2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tahlili aşıdan sonra mı oldun? onun etkisi olabilir bence.nurdan daha iyi bilir ama.

ay iyi bakk sen sıranı savmışsın.. Yarın aynı işkenceden ben çekicem.. onla da bitmeyecek ertesi gün de nikah..
balık konusunda ben de nazlıyımdır. yersem tadını sevdiğimden değil, sırf yararlı olduğundan yerim.. hal böyle olunca da ihmale geliyor tabii. cevize devam...

taze burcumm

benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))
oğluşum çok tatlı oluyor da kızışım hakkaten uyduruk biişi. kıjıııım deriz biz de kaydirigubbakcemile2

ne koydun nurdan çantaya..ben en son iki minik havlu ekledim.

orta boy bi cekceke hazirladim, kendime 1 gecelik-sabahlik, 2 picama, 1 vucut 1 bas havlusu, 1 emzirme atleti-sutyeni, kulot( ama tek kullanimlikda alip koyucam), emzime pedi, (++kendime yarin ped alip koyucam buyuk boylardan); bebise 1 hastan cikisi;1 tulum, 2 uzun kollu citcitli body, 2 ayaklikli penye pantolon bodylere uygun, 2 ic zibin, 2 kilot, 1 picama alt-ust, herbirine uygun sapka,-eldiven bikac cift, bebek havlusu+sabunu(orda banyo yaptiriyorlar cunku), 1 adet penye battaniye (+bebek bezi alip koyucam).
kendime sonlar dogru sampuan-tarak-bakim cantasi hazirlarim bide nevresim takimi koyucam tek kisilik..

of yetermiki acaba??

taze burcumm

benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))

ayhh sorma yaa... gıcık oluyorm, tüylerim diken diken oluyor...

sağol canım çok incesin..sanki hapçıyım duramıyom almam lazım töbe töbe..kızdım şindi kendime

canım ben de araştırıcam burda. bulursam haberdar edeyim seni. bana cebini gönder, arayayım bulunca?

enfeksiyon senin sucun degilki tatlim, hamilelerde gorulme olasiligi cok artar idrara yolu icin, ben onceden cok gecirirdim, ki hamilelikte olmayinca sasirdim, olmasinda..buyuk ihtimal doktor yarin senden daha detayli idrar isteyebilir mikroalbuminuri falan bakabilir..dinlen bu aksam, stress yapip tansiyonunu dahada yukseltme, yarin doktorun seni rahatlatir..

nurdan yeter bence..hastanede banyo yapacak mısın ki? ben kendime değil ama nevaya koydum banyo havlusu.2 pijama takımı kydum kendime.neva hanıma da iki tane hastane çıkışı( biri baya süslü) 3 çıtçıtlı body, 2 picama altı3 çift çorap,popo için pamuk,ıslak mendil,pişik önleyici krem,bere eldiven takımı,penye battaniye,bez koydum..inşallah göğüs ucu kremini unutmam.

ayhh sorma yaa... gıcık oluyorm, tüylerim diken diken oluyor...
canım ben de araştırıcam burda. bulursam haberdar edeyim seni. bana cebini gönder, arayayım bulunca?

Biz de onu burada bıraz zor bulucağız gıbı.. Ozy dıo kı depodan getırttıler, bi tane varmıs.. sana soledım hatta.. hatta hatta Konak ta 3 yere sormus buyuk eczanelere, yokmus, hep baska sey vermeye kalktılar dıyor..

Dido'ya bulduklarımı bende sık kullanılanlara ekledım.. olmadı, bitince ben de oradan alacagım..

Norra, ne güzel yahu neredeyse herşeyin tastamam.. Ben daha gecelik-pijama alacağım. Yarın annemle bakacağız. İnşallah yarın hallederim de bunlar da aradan çıkar. Bu arada, doğum sonrasında hemen duş alabilecek miyiz acaba? her ikisinde de dikiş olacak ya, hiç bilgim yoktur bu konuda..

hamile hamile hiç çekilmiyor düğün..ayaklarım da şişti orada
ya son 1 ayda nasıl değişti herşey. 16 mayısta başka bir kuzenim evlendi. ben düğünde koca karnıma bakmadan göbek bilem atmıştım kaydirigubbakcemile3 şimdi kendimi o kadar ağırlaşmış hissediyorum ki, değil göbek atmak, oturmak bile yoruyor artıkın.. bu arada, ben karnımı patlayacak gibi hissediyorum bazen, size de oluyor mu?

ay allahım ya inanamıyorum mavis ya valla arkadaslıgını bir daha gozden gecirmelisin ben cahil insanlardan çok korkarım sahsenn

hah iste evrimdehislerime derman olmus dterler ya aynen o hesap

memisler fena sızlama ve agrıma donemine girdi, salık geziom ama fayda etmio oyle sizinki gibi oyle sut mut oldugu yok sıkmıyorumda varmı yokmu die sıkmamda ayrıca sıkmamda ama napcamı bilemedim

ya pervinn benimde acımaya basladı elim degsin sizliyor acayipp sut konusunda aynen bende elimi bile surmuyorum vardır kesinsiksma çıkar ama asla delimiyim ben:)

başak balık yağı içen varmı ve ne kullanıyorsunuz
propektüsünde hamilelr için bişey yamıyor ama ben şimdi araştırdım gebelik katagorisi C yazıyor eeeeeeeeeeee benim bu ikinci kutu olacak kızlar

ben 5 aylıktan ibtibaren falan olsa gerek marincap kullanıyporum dr um gunde birtane vermist imaa nette yaptaıgım arastırmalardna falan haftada iki almanın falan yeterli oldguunu okudum gun asırı aklıma geldikce alıyorum hergun birtane almıyordum ama sizlerç ogunuz gunde birtane almaya baslamıssınız ben yine dr un dedgi bgibi hergune doneyim en iyisix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…