nurdan yeter bence..hastanede banyo yapacak mısın ki? ben kendime değil ama nevaya koydum banyo havlusu.2 pijama takımı kydum kendime.neva hanıma da iki tane hastane çıkışı( biri baya süslü) 3 çıtçıtlı body, 2 picama altı3 çift çorap,popo için pamuk,ıslak mendil,pişik önleyici krem,bere eldiven takımı,penye battaniye,bez koydum..inşallah göğüs ucu kremini unutmam.
nurdan bebeğin döt mendillerini, pişik kremini, ağız mendillerini, emziğini (kullanacaksan eğer) de unutma..aklıma geldi bunlar
Tmm evrim sağol.. ben de bunlardan sipariş vereyim olmadı.
hımmm.nurdanı dinle o zaman stres yapmamaya çalış.geçmiş olsun canımdide tahlil bir gün önce olmuştum canım
bakıyorum hemen
yerim sizi ben..çok sağolun.önce doğum hastanesinin oradaki eczanelere de bir bakiyim.bende bayan lafına kılım.bir de burada bazı kırolar şöyle sesleniyorlar boharmusunuz bağyan?ayhh sorma yaa... gıcık oluyorm, tüylerim diken diken oluyor...
canım ben de araştırıcam burda. bulursam haberdar edeyim seni. bana cebini gönder, arayayım bulunca?
bakıyorum şimdiHa olmadı burada da var..
New Life EFA Daily -Balık Yağı Kullan Sağlıklı Kal-, New Life - Farmasağlık
Norra, ne güzel yahu neredeyse herşeyin tastamam.. Ben daha gecelik-pijama alacağım. Yarın annemle bakacağız. İnşallah yarın hallederim de bunlar da aradan çıkar. Bu arada, doğum sonrasında hemen duş alabilecek miyiz acaba? her ikisinde de dikiş olacak ya, hiç bilgim yoktur bu konuda..
?
bunlar farklı ambalajlar, neden?
tatlim normal olursa dogum 4 gun, sezeryanda 5 gun kalicam hastanede, ozel ve duslu odada kalicam, yani 4-5 gun yapmasam kokarim:)))bebisi de hergun yikicaklarmis hemsireler, hem banada gostericeklermis nasil yikandigini..o yuzen 4-5 gunluk kiyafet aldim minige, o bile yetmez gibi geldi, neyse en kotu tibet getirir evden....
2.-3. gunden sonra dus alinabiliyor ama ayakta, yani kuveti doldurup girmiyoruz, yada oturarak degil...o sicakta 2. gun alirim ben dusumu..
temmuzun ilk haftası için 3. ıSTANBULLU ANNE ADAYLARI BULUŞMASI düşünülüyor galiba. ben varım... beşiktaş bana da uyar. hem size yeni ayaklarımı yeni bileklerimi göstermek için heyecanlanıyorum.
Bende Mıchael ın eskı konser goruntulerını ızlıyorum içim buruk buruk..Hala şaka gıbı gelıyor nedense.. benım hayatımda cıddı yer edınmıs bırı ıdı o.. genclıgımde yaşam bıcımım olmustu.. bir dönemin bitişini ızlıyor gıbıyım su an.. ne kadar anlayabılırsınız beni bilemem.. ama işte ole
naber kızlar... msn de hiçbiriniz yoksunuz?
dide tahlil bir gün önce olmuştum canım
tatlim normal olursa dogum 4 gun, sezeryanda 5 gun kalicam hastanede, ozel ve duslu odada kalicam, yani 4-5 gun yapmasam kokarim:)))bebisi de hergun yikicaklarmis hemsireler, hem banada gostericeklermis nasil yikandigini..o yuzen 4-5 gunluk kiyafet aldim minige, o bile yetmez gibi geldi, neyse en kotu tibet getirir evden....
esrako...dün sen demiştin galiba..sol ayağım daha çok şişiyo diye..benim de öle ..sol ayağımın şişliği bi türlü inmedi..sağ ayak eski haline döndü ama işten geldiğimden beri..
ağız mendili de koydum ben de..sen çok kalacakmışsın.ben de istediğim kadar kalbilirmişim oda da duşlu.ama bir gün kalırsam evde yaparım banyomu.ne güzel bebişi de yıkayacaklarmış..supersin tatlim, yarin islak mendil alayim, bide bebek bezi alicam, pisik kreminide koyayim ..
dide gogus kremini hatirlatigin iyi oldu..
Neslihan Eczanesi | NEW LIFE EFA Daily 30 KAPSUL
Burada da 18.5.. Ozy de 18.5 a almıs.. ve kargo da ucretsız burada.. dolanmaya degmez..
esrako...dün sen demiştin galiba..sol ayağım daha çok şişiyo diye..benim de öle ..sol ayağımın şişliği bi türlü inmedi..sağ ayak eski haline döndü ama işten geldiğimden beri..
ağız mendili de koydum ben de..sen çok kalacakmışsın.ben de istediğim kadar kalbilirmişim oda da duşlu.ama bir gün kalırsam evde yaparım banyomu.ne güzel bebişi de yıkayacaklarmış..
ağız mendili de koydum ben de..sen çok kalacakmışsın.ben de istediğim kadar kalbilirmişim oda da duşlu.ama bir gün kalırsam evde yaparım banyomu.ne güzel bebişi de yıkayacaklarmış..
kapıda peşin dedim 26 küsür oldu fiyatı.diğer seçenekler 19 küsur..siteyi bilmiyoruz güvenli mi.kredi kartı numaramızı vereceğiz ya o bakımdan dedim yoksa meblağ büyük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?