2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

buarada azonce geldim bugunku alısverisimdende aldıklarım

- hastabezi gibi buyuk pedler
- normal ped
- meme ucu yara olmasın diye bir dogal yag onerdiler simdilik onu aldım emzirdikten sonra memeyi yuyup suruomusum :)) caytikanı yagı :) ingilizcesi buckthorn oil
- 5 adet tek kullanımlık don (bulacagımı hic ama hic dusunmezdim ped sorarken kız onları gosterdi cok sevindim.)
- silikonlu gogus ucu
-bebisime tırnak makası ve muyun aspiratoru

tek eksigim toynak ayaklarıma terlik kaldı yine bakındım ama bulamadım bisilerr neyse bakınmaya devam cok acil bisi olursa allah korusun evdeki şıpıldak terliklerimi koyarım :)))

birde kıza sordum eczacıya o dedim karın yırtıklarına siz ne oneriyorsunuz :)) onlarda vichynin catlak kremini onerdiler cok guzelmis dogumdan sonra olusanları bile gecirio dediler.

bana daha once baska bir eczacıda onermisti ama almamıstım ama sanırım lierac yerine bunu alcam fiyatı burda cok daha uygun.

Zaten ilacı almadım, sıkıntım güven konusunda. Güvenimi kaybedersem bu saatten sonra nere gidem ben. İnşallah rahatlatacak bi açıklama yapar memnunum çünkü dr umdan

hey bu blackthorn oil amazon.com da 29 usd bense 2tl gibi paraya aldım hemde acıklamasında catlakların iilesmesine ii gelio yazıo karınada ii gelirmi acaba cildi elastiklestiriomusCADIARZU

bebişine maşallah canım.
ama ilacı kullanma derim ben.benim doktorum çok aşırı zorda kalmadıkça artık ağrı kesici bile kullanma dedi.ne ağrılar çekiyorum ama olur deyip geçiştiriyor ilaç falan vermiyor...

ya kızlar ben hiç uyuyamıyorum.ter içindeyim.kapılar camlar açık ama banamısın demiyor.sırılsıklam sabahın beşinde uyanıyorum.ne yapcam bu uykusuzlukla....

canım ben aylarca o ağrıyı çektim.hatta başlık açıp kızlara sordum.safra kesesi ciğer filmleri çektirdim ama nafile.malesef o acı berbat çok iyi bilirim saatlerce ağlardım ama iki haftadır geçti.sabır canım geçecek bebişin bi yerlerini dayamıştır belki...

eylemcim bende diorumki benim drumda vermisti o tip ilaclar ama almadım ama aynı drada devam ettim yani simdiye kadar bundan baska falsosu yoksa nie guvenin kırılsın bazen drlar artık bebege bisey olmaz mantıgıyla hareket edebiliolar. bide kasıntılar genelde geceleri oluyo daha oncede vermis oldugu bi ilac olabilir hemen onyarıyla guvenini yitirme . netten de bi arastır. arkadasının yapacagı karısım nekadar guvenli sence. ben olsam hicbisey surmezdim cildiyeciye giderdim. ama ben kasındıgım zaman hicbisey yapmadım yapamadım cunku drum normal gebelikte olabilir dedi. eski drumda cildiyeye gitmemi soylemisti . insiyatif tamamen sana kalmıs

Sağol canım seninde allah yardımcın olsun.

ya kızlar ben hiç uyuyamıyorum.ter içindeyim.kapılar camlar açık ama banamısın demiyor.sırılsıklam sabahın beşinde uyanıyorum.ne yapcam bu uykusuzlukla....

Bende hani kan ter içinde uyandım derler ya öyle uyanıyorum ve ilk defa dün gece çok huzursuz uyudum sağa yatmak istedim ağrım oldu yatamadım sola yatmaktanda bi hal oldum kaşıntıda bi yandan nolcek böyle bilmem

selam kızlar bugün topik sakin kimseler yok istanbul lu annişler buluşucaktı bugün akşşama haberlerini alırız hava çok sıcakkk ben gene nefes alamıyorummm hastane çantaları hazırlanmaya başlamış ne güzel bende hazırladım artık bekliyorum ama tedirginim biraz benim dr amerikada temmuz sonu gelicek inşalllah
bu arda bir hareket olmaz başka dr ilgileniyo şu anda benle muaynelerim için ama ben kendi dr özledimmm
EYLEM canım kuzuna maşallah diyorum kaşıntı için verilen ilaç için bir bilgim yok dr tekrar sor eczacı bana farklı şeyler söyledi biraz kafam karıştı gibisinden konuşabilirsin sonuçta seni detaylı bir şekilde aydınlatmak zorunda...

Anladım canım sağol. Maalesef benim kaşıntılarım gündüzde var şimdiye kadar başka falsosu yok drun şükür umarım bundan sonrada olmaz. İnşallah beni rahatlatacak bi açıklamada yapar.

ahh be güzelim aynı dert bendede var kendiimi nerelere atıcagımı şaşıyorum benim evimde çok sıcak oluyo gece gündüz kafayı yiyorummm esmiyooo:1no2:

arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...

ahh be güzelim aynı dert bendede var kendiimi nerelere atıcagımı şaşıyorum benim evimde çok sıcak oluyo gece gündüz kafayı yiyorummm esmiyooo:1no2:

selam.. o sıkıntılar artık hepimizde var anlaşılan soğuğa yakın ılık su ile banya yapıp yatın ben onu denedim başka yolu yok gibi.
bide arkadalar 35. hafta gibi b grubu streptokok testleri yapılıyormuş. yaptıran oldu mu aranızda?

Az kalmış drunun gelmesine tez zamanda hayırlısıyla kavuşursun inşallah :) Aynen dediğin gibi yapıcam öyle cümleler kurmaya çalışıcam yani canım sağol.

maşallah valla tosuncuk geliyo desene hayırlısı olsun ama artık yavaş yavaş dinlenmende gerekiyo fazla bişey kalmadı annenin dinlenmeyede ihtiyacı var unutma..

yapmadığım şey kalmadı onuda yapıyorum ama çok geçiçi çözüm oluyo 1 saat sonra tekrar başlıyo artık öyle böyle geçicek

maşallah valla tosuncuk geliyo desene hayırlısı olsun ama artık yavaş yavaş dinlenmende gerekiyo fazla bişey kalmadı annenin dinlenmeyede ihtiyacı var unutma..

valla canım sorma dinlenmeye o kadar ihtiyacım varki... çok şükür az kaldı. 2 hafta sonra bırakıyorum canım. inşallah bizim tosuncuk izin veriride dinlenirim biraz...:sm_cool:

merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve şook oldum benim oğlan 32. haftaya kadar hep ters pozisyondaydı 32. haftada döndü ve ben çok sevinmiştik yeni pozisyonunu pek beğenmemiş olacak ki dün yani 34. haftamizda baktıkki ne görelim sen bir daha ters dön artık mecbur sezaryan olacak

canım maşallah oğluna...ben de şaşkınlık içersindeyim şu an..ne alaka diyorum..ama tabiki seni bilgilendirmek zorunda..gidip detaylı açıklamasını öğrenmeden alma bence de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…