norrAM aynı el eklemi agrısı var hepimizde canım bide dolma parmaklar :)) ben dun gece krem surmustum tabanıma ynıo die bu sabah kalktıgımda ayaklaımın altı agrımıodu ama diger agrılarım devam ediodu tabii
ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))
canan neye bu kadar uzuluyorsun ki, tatlim bu cocuklar ayni evde mi buyuyecek, ayni isimde olan bi suru insan var, takma bunlari, hadi ikiside ece su olsa tamama dicem ki o bile normal:)))
yok canım üzülmiyorum sadece paylaşmak istedim - o an moralim bozuldu ama geçti neyse...
bugün hiç iyi değilim - sanırım tansiyonum yüksek
ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))
poff tibet hala horum horul uyuyor, kalksada ekmek alsa, aciktim ben((
poff tibet hala horum horul uyuyor, kalksada ekmek alsa, aciktim ben((
norracım masallah size canım ya hadi gelin pesimizden. cok heycanlıyım ptesi icin bizde 35ten gun almaya baslıycaz :) hemde kg boy meraklanıorum acaba gelistimi ne oldu
Asıl Baby ıle ben zorlanacagım.. en zor verılen yag seklı bolgesel olandır.. sen ıse ıcımızde en kolay verecek olanlardansın.. cunku vucuduna esıt dagılmıs durumda yaglar.. ah kuzumm ah.. aslında en sanslımız sensın de.. haberın yok :)))
norracım masallah size canım ya hadi gelin pesimizden. cok heycanlıyım ptesi icin bizde 35ten gun almaya baslıycaz :) hemde kg boy meraklanıorum acaba gelistimi ne oldu
sırf su danino ayse ozgun reklamı yuzunden reklamlardan sogudum yaa kanal degistirmezsem iice geriliorum. ben bugun dısarı cıkcam biraz bisiler alıyım eksiklerle ilgili hava esio bugun bakalım neler bulcam saat 1 oldu burda . gelince yazarım opuldunuss guzeller
benimde gece wc ye kalktığımda ayak tabanlarıma sanki iğneler batıyo çok zor yürüyorummm sizdede varmı hem benim sadece sol ayağım şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?