öpücük versemmmmdanisma ucretini alayim sekerrrrzemuszemus
öpücük versemmmm
opuyorumnanaktan
Ya sen nıye bu kadar sıkıntı yaptın anlamadım kuzum.. prospektuslerde muhakkak yazar basları belaya gırmesın dıye.. doktorunuza danısın alın dıye.. ama omega 3 ıste her naneden alınmıyor goruyorsun.. sımdıde beyın gelısımının son evrelerı.. ondan ortalıgı kaldırdım bole.. yoksa doktorum al, iç demiş.. kendım alıp ıcerdım.. ama sızınle paylaşmazsamm içim rahat etmez.. Ciğerinden ne gecıyorsa onu yap kuzum.
evris bende o yuzden bi size danisiyim demistim kimler kullaniyor diye, bide cananin ddigi gibi aslinda 6. aydan itibaren alinmasi gerekti am zararin neresinen donulse kardir, viaminimin bitmesini bekldim, son 1.5 takviye olsun enazindan,ama emzirirken de devam edebilirim ben...
kaan kocatepenin verdigi kapsul efa imis evrisim muthissin buldum maili simdi. onu alın alacaksanız baska almayın. arkadasın bebisi 31.haftada dogmustu ona ragmen cok iidi omurga gelisimi filan arkadasta ona baglamıstı. sizlere yarasın ben icmiycem ama:)
hmm olur, yanina da kirpi kurabiye yap, ozaman anlastikopuyorumnanaktan...
benim doktorlara güven sorunum oluştu batmanda nedeni bu ama nora da anlatmış sağolsun..ben alıcam o balık yağını şimdi çıkıyorum..herşeyi tam yaptığıma inanıyorum bir bu omega 3 işikafama takılıyordu..sayende onu da çözeceğim..hani bir de o kadar folik asit almama rağmen sıvı olayı var ya hatırlarsan nedenler bunlardır..bir de doktor bilmiyorum falan diyince ne oluyoruz lan dedim. geçti sakinim.
çok geçmiş olsunselamlar...
Ben hasta oldum. Besin zehirlenmesi ya da üşütme bilmiyorum 2 gündür alttan üstten çıkarıyorum..Hep yattım. Şimdi iyiyim.. İstanbul buluşması yeri saati değişmiş.. aftabru ve esrako gelemiyomuş..üzüldüm..
Benim balıkesirden arkadaşım olan, şimdi İzmirde yaşayan bi arkadaşım yanımda.. Onu da buluşmaya getircem eğer sorun olmayacaksa.. Onu bırakıp gelemem çünkü...
süper valla tazem nerden aldın acaba sorabilirmiyim..
Benim beğendiğim kapı süsü bu. Aradım şimdi, "bir kaç gün daha" diyor adam. İsterseniz diğer siparişlerinizi gönderelim, bunu gelince göndeririz, dedi. Ayrı kargo ödemek istemediğimi söyledim. Haklısınız, dedi. Bursa'da biri yapıyormuş, edaha bugün görüşmüş bu hafta içinde bir parti gelecekmiş. Pazartesiye kadar bekliycem. Şeker kutularım ve tüllerim de var çünkü, bekleyemem daha fazla...
gözün aydın canım bebişinede maşallah hafta olarakta normal canımSelam Güzel Anneler,
Biz henüz doktordan geldik. Bebişim 2.104 gr.olmuş. Allah'a şükür şimdilik herşey yolunda gidiyor. Artık bu haftadan sonra akciğer geliştirici ilaca da gerek yok dedi doktorumuz. Muhtemelen 37'de alırım dedi. 17 Temmuz'a kendini hazırla dedi. Yani Yengeç grubu olacak benim kızım. Oysa erken gelmeseydi Aslan olacaktı. Ben Aslan olmasını istiyordum. Aslında 1 hafta daha bekleyebilsek, ama doktorlar da riske atmak istemiyor.
Neyse Sağlıklı olsun da kuzum. Şimdi biraz rahatladım sayılır. Çünkü küvöze girmesini istemiyordum. Gene de gerek duyulabilirmiş. İnşallah gerek olmaz ve sağlıklı bir şekilde gelirbebişim ve bebişlerimiz inşallah hepimizin.
Sizleri seviyorum güzel anneler.
İyi ki varsınız...
maşallah kuzuna herşeyin yolunda gitmesine sevindim senin adına..selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
neyse kızımın gelişmesi gayet güzelmiş 2.100 gr olmuş tam32+5 günlük ama ters geliyor dedi dr sonra odasında dogumu ve ücretini konuştuk hemşire 3 sefer tansiyonumu ölçtü çok yüksekti 14 10 dr hep böyle oldugunu söyledim hemen ilaç tedavisine başlayalım dedi 15 günde bir görücem seni dedi kontrol altına alınması gerekmiş okey dedim bebegin dönmesi zor ama imkansız degil dedi azda olsa bir ihtimal varmış ama pek ümitli degildi dönmesse bebegi tehlikeye atamam dedi annemde olsun ne gerkiyorsa size bırakırız dedi ücret 1.800 normal veye sezeryan farketmiyor dedi ssk devreye sokucam kullanmak istiyorum dedim ekstradan bir ücret ödermiyim diyede sordum hayır dedi tertemiz dogumunu yapar çıkarsın deyince rahatladım birde sezeryan yada normal olursa diye sorarken o hemen anladı epidural yapıyoruz ama dogum bittikten sonra seni uyutup dinlendirecegiz zaten dei peki sonrasında baş agrısı bel agrısı olurmu dedim hayır dedi kesinlikle beni ve ekibimi her yere sorabilirsin internetten araştırabilirsinde dedi olmaz yani birşey deyince içim rahatladı
dogum haneye ve odalara baktık annemle 5 yıldızlı otel gibi tertemiz orada kendimi çok özel hissettim gerçekten ah şu paranın gözü kör olsun 15 gün sonrasınada randevumu aldım hemen orada yani hastanem ve dr belli kızlar artık özel ege saglık hastanesinde dogum yapacagım konrole gittigimde serzeryan olursa tarihinide belirliyecegiz 35 yada 36 haftadan sonra allahım sag saglim hepimizi kurtarsın
çıyan ....aman çok geçmiş olsun canım durumunun çözümlenmiş olmasına sevindim geçmiş olsunnFECİ BASLAYAN TATİLİM
selamlarrr
adasım gibi sizlere bodrunmdan otel lobisindne sesleniyorum:X))))
korkunç baslayan tatilimi anlatıyorum simdi:)
salı sabahı yola çıktık akszama bodruma vardık arkadasımın evinde bir gece konaklayacaktık yemek yedik guzel bir aksamdıa saat 1 gibi yattım 4 gibi basenimde bir igne batması hissettim ve elimle iteledimk o anda elimi soktu birsey arı sandım kalktım ısıkları yaktım arandım bulamadım yatagın içinde bsirsey arı dedim heralde elim zonklamaya basladı yıkadım ettim geçkmedi iboyu uyandırdım ona sordum ne surelim beni arı soktu falan uyku sersemi oda ayılmaya çalısıyşor biryandan dedi gece yarısı arının ne isi var insalah arıdır baska birsey degildir falan dedi beni daha evel arı soktugu için acısını ona benzettim ben neyse tam o anda ibo bir baktı ustunde pikenin yaniibonun uzerindeki pikenin ustunde koca bir ÇİYAN, onun çıyannn diye bagırması ile ben zıp zıp zıplamaya baslatdım biryandan aglıyorum delircem ama benim ustumde çıyanmı vardı ben çiyanımı ittim ve benim elimi çiyanmı soktu aklımı oynatıyordum varya ibo biryandan bana sakin ol diyor o anda arkadasım uyandı ben ama nası hopluyorum koltuktan sandalye tepesineçıkmısım falan farkında değilim naptıgımın deli gib aglıyorum içim kalktı , en komigi bu sonra içerde odada uyuyan berkenin yanına gitmisim çunku cananla ibo ciyanı yakalamaya çalısıyorlardı sandım pesimden sanki atlıycak orddan uzaklasayım diye berkenin odaya girmismi o da garibim acılır kapanır yatakta yatıyor onun ayak ucuna ben bir basmısım yataga çıkcam ya çocuk tahtaravallide gibi bir havalandı uykusunda ben tabi hemen indim olayı anlayıp ama çocuk havalandı yere indi yatakla birlikte gumm diye:))) ay hala anlatırken gulme krizine giriyorum uyandı noluyo yaaa falan dedi ben aglıyorm bocek var yok birsey senyat falan dedim yattı uyudu o da bir guzel neyse çiyanı yakaladık oldurduler falan hemen bodrumda alman hastanesi var oraya gitttik saat 4,30 falan gece yarısı serum taktılar alerjim varmı vs sorular ilk uç ayda olsa tehlikeli olabilirdi su an ihiç birsey olmaziçiniz rahat etsin falan dediler
neyse 6 saat musaaede altında tutuyoruz dediler çunku kortizoynlu birilac varmıs onlem olarak onu vermeleri gerekmis hamile olduggum için veremediler beklettiler sonra tetanoz asısı olup olmadıgımı sordulor bende direndim ya saglık ocagında falanolmiycam ben tarladamı dogurcam diye dr geldi anlattı uzun uzun izmirde uç tane tetanoz vakası olmus olumlu hemde son bir yiliçindemi ne belki duymussunuzdur izmirli arkadaslar ay dedim suan olsam ne faydası var bocek sokmus artık beni yok etkil iolur dediler ila ası olun yoksa imyza verceksiniz kendiniz istemediginize dair falan neyse aradım yeni dr a ulasamadık sabah 8 gibi acıbademdeki eski dr umu aradım tabi kendisyi daha eski dr um oldugunu bilmiyor çok yardımcı oldu rahatlattı saglosun telefonda asıyıda olmamı soyledi
yani meshur tetanoz asısısın oldumm odum koptu kolum falan agrıycam birde denize giremycem tatil tam kabus olcak diyeallaha sukur kolum iyi su an biraz acıyor bir ay sonra tekrar ikinci doz olcam o asıl bebegi korumak içinmis suanki ilk doz beni korurmus:)hay allahım diren diren ası olmiycam diye kadere bak,
neyse sonraotele geldik denize falan girdimde biraz tatil moduna girdim kendime geldim alaha sukur kızımda kıpır kıpır herhangi bir sorunumuz yok su an , simdilobide oturuyorum sizlere yazayım dedim :) iste boyle
maşallah maşallah canımSelamlar herkse,
hepinizin kandili mübarek olsun, Rabbim sağlıkla yavrularımıza kavuşmamızı nasip etsin
geçmişi tam okuyamamdım biraz bakabildim
Dün doktordaydık, kuzum 1900 gr olmuşben 1800 tahmin etmiştim Didonun tahmini çıktı : )) çok tatlıydı oğlum iki kolunu yüzüne çapraz yapmış baş parmagını emiyor ayağınıda kaldırmış yüzüne doğru ayak tabanını gösterdi bize , o pozisyonu almaya çalıştı Elif hn. ama olmadı hiç resim alamadık olsun çok şirindi uzun uzun baktı sağolsun izledik kuzumu, 15 gün kadar öndeydi 7 güne inmiş haftasını yakalayacak dedi, bende hiç kilo almamış 2 haftada halen 69 um sırnaşık şey
diyetten bıktıysan arada light dondurma ye dedi hastaneden çıkar çıkmaz hemen yedim :lepi:, bacağımdaki lekeye o da şaşırdı
p.tesi rapor almak için tekrar gidicem, bana bakacak koca bulsam bende çalışmazdım diyor çok tatlı bu kayın ya kaydirigubbakcemile3
yinede durumunu bilmekte güzel iyi olması güzel gözün aydın..merhaba kızlar sıkıcı bir güne başladım
sabah doktor randevumuz vardı 9 da gittik ve süpriz doktorun ameliyatı varmış tam çıkıyordu durdurduk neyse biesürü tantanayla muayene olduk ama nasıl muayene 2 dk şöle bi baktı bebeğe suyu iyi plesenta iyi bu kadar başka bişey yok ölçüm yaptı ama bize kağıdını vermedi söyledim bebek iyi dedi ama muayeneden hiç memnun olmadım dedim bundan sonra hep böyle olucak dedi iyice sinir oldum gecede misafirim vardı 2.30 yatmıştım birde hiç uyuyamadım hertarfım ağrıyor randevuya yetişelim diye alarm kurdum kalaktkı ve koca fiyasko boyunu sordum herşeyi normal dedi çıktı uf hastanede baya uzak uykusuz o yolu çektiğimemi yanayım kuzumun durumunu acelece bakılmasınamı bizde sabah sabah durum bu
hadi yaa çok üzüldüm ama artık dinlenme vaktinde geldiydi herşeyde bir hayır vardır be güzelim..KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
şirket bugün benim çıkışımı verdi dostlar..efendim artık işleri yokmuş da o yüzden bana bye bye dediler..tazminatımı ödiyceklerini belirttiler ama ben asgari ücretten tazminatı kabul etmiyceğimi baştan peşin peşin söledim..inşallah beni avukatlarla felan uğraşmak durumunda bırakmazlar..,
ister istemez etkilendim..aslında bekliyodum bu durumu ama en azından doğumdan sonra olur diye düşünüyodum, yanılmışım..üni.'den mezun olduktan sonraki ilk işyerim idi..haliyle bi burukluk yaşıyorum..çocuklu bi şantiyeci olmak da zorlardı zaten diye diye teselli ediyorum kendimi...
mübarek kandil günü bunda da vardır bi hayır diyorumm..
mümkün oldugunca ayaklarını havaya kaldırarak oturmaya çalış bu son dönemde olucak şeyler bunlar özelliklede son 10 gün dahada şişecek tanınmayacak hale geliyolar maleseff ama sonra düzeliyookızlar bu ayak şişme meselesi beni sinir etmeye başladı..ayaklarımı tanıyamıyorum..daha sabah sayılır işe yeni geldim ama yaklarım davull..tuzu yoka yakın kesmeye karar verdim..
annemin de son dönemlerde çok şişmiş..hastanede 1 hafta yatırmışlar, kontrol altında tuttup diyet yaptırmışlar..bu durum ırsi olamaz herhalde..
aman ne güzel artık 3 lü kilolara geçmeye başladık süper yaaHelinden mesaj var;
Doktordan cıkmıs, evladının kılosu; 3150 gr.. boyu 50 cm.. sata gore 34+3.. ultrasona göre 37+2..
herkese cok selamı var..
canım böyle muhabbetlere kulak asma derim cahillikten başka bişey değil boş hurafe bunlarrr...saolun kızlar içime su serptiniz zaten bidaha bu kızla muhatap olacağımı sanmıyorum
gözün aydın maşallah kuzunaDR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
Ayrıca hani şu hep aynı kilo da duruyor olmam mevzusu dr.un hoşuna gitmedi şeker sonuçlarımı iyi gorunce diyeti esnetelim dedi.1-2 kilo almamız lazımmış yksa bebiş benden yiyormuş :))) ye benii bebeğim..
göğüsucu kremini de şimdiden kullanmaya başlayabilirsin dedi dr.umuz.
bu arada bugun 32.haftamızı doldurmuşuz çok şükür Allahım'a.
kocişkomda yola cıktı inşaallah bu akşam da hasretimiz bitecek.
şimdilik benden bu kadar arkadaşlar.geçmişe baakmaya çalışıcam.
en ideali kilolu olması değil zaten sağlıklı olması canım gözün aydın maşallah nazına..GYPSY ve HELİN,
maşallah bebişlerinize. ne güzel büyütmüşsünüz kızlar....
ben de az önce doktordan geldim. kızım gayet iyiymiş. 2.370gr olmuş. "iri bir bebek beklemeyin" dedi doktor, ben de "zaten iri ve saçlı bir bebek doğarsa kabullenmem zor olur, yadırgarım başlarda" dedim.
normal doğum yapmak istediğim için bebeğim sağlıklı olsun da iri filan olması şart değil. eee sağlığı da iyi görünüyor. çok hareketliydi, bir türlü suratını göstermedi. ben de gayet iyiymişim, doktor beğendi durumumu. göbeğimi hiç yağlamıyor olmama çok şaşırdı, adam her gitmem de sıkı sıkı tembih ediyor ama ben hiç bişey sürmüyorum hala....
JENNY ve CAMBAZ ın problemleri ne oldu arkadaşlar? onlar da iyi mi? ben hiç giremiyorum artık.
ahanda yiyecem kafayı.doktora ulaştım dediki bana hastalar soruyorlar ama ben gerek görmüyorum..iyi beslendikten sonra bir sorun yok.konu hakkında bişe bilmiyor adam..dediki bana şirketler üretiyor ama markaları bilmiyorum.olmazsa randevuya gelirken getirirsiniz bakarız..salifo da diyorki gerek görmediğinden bilmiyor.böyle pipirikli bir doktor nasıl bilmez yaa?
nora sen de doktorsun bişe söyle bana..yine mi doktor değiştireyim ben ühüüüüüüüüü
Yagmur çiseliyor.. odanın ıcı mıs gıbı toprak koktu.. hava kapalı.. hafıf serin.. Allahımmmmmmm daha ne ısteyeyımmm hayattann beaaaa :))))
hadi ya çook kıskandım bizede yollasana biraz yawww off offff
slm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
doğumu hıç konusmadık.37.haftamda tekrar gideceğim o zaman konuşacağız dedi.birkaç tahlıl istedi.pazartesi onları yaptırıp fax çekeceğim.
sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah.
hadi gözün aydın maşallah oğluşuna bu arada bebeklerimiz adaş olucak sanırım bende yağız eren koyucam...slm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
doğumu hıç konusmadık.37.haftamda tekrar gideceğim o zaman konuşacağız dedi.birkaç tahlıl istedi.pazartesi onları yaptırıp fax çekeceğim.
sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah.
acık versen nütfen nütfen bende senin gibi sıcakların gelmesini istemiyodumm yanıyorum vallaaaaaaaaOlmass, cok dua ettımm su hazıran bıtene kadar bıras serın olsun dıe... veremem, ıstemeee mafoldumben benı zorlama
Hay maşallahhhh.. Allah nazarlardan saklasın.. hayırdır ne tahlili bu saatten sonra??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?