2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aaaa bak hiç düşünmemiştim olabilir genelde sola yatıyoruzzz bende anormallikmi var diyordum...nurdancım saol bende toplamda 10 kilo almış oluyorum artıkkk :lepi: :lepi:
ama kızım almıyo pek yaaa nurdan 1900 gr.haftama göre az değilmi

tatlim ben napayim, totalde 19.5-20 kilo aldim velet 1850 cikti, bana yariyior yediklerim, bakalim sali gunu tekrar kontrol var kac olduu:)))

mide yanmalarınız ne durumda. bi de bebeklerimizin büyüme atağına geçtiği hafta hangisi kızlar. burda konuşulmuştu o haftalar galiba.

benim yanma yok cok sukur, aman olmasinda...bu haftalarda basliyor artik ataklar normalde..

lalcim bende çok var yanma valla bişey yemek istemiyorum bu yüzden su içsem geri tepiyoooo çok kötü oluyo artıkkk gecen hafta daha kötüydü şimdi biraz iyi

sositososito bebişler haftada ortalama kaç gram arası alıolar. eskiden 150 şer gramdı galiba. kontrole gidicem haftaya salı da tahmin yürütmek için soruorum

benim de çok yanıo serap ya. gaviscon aldım. ilk 3 ay ne yanma ne bulantı şimdi ne alaka dicem ama midemle rahmim iç içe kardiş kardiş yaşıolar. geceleri yüksek yastıklarla yatıorum. ama sabaha karşı yanmayla kalkıorum gerçi benim sinirselde olabilir çünkü 1 -2 haftadır var.

selam kızlar bende çok kötüyüm 2 günden beri ağrılarım var karnım ağrıyo bide göğüsümün tam alt kısımları çok ağrıyor böyle yanlara doğru kaburga kemiklerimmi ağrıyo acaba anlayamıyorumki yalancı kasılma dedikleri bunlarmı acaba akşam resmen ağladım ağrıdan zor durdum

selam kızlar dr gittim öglende çok tatlı tontiş bir dr pamuk dede gibi tecrübeli oldugu her halinden belliydi öyle olmasa amerikan hastanesinde çalışırmı degilmi

Gözün aydın Kadriye maşallah kızına.

FECİ BASLAYAN TATİLİM

selamlarrr

adasım gibi sizlere bodrunmdan otel lobisindne sesleniyorum:X))))

Çok geçmiş olsun şükür atlatmışsın bi sorun çıkmadan . Bende diğer arkadaşlar gibi oğlunun yatağına yattığın kısımda çok güldüm.

Selamlar herkse,
Dün doktordaydık,

Maşallah oğlumun adaşına:)

Allah yardımcınız olsun .

KOVULDUM..!!!! (Ayça'dan kopya edilmiştir..:)..)

Canım ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Bende asgari ücretli bi özel sektör çalışanı olarak kendi durumumu anlatıyım 4 ay sigorta yatırılmıyor istirahatli gözüküyorum 4 aydan sonra en az bir aylık sigortamı yatırıp çıkışımı vermelilermiş o zaman işsizlik maaşı alabiliyomuşum muhasebecinize bi sor.

Başbuğ Paşa, tv da medya toplantısı yapıyor.. yıne altını cıze cıze konusuyor... Allah sonumuzu hayır ede.. adamın damarının uzerınde zıp zıp zıplanıyor.. bakalım sonumuz ne olacak??

Büyükanıt beni dumura uğratmıştı , bakalım şimdi neler olcek.

DR.DAN HABERLER GETİRDİM..
Selam dün dr.a gittik.hersey yolunda çok şükür..
kızım 1850 gr. boyuda 42 cm.olmuş.1 hafta onde gidiyormuş bebişim.

Gözün aydın maşallah yavruna.

benim yapıcağım hastanede yıkamıyolarmış bebeği..normal ya da sezeryan farketmiyomuş 1 gün kalıyosun..herhangi bi aksilik olmadığı sürece

Bebek yıkanmaz mı , neden yıkamadıklarınıda söylediler mi?

AFTABRU seninde gözün aydın maşallah kızına.

merhaba kızlar daha kaburga batması çok kötü bendede çok canımı yakıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum özelikle akşamları oluyo birde bebek odalarınız hazırmı hastane çantanız neler koydunuz

slm kızlar herkese günaydınnn bu gece hiç uyuyamadım göğsümün altında küçücük bir yer okadar acıdıki jiletle kesiolar gibi geldi rahat uyuyamadığım içinde baş ağrım var şimdide keyfimde yok hiiççç ama biraz önce çok güldüm...
kapı çaldı 27 29 yaşlarında bir erkek tanıtım yapıormuş bi alet böle boyun ağrılarına filan ben kapıdan sadece başımı çıkardım oğlan bana annen babam evin büyü evdemi dedi kaydirigubbakcemile3 dedim evin sahibi benim benden başka büyük yok dedim oğlan güldü özür diledi ozmn siz gençsiniz kireçleme boyun sırt ağrısı yoktur dedi bende yok dedim bi kitapcık veriolar almak için uzandım aaaa hamilesiniz dediiikaydirigubbakcemile3 bende şaşırdımmm evet dedimm nese tam kapıyı kapatıyordum bir daha böle gelen olursa evin küçüğü benim diyin dedi nazar değer dedi tşk edip kapıyı kapattımkaydirigubbakcemile3
allahtan gökhan evde deildi oğlanın dediklerini duysaa oğlanı orda boğardıkaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar daha kaburga batması çok kötü bendede çok canımı yakıyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum özelikle akşamları oluyo birde bebek odalarınız hazırmı hastane çantanız neler koydunuz

hemen hemen herkesin bebek odası hazır canım bitti kıyafetler bile yıkanıp yerleştirildi her gün girip odaına dolaplarını açıp bakıyorum kıyafetlerine...hastane bavulumuzda hazır çoooktan ben

bi adet önden düğmeli gecelik 2 adet pijama
kağıt havlu 2 paket orkit
bebeğe 2 adet tulum çorap çıtçıtlı zıbın
ıslak mendil 10 adet bez
şapka kendim için pijamalarımla uyumlu taç
penye bttaniye kendime nevresim alt açma ayrıca kendime alt açma
bepanten emzirme sütyeni emzik emzik askısı
ayyy aklıma gelenler bunlar ama bavulum fuul dolu yazamadıklarım vardır mutlaka
nemlendirici krem makyaj malzemesi falan
bebeğe ağız mendili

NE YAPICAM BEN ŞıMDı

Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden yazmadın. Neyse çok kötü kaşıntılarım vardı 1 haftadır kollarımı yoluyorum resmen boğazımdan göğsüme kadar olan kısmıda bunlarıda söyledim bana bi ilaç yazdı gebelikte kulllanılabilir dedi. Dün akşam nöbetçi eczaneden ilaçları almaya gittim magnezyumu aldım diğer hapın adı Unisom kullanım şeklini söyledi bayan, ben anlamadım, ne dediniz dedim gece yatmadan önce için uyku hapı dedi. Haydaaa ne uyku hapı ya ben hamileyim ve kaşıntılarım var onun için bi şey yazmasını istemiştim dedim. Eczacıda zaten gebeye kaşıntılarda jel yazılır genelde tablet yazılmaz buda sakinleştirici gibi dedi. Tepemden kaynarsular döküldü halada dökülüyor 40 gün kala başıma gelene bakın drun bu konuda açıklaması ne olabilir, güvenimi kaybedicem ve şu satten sonra ben hangi dr a gitcem zaten burda doğru düzgün dr yok nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa (

ben biraz geç kaldım galiba bebek odası yni geldi bende bi hafta havalandırıyım dedim mobilya kokusu çıksın yıkayıp yerleştiriyim artık hastane çantamda daha hazır degil sanki 40, haftaya ggaranti verdi benim ki

kaşıntı için bende ilk 3 ay kullandım bir ilaç xzylal diyee bir ilaç kurdeşen döküyyormuşum dr mecbur kalmadıkça alma demişti ama mecbur kalırsan al yapcak bişey yok diye bilmiyorum sen hangi ilaçı kulllandın

benimde gece wc ye kalktığımda ayak tabanlarıma sanki iğneler batıyo çok zor yürüyorummm sizdede varmı hem benim sadece sol ayağım şişti

Serapcim ben eger gün icinde cok ayakta kalir ayaklarim siserse öyle oluyor bileklerime kadar sisiyor o zaman cok zor yürüyorum penguen gibi bide ayaklarimda yanma hissediyorum benimde en cok sag ayagim sisiyordu da acaba bende mi bi problem var diyodum.randevuya gidince doktoruma sorcam bende...

Ben hiç kullanmadım alıyodum kız allahtan uyku ilacı dedi de bende bıraktım almadım tabiki. Unisom diye bi ilaç. Nettende baktım her yerde uyku ilacı yazıyo ya nolur benim drum bi hata yapmış olmasın.
ılaca bak sitesinde

KONTRENDıKASYONLARI
Astma, glokom veya prostat bezi büyümesi olan kişilerde kullanılmamalıdır. Bu ilaç hamile
veya bebek emziren kadınlar tarafından alınmamalıdır.

yazıyor

Son düzenleme:
ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))

aynen!

hiç sanmıyorum, 6 ay sonra fıstık gibi olacaksınız. Nurdan ve ben, bıngıl bıngıl

Selam fıstık, naber nasılsın? Moralin iyi mi? O taban ağrısı bende de var, hatta dide ile birinde daha vardı. Sanki dünyanın işini yapmışsın gibi değil mi ? Ama sürekli dinlendiğin halde tabanları ve bileklerin dehşet ağrıyor !

Mide yanması çok yüksek oranda strese bağlıdır. Zaten vardır, hazırdır ama ufacık bişi tetikler. Sen gene gaviscona devam et ama sinirsel olduğunu da unutma..

Doktorunu arasana! Eczacı bana böyle söyledi, araştırdım, prospektüsünde böyle yazıyo, uyku ilacı kaşıntıya ne alaka? de! Ne tuhaf adam yaaa...

sositososito bebişler haftada ortalama kaç gram arası alıolar. eskiden 150 şer gramdı galiba. kontrole gidicem haftaya salı da tahmin yürütmek için soruorum

simdi buyuduler ortalama 250-300 arası alıolar haftada canım. yani senin duzenli ve besleyici beslenmene baglı

oo ayakustu oglan sana iltifat etmis ne guzel iste. ben olsam hosuma giderdi ayse arman ruhu var biraz bende baska erkeklerin begenmeside hosuma gider yani mafoldumbenzemuszemus

drunla konusabilirsin bu konuyu yada hic konusmada almazsın olur biter. banada eski drum hastaneden cıktıgımda bisuru ilac igne vermisti ama hicbirini yaptırmadım sana kalmıs tamamen. simdiye kadar hic sorunun yoksa simdide sorun olcak durum yok
kasıntıların icinde cokk gecmis olsun ii bilirim sakın ama sakın yolma izleri gecmio demedi benden

Doktorunu arasana! Eczacı bana böyle söyledi, araştırdım, prospektüsünde böyle yazıyo, uyku ilacı kaşıntıya ne alaka? de! Ne tuhaf adam yaaa...

Ben daha önce kendisini aramıştım hep cumartesi pazara denk geldiğinden herhalde açmadı telefonlarını şimdi arıycam açmıycak yine iyice sinir olucam hiç gerek yok daha fazla sinirimi hoplatmaya. Pazartesi ameliyat günü gel salı gel diyorum bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…