2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

jeny taktıgın seye bak ya koysun ne olcak seninki ece su onunki beren su bence buyutulcek bi konu deil bosu bısuna kendine sıkıntı yapma. o koymasa bile turkiyenin biyelerinde birileri zaten su ismini koyuyor hic dert etmene deymez.

bende havlu haric hemen hemen aynılarını koydum pudra koydum birde merserize tarzı bir yelek koydum .

benim yapıcağım hastanede yıkamıyolarmış bebeği..normal ya da sezeryan farketmiyomuş 1 gün kalıyosun..herhangi bi aksilik olmadığı sürece

benim hastanemdede 3 gun kalıosun farketmio normal sezeryan hatta burdaki devlet hastanelerinde gobegi dusene kadar kalıosun ama ben ozelde yapıcam o yuzden daha rahat olcak.

bende cok severdim micheali ama o cocugu pencereden sallandirdiktan ve taciz olaylarina adi karitiktan sonra benim icin bitmisti...

aynen tatlım bende oyle ama adına yapılan programları izliorum cunku cocukluktan ergenlige gecme donemimizin starıydı

taze burcumm

benim asıl uyuz oldugum laf kızısım lafı hehe oglusum falan hadi neyse diyrum kızısımda n edemek yahu kulaga ne itici geliyor kizişim :))) tovbe ilerde demem insallan unutup B)))

kızısımmı ilk defa duydum ama iğrençmis kıcım oglusumada oldum olası kıl olurum

hayyy allah şimdi de eşim aradı, gelmek üzereymiş. ben çıkmak zorunda kalacağım. o gelince bir güzel dondurma keyfi yaparız şimdi. hava da güzel....
buarada ben 14 kilo almışım arkadaşlar.

ohh afiyet olsun ben aksam yemeginden sonra kapıorum yeme faslını icersem su ve soda sonra cocuk durmuo sabaha kadar. bikere gece dondurma ve cikolata yedimde tovbe ettim hepsi gunduze kaydı artık :))

herkese gunaydın buarada ben dun gece yatagımda bisure uyuduktan sonra uyandım resme nefes alamıorum sıcaktan sonra geldim salona klimayı actım uzerimide orttum pikeyleki tutulmayayım die birde sabanın programını actım bir elimdede yelpaze oksijen yapıom kendime :))) oyle sızmısım :)) yine bi uyanma safhasında kalktım yerime gittim ve sabah oldu

gece olmasını hic istemiyorum ya

Bu topiği cok onceden ıncelemiştim.. mantııg şu, sarımsak ve cevız.. kandaki yağı temızlıyor, yanı kanını temızlıyorsun.. o yuzden de vucuttan yagın atılımı temelden baslamıs oluyor.. ozellıkle aksam suya konulan cevız kolesterol hastalarına verılır,oradan ıstınaden kafamda birleştirdiğim sonuc bu dur.. yanı sarımsak olmasa da sadece cevızle bile bu işi halledebilirsin Baby.. bir de günde içceceğin 3 fincan yeşil çay ile de dıyetını ciddi bir sekılde desteklersen.. sonuc sahane oluyor..

Seninle bir dıyet topiği acalım.. yılların brııkımını dokelım ikimizde dogumdan sonra.. kim tutar bizi, görürsün bak!! :))

tamam canım muhakkak. ben boyle kilo verilmesine karsıyım aslında mantıklısı haftada 1 kilodan ayda 4 kilo oda ac kalmadan gayet saglıklı beslenerek. yesil cayı zaten cok seviyorum ve cok ozledim icmeyi drum hamilelikte izin vermiyo ama emzirirken icilir sanırım .

birde gecen trden getirdigim evraklarımı inceliodum icine angelina jolinin emzirme diyetini print alıp koymusum :)) cok gulduk emrahla. belki oda etkili olabilir ondada sarmısak ve taze zencefil cayı iciosun sanırım. nette heryerde vardır.

ay bi hayırlısıyla bebisleri dogursakta o vucuda hayran kaldım onu gozumuzun onune koyup hem saglıklı beslenip bebisler icin hem zayıflayabilsek ne guzel olur dimi evrimim ya.

canan neye bu kadar uzuluyorsun ki, tatlim bu cocuklar ayni evde mi buyuyecek, ayni isimde olan bi suru insan var, takma bunlari, hadi ikiside ece su olsa tamama dicem ki o bile normal:)))

Tam bu topiğin üzerine, olayı bir foto ıle süslemek istiyorum... bu nedır yaa?? nası düzgün bir vucut hattıdır.. nedır bu?? nedır?????????????? :1shok:

kimdir bu yavru??hirs yaptim seneye yaz cesme sahillerinde ahanda bu formada olucam:1shok:

Seninle bir dıyet topiği acalım.. yılların brııkımını dokelım ikimizde dogumdan sonra.. kim tutar bizi, görürsün bak!! :))
sizi seviyorummm, bak caymak yok, ha, unutmakta yok, paylasin bizle o deneyimleri, eritin bizi...:lepi:
günaydınn kızlarrr napıyosunuz bakalımmm evde herkes uyuyo bende fırsattan istifade dmladım nete hemen

ben sabahin 8.30unda portledim, gecede hic uyuyamadm..
ya benim her sabah kalktigimda ellerimin eklemleri aciyor ve sis, hayret yani, ayaklarimda biraz sis..

Yaparız yaparız.. emin ol.. ben cok inanclıyım bu konuda.. eskısı gıbı olunacak yine.. biz bu azimle herseyın ustesınden gelırız.. baslatırız topiğimizi.. birbirimize psıkolojık destek de verdık mı corap sokugu gıbı gelır.. ben de yesıl cayı cok severım.. emzırırken içebiliriz.. hıc bır zararı yok.. makale okuya okuya helak olmustum o konuda.. çünkü yesıl cay kılo alımını ciddi bir sekılde durduruyor ve uzun suredır de hayatımda o benım.. bence de en mantıklısı yavas yavas oturta oturta vucudu toparlamak..

norrAM aynı el eklemi agrısı var hepimizde canım bide dolma parmaklar :)) ben dun gece krem surmustum tabanıma ynıo die bu sabah kalktıgımda ayaklaımın altı agrımıodu ama diger agrılarım devam ediodu tabii

eveeettt bizde 33. haftayi bitirip 34. haftaya girmis bulunuyoruuuzzz,hihoyyytalkisalkisalkis

oh be az kaldı yesil cayıma kavusmama :)) insanın cildide bambaska oluyo ya cok faydalı bir nimet su yesil cay ..

bende eminim devam ederiz cunku bisekilde netimiz zaten var ee bebek olsa ne olcak illaki uyuyacak illaki gircek fırsatımız olur yani. cok kalmaz 40larımız cıktıktan sonra toplanırız yine. bana kalsa ben dogumdan eve gelir gelmez acarım pc yi :))

Boşver o yavruyu.. insan evladı dıyelım gecelım.. yasayan bı canlı ıste :))

Asla caymak yok.. gorursun bak, emın ol.. ıradelıyımdır, hırslıyımdır.. verdıgım sozu de hayatta unutmam.. 20 senedır dıyetle yasayan bır annenın evladıyım.. yıllarca bu sekılde yasadıgım ıcın.. elımden ne gelırse yaapcagım.. hıccc merak etme kuzu.. Baby de bu konuda cok kararlı ve de bırıkımlı.. herkes bırıkımını aktara aktara, bırbırımıze destek ola ola yaparız bunu da.

ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))

norracım masallah size canım ya hadi gelin pesimizden. cok heycanlıyım ptesi icin bizde 35ten gun almaya baslıycaz :) hemde kg boy meraklanıorum acaba gelistimi ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…