2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nurdan bebeğin döt mendillerini, pişik kremini, ağız mendillerini, emziğini (kullanacaksan eğer) de unutma..aklıma geldi bunlar

tatlim normal olursa dogum 4 gun, sezeryanda 5 gun kalicam hastanede, ozel ve duslu odada kalicam, yani 4-5 gun yapmasam kokarim:)))bebisi de hergun yikicaklarmis hemsireler, hem banada gostericeklermis nasil yikandigini..o yuzen 4-5 gunluk kiyafet aldim minige, o bile yetmez gibi geldi, neyse en kotu tibet getirir evden....

nurdan bebeğin döt mendillerini, pişik kremini, ağız mendillerini, emziğini (kullanacaksan eğer) de unutma..aklıma geldi bunlar

supersin tatlim, yarin islak mendil alayim, bide bebek bezi alicam, pisik kreminide koyayim ..
dide gogus kremini hatirlatigin iyi oldu..

dide tahlil bir gün önce olmuştum canım
hımmm.nurdanı dinle o zaman stres yapmamaya çalış.geçmiş olsun canım
bakıyorum hemen
ayhh sorma yaa... gıcık oluyorm, tüylerim diken diken oluyor...

canım ben de araştırıcam burda. bulursam haberdar edeyim seni. bana cebini gönder, arayayım bulunca?
yerim sizi ben..çok sağolun.önce doğum hastanesinin oradaki eczanelere de bir bakiyim.bende bayan lafına kılım.bir de burada bazı kırolar şöyle sesleniyorlar boharmusunuz bağyan?
bakıyorum şimdi
şutarafagitti

2.-3. gunden sonra dus alinabiliyor ama ayakta, yani kuveti doldurup girmiyoruz, yada oturarak degil...o sicakta 2. gun alirim ben dusumu..

o kadar kalcaksan bence bebeğin kıyafetlerini arttır..mesela battaniyesi 2 olsun..bebeğin tüm bakım ürünlerini de alman lazım..

esrako...dün sen demiştin galiba..sol ayağım daha çok şişiyo diye..benim de öle ..sol ayağımın şişliği bi türlü inmedi..sağ ayak eski haline döndü ama işten geldiğimden beri..

temmuzun ilk haftası için 3. ıSTANBULLU ANNE ADAYLARI BULUŞMASI düşünülüyor galiba. ben varım... beşiktaş bana da uyar. hem size yeni ayaklarımı yeni bileklerimi göstermek için heyecanlanıyorum.

aynen nazancımmm temmuz ilk haftası bulusalımm bizz sen benve katılabilen arkadaslar adas kesin gelirrr onun harici izinler baslıyor herkesni sanırım yaklasıkolarak evde olhanlar katılır yok haftasonu olursa geliriz diyen olurska cumartesiye falan alırız bulusmayı

ya aynan ya inanamıyorum hala olmus olduguna aksam odaya gelicne haberlerde iyzledim inanamadım sankri yakınım biri oldu gibi 50 yas çok genc ya zçok yazık acaba ruhhali neydi didem arastırmıs dimi ? demin okudum kimdi unuttum
yani niye insan derisin soydurur beyaz olmak isterki altında ne yatyıor acaba

naber kızlar... msn de hiçbiriniz yoksunuz?

yahuuu kimlerin msn i var birbirindeeeniyebende sadece bazı kisiler varrr hemen beni ekliyonuz msn lere kuserimmm valla ;:))))

dide tahlil bir gün önce olmuştum canım

guliz tetanaz asısında senneden gğeçkaldınbu kadar normalde aylar evel yaptırdı herkes ?

aaa nekadar uzun hastanede kalma suresi banyo kesin yaparsın budurumda bence niye oyle ouzun orda yatıslar hastanede ?

Son düzenleme:
esrako...dün sen demiştin galiba..sol ayağım daha çok şişiyo diye..benim de öle ..sol ayağımın şişliği bi türlü inmedi..sağ ayak eski haline döndü ama işten geldiğimden beri..

şişlikler bende her ikisinde de eşit gibi. ama benim de sağ bacağıma kramp daha çok giriyor. bu sabah ilk defa ağlatacak şiddette bir kramp yaşadım. daha önceden hiç bu kadar şiddetli olmamıştı. ağrısı hala yerinde..

supersin tatlim, yarin islak mendil alayim, bide bebek bezi alicam, pisik kreminide koyayim ..
dide gogus kremini hatirlatigin iyi oldu..
ağız mendili de koydum ben de..sen çok kalacakmışsın.ben de istediğim kadar kalbilirmişim oda da duşlu.ama bir gün kalırsam evde yaparım banyomu.ne güzel bebişi de yıkayacaklarmış..
Neslihan Eczanesi | NEW LIFE EFA Daily 30 KAPSUL

Burada da 18.5.. Ozy de 18.5 a almıs.. ve kargo da ucretsız burada.. dolanmaya degmez..

kapıda peşin dedim 26 küsür oldu fiyatı.diğer seçenekler 19 küsur..siteyi bilmiyoruz güvenli mi.kredi kartı numaramızı vereceğiz ya o bakımdan dedim yoksa meblağ büyük değil

evet canım biryerde otururken sol ayagımı uzatıyorum biryerlere sag ayagımy erde yinede esitlenmiyor tum gun sag daha inik hep sol daha sisik

ESRAKOOOOOOOOOOO

sefıyorumm seniiiiiiiiiiii anlıyo musunnnn, bugunun anısınaa... :))))

Son düzenleme:
ağız mendili de koydum ben de..sen çok kalacakmışsın.ben de istediğim kadar kalbilirmişim oda da duşlu.ama bir gün kalırsam evde yaparım banyomu.ne güzel bebişi de yıkayacaklarmış..

benim yapıcağım hastanede yıkamıyolarmış bebeği..normal ya da sezeryan farketmiyomuş 1 gün kalıyosun..herhangi bi aksilik olmadığı sürece

O zaman bekle.. saga sola soralım buralardan.. hoş sorduk yokmus ama.. alınan eczaneye yarın tekrar soralım, getırtebılıyorlar mı dıye..

dide, evriş, glzfb, mercimekim, norraa... hepinize iyi geceler kızlar.. ben yavaştan kaçıyorum.. güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim..

evriş ben pazartesi diğer eczanelere de bir bakiyim hele.bulamazsam başka çareler artık..depolarda yokmuş getirtemezler sanırım.baktırdım buradan.artık elinde kalan varsa alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…