drunla konusabilirsin bu konuyu yada hic konusmada almazsın olur biter. banada eski drum hastaneden cıktıgımda bisuru ilac igne vermisti ama hicbirini yaptırmadım sana kalmıs tamamen. simdiye kadar hic sorunun yoksa simdide sorun olcak durum yok
kasıntıların icinde cokk gecmis olsun ii bilirim sakın ama sakın yolma izleri gecmio demedi benden
NE YAPICAM BEN ŞİMDİ
Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden yazmadın. Neyse çok kötü kaşıntılarım vardı 1 haftadır kollarımı yoluyorum resmen boğazımdan göğsüme kadar olan kısmıda bunlarıda söyledim bana bi ilaç yazdı gebelikte kulllanılabilir dedi. Dün akşam nöbetçi eczaneden ilaçları almaya gittim magnezyumu aldım diğer hapın adı Unisom kullanım şeklini söyledi bayan, ben anlamadım, ne dediniz dedim gece yatmadan önce için uyku hapı dedi. Haydaaa ne uyku hapı ya ben hamileyim ve kaşıntılarım var onun için bi şey yazmasını istemiştim dedim. Eczacıda zaten gebeye kaşıntılarda jel yazılır genelde tablet yazılmaz buda sakinleştirici gibi dedi. Tepemden kaynarsular döküldü halada dökülüyor 40 gün kala başıma gelene bakın drun bu konuda açıklaması ne olabilir, güvenimi kaybedicem ve şu satten sonra ben hangi dr a gitcem zaten burda doğru düzgün dr yok nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa(
selam kızlar bende çok kötüyüm 2 günden beri ağrılarım var karnım ağrıyo bide göğüsümün tam alt kısımları çok ağrıyor böyle yanlara doğru kaburga kemiklerimmi ağrıyo acaba anlayamıyorumki yalancı kasılma dedikleri bunlarmı acaba akşam resmen ağladım ağrıdan zor durdum
Sağol canım seninde allah yardımcın olsun.bebişine maşallah canım.
ama ilacı kullanma derim ben.benim doktorum çok aşırı zorda kalmadıkça artık ağrı kesici bile kullanma dedi.ne ağrılar çekiyorum ama olur deyip geçiştiriyor ilaç falan vermiyor...
ya kızlar ben hiç uyuyamıyorum.ter içindeyim.kapılar camlar açık ama banamısın demiyor.sırılsıklam sabahın beşinde uyanıyorum.ne yapcam bu uykusuzlukla....
eylemcim bende diorumki benim drumda vermisti o tip ilaclar ama almadım ama aynı drada devam ettim yani simdiye kadar bundan baska falsosu yoksa nie guvenin kırılsın bazen drlar artık bebege bisey olmaz mantıgıyla hareket edebiliolar. bide kasıntılar genelde geceleri oluyo daha oncede vermis oldugu bi ilac olabilir hemen onyarıyla guvenini yitirme . netten de bi arastır. arkadasının yapacagı karısım nekadar guvenli sence. ben olsam hicbisey surmezdim cildiyeciye giderdim. ama ben kasındıgım zaman hicbisey yapmadım yapamadım cunku drum normal gebelikte olabilir dedi. eski drumda cildiyeye gitmemi soylemisti . insiyatif tamamen sana kalmıs
ya kızlar ben hiç uyuyamıyorum.ter içindeyim.kapılar camlar açık ama banamısın demiyor.sırılsıklam sabahın beşinde uyanıyorum.ne yapcam bu uykusuzlukla....
ahh be güzelim aynı dert bendede var kendiimi nerelere atıcagımı şaşıyorum benim evimde çok sıcak oluyo gece gündüz kafayı yiyorummm esmiyooo:1no2:
selam kızlar bugün topik sakin kimseler yok istanbul lu annişler buluşucaktı bugün akşşama haberlerini alırız hava çok sıcakkk ben gene nefes alamıyorummm hastane çantaları hazırlanmaya başlamış ne güzel bende hazırladım artık bekliyorum ama tedirginim biraz benim dr amerikada temmuz sonu gelicek inşalllah
bu arda bir hareket olmaz başka dr ilgileniyo şu anda benle muaynelerim için ama ben kendi dr özledimmm
EYLEM canım kuzuna maşallah diyorum kaşıntı için verilen ilaç için bir bilgim yok dr tekrar sor eczacı bana farklı şeyler söyledi biraz kafam karıştı gibisinden konuşabilirsin sonuçta seni detaylı bir şekilde aydınlatmak zorunda...
arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...
yapmadığım şey kalmadı onuda yapıyorum ama çok geçiçi çözüm oluyo 1 saat sonra tekrar başlıyo artık öyle böyle geçicekselam.. o sıkıntılar artık hepimizde var anlaşılan soğuğa yakın ılık su ile banya yapıp yatın ben onu denedim başka yolu yok gibi.
bide arkadalar 35. hafta gibi b grubu streptokok testleri yapılıyormuş. yaptıran oldu mu aranızda?
maşallah valla tosuncuk geliyo desene hayırlısı olsun ama artık yavaş yavaş dinlenmende gerekiyo fazla bişey kalmadı annenin dinlenmeyede ihtiyacı var unutma..
NE YAPICAM BEN ŞİMDİ
Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?