2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende marincap kullananlardanım.günde bir tane:lepi:

teşekkür ederim kızlar.ne tahlili olduğunu bilmiyorum yanı neden istediğini.aptt,idrar testi falan istedi.ha birde bende kan pıhtılaşması var ya kan değerime bakacak.malum doğum yaklaşıyor ne kadarlık bir değerde sulanma yada pıhtılaşma var diye bakacak.
bu arada magnezyum verditoz olandqn.ıyyyyyyy içmemek iin direndim ama içeceksin dedi. pazartesi alıım artık.
doğum gununu belirlenen varmı kızlar.şimdi çıkmam gerek okuyamayacağım ama.gelince okurum inşallahh.
ha bu arada kayınpeder tutturmus aynı eve cıkalım diye doblex ev varımıs da ben üstte onlar altta kaç gundur benı eve tasıyorlar beğendirecekler göya işmizde bir ya kar yapacaklar.yok anam yok dedim ayda 500 ile kar edemeyız biz dedim bana para diil huzur gerek dedim.size lafım yok ben kötüyüm dedim yanlış anlamayın dedim.uzun uğraşlar sonucu ve eşimin suratına da tahammul ederek gayet rahat bir sekılde konu kapanmıstır.nasıl bu kadar rahat oldum anlamadım normalde bu tur seyleri kafaya takarım yanı diğer insanları değil eşimin bni anlayamamasını nasıl rahat bir şekılde karşıladım onu çözmüş değilim.en son benim mutsuzluğumla mutlu olan bir eş olacaksan hiç olma dedim.ailende mutsuzluğumu bıle bile bunu benden istiyorlarsa benden saygı beklemesinler dedim.ve 2 gun hiiiiç konusmadı benımle.çok da umrumdaydı.eli mahkum bana strateji değiştrdş srekli kabul edeyım diye ama yemezler.....

iyide kuzum balık yiyenlerdemi balık yağı kullanıyo?sen yemiyomusun balık şimdi benimde kullanmam gerekiyomu anlamadımkinee
ben haftada bi illa yerim ama 2- 3 te olabliyo bazen ?

arkadaşlar bende 5.ayım bittikten sonra marincap kullanmaya başladım üstelik balık yediğimide doktoruma söyledim.kullanmam gerektiğini söyledi.zemuszemus

kızlar mrb herkez iyidir inşalah.ben 3 gundur ugrayamadım.ufak çaplı bi temizliğe başladıkdaaa kafamçokkarıştı valla agır hiçbi işi ben yapmıyorum ama tüm gün ayakta kalıyorum yınede.sonra hemen koyuyorum kafayı dalıyorum uykuyaaa :)))) doktora gıdecekler vardı inşalahha herkez güzel haberlerle dönmüştür.bizde kuzumla iyyiz bol bol tekmelıyor işte :lepi:

cok yorma tatlim kendini, iyi olmaniza sevindim..

Helal..

esra resim eklemiş terbüyesiz..demiyim dedim deim işte..benim de çok beğendiğim bir şey var onu ekliyorum..çok gülüyorum ben buna
[/URL][/IMG]

ben de böle bişi sipariş ettim. ellerinde kalmamış, ağustosta gelecek dediler..

neysem içim rahatladı..kazıklanmamışım.benimkinin içinde 60 tane var..aynı fiyata geliyor..kaydirigubbakcemile2

maşallah..allah nazarlardan saklasın..

kendini yorma, kolay gelsin tatlım..

hmm olur, yanina da kirpi kurabiye yap, ozaman anlastikopuyorumnanaktan...
sen iste ben sana ne kirpiler yaparımmmm zemuszemus
Aman gosunu sefeyım.. cıkarma su hayvanı, hortlatma basımıza.. :1shok:
:mymeka:
gnzünaydın canım maşallah bebişineee
ev konusundada iyi yapmışsın bırak eşin surat yapsın iki gün yapar 3 .gün biter ama bi ömür kaynana kayınpeder zorrr yaniiii :umursamaz:
arkadaşlar bende 5.ayım bittikten sonra marincap kullanmaya başladım üstelik balık yediğimide doktoruma söyledim.kullanmam gerektiğini söyledi.zemuszemus
tmm mesaj alınmıştırrr sağol cicimmm opuyorumnanaktan

kızlar mideme çok fena ağrılar girdi ne önerirsiniz?
sebebini söylicem ama kızıp laf saymıcaksınız
mahallenin dut ağacından dut yedim fazla kaçırdım geberiyorum ağrıdan pöffff
çarşafı serdim altına sopa ile vurdum dökülenleri topladım aklım kalmıştı izmirde toplyamamaıştımmm
nevinnnn neydi efesin orasııı dut doluu ama ağaççlar 3 metre pehh öyle yüksek olurmuymuş yiyemiştm hiç şimdi çıkarayım acısını didiiiimm :kedi:

slmm kızlarrrr bakalım kimler varmışşşş

serapkarakoylu, angeleyes_3, aslıcım, carefully, eftelya66+, evriş+, gypsyesra, keops35+, misspiggy115

Yaf oralar buralara gore daıma serın olur dıye bılırım de.. ondan sasırdım.. yanıyorum falan dedıkce sen.. demek kı farkedebılıyor donem donem.

normalde serin ve yagmurlu olur tatlim, ama 1 haftadir dehset bi sicak var bide nem oranindan mi bilmem burda 25-27 derece olsa, izmirin 35-37sine bedel oluyor...ama yazin bile yagmur yagar buraya hic sikayet etmem yagsa...2 hafta once serindi baya..ama kuresel isinma sanirim(

o chiristianın nasıl manyak olduğunu hatırlatırım..tiksinç derecede şekilci ve şehvet düşkünü pislük.bir bölümde kese kağıdı takmıştı kadnın birine..

Hmmm evet, kadın da mazoşist çıkmıştı ama sonra :) "ben böyle bişi yaşamadım" diyip bi daha istemişti :)

Maşallah maşallah...

ANGELESEYES birmaks tan sipariş ettim ama henüz alamadım. Onlara yapan kadın bu hafta içinde ulaştıracaktı hesapta. Onlar da bana yollayacaktı. Ptesi tekrar arıycam bakalım.

hepinize merhaba kaç gündür giremedim akşama okuyacağım geçmişi aramızda TAHLıL sonuçlarından anlayan bi arkadaşımız vardı. kan tahlilimde WBC 14,3 yazıyo doktoruma söyledim 6 temmuzdaydı randevum, hemen yarın gel dedi. demek ki bu ya endişelendim epey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…