2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

EVRıŞ canım, senin de doğumgününü kaçırmışım. gecikmeli de olsa sana en güzel dileklerimi gönderiyorum. kuzeyinle ozy nle ve diğer tüm sevdiklerinle , mutlu, huzurlu, başarılı ve bol şanslı bir ömür senin olsun.

Tesekkur ederım.. cok zarifsin.. daim olsun hepimiz için güzel dileklerin.

temmuzun ilk haftası için 3. ıSTANBULLU ANNE ADAYLARI BULUŞMASI düşünülüyor galiba. ben varım... beşiktaş bana da uyar. hem size yeni ayaklarımı yeni bileklerimi göstermek için heyecanlanıyorum.

ay uyku bastırıyo beni yine simdi uyusam gece ayakta olcam of 2 gundur uyku bastırmaya basladı keske ilerleyen saatlerde gelsede deliksiz uyku uyusam ama nerdee

sorma BABYMOM, ben de çok özlüyorum. inanın aklım hep sizde. ama bankada yaz gelince izne ayrılanlar çok olur ve kişibaşına düşen iş de nerdeyse ikiye katlar. ben de bundan muzdaribim işte. eve geldiğimde de hiç halim olmuyor, ayaklarımı uzatıp yatmak istiyorum. eşim ise hala gezmek tozmak istiyor. eskiye nazaran daha fazla evdeyiz tabi.... ama onu yalnız bırakıp pc başına geçemiyorum. onunla ilgilenmesem bu kez ille de dışarı çıkmak istiyor. geçenlerde ( 1 ay kadar oluyor) haftanın hergünü akşam dışardaydı bensiz. 3 günü hadi anlarım; ingiltereden gelen iş arkadaşını ağırladı.... bir akşam eski işyerinden arkadaşlarıyla çıktı geç geldi.... bir akşam üniversiteden arkadaişlarıyla yemek organizasyonu yaptılar, bir akşam çocukluk arkadaşıyla çıktı.... falan filan derken ben de "yeter artık" dedim konuya bi el attım. şimdi adamı eve gelmeye zorlayıp da sonra pc başında sizle sohbete dalarsam valla beni topa tutar. biz de film filan izliyoruz sohbet ediyoruz beraber. zaten hala haftanın 2-3 günü muhakkak bir planımız oluyor.
.
buarada geçen gün TEPEHOME a gitmiştik, değişim kartım vardı. ne alsam diye düşünürken bir baktım TAÇ reyonunda 2 ALANA 3.SÜ HEDıYE diye bir promosyon var. ben de hemen 3 tane çocuk nevresim takımı aldım. normalde 60tl ydi 3 ünü 120 ye alınca takımı 40 a gelmiş oldu. iyi di mi? organik kumaşmış, 100 de 100 pamuk....

ben de artık kızımın ihtiyaçlarını yavaş yavaş tamamlıyorum. örneğin beşiğine yatak aldım. bebek arabası ve ana kucağı aldım. maxicosi nin CıTı CX modelini tercih ettik. araba koltuğunu adapte edeceğiz arabaya ilk aylarda ondan sonra da puset olacak. hafif, sade, pratik ve dayanıklı bir model. ablamdan aldığımız eski puseti de ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorum. o da tertemiz. 10 yıllık bir GRACO. bana kalsa kullancaktım onu ama annemler ille de biz bebek arabası hediye almak istiyoruz deyince mecburen aldık. eğer isteyen olursa aklında bulunsun arkadaşlar ; sağlam bir araba var elimde.... tabi istanbuldan biri olmalı, rahatlıkla ulaşabileceğim biri...
sonra şampuan, vücut temizleme losyonu, tırnak makası, burun aspiratörü filan da aldık. süt pompası ve bebek telsizi izmirdeki kuzenimden gelecek inşallah.... izne ççıkar çıkmaz da bebek şekeri , sepet ve kapı süsü olayına el atacağım.

belim kopuyo kızlar yaa... ıyi ki iki iş yaptım. Belimden resmen gıcırdama sesleri geliyor :)

NAZAN bundan sonra daha sık girecek olmana sevindim. Yokluğun çok belli oluyor :)

ben girdim kırkyılınbaşı, topikte incin top oynuyor.
aloooooo nerdesiniz millet? diziler de bitti bildiğim kadarıyla, hepsi sezon finalini yaptı.... yanlış mı biliyorum? nerdesiniz yauw?

hayyy allah şimdi de eşim aradı, gelmek üzereymiş. ben çıkmak zorunda kalacağım. o gelince bir güzel dondurma keyfi yaparız şimdi. hava da güzel....
buarada ben 14 kilo almışım arkadaşlar.

haftasonu da bursada olacağız. yani birkaç gün daha giremeyeceğim topiğe.
çok üzüldüm bak şimdi, günler sonra ilk defa saatlerce topikte kalma imkanım oldu, topu topu 2 sayfa ilerledik, o da zaten yarısı kendi mesajlarım.
AŞŞŞŞKKKKK OLSUN SıZE

canım sıkıldı yine..malum balık yağı hiç bir eczanede yok.depolarda da yokmuş.diyarbakırdaki depoya sordurduk yokmuş.bakmadığım başka yerler var oralara da bakacağız pazartesi.ellerinde kalmıştır belki.depolarda olmaması ne tuhaf.üretimi yokmuş öyle dediler.
haklısın canım.
didooo bu bebiş ne tatlıymışş yaaa bayıldım benden böle bişi çıkarmı acebaaaaa

ben biraz araştırma yaptım.kan sulandırmak için ilaç kullananlara önerilmiyormuş balık yağı tabletleri.yine de doktoruna danış derim

niye kimse bşrşey yazmıyor..esrako da burada..nasıl gidiyor tatil bakiyim?

yasmıyollar.herkeşler tatil moduna girmiş..sen ne yapıyorsun? bizim komşuda nişan var çok gürültü geliyor.

Bende Mıchael ın eskı konser goruntulerını ızlıyorum içim buruk buruk.. Hala şaka gıbı gelıyor nedense.. benım hayatımda cıddı yer edınmıs bırı ıdı o.. genclıgımde yaşam bıcımım olmustu.. bir dönemin bitişini ızlıyor gıbıyım su an.. ne kadar anlayabılırsınız beni bilemem.. ama işte ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…