2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Didommmmmmmmm

Bu arada Ozy burada da o hapı zor bulmus desem sana.. kac tane eczane gezmıs.. bır tanesınde bulmus,onda da bı tane kalmıs..

Son düzenleme:
didecim sikma canini tatlim, annenler yada kayinvalidenler sana kargoyla yollasa, onlar nerde bilmiyorum gerci??

ben de kendisine çok yakın hissederim kendimi.üniversitede kişilik bozuklukları dersinde ünlü insanlar inceliyorduk.ben onu seçmiştim.çok araştırdım tüm hayatını ezberledim..ilginç ve çok üzücü bir çocukluğu var.bir çok kurama göre onun davranışlarını kendimce açıklamıştım.iyi bir notla geçtim.kardeşim manyak derecede hayranı onun.öyle böyle değil

bende cok severdim micheali ama o cocugu pencereden sallandirdiktan ve taciz olaylarina adi karitiktan sonra benim icin bitmisti
hoş geldin nurdan..bitti mi işler güçler?

off bitti bende bittim, cantami hazirladim, bikac ufak eksigi yarin alip koyucam, ama enazindan rahatladim, koca bebegin utulerinide yaptim, soyleniyordu gomlegim kalmadi diye... ya ama ben hastaneye ne goturecegime bi turlu karar veremedim ve kiyafetleri cok a gorundu gozume??kenime hep seyahate cikarken yaptigim gibi bi suru sey koydum o yuzden, orda hemsireler kara versin hangisini giydireceklerine...

ben de ütü yapıyom..rüzgarın nevresimlerini ütülüyom..bi onlar kaldıydı
kolay gele
Didommmmmmmmm

Bu arada Ozy burada da o hapı zor bulmus desem sana.. kac tane eczane gezmıs.. bır tanesınde bulmus,onda da bı tane kalmıs..

didecim sikma canini tatlim, annenler yada kayinvalidenler sana kargoyla yollasa, onlar nerde bilmiyorum gerci??
omadı eskişehirde eczacı bir aile dostu var ondan isteyeceğim..hala umudum var.bakmadığımız yerler var çünkü.

esra hangi otelde kalıyonus

bodrum voyage torba da kalıyoruz canım bodrum merkeze 6 km çokyakın yani merkeze hastanelere falan :) allah gerektirmesinnn

ya fasulyem bende utu yaparken oyle çok hayal kurmusumki o gece dogurdgumu gordum emzirdim falan bile hatta oyleçok sevdimki bebegi sabah uyandım bozuldum yanımdabebek falan yok tabi:)

ay benim manyak adasımmm kopardın kızım beni yine yaa alem kadınn ))) yakısıklı dr bir hos oluyor ama dimi yani insan keske çeyrek halim olsada soyle adamın gozune gzuel grunsem falan diye hissediyor benim tum dr lar çok yakısıklı sansıma simdiki tam artist hele jon kilikli:) birde o bicim giyiniyor takım elbiseleri falanpek havalı gıcır utuluru falan bayırımı duzgun utulu giyinen erkeklere zaten:)) neyse kendime geleyim ne dyiüorum ben ne anlatıyorum anne olcam ikinci kez dr un gomleginin utusunden bananee:)))

kız odada yok internet baglantısı burası otel binası seklinde degil dagınık bungalovlar seklinde lobide pastanede bazı havuzların basında var internet gunduz hiç almıyorum yanıma aksamları alıp lobide oturuyorum guzel oluyor cay içiyiroum biryandan serin serin gun içinde içmiyorumçunku
en apim anacımm ben senin gibi hersey dahil otelde yiyip içerek zaman geçiremiyorum iki dk da yemek faslım bitiyorrr keyif namıan birseyim yok ne içki ne tatlı ne sigara bos bosoturmaktansa nete giriyorum sizlerin haberlerini okuyorum fenamı ediyorummmm
baskaaktivitem yokk zavallıibo yanımda oturuyorben nette iken hatta arada o da okuyor yazılanları diyorum sıkıldın biliyorumama napim ben baska aktivitemy ok bende senin gibi yesem içsemde laptop uhep senkullansan diyorumguluyor birsey demiyor napın:))

garibim zaten oyle çok benimle ilgileniyorki beni plaja yerlestirmeden cantaları tasıyıp golgeğmi yapıp benioturtmadan yanımdan ayrılmıyor biryerden biryere geçerken seni bir oturtayım ben alır gğlirim falan modunda valla tekrar asık oluyorum kaç yıllık kocama sagolsunçok duygulandırıyorbeni bu kadar dusunmesi ustume titremesi

ee esramb en sana diyim sen normal doguramayacann bu bebek tosuna dogru yol alıyor tipki benim kiz gibi bu durumda riske atmaz dr lar ve senin dr da benimki gibi 38 gibialma yanlısı sanırım senle aramızda tam iki hafta vavr benim dr da 4 u gibi alırız dedi tam oluyoriste tarih 18 temmuz a iki hafta koy benim tarih çıkıyor

kimseler yazmamıs hemen yazayım dedimmeslek sırlarım tabi bunlar #bisey#yonlenceknumara ardından * tuslaman ileyonlenme oluyor ama o aradaki yonlendircek kodu unuttum iyimi neten arat istersen telekom sayfasında falan kesin vardır

nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz

canım benimde lazer denen yontem ama halk arasında bilinen birisim bu lazer diye birsey yok yani soyle diyim ip yok en dis dikiste diikis alma islemi falan yok iç katmanlar tabi iple dikiliyor aylar sonra deriden ipçıkabiliyor noktacık seklinde çekip alıyosun için gıdıklanıyor acımıyor bile ama en ustte dikis izi yok sıkıstırma yapıyorlar eti yani anladınmıı kıstırıp bırakıyorlra kaynıyor gibi dusun ay nası ama biraz acık anlattım mideniz kalkabilir:))

selam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
yok be hayatım daha nelerr zina mi yapıyorsunki ibadet aksamı cinsellik yok diye birsey yok kocanla iliskin helal değilmi zaten mantıken ben sanmnıyorum oyle birsey oldugunu

kızlar yaçok gulceksiniz esim taktı senin niye isminin altında 3 kalp var bak milletin 4 kalp var diye;:))) mesajları tek tek yazsana seninde bir an evel 4 kalp olsun diyor )))çocuk gib olurolmaz seyler ihirs yapyan bir adam sevinsin bari arada tek tekr yanıt yazayım size bir an evel 4 kalp olayım :====))))

ilk gordu bana diyor kalpler neanlama gliyor diyor bende diyorum ne kalbi hiç dikkat etmemisim oralara:))))

ışte NORRACIM.. Dıdom cok guzel ozetlemıs sana.. 6 yasından berı sahnelerde olan bır kucuk cocuk ıcın cok zor hayattı onunkısı.. saglıklı bır bırey olarak kalması zaten mumkun degıldı.. sonucta o da bır ınsandı.. Dido nun bildiklerini bildiğimden ona olan sempatızanlıgım ve de hayranlıgım o yuzden hıc bır sekılde azalmadı..

yasmıyollar.herkeşler tatil moduna girmiş..sen ne yapıyorsun? bizim komşuda nişan var çok gürültü geliyor.
Ben de sızmışım koltukta.. Ama sıcaklar rahat vermiyor gülüm, uyandım haliyle.. İki sayfa açmıştım, birinden geçmişi okuyup diğerinden güncel sayfayı yenileyip duruyordum (ne azim ama ) Sen düğüne gitcektin, ay o dün müydü yoksa kafamçokkarıştı

Ya evet, ben de üsüldüm ama facebook'ta da bir arkadaş kötü bir yorum yazmış, hani çocuk tacizi haberleri çıkmıştı ya, öbür tarafta çeksin cezasını cinsinden.. keşke öyle yazmasaydı dedim..

Didommmmmmmmm

Ya herkeste bir hap telaşı, kendimi pek bir fransız hissettim şimdi konuya. Ben hergün muhakkak cevizimi yiyorum, yetmes mi acebaaaaa?

canım idrarda da proteinin karşısında eser yazıyor biyokimya uzmanı kalemle işaretlemiş. bir de bugün ilk kez tetanoz aşısı oldum. tek doz yapıldı. sabah sağlık ocağında 9-4 tü tansiyonum hep düşük gidiyodu zaten genelde gündüz ölçülüyodu çünkü. bir haftadır akşamları bi bayılma hissi geliyor üstüme bayılmıyorum ama nefes almakta zorluk kafamda ağırlık oluşup duruyodu az önce tansiyonumu ölçtüm 14-10 normalde normalde büyük 10 nu geçmiyor benim. acaba tetanozdan mı yükseldi yoksa akşamları hep mi böyleydi iyice canım sıkıldı yarını zor bekleyeceğim. şuanda bile hiç iyi değilim. şeker düzene girdi tansiyon mu cıktı acaba şimdi de... sağl cevapladığın için enfeksiyon 3. ye geçiriyorum iki kez antibiyotik kullandım. ne kadar dikkat edersem başıma bişeyler geliyo 3 lt su içiyorum günde, hijyene cok önem veriyorum ama yine de oluyo, hep kendimi suçlu hissediyorum neyi eksik yaptım da böyle oldu diye. neyse başınız ağrıttım umarım önemli bişey cıkmaz...:1no2:

dıün gittik düğüne..serindi havuzbaşı..ama çok fena sırtım ağırdı.hemen döndük diyebilirim.
benim doktor gerek görmüyor hapa.ben yiyemiyorum ceviz çok fazla.burada güzel balık da yok..en taze olanlar eşşek kadar tatlı su balıkları.hayatımda hiç görmedim onlardan..heryerdelar.

taze burcumm

benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…