EVRİŞ canım, senin de doğumgününü kaçırmışım. gecikmeli de olsa sana en güzel dileklerimi gönderiyorum. kuzeyinle ozy nle ve diğer tüm sevdiklerinle , mutlu, huzurlu, başarılı ve bol şanslı bir ömür senin olsun.
haklısın canım.çok geçmiş olsun
süper valla tazem nerden aldın acaba sorabilirmiyim..
gözün aydın canım bebişinede maşallah hafta olarakta normal canım
maşallah kuzuna herşeyin yolunda gitmesine sevindim senin adına..
çıyan ....aman çok geçmiş olsun canım durumunun çözümlenmiş olmasına sevindim geçmiş olsunn
maşallah maşallah canım
yinede durumunu bilmekte güzel iyi olması güzel gözün aydın..
hadi yaa çok üzüldüm ama artık dinlenme vaktinde geldiydi herşeyde bir hayır vardır be güzelim..
mümkün oldugunca ayaklarını havaya kaldırarak oturmaya çalış bu son dönemde olucak şeyler bunlar özelliklede son 10 gün dahada şişecek tanınmayacak hale geliyolar maleseff ama sonra düzeliyoo
aman ne güzel artık 3 lü kilolara geçmeye başladık süper yaa
canım böyle muhabbetlere kulak asma derim cahillikten başka bişey değil boş hurafe bunlarrr...
gözün aydın maşallah kuzuna
en ideali kilolu olması değil zaten sağlıklı olması canım gözün aydın maşallah nazına..
valla didecim bana dr vermedi gerek görmedi bunun için değiştirme memnunsan dr dan derim..
didooo bu bebiş ne tatlıymışş yaaa bayıldım benden böle bişi çıkarmı acebaaaaa
ben biraz araştırma yaptım.kan sulandırmak için ilaç kullananlara önerilmiyormuş balık yağı tabletleri.yine de doktoruna danış derimBEN DE GEÇMİŞİ OKUMAYA KOYULDUM HAFİFTEN....
ekstra vitaminler filan kullanılmaya başlanmış galiba. EFA , MANİCAP gibi... valla ben elevit bile kullanmadım. zaten kendi riskim için aldığım 5 adet ilaç olduğu için doktorum iyi beslenmemi tavsiye ederek midemi böbreğimi de yormamak babında ekstra vitamin vermedi. o gerek duymadı ama benim aklımı hep kurcaladı. acaba içsem mi diye.... madem çoğunluk EFA yı tavsiye ediyor, belki ben de alır kullanırım. aslında beslenmemde fazlam var noksanım yok ama sonradan "keşke destekleyici bir vitamin alsaydım" diye pişmanlık da duymak istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?