nurdan yeter bence..hastanede banyo yapacak mısın ki? ben kendime değil ama nevaya koydum banyo havlusu.2 pijama takımı kydum kendime.neva hanıma da iki tane hastane çıkışı( biri baya süslü) 3 çıtçıtlı body, 2 picama altı3 çift çorap,popo için pamuk,ıslak mendil,pişik önleyici krem,bere eldiven takımı,penye battaniye,bez koydum..inşallah göğüs ucu kremini unutmam.
benim yapıcağım hastanede yıkamıyolarmış bebeği..normal ya da sezeryan farketmiyomuş 1 gün kalıyosun..herhangi bi aksilik olmadığı sürece
bende cok severdim micheali ama o cocugu pencereden sallandirdiktan ve taciz olaylarina adi karitiktan sonra benim icin bitmisti...
taze burcumm
benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))
hayyy allah şimdi de eşim aradı, gelmek üzereymiş. ben çıkmak zorunda kalacağım. o gelince bir güzel dondurma keyfi yaparız şimdi. hava da güzel....
buarada ben 14 kilo almışım arkadaşlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/178208-sarimsak-ceviz-1-ayda-16-kilo.html
kızlar bu topigi bi incelesinize sizce nekadar mantıklı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...miz/178208-sarimsak-ceviz-1-ayda-16-kilo.html
kızlar bu topigi bi incelesinize sizce nekadar mantıklı
Bu topiği cok onceden ıncelemiştim.. mantııg şu, sarımsak ve cevız.. kandaki yağı temızlıyor, yanı kanını temızlıyorsun.. o yuzden de vucuttan yagın atılımı temelden baslamıs oluyor.. ozellıkle aksam suya konulan cevız kolesterol hastalarına verılır,oradan ıstınaden kafamda birleştirdiğim sonuc bu dur.. yanı sarımsak olmasa da sadece cevızle bile bu işi halledebilirsin Baby.. bir de günde içceceğin 3 fincan yeşil çay ile de dıyetını ciddi bir sekılde desteklersen.. sonuc sahane oluyor..
Seninle bir dıyet topiği acalım.. yılların brııkımını dokelım ikimizde dogumdan sonra.. kim tutar bizi, görürsün bak!! :))
iyi geceler - çoğu yatmış gerçi - bende uyumuşum zilin sesine kalktım (eşim geliyo 12.30 gibi)
Çok canım sıkkın bu akşam bişi oldu paylaşmak istiyorum
Yan komşum doğum yaptı 3 gün önce - bugün de yazmıştım bebeği çok merak ediyorum diye Balkonda oturuyodum akşam üstü annesi balkondan bana seslendi- bende hemen Yasemini sordum ( doğum yapan kız) o da gelip görsene dedi - dedim hiç gelinir mi 2 günlük bebeğin evine haftaya felan gelirm dedim o da neden gelinmesin dedi zaten Yasemin onu görmeye gitmediğimi söylemişmiş gün içinde Neyse gittim ben çekine çekine - çünkü bugün ben 2. gününde daha gidersem yarın o da bana öyle pat diye gelir 2. gün ama çağırdığı için gittim Bi girdim kapıdan içerisi ana baba günü komşular akrabalar - şok oldum ya bu insanlar nekadar anlayışsız ( gerçi bende ora olduğum için kendimi o kategoriye soktum) ama okadarkalabalık olur mu ya 2 günlük bebeğin evi - orada anladım ki komşulardan çekeceğim var daha hastaneden gelir gelmez - moralim bozuldu - kız emziremiyo sıkıntı içinde bende zaten 4-5 dakka oturdum geçmiş olsun dedim çıkarken de ( neyime lazımsa !!! ) ismini ne dşünüyosunuz diye sordum - o da dedi ki biz nufus cüzdanını bile çıkarttık ismini koyduk - ne dedi dersem beğenirsiniz Beren SU
Of ya çok moralim bozuldu sanki dünyanın tüm isimleri bitmiş gitmişler bizim koyacağımız ismi ( su kısmını) koymuşlar ya Biliyormuydu bilmiyordu bizi yani daha doğrusu bir defasında sormuştu ama ben sadece ece dediğimden nerdeyse eminim - acaba söyledim mi diye düşündüm ama herneyse millet bizden önce davranmış nüfus cuzdanı bile çıkmış
Ben şimdi ne yapsam ya of - bana akıl verin ....
kimdir bu yavru??hirs yaptim seneye yaz cesme sahillerinde ahanda bu formada olucam:1shok:Tam bu topiğin üzerine, olayı bir foto ıle süslemek istiyorum... bu nedır yaa?? nası düzgün bir vucut hattıdır.. nedır bu?? nedır?????????????? :1shok:
sizi seviyorummm, bak caymak yok, ha, unutmakta yok, paylasin bizle o deneyimleri, eritin bizi...:lepi:Seninle bir dıyet topiği acalım.. yılların brııkımını dokelım ikimizde dogumdan sonra.. kim tutar bizi, görürsün bak!! :))
günaydınn kızlarrr napıyosunuz bakalımmm evde herkes uyuyo bende fırsattan istifade dmladım nete hemen
tamam canım muhakkak. ben boyle kilo verilmesine karsıyım aslında mantıklısı haftada 1 kilodan ayda 4 kilo oda ac kalmadan gayet saglıklı beslenerek. yesil cayı zaten cok seviyorum ve cok ozledim icmeyi drum hamilelikte izin vermiyo ama emzirirken icilir sanırım .
birde gecen trden getirdigim evraklarımı inceliodum icine angelina jolinin emzirme diyetini print alıp koymusum :)) cok gulduk emrahla. belki oda etkili olabilir ondada sarmısak ve taze zencefil cayı iciosun sanırım. nette heryerde vardır.
ay bi hayırlısıyla bebisleri dogursakta o vucuda hayran kaldım onu gozumuzun onune koyup hem saglıklı beslenip bebisler icin hem zayıflayabilsek ne guzel olur dimi evrimim ya.
canan neye bu kadar uzuluyorsun ki, tatlim bu cocuklar ayni evde mi buyuyecek, ayni isimde olan bi suru insan var, takma bunlari, hadi ikiside ece su olsa tamama dicem ki o bile normal:)))
kimdir bu yavru??hirs yaptim seneye yaz cesme sahillerinde ahanda bu formada olucam:1shok:
sizi seviyorummm, bak caymak yok, ha, unutmakta yok, paylasin bizle o deneyimleri, eritin bizi...:lepi:
ben sabahin 8.30unda portledim, gecede hic uyuyamadm..
ya benim her sabah kalktigimda ellerimin eklemleri aciyor ve sis, hayret yani, ayaklarimda biraz sis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?