canım idrarda da proteinin karşısında eser yazıyor biyokimya uzmanı kalemle işaretlemiş. bir de bugün ilk kez tetanoz aşısı oldum. tek doz yapıldı. sabah sağlık ocağında 9-4 tü tansiyonum hep düşük gidiyodu zaten genelde gündüz ölçülüyodu çünkü. bir haftadır akşamları bi bayılma hissi geliyor üstüme bayılmıyorum ama nefes almakta zorluk kafamda ağırlık oluşup duruyodu az önce tansiyonumu ölçtüm 14-10 normalde normalde büyük 10 nu geçmiyor benim. acaba tetanozdan mı yükseldi yoksa akşamları hep mi böyleydi iyice canım sıkıldı yarını zor bekleyeceğim. şuanda bile hiç iyi değilim. şeker düzene girdi tansiyon mu cıktı acaba şimdi de... sağl cevapladığın için enfeksiyon 3. ye geçiriyorum iki kez antibiyotik kullandım. ne kadar dikkat edersem başıma bişeyler geliyo 3 lt su içiyorum günde, hijyene cok önem veriyorum ama yine de oluyo, hep kendimi suçlu hissediyorum neyi eksik yaptım da böyle oldu diye. neyse başınız ağrıttım umarım önemli bişey cıkmaz...:1no2:
dide olmadı bulamadın buralara da bakarız var mı diye
ay iyi bakk sen sıranı savmışsın.. Yarın aynı işkenceden ben çekicem.. onla da bitmeyecek ertesi gün de nikah..dıün gittik düğüne..serindi havuzbaşı..ama çok fena sırtım ağırdı.hemen döndük diyebilirim.
benim doktor gerek görmüyor hapa.ben yiyemiyorum ceviz çok fazla.burada güzel balık da yok..en taze olanlar eşşek kadar tatlı su balıkları.hayatımda hiç görmedim onlardan..heryerdelar.
oğluşum çok tatlı oluyor da kızışım hakkaten uyduruk biişi. kıjıııım deriz biz de kaydirigubbakcemile2taze burcumm
benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))
Yavrum ınternetten de alınabılıyor.. du sana bulayım Dıdom.. bekle bi..
ne koydun nurdan çantaya..ben en son iki minik havlu ekledim.
taze burcumm
benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))
sağol canım çok incesin..sanki hapçıyım duramıyom almam lazım töbe töbe..kızdım şindi kendime
canım idrarda da proteinin karşısında eser yazıyor biyokimya uzmanı kalemle işaretlemiş. bir de bugün ilk kez tetanoz aşısı oldum. tek doz yapıldı. sabah sağlık ocağında 9-4 tü tansiyonum hep düşük gidiyodu zaten genelde gündüz ölçülüyodu çünkü. bir haftadır akşamları bi bayılma hissi geliyor üstüme bayılmıyorum ama nefes almakta zorluk kafamda ağırlık oluşup duruyodu az önce tansiyonumu ölçtüm 14-10 normalde normalde büyük 10 nu geçmiyor benim. acaba tetanozdan mı yükseldi yoksa akşamları hep mi böyleydi iyice canım sıkıldı yarını zor bekleyeceğim. şuanda bile hiç iyi değilim. şeker düzene girdi tansiyon mu cıktı acaba şimdi de... sağl cevapladığın için enfeksiyon 3. ye geçiriyorum iki kez antibiyotik kullandım. ne kadar dikkat edersem başıma bişeyler geliyo 3 lt su içiyorum günde, hijyene cok önem veriyorum ama yine de oluyo, hep kendimi suçlu hissediyorum neyi eksik yaptım da böyle oldu diye. neyse başınız ağrıttım umarım önemli bişey cıkmaz...:1no2:
ayhh sorma yaa... gıcık oluyorm, tüylerim diken diken oluyor...
canım ben de araştırıcam burda. bulursam haberdar edeyim seni. bana cebini gönder, arayayım bulunca?
ya son 1 ayda nasıl değişti herşey. 16 mayısta başka bir kuzenim evlendi. ben düğünde koca karnıma bakmadan göbek bilem atmıştım kaydirigubbakcemile3 şimdi kendimi o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki, değil göbek atmak, oturmak bile yoruyor artıkın.. bu arada, ben karnımı patlayacak gibi hissediyorum bazen, size de oluyor mu?hamile hamile hiç çekilmiyor düğün..ayaklarım da şişti orada
sağol canım çok incesin..sanki hapçıyım duramıyom almam lazım töbe töbe..kızdım şindi kendime
şimdi size neden sorduğumun açıklamasını yapayım
bi arkadaşım bana ne zaman hamile kaldığımı bilip bilmediğimi sordu bende zaten tedaviyle hamile kaldığım için ilişkiye girdiğim günleri biliyorum kurban bayramının 1 ve 2. günü ilişkiye girmiştim bide ondan 2 gün önce.
kız bana demezmi ne ettin sen diye dedim noldu çocuk sakat olur dedi mübarek gecelerde yada bayram gecelerinde girilen ilişkiden olan çocuklar sakat olur dedi ben tabi şoklardayım
hah iste evrimdehislerime derman olmus dterler ya aynen o hesapSana bir dost tavsıyesi.. boyle cahilleri hayatından cıkaracaksın.. sen ki matematik kafası,mantık kafası calısarak para kazanan bır ınsansın.. ayıkla ki böyle tıpleri.. ileride cocuguna da akıllı mantıklı ebeveynler ornek olsun.. sakıncalı tipler bunlar!! şok olmak yerıne habıre üstüne oturdugun uzuvunla gül-geç!!
memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim
başak balık yağı içen varmı ve ne kullanıyorsunuz
propektüsünde hamilelr için bişey yamıyor ama ben şimdi araştırdım gebelik katagorisi C yazıyor eeeeeeeeeeee benim bu ikinci kutu olacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?