2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar çok şükür onur bugün süpürdü evi :) vileda da yaptı. Ben de sıpanın eşyaları için yer açtım dolapta, dolap - yüklük düzenlemesi yaptım. Belim kopuyo. Renkli cicilerimizi yıkadık, asıcam şimdi :)

püfff yemek de yaptım. Ama sağlam yoruldum hani..

O bi kere bende de yüksek çıkmıştı. Norraa ya sormuştum white blood cell demişti. Lökosit yanılmıyorsam. Fücutta enfeksiyon olunca yüksek çıkar. Sınır 11 olması lazım. Muhtemelen idra yolu enfeksiyonu ya da manta gibi bişi olmuşsundur, endişelenme.

tazem cok endişelendim ya idrarda da protein karşısında eser yazıyor raporu hazırlayan kırmızı kalemle yuvarlak içine almış

yaşasıııııınnnnnn
sonunda evden topiğe girecek fırsatım oldu. eşim akşam biraz gecikecek, ben de fırsat bu fırsat pc başına oturdum.
MERCıMEK, çok geçmiş olsun canım. çok şaşırmadım ama... seninki gibi işlerde çocuklu daha doğrusu bebekli olmak hep dezavantaj oluyor. umarım maddi olarak zorlanmazsınız. ve de hakettiğin tazminatı alırsın canım.... bebeğin ele avuca geldikten sonra yeniden iş aramaya başlarsın.

GYPSY, doktorunu ne biçim ballandırarak anlatmışsın şeker.... çok güldüm okurken... keşke en başında keşfetseymişsin bu doktoru...

yaaa arkadaslar benim doktorum bana sadece megadyn ve ferrum fort kullandirdi baska hap kullanmadim haftada bir balik yerim ama bende marincap kullansammi diye düsündüm.yaklasik hepiniz kullanmissiniz...onun disinda baska hap kullaniyormusunuz?yoksa sadece marincap mi kullandiniz? ayy doktora gidip sorana kadar ben catlarim napsamki??!!...

biliyor musunuz benim 1000 kadar okumadığım sayfa var. arada girdikçe kıyısından köşesinden okuyabildiklerim var o kadar.... ama anladığım kadarıyla herkes gayet iyi. artık muhtemel doğum tarihleri konuşuluyor. ben de 30 temmuz gibi bekliyorum. 12 temmuzda annem gelecek adanadan, o zaman hazırlıklarımı tamamlayacağım. haftaya da işyerinde son haftam. ondan sonra evdeyim. sizlere katılabileceğim yani. böylece kim önce doğurdu onu sizlerle birlikte aynı anda öğreneceğim. benim tahminim SAKALEYN HELıN GYPSY KAYRA ya da KAÇAKKEDı den biri olacağı. hadi bakalım hayırlısı.

biliyor musunuz benim 1000 kadar okumadığım sayfa var. arada girdikçe kıyısından köşesinden okuyabildiklerim var o kadar.... ama anladığım kadarıyla herkes gayet iyi. artık muhtemel doğum tarihleri konuşuluyor. ben de 30 temmuz gibi bekliyorum. 12 temmuzda annem gelecek adanadan, o zaman hazırlıklarımı tamamlayacağım. haftaya da işyerinde son haftam. ondan sonra evdeyim. sizlere katılabileceğim yani. böylece kim önce doğurdu onu sizlerle birlikte aynı anda öğreneceğim. benim tahminim SAKALEYN HELİN GYPSY KAYRA ya da KAÇAKKEDİ den biri olacağı. hadi bakalım hayırlısı.

saol nazanım..çok haklısın..en çok yavrumla doya doya vakit geçirebilcem diye seviniyorum..rahat rahat emzirebilcem..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

off utuler bitti, yemegimide yaptim, nihayet uzandim simdi, Tibet gelince bide dus alirim, super olur..

Allah'a havale edıyorum ben seni.. sana en güzel care o yavrum.. geberene kadar dut yenırse.. havale ıslemı yapılır..

noraaaa ordamısınnnn

canim yeni gordum, ama tze aciklamis zaten..11in ustu degerler vucuta bir enfeksiyon belirtisi, idrar yolu enfeksiyonundan gribal biseye kadar hersey olabilir..white blood cell, yani lokosit..yarin hemen doktoruna git, idrar tahlilinde baska bisey varmi, ayrica yanma sizlaman varmi? bol bol su ic, ama dedigim gibi baska bir enfeksiyon kaynagida olabilir..panik yapma, yarin doktorun zaten gereken ilaci verir, gerekirse antibiotige baslar, gecmis olsun..

nazan izine ayriliyor olmana sevindim oh nihayet sende evde dinleniceksin, darisi bekliyenlerin basina, benim gibi:)))

BEN DE GEÇMıŞı OKUMAYA KOYULDUM HAFıFTEN....
ekstra vitaminler filan kullanılmaya başlanmış galiba. EFA , MANıCAP gibi... valla ben elevit bile kullanmadım. zaten kendi riskim için aldığım 5 adet ilaç olduğu için doktorum iyi beslenmemi tavsiye ederek midemi böbreğimi de yormamak babında ekstra vitamin vermedi. o gerek duymadı ama benim aklımı hep kurcaladı. acaba içsem mi diye.... madem çoğunluk EFA yı tavsiye ediyor, belki ben de alır kullanırım. aslında beslenmemde fazlam var noksanım yok ama sonradan "keşke destekleyici bir vitamin alsaydım" diye pişmanlık da duymak istemem.

NORRAcım aslında bankada olmak bana iyi bile geliyor, daha düzenli bir gün geçiriyorum ama son zamanlarda ayaklarım öyle şişti ki bütün sarkıtıp oturmaktan , artık evde uzanmayı tercih edecek gibiyim. zaten en fazla bir hafta daha çalışabilirim. sonrası yasal olarak mümkün değil. istesem de çalıştırmazlar. ben de bol bol size katılırım artık. gerçi havuza gitmeyi planlıyorum. fenerbahçe orduevinin havuzu çok temiz , geçen cmts birkaç saatliğine gittik eşimle, ben 15 dakika kadar yüzdüm. çok iyi geliyor. doktorum da yüzmeyi şiddetle tavsiye ediyor. sabahları giderim biraz yüzer gelirim olmazsa. zaten bakalım bizim kız ne kadar müsaade edecek evde keyif yapmama. inşallah erken gelmeye filan kalkmaz da iznimin keyfini sürerim. yoksa iznim yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…