Bende Mıchael ın eskı konser goruntulerını ızlıyorum içim buruk buruk..Hala şaka gıbı gelıyor nedense.. benım hayatımda cıddı yer edınmıs bırı ıdı o.. genclıgımde yaşam bıcımım olmustu.. bir dönemin bitişini ızlıyor gıbıyım su an.. ne kadar anlayabılırsınız beni bilemem.. ama işte ole
Bende Mıchael ın eskı konser goruntulerını ızlıyorum içim buruk buruk..Hala şaka gıbı gelıyor nedense.. benım hayatımda cıddı yer edınmıs bırı ıdı o.. genclıgımde yaşam bıcımım olmustu.. bir dönemin bitişini ızlıyor gıbıyım su an.. ne kadar anlayabılırsınız beni bilemem.. ama işte ole
hoş geldin nurdan..bitti mi işler güçler?
kolay geleben de ütü yapıyom..rüzgarın nevresimlerini ütülüyom..bi onlar kaldıydı
Didommmmmmmmm
Bu arada Ozy burada da o hapı zor bulmus desem sana.. kac tane eczane gezmıs.. bır tanesınde bulmus,onda da bı tane kalmıs..
omadı eskişehirde eczacı bir aile dostu var ondan isteyeceğim..hala umudum var.bakmadığımız yerler var çünkü.didecim sikma canini tatlim, annenler yada kayinvalidenler sana kargoyla yollasa, onlar nerde bilmiyorum gerci??
esra hangi otelde kalıyonus
Eveeeetttt, beyazların yarısının ütüsü bitti. alkisalkisalkis Parçalar küçük olunca oturarak da yapılabiliyomuş ütü. Yoksa oturarak iş yapmaktan nefret ederim. Yarın da renklileri yıkar ütülerim, yerleştirme vs derken hooop 1 haftayı daha kapatırım :)
Ütü yaparken hayal kurmak çok zevkliydi :)
herkese tatlı rüyalar
kimseler yok mışıl mışıl uyuyomusunuz yoksaaaa
önceliklee geçmiş kandiliniz mübarek olsun diyorummm
bende ağzım kulaklarıma yapış bi şekilde hastaneden ayrıldımmmm
bu aradaaa çok dualar ettim hepimizeee isimlerinizi geçridim hep dualarımdaaaa
dilerim hep güzel haberler alırız bebişlerin gr az olan anneler asla üzülmesin benim haftalarımda olanlar aşağı yukarı aynı,zaten bu haftalarda atak yapıyolarmış bu yüzden 35. haftalarınız gördüğünüzde sizde görüceksiniz ne kadar fark edicekkk
rabbim dualarımızıı kabul etsin bu mübarek gecede aminnnnn....
bide babam evden arayıp teftiş yapıcam dedi
ev tel cebe nasıl yönlendriliyor bilen varmı ?? yardımlarınızı bekliyorummm
benim baba bir nevii tazenin sefası gibidir ne güzel antepdeydi kafamı yicek artıkkk şakkıdı
nasıl yani lazerle yapıştırma? ilk defa duydum..anlatsana biraz
yok be hayatım daha nelerr zina mi yapıyorsunki ibadet aksamı cinsellik yok diye birsey yok kocanla iliskin helal değilmi zaten mantıken ben sanmnıyorum oyle birsey oldugunuselam kızlar ya benim kafama bişey takıldı mübarek gün ve gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişki sonucunda doğan çocuklar sakat olur diye bişey varmı
Ben de sızmışım koltukta.. Ama sıcaklar rahat vermiyor gülüm, uyandım haliyle.. İki sayfa açmıştım, birinden geçmişi okuyup diğerinden güncel sayfayı yenileyip duruyordum (ne azim amayasmıyollar.herkeşler tatil moduna girmiş..sen ne yapıyorsun? bizim komşuda nişan var çok gürültü geliyor.
Ya evet, ben de üsüldüm ama facebook'ta da bir arkadaş kötü bir yorum yazmış, hani çocuk tacizi haberleri çıkmıştı ya, öbür tarafta çeksin cezasını cinsinden.. keşke öyle yazmasaydı dedim..Bende Mıchael ın eskı konser goruntulerını ızlıyorum içim buruk buruk..Hala şaka gıbı gelıyor nedense.. benım hayatımda cıddı yer edınmıs bırı ıdı o.. genclıgımde yaşam bıcımım olmustu.. bir dönemin bitişini ızlıyor gıbıyım su an.. ne kadar anlayabılırsınız beni bilemem.. ama işte ole
Didommmmmmmmm
Bu arada Ozy burada da o hapı zor bulmus desem sana.. kac tane eczane gezmıs.. bır tanesınde bulmus,onda da bı tane kalmıs..
nerde var hang, kanalda
naber kızlar... msn de hiçbiriniz yoksunuz?
canim yeni gordum, ama tze aciklamis zaten..11in ustu degerler vucuta bir enfeksiyon belirtisi, idrar yolu enfeksiyonundan gribal biseye kadar hersey olabilir..white blood cell, yani lokosit..yarin hemen doktoruna git, idrar tahlilinde baska bisey varmi, ayrica yanma sizlaman varmi? bol bol su ic, ama dedigim gibi baska bir enfeksiyon kaynagida olabilir..panik yapma, yarin doktorun zaten gereken ilaci verir, gerekirse antibiotige baslar, gecmis olsun..
dıün gittik düğüne..serindi havuzbaşı..ama çok fena sırtım ağırdı.hemen döndük diyebilirim.Ben de sızmışım koltukta.. Ama sıcaklar rahat vermiyor gülüm, uyandım haliyle.. İki sayfa açmıştım, birinden geçmişi okuyup diğerinden güncel sayfayı yenileyip duruyordum (ne azim ama) Sen düğüne gitcektin, ay o dün müydü yoksa kafamçokkarıştı
Ya evet, ben de üsüldüm ama facebook'ta da bir arkadaş kötü bir yorum yazmış, hani çocuk tacizi haberleri çıkmıştı ya, öbür tarafta çeksin cezasını cinsinden.. keşke öyle yazmasaydı dedim..
Ya herkeste bir hap telaşı, kendimi pek bir fransız hissettim şimdi konuya. Ben hergün muhakkak cevizimi yiyorum, yetmes mi acebaaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?