aaaa bak hiç düşünmemiştim olabilir genelde sola yatıyoruzzz bende anormallikmi var diyordum...nurdancım saol bende toplamda 10 kilo almış oluyorum artıkkk :lepi: :lepi:
ama kızım almıyo pek yaaa nurdan 1900 gr.haftama göre az değilmi
mide yanmalarınız ne durumda. bi de bebeklerimizin büyüme atağına geçtiği hafta hangisi kızlar. burda konuşulmuştu o haftalar galiba.
selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi
FECİ BASLAYAN TATİLİM
selamlarrr
adasım gibi sizlere bodrunmdan otel lobisindne sesleniyorum:X))))
Selamlar herkse,
Dün doktordaydık,
merhaba kızlar. arada girip okuyorum çıkıyorum pek moralim yok allah beterinden saklasın bebişle ben iyiyiz de eşim baya tahran sokaklarında kavga dövüş arasında kaldı :gitme: teller kesik internet kesik çok zor haber alabiliorum. bebişte hiç sıkıntıya gelemio. hemen sinirlenio ben üzülünce.bakalım nolcak inşallah kötüleşmez olaylar da eşim de sağ salim çıkar gelir :Saruboceq:
KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)
Başbuğ Paşa, tv da medya toplantısı yapıyor.. yıne altını cıze cıze konusuyor... Allah sonumuzu hayır ede.. adamın damarının uzerınde zıp zıp zıplanıyor.. bakalım sonumuz ne olacak??
DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.
benim yapıcağım hastanede yıkamıyolarmış bebeği..normal ya da sezeryan farketmiyomuş 1 gün kalıyosun..herhangi bi aksilik olmadığı sürece
merhaba kızlar daha kaburga batması çok kötü bendede çok canımı yakıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum özelikle akşamları oluyo birde bebek odalarınız hazırmı hastane çantanız neler koydunuz
benimde gece wc ye kalktığımda ayak tabanlarıma sanki iğneler batıyo çok zor yürüyorummm sizdede varmı hem benim sadece sol ayağım şişti
kaşıntı için bende ilk 3 ay kullandım bir ilaç xzylal diyee bir ilaç kurdeşen döküyyormuşum dr mecbur kalmadıkça alma demişti ama mecbur kalırsan al yapcak bişey yok diye bilmiyorum sen hangi ilaçı kulllandın
ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))
Asıl Baby ıle ben zorlanacagım.. en zor verılen yag seklı bolgesel olandır.. sen ıse ıcımızde en kolay verecek olanlardansın.. cunku vucuduna esıt dagılmıs durumda yaglar.. ah kuzumm ah.. aslında en sanslımız sensın de.. haberın yok :)))
sabahları kalktığımda bende de taban ağrısı oluor canım sanki uyur gezer gibi gezmişim tüm gece. her sabah üstüne badarken zorlanıorum. vücudum kiloları kaldırmıo die düşünüodum ama senin de ağrıorsa başka sebebi vardır. sen hala zarif bi hamilesin sositososito
benim de çok yanıo serap ya. gaviscon aldım. ilk 3 ay ne yanma ne bulantı şimdi ne alaka dicem ama midemle rahmim iç içe kardiş kardiş yaşıolar. geceleri yüksek yastıklarla yatıorum. ama sabaha karşı yanmayla kalkıorum gerçi benim sinirselde olabilir çünkü 1 -2 haftadır var.
NE YAPICAM BEN ŞİMDİ
Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden yazmadın. Neyse çok kötü kaşıntılarım vardı 1 haftadır kollarımı yoluyorum resmen boğazımdan göğsüme kadar olan kısmıda bunlarıda söyledim bana bi ilaç yazdı gebelikte kulllanılabilir dedi. Dün akşam nöbetçi eczaneden ilaçları almaya gittim magnezyumu aldım diğer hapın adı Unisom kullanım şeklini söyledi bayan, ben anlamadım, ne dediniz dedim gece yatmadan önce için uyku hapı dedi. Haydaaa ne uyku hapı ya ben hamileyim ve kaşıntılarım var onun için bi şey yazmasını istemiştim dedim. Eczacıda zaten gebeye kaşıntılarda jel yazılır genelde tablet yazılmaz buda sakinleştirici gibi dedi. Tepemden kaynarsular döküldü halada dökülüyor 40 gün kala başıma gelene bakın drun bu konuda açıklaması ne olabilir, güvenimi kaybedicem ve şu satten sonra ben hangi dr a gitcem zaten burda doğru düzgün dr yok nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa(
sositososito bebişler haftada ortalama kaç gram arası alıolar. eskiden 150 şer gramdı galiba. kontrole gidicem haftaya salı da tahmin yürütmek için soruorum
slm kızlar herkese günaydınnn bu gece hiç uyuyamadım göğsümün altında küçücük bir yer okadar acıdıki jiletle kesiolar gibi geldi rahat uyuyamadığım içinde baş ağrım var şimdide keyfimde yok hiiççç ama biraz önce çok güldüm...
kapı çaldı 27 29 yaşlarında bir erkek tanıtım yapıormuş bi alet böle boyun ağrılarına filan ben kapıdan sadece başımı çıkardım oğlan bana annen babam evin büyü evdemi dedi kaydirigubbakcemile3 dedim evin sahibi benim benden başka büyük yok dedim oğlan güldü özür diledi ozmn siz gençsiniz kireçleme boyun sırt ağrısı yoktur dedi bende yok dedim bi kitapcık veriolar almak için uzandım aaaa hamilesiniz dediiikaydirigubbakcemile3 bende şaşırdımmm evet dedimm nese tam kapıyı kapatıyordum bir daha böle gelen olursa evin küçüğü benim diyin dedi nazar değer dedi tşk edip kapıyı kapattımkaydirigubbakcemile3
allahtan gökhan evde deildi oğlanın dediklerini duysaa oğlanı orda boğardıkaydirigubbakcemile3
NE YAPICAM BEN ŞİMDİ
Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden yazmadın. Neyse çok kötü kaşıntılarım vardı 1 haftadır kollarımı yoluyorum resmen boğazımdan göğsüme kadar olan kısmıda bunlarıda söyledim bana bi ilaç yazdı gebelikte kulllanılabilir dedi. Dün akşam nöbetçi eczaneden ilaçları almaya gittim magnezyumu aldım diğer hapın adı Unisom kullanım şeklini söyledi bayan, ben anlamadım, ne dediniz dedim gece yatmadan önce için uyku hapı dedi. Haydaaa ne uyku hapı ya ben hamileyim ve kaşıntılarım var onun için bi şey yazmasını istemiştim dedim. Eczacıda zaten gebeye kaşıntılarda jel yazılır genelde tablet yazılmaz buda sakinleştirici gibi dedi. Tepemden kaynarsular döküldü halada dökülüyor 40 gün kala başıma gelene bakın drun bu konuda açıklaması ne olabilir, güvenimi kaybedicem ve şu satten sonra ben hangi dr a gitcem zaten burda doğru düzgün dr yok nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa(
Doktorunu arasana! Eczacı bana böyle söyledi, araştırdım, prospektüsünde böyle yazıyo, uyku ilacı kaşıntıya ne alaka? de! Ne tuhaf adam yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?