hepinize merhaba kaç gündür giremedim akşama okuyacağım geçmişi aramızda TAHLİL sonuçlarından anlayan bi arkadaşımız vardı. kan tahlilimde WBC 14,3 yazıyo doktoruma söyledim 6 temmuzdaydı randevum, hemen yarın gel dedi. demek ki bu ya endişelendim epey...
gaviscon varsa evde iç bakalım Esra..
yaşasıııııınnnnnn
sonunda evden topiğe girecek fırsatım oldu. eşim akşam biraz gecikecek, ben de fırsat bu fırsat pc başına oturdum.
MERCİMEK, çok geçmiş olsun canım. çok şaşırmadım ama... seninki gibi işlerde çocuklu daha doğrusu bebekli olmak hep dezavantaj oluyor. umarım maddi olarak zorlanmazsınız. ve de hakettiğin tazminatı alırsın canım.... bebeğin ele avuca geldikten sonra yeniden iş aramaya başlarsın.
biliyor musunuz benim 1000 kadar okumadığım sayfa var. arada girdikçe kıyısından köşesinden okuyabildiklerim var o kadar.... ama anladığım kadarıyla herkes gayet iyi. artık muhtemel doğum tarihleri konuşuluyor. ben de 30 temmuz gibi bekliyorum. 12 temmuzda annem gelecek adanadan, o zaman hazırlıklarımı tamamlayacağım. haftaya da işyerinde son haftam. ondan sonra evdeyim. sizlere katılabileceğim yani. böylece kim önce doğurdu onu sizlerle birlikte aynı anda öğreneceğim. benim tahminim SAKALEYN HELİN GYPSY KAYRA ya da KAÇAKKEDİ den biri olacağı. hadi bakalım hayırlısı.
kızlar mideme çok fena ağrılar girdi ne önerirsiniz?
sebebini söylicem ama kızıp laf saymıcaksınız
mahallenin dut ağacından dut yedim fazla kaçırdım geberiyorum ağrıdan pöffff
çarşafı serdim altına sopa ile vurdum dökülenleri topladım aklım kalmıştı izmirde toplyamamaıştımmm
nevinnnn neydi efesin orasııı dut doluu ama ağaççlar 3 metre pehh öyle yüksek olurmuymuş yiyemiştm hiç şimdi çıkarayım acısını didiiiimm :kedi:
hepinize merhaba kaç gündür giremedim akşama okuyacağım geçmişi aramızda TAHLİL sonuçlarından anlayan bi arkadaşımız vardı. kan tahlilimde WBC 14,3 yazıyo doktoruma söyledim 6 temmuzdaydı randevum, hemen yarın gel dedi. demek ki bu ya endişelendim epey...
noraaaa ordamısınnnn
tazminatını ne kadar verecekleri ne zaman belli olacak MERCİMEK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?