek yok - yani sakıncalı değil iri olmaması - önemli olan max içimizde kalıp bizden yararlanması - zaten doğunca daha ufak bebekler daha hızlı toparlıyomuş - öyle dediler bana - tecrübeli annelerin yalancısıyım ....

Bir yumuşak kapsül 500 mg Salmon Balık yağı konsantresi (omega-3) içerir. Eicosapentaenoic asit (EPA) = % 18 Docosahexaenoic asit (DHA) = % 12 Total Omega-3 yağ asiti = % 35 Yardımcı Maddeler : Nipajin, Nipazol, Vitamin E (1 mg) Diabetliler için güvenlidir
buda marincap ın .içeriği

hamileler icin gunde 3-4 kapsul cok ya, bence bi kapsul yeter, benimkinde 200mg yeretli doz diyor DHA icin, doz asimi yapmamak gerek diyor..
Bence gayet guzel ama alttaki doktorunuza danisiarak alin yazisina istinaden, yine de doktorunuzun onayini alip baslayin derim nacizane...

bende sipariş ettim bu haptan
doktora danışmadan almayınız demşya
şimdi biz nurdana danışmış olduk gönül rahatlığı ile kullanabiliriz diye düşünüyorum
efa daily siparişi verilmiştirrr
bilgilendirme için ayrıca tşklerrr sositososito

Ben 2 aydır Marincap kullanıyorum günde 1 tane - doktorum önerdi

Eywallah kuzum.. soyluyorum hemen Ozy ye.. gelırken kapsın gelsın bır tane.. günlük alımı doktor gunde 1 adet dedı.. onu ne yapalım Norram??

hah tamam doktor 1 adet dediyse, dedigim gibi bence de 1 adet yeterli, al basla, doktorun onermis nasilsa..hadi bakalim zeka kupu cocuklar yapalim:))

kuzey denizi baligi olayida deryanin ilaci gibi somon baligindan yapilmasindan kaynaklaniyor..deryacim bence seninkide uygundur doktorun bunu onerdiyse dedigim gibi onemli olan icerik, isimler degisiyor...

danisma ucretini alayim sekerrrrzemuszemus

Doktorum bana günde bır adet al dedı bundan... ben de prosp.. yazan dan dolayı sana bı sorayım dedım.. ok gunde bır adet alıyorum.

evrim fiyatı 46 tl yazıyo doğru mu?

Sayısı bunun fazla da ondan.. 30 kapsulluk olan 20 kusur cıvarında kuzum fıyatı..

Aftabru maşallah kuzuna, iri bebekle normal doğum zor oluyormuş zaten sağlıklı olsunlarda kilosu 2. sırada

-0-

Balık yağı kapsülü evde var dr.a götürdüm gösterdim içme bunu balıkye daha iyi dedi, ama haftada 1 yiyebiliyorum hergün ceviz yemektende sıkıldım içeyim bari bende netten araştırmıştım hamileler güvenle kullanır yazıyordu, tekrar sorarım sefgili doktoruma

ahanda yiyecem kafayı.doktora ulaştım dediki bana hastalar soruyorlar ama ben gerek görmüyorum..iyi beslendikten sonra bir sorun yok.konu hakkında bişe bilmiyor adam..dediki bana şirketler üretiyor ama markaları bilmiyorum.olmazsa randevuya gelirken getirirsiniz bakarız..salifo da diyorki gerek görmediğinden bilmiyor.böyle pipirikli bir doktor nasıl bilmez yaa?
nora sen de doktorsun bişe söyle bana..yine mi doktor değiştireyim ben ühüüüüüüüüü

efa 1200 40 küsür fiyatı birde senin gösterdiğin var 20 tl oada alırsak hangisini alıcaz

Deryam doktorun onermısse ıc yavrum.. bunu da doktor onerdı.. bosuna bır daha ılac alma sımdı.. adam bıle bıle sana yanlıs ılac verecek degıl ya..

Ilacın adı New Efa Daily idi.. Efa 2000 degıl kuzum.. ıkısı farklı anladıgım kadarıyla.

Ben 2 aydır Marincap kullanıyorum günde 1 tane - doktorum önerdi
oh bi marincapcı daha buldum benimde doktorum önerdi ama birden içime kurt düştü bana günde iki demişti hep tek kullanmıştım şimdi ikiye çıkardım şurda kalmış 3 hafta

evet önemli olan o adları değişiyor içerik hemen hemen aynı doğum sonrası iyileşmeyide hızlandırıyor balık yağı

aftabru gozun aydın masallah narin kızın hesapladıgın sekilde buyuyor sanırım dogumun cok kolay olacak . saglıkla gelsin bakalım naz hanım

yok ttatlim bi omega-3 icin doktorunu degistirme, ma sen al basla, bak diger cogu arkadslarada doktorlari onermis evrime, secile, deryaya, sonucta onlarda kadin dogumcu, doktordan doktora fikir ayriligi oluyor..ama madem balik ceviz yemiyorsun simdi ihtiyaclari dahada artiyor basla deriim ben..hatta benimkinde emzirme donemi bile alin diyor..

oh bi marincapcı daha buldum benimde doktorum önerdi ama birden içime kurt düştü bana günde iki demişti hep tek kullanmıştım şimdi ikiye çıkardım şurda kalmış 3 hafta
doktor bana aynen şöyle demişti 6. ayımdaydım : bu aydan sonraebeğin zekası gelişmeye başlıyo o yüzden balık yağ takviyesine başlammız lazım - dedim ben hiç yemesem haftanın 3 günü balık yiyorum ozaman 1 er tane günde yeter demişti- şimdi balık sezonu bitti 2 ye mi çıkarsam acaba ??

ben çıkyorum kızlar marincapa devam o zaman yemek hazırlayacağım daha öğle yemeği yemedim şimdi acuktuk öpüldünüz

Ya sen nıye bu kadar sıkıntı yaptın anlamadım kuzum.. prospektuslerde muhakkak yazar basları belaya gırmesın dıye.. doktorunuza danısın alın dıye.. ama omega 3 ıste her naneden alınmıyor goruyorsun.. sımdıde beyın gelısımının son evrelerı.. ondan ortalıgı kaldırdım bole.. yoksa doktorum al, iç demiş.. kendım alıp ıcerdım.. ama sızınle paylaşmazsamm içim rahat etmez.. Ciğerinden ne gecıyorsa onu yap kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…