2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

norrAM aynı el eklemi agrısı var hepimizde canım bide dolma parmaklar :)) ben dun gece krem surmustum tabanıma ynıo die bu sabah kalktıgımda ayaklaımın altı agrımıodu ama diger agrılarım devam ediodu tabii

sorma tatlim ya resmen parmak eklemlerim romatizmalilar gibi agriyor ve sii, ozellikle yattigim tarafin eklemleri..
gecicek hepsi az kaldiiiiii, biraz daha sabirr...ilerde beni bi uzsun bu velet bu kadar cektiklerime, patakliycam onu valla...:ecrin_bebek: gerci kiyamam ben ona...

poff tibet hala horum horul uyuyor, kalksada ekmek alsa, aciktim ben((

ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))

yok be baldır kalca kollarda bıngıl bıngıl .ama dert etme kollar ve basenler cok cabuk sekle girio en kolay o erio 1 hafta yurusen basen kuculuo bacaklar sekle girio ama gobusu duzlestirmek cok zor o sebepten hepimizin derdi gobusu eritmek olcak bence cunku bi takım bel ve gobus hareketlerini belki dikislerimiz yuzunden yapamıycaz.

ne olursa olsun tek basına diyetle vucut sekle girmio sadece yaglar gidio ama duzgun olmuyo yani bisekilde egzersiz sart sıklasmak icin

birde tabi su portleyen selulitler var:)))dize kadar annane bacagi gibi oldu, kollarimda bile baslamis:)))neyse oda spor la gider...

ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))

Asıl Baby ıle ben zorlanacagım.. en zor verılen yag seklı bolgesel olandır.. sen ıse ıcımızde en kolay verecek olanlardansın.. cunku vucuduna esıt dagılmıs durumda yaglar.. ah kuzumm ah.. aslında en sanslımız sensın de.. haberın yok :)))

poff tibet hala horum horul uyuyor, kalksada ekmek alsa, aciktim ben((

bizde durum gece tam tersi yataga beraber gidioruz emrah 3 dk ya kalmadan baslıo uyumaya halbuki eskiden ben oyle uyurdum onun canı sıkılırdı hep.. bende sonra bisekilde dalıorum ama sonra maceralarım baslıo.

hava cok sıcak onada pek sarılamıom sarılsam hemen uyurum ama bana dokununca cosss dio cok sıcakmıs bedenim yakıosun beni iice dio o bi basta ben bi basta sabah oluyo iste bisekilde gecio gunler.. bak bugunude bitirdik.

norracım masallah size canım ya hadi gelin pesimizden. cok heycanlıyım ptesi icin bizde 35ten gun almaya baslıycaz :) hemde kg boy meraklanıorum acaba gelistimi ne oldu

Aynen durum aynı.. bızde bu hafta bası 35 den gun almaya baslamıs olacagız.. az kaldı.. resmen az kaldı :))

norraa biz neden gobege aldık biliomusun ben herzaman kiloyu gobegimden alırdım yani eger kg alıosam bisekilde mide ve gobek olurdu.

hamileligin basındada okudugum yazıların birinde yazıoduki bir kadın nerden kg almaya elverisliyse hamilelikte en cok kg yu orası alır. yani buda kesinlikle dogruymus yasadık bizzat.

evrime katılıorum karın en zor eritilen ve sekle giren yer tatlım sen uzulme hep beraber bunlarında ustesinden gelcez. 8 aydır azcok tanıdık birbirimizi yaptıklarımız ve yapacaklarımızı bilioruz buyuk bir heves gaz ve guzellesme istegiyel daha neler basarıp cıtır anneler olucaz sen hic merak etme. simdi siskolugumuzun tadını cıkaralım bosver ya ne kaldıki zaten hic uzulme halledicez

sırf su danino ayse ozgun reklamı yuzunden reklamlardan sogudum yaa kanal degistirmezsem iice geriliorum. ben bugun dısarı cıkcam biraz bisiler alıyım eksiklerle ilgili hava esio bugun bakalım neler bulcam saat 1 oldu burda . gelince yazarım opuldunuss guzeller

diyoosuuuunnn:))bakalim gorucez, su sapitik hormonlar bi normale donsun, belli olur 1-2 aya dogumdan sonra..

norracım masallah size canım ya hadi gelin pesimizden. cok heycanlıyım ptesi icin bizde 35ten gun almaya baslıycaz :) hemde kg boy meraklanıorum acaba gelistimi ne oldu

bizz aynıyız bakalım senin kız ne kadar olmuşş benimki ben gb olucak galiba kilosu falan az geliyo bana ama napalım sağlıklı olsun ne yesem acaba kilo aldırmk için yaaaa

benimde gece wc ye kalktığımda ayak tabanlarıma sanki iğneler batıyo çok zor yürüyorummm sizdede varmı hem benim sadece sol ayağım şişti

çoğunuz geçti ama ben de 8. kutucuğa geçmişim yuppiii..

ben de 68 kilo olmuşum. yani totalde 20 kilo aldım. ve heryerime eşit dağıldı. nassı olduysa benim kollarım belim göğüslerim hem minnacıktı. şu n güreşçi gibi kollarım ve kocaman göğüsşerim var. kalçamdan hiç bahsetmiorum o hemen şişti zaten

ama o kadar kolay vercez ki kiloları 6. ayda eski halimize dönmüş olacağız

bende hep kalcadan ve kollardan alirdim, hic gobegim ve belim olmadi benim en kilolu donemimde bile, hani armut yada kumsaati derler ya, hmm demek ondan yayildi o yaglar..hadi bakalim biz bu gazla neler yapariz daha..
sana iyi gezmeler, yorma kendini...muck

sabahları kalktığımda bende de taban ağrısı oluor canım sanki uyur gezer gibi gezmişim tüm gece. her sabah üstüne badarken zorlanıorum. vücudum kiloları kaldırmıo die düşünüodum ama senin de ağrıorsa başka sebebi vardır. sen hala zarif bi hamilesin sositososito

benimde gece wc ye kalktığımda ayak tabanlarıma sanki iğneler batıyo çok zor yürüyorummm sizdede varmı hem benim sadece sol ayağım şişti

sol tarafina yattiysan o yuzden dolasim bozuldugu icinorasi sismisti, ben sabah ne taraft uyanirsam o elim ve ayagim daha sisi oluyor..

mide yanmalarınız ne durumda. bi de bebeklerimizin büyüme atağına geçtiği hafta hangisi kızlar. burda konuşulmuştu o haftalar galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…