acık versen nütfen nütfen bende senin gibi sıcakların gelmesini istemiyodumm yanıyorum vallaaaaaaaa
gelgit canim maallah, gozun aydin, cok iyi kilosu..
Bir yumuşak kapsül 500 mg Salmon Balık yağı konsantresi (omega-3) içerir. Eicosapentaenoic asit (EPA) = % 18 Docosahexaenoic asit (DHA) = % 12 Total Omega-3 yağ asiti = % 35 Yardımcı Maddeler : Nipajin, Nipazol, Vitamin E (1 mg) Diabetliler için güvenlidir
buda marincap ın .içeriği
İyi demam.. kıyamam.. feriyorum.. şutarafagitti
Nurdanım sen Bruksel de degıl mıydın ya?? ben mı yanlıs hatırlyıroum...
iyide kuzum balık yiyenlerdemi balık yağı kullanıyo?sen yemiyomusun balık şimdi benimde kullanmam gerekiyomu anlamadımkinee
ben haftada bi illa yerim ama 2- 3 te olabliyo bazen ?
kızlar mrb herkez iyidir inşalah.ben 3 gundur ugrayamadım.ufak çaplı bi temizliğe başladıkdaaa kafamçokkarıştı valla agır hiçbi işi ben yapmıyorum ama tüm gün ayakta kalıyorum yınede.sonra hemen koyuyorum kafayı dalıyorum uykuyaaa :)))) doktora gıdecekler vardı inşalahha herkez güzel haberlerle dönmüştür.bizde kuzumla iyyiz bol bol tekmelıyor işte :lepi:
evet efeeemm tam oradayim, noldu kine??
teşekkür ederim kızlar.ne tahlili olduğunu bilmiyorum yanı neden istediğini.aptt,idrar testi falan istedi.ha birde bende kan pıhtılaşması var ya kan değerime bakacak.malum doğum yaklaşıyor ne kadarlık bir değerde sulanma yada pıhtılaşma var diye bakacak.
bu arada magnezyum verditoz olandqn.ıyyyyyyy içmemek iin direndim ama içeceksin dedi. pazartesi alıım artık.
doğum gununu belirlenen varmı kızlar.şimdi çıkmam gerek okuyamayacağım ama.gelince okurum inşallahh.
ha bu arada kayınpeder tutturmus aynı eve cıkalım diye doblex ev varımıs da ben üstte onlar altta kaç gundur benı eve tasıyorlar beğendirecekler göya işmizde bir ya kar yapacaklar.yok anam yok dedim ayda 500 ile kar edemeyız biz dedim bana para diil huzur gerek dedim.size lafım yok ben kötüyüm dedim yanlış anlamayın dedim.uzun uğraşlar sonucu ve eşimin suratına da tahammul ederek gayet rahat bir sekılde konu kapanmıstır.nasıl bu kadar rahat oldum anlamadım normalde bu tur seyleri kafaya takarım yanı diğer insanları değil eşimin bni anlayamamasını nasıl rahat bir şekılde karşıladım onu çözmüş değilim.en son benim mutsuzluğumla mutlu olan bir eş olacaksan hiç olma dedim.ailende mutsuzluğumu bıle bile bunu benden istiyorlarsa benden saygı beklemesinler dedim.ve 2 gun hiiiiç konusmadı benımle.çok da umrumdaydı.eli mahkum bana strateji değiştrdş srekli kabul edeyım diye ama yemezler.....
esra resim eklemiş terbüyesiz..demiyim dedim deim işte..benim de çok beğendiğim bir şey var onu ekliyorum..çok gülüyorum ben buna
[/URL][/IMG]
Doktorum bana günde bır adet al dedı bundan... ben de prosp.. yazan dan dolayı sana bı sorayım dedım.. ok gunde bır adet alıyorum.
Sayısı bunun fazla da ondan.. 30 kapsulluk olan 20 kusur cıvarında kuzum fıyatı..
slm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
doğumu hıç konusmadık.37.haftamda tekrar gideceğim o zaman konuşacağız dedi.birkaç tahlıl istedi.pazartesi onları yaptırıp fax çekeceğim.
sizler nasılsınız kızlar herkes iyidir inşallah.
kızlar mrb herkez iyidir inşalah.ben 3 gundur ugrayamadım.ufak çaplı bi temizliğe başladıkdaaa kafamçokkarıştı valla agır hiçbi işi ben yapmıyorum ama tüm gün ayakta kalıyorum yınede.sonra hemen koyuyorum kafayı dalıyorum uykuyaaa :)))) doktora gıdecekler vardı inşalahha herkez güzel haberlerle dönmüştür.bizde kuzumla iyyiz bol bol tekmelıyor işte :lepi:
sen iste ben sana ne kirpiler yaparımmmm zemuszemushmm olur, yanina da kirpi kurabiye yap, ozaman anlastikopuyorumnanaktan...
:mymeka:Aman gosunu sefeyım.. cıkarma su hayvanı, hortlatma basımıza.. :1shok:
gnzünaydın canım maşallah bebişineeeslm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
doğumu hıç konusmadık.37.haftamda tekrar gideceğim o zaman konuşacağız dedi.birkaç tahlıl istedi.pazartesi onları yaptırıp fax çekeceğim.
tmm mesaj alınmıştırrr sağol cicimmm opuyorumnanaktanarkadaşlar bende 5.ayım bittikten sonra marincap kullanmaya başladım üstelik balık yediğimide doktoruma söyledim.kullanmam gerektiğini söyledi.zemuszemus
Yaf oralar buralara gore daıma serın olur dıye bılırım de.. ondan sasırdım.. yanıyorum falan dedıkce sen.. demek kı farkedebılıyor donem donem.
o chiristianın nasıl manyak olduğunu hatırlatırım..tiksinç derecede şekilci ve şehvet düşkünü pislük.bir bölümde kese kağıdı takmıştı kadnın birine..
slm kızlar nasılsınız.ben cok iyiyim.ama çook sıcak..giremiyorum bu ara nete haber veremek iin girdim dün doktora gittik.yağızım gayet iyi.2,500gr olmus.yavaş gidiyor gibiydi bu kadar cok cıkacağını sanmıyordum.doktorumda iyi bakmıssın dedi.boyumuz kaç sormadım aklıma bile gelmedi.en son bezi nasıl aldınız diye sormustum size daha şimdiden bu kılodaysa kesinlikle 2 numarasını alacağım demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?