2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aaa nekadar uzun hastanede kalma suresi banyo kesin yaparsın budurumda bence niye oyle ouzun orda yatıslar hastanede ?

burda anne ve bebek toparlanmadan yollamiyorlar ayrica dogurdugun gunu 0. gun sayiyorlar yani dogurdugun gunu saymadan 4 yada 5 gun, istemesemde kalicam yani:)) o yuzden ne var ne yok alayim ben yanima haklisiniz kizlar, ama gerci eksik bisi olursa esimde hemen getirir okadar kasmaya da gerek yok..ama bi bkimada iyi baya toparlanmis olucam eve gectigimde..
dide, evriş, glzfb, mercimekim, norraa... hepinize iyi geceler kızlar.. ben yavaştan kaçıyorum.. güzel bir haftasonu geçirmenizi dilerim..

sanada iyi geceler tatlim

esracım erken doğum riski yüzünden tetanoz gecikti doktorum tek doz yaptırdı o da bugün oldu ama bu gece cok tuhafım sende yeni yaptırdın dimi ruh halini etkiledi mi nefes alamıyorum tansiyonum sürekli inip çıkıyor enfeksiyondan mı tetanozdan mı bilemedim

evrimcim aslında biliyorum yasak oldugunu ama her daim her mesajı okuma sansları olmaz diye yazdım hehe:)) neyse oyle bir uyarmıssınkı korktum hemen sildim :) olur olmaz isimleri eklemiyorumzaten bildirimle ekleme yaparsanız onaylardım

ufak bir sut-biskuvi operasyonu yapip geldim:))ama 2 tanecik minik biskuvi yedim, aferin bana..koca bardak sutle:)))

gulizy a nası yane erken doum riski yuzunden tetanoz asısı yapmadı dr ne alakası var baglantımı var ??

valla oyle değisik bir kruh halimolmadı yada ist da olsam olurmuydu bilmem tatil modundayım su an hem eglenmeye çalısıyorum hem yememeye sekerim yuzunden hemde bir an evel donseydik sag salim modundayım :)) anlayacagnı zaten karısık hislyeriçindeyim

Aslında bence de ıyı bişi.. hele hele sezeryan olundugunda.. her agrı oldugunda dırek damarından yapılan agrı kesıcılerle falan sureklı rahatlatılırsın.. dikişlerin sık sık kontrol edılır.. bebek kontrol altında tutulur.. buralarda bu durum normal olsa,ben de kalırdım acıkcası..

kaydirigubbakcemile3 korkma korkma..

esracım sancılanmıştım 26. haftada doktorum erken doğum riskim olduğunu söylemişti tetanoz aşısı yaptırmamamı söylemişti tetikleyebilir demişti ama benim riskim vardı normalde tetikleyeceğini sanmıyorum. şimdi artık tek doz yapalım dedi bende yaptırdım canım. tatilin tadını cıkarmaya bak sen yine de. şeker yüzünden keyfin kaçıyodur eminim sık sık ama napalım az kaldı... iyi tatiller canım.

hepinize iyi uykular kızlar.....

iyi geceler - çoğu yatmış gerçi - bende uyumuşum zilin sesine kalktım (eşim geliyo 12.30 gibi)
Çok canım sıkkın bu akşam bişi oldu paylaşmak istiyorum
Yan komşum doğum yaptı 3 gün önce - bugün de yazmıştım bebeği çok merak ediyorum diye Balkonda oturuyodum akşam üstü annesi balkondan bana seslendi- bende hemen Yasemini sordum ( doğum yapan kız) o da gelip görsene dedi - dedim hiç gelinir mi 2 günlük bebeğin evine haftaya felan gelirm dedim o da neden gelinmesin dedi zaten Yasemin onu görmeye gitmediğimi söylemişmiş gün içinde Neyse gittim ben çekine çekine - çünkü bugün ben 2. gününde daha gidersem yarın o da bana öyle pat diye gelir 2. gün ama çağırdığı için gittim Bi girdim kapıdan içerisi ana baba günü komşular akrabalar - şok oldum ya bu insanlar nekadar anlayışsız ( gerçi bende ora olduğum için kendimi o kategoriye soktum) ama okadarkalabalık olur mu ya 2 günlük bebeğin evi - orada anladım ki komşulardan çekeceğim var daha hastaneden gelir gelmez - moralim bozuldu - kız emziremiyo sıkıntı içinde bende zaten 4-5 dakka oturdum geçmiş olsun dedim çıkarken de ( neyime lazımsa !!! ) ismini ne dşünüyosunuz diye sordum - o da dedi ki biz nufus cüzdanını bile çıkarttık ismini koyduk - ne dedi dersem beğenirsiniz Beren SU
Of ya çok moralim bozuldu sanki dünyanın tüm isimleri bitmiş gitmişler bizim koyacağımız ismi ( su kısmını) koymuşlar ya Biliyormuydu bilmiyordu bizi yani daha doğrusu bir defasında sormuştu ama ben sadece ece dediğimden nerdeyse eminim - acaba söyledim mi diye düşündüm ama herneyse millet bizden önce davranmış nüfus cuzdanı bile çıkmış
Ben şimdi ne yapsam ya of - bana akıl verin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…