2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gypsym gobusteki yorumunu okudum hayatım cok tenk yu suanki vaziyetim budur :)onden cekemedim hep kolum kapadı tam cekecekken . biara normal makinayla cekerim onden

bizdekide OCEAN BALIK YAĞI KAPSÜLÜ 500 mg
pahalı değilmiş 14 tl, ben sorayım doktoruma içmeye başliyayım hemen

dide banada drum gerek gormedi stres yapmayın durun bi dk kaan kocatepenin hastasın bi arkadasım var istanbulda ben dra sormadan almayı dusundugum sırada bana kaanın yazdıgı ilacın ismini mail atmıstı. bi bakayım maili bulmaya calıscam hemen acele etmeyin 2 dk sabır

evris bende o yuzden bi size danisiyim demistim kimler kullaniyor diye, bide cananin ddigi gibi aslinda 6. aydan itibaren alinmasi gerekti am zararin neresinen donulse kardir, viaminimin bitmesini bekldim, son 1.5 takviye olsun enazindan,ama emzirirken de devam edebilirim ben...

kaan kocatepenin verdigi kapsul efa imis evrisim muthissin buldum maili simdi. onu alın alacaksanız baska almayın. arkadasın bebisi 31.haftada dogmustu ona ragmen cok iidi omurga gelisimi filan arkadasta ona baglamıstı. sizlere yarasın ben icmiycem ama:)

benim doktorlara güven sorunum oluştu batmanda nedeni bu ama nora da anlatmış sağolsun..ben alıcam o balık yağını şimdi çıkıyorum..herşeyi tam yaptığıma inanıyorum bir bu omega 3 işikafama takılıyordu..sayende onu da çözeceğim..hani bir de o kadar folik asit almama rağmen sıvı olayı var ya hatırlarsan nedenler bunlardır..bir de doktor bilmiyorum falan diyince ne oluyoruz lan dedim. geçti sakinim.

off kurabiyemi dedim ben az oncceeee, ay kalkip yapsammi, canim cekti, sutle super gider, gerci daha utunun yarisi duruyor...

Ben de ederım emzırırken.. hem demıre.. hem de bu balık yagına devam edeyım.. ılıkler bosalmasın.. saclar dokulmesın, vucut kendını toparlasın, süt daha verımlı olsun..

Estagfurullah kuzum.. sımdı tek basına kullanırsam, sıze soylemezsem olmaz ki.. hepimiz ıyı olalım.

hmm olur, yanina da kirpi kurabiye yap, ozaman anlastikopuyorumnanaktan...

Aman gosunu sefeyım.. cıkarma su hayvanı, hortlatma basımıza.. :1shok:

Yaw benımkısı de Izmır ın en ıyı doktorlarından.. etrafımda 5 kadın varsa 4 ü onun elınden gecmıs.. alayım dedım ona, ya sen cok guzel beslenıyorsun bence gerek yok dedı, dedım alcamm,ben ıstıyorum, adam benımle kafa tutmuyor artık.. dırek adını soledı.. onu da arastıracagımı bıldıgınden diyor kı bana; evrım bu pıyasanın en ıyısı, ıcın rahat kullan tamam mı?? :)))

Yagmur çiseliyor.. odanın ıcı mıs gıbı toprak koktu.. hava kapalı.. hafıf serin.. Allahımmmmmmm daha ne ısteyeyımmm hayattann beaaaa :))))

çok geçmiş olsun
süper valla tazem nerden aldın acaba sorabilirmiyim..
gözün aydın canım bebişinede maşallah hafta olarakta normal canım
maşallah kuzuna herşeyin yolunda gitmesine sevindim senin adına..
çıyan ....aman çok geçmiş olsun canım durumunun çözümlenmiş olmasına sevindim geçmiş olsunn
maşallah maşallah canım
yinede durumunu bilmekte güzel iyi olması güzel gözün aydın..
hadi yaa çok üzüldüm ama artık dinlenme vaktinde geldiydi herşeyde bir hayır vardır be güzelim..
mümkün oldugunca ayaklarını havaya kaldırarak oturmaya çalış bu son dönemde olucak şeyler bunlar özelliklede son 10 gün dahada şişecek tanınmayacak hale geliyolar maleseff ama sonra düzeliyoo
Helinden mesaj var;

Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..

herkese cok selamı var..
aman ne güzel artık 3 lü kilolara geçmeye başladık süper yaa
saolun kızlar içime su serptiniz zaten bidaha bu kızla muhatap olacağımı sanmıyorum
canım böyle muhabbetlere kulak asma derim cahillikten başka bişey değil boş hurafe bunlarrr...
gözün aydın maşallah kuzuna
en ideali kilolu olması değil zaten sağlıklı olması canım gözün aydın maşallah nazına..

valla didecim bana dr vermedi gerek görmedi bunun için değiştirme memnunsan dr dan derim..

slm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
doğumu hıç konusmadık.37.haftamda tekrar gideceğim o zaman konuşacağız dedi.birkaç tahlıl istedi.pazartesi onları yaptırıp fax çekeceğim.

sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah.

hadi ya çook kıskandım bizede yollasana biraz yawww off offff

Olmass, cok dua ettımm su hazıran bıtene kadar bıras serın olsun dıe... veremem, ıstemeee mafoldumben benı zorlama

Hay maşallahhhh.. Allah nazarlardan saklasın.. hayırdır ne tahlili bu saatten sonra??

hadi gözün aydın maşallah oğluşuna bu arada bebeklerimiz adaş olucak sanırım bende yağız eren koyucam...
Olmass, cok dua ettımm su hazıran bıtene kadar bıras serın olsun dıe... veremem, ıstemeee mafoldumben benı zorlama

Hay maşallahhhh.. Allah nazarlardan saklasın.. hayırdır ne tahlili bu saatten sonra??
acık versen nütfen nütfen bende senin gibi sıcakların gelmesini istemiyodumm yanıyorum vallaaaaaaaa

allahim yaniyoruumm yaaa...utu yapip katlyip cantasina koyuyoruz beyimizi, , kendi geceliklerimi koyarkende resmini cektim birazdan koyarim cicilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…