2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bendede aynı problem var canım benim drda trye gidio tatile ve temmuz sonu gelcek o yokken baskası ilgilencek ama ben yinede kendi drumu istiyorum normal olarak ins bebekler supriz yapmazlar bize. bende hazırlıorum cok az eksigim kaldı ıvır zıvır yani ana maddeleri hallettim cok sukur

hay allam ya nası becermis :))) demekki sez olmak istemis canı yada cok sıkıstı oyle kendine uygun pozisyon secmis afacan

masallah bebisine behiyecim bizde aynı durumdayız ama dr erken alırım filan demedi hem madem sezeryan yapcak bırak olsun 4kg oyle alsın 3600-3700 zaten normal doguruluo.

demekki dönmek hoşuna gitmemiş tekrar eski haline gelmiş olsun be canım sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş ...

ya evet çok sevimsiz bir durum insan dr olmayınca huzursuz oluyo inşallah yerşey yolunda gider bizim afacanlar yaramazlık yapmaz...

:CüvCüv:
masallah bebisine behiyecim bizde aynı durumdayız ama dr erken alırım filan demedi hem madem sezeryan yapcak bırak olsun 4kg oyle alsın 3600-3700 zaten normal doguruluo.

zaten erken almış olmuyoki canım.38. haftada falan sez. yapmış olacak. bakalım daha hayırlısı diyoruz bizde. dr da bana öle dedi 3500 kg a kadar normal doğum şansı veriyoruz ama daha büyük kg ları sez. alıyoruz dedi. bundan sonraki gidişimde dahada kesinleşecek zaten nası olacağı. senin için de hakkında hayırlısı olsun canım. :CüvCüv:

topuk sertliginden sikayet eden arkadaslara... pinkye ozel msj atıcam bu yapımı kolay bisi o sormustu simdi buldum arastırırken. bende yapıcam enkısa zamanda ama suan yesil cayım yok evde :)

Ayak topuklarınızdaki sertliği gidermek için bir ev reçetesi: ılık su dolu bir leğenin içinde 2 poşet yeşil çayı demleyin. Yarım litre ılık süt ilave edin. Ayaklarınızı 30 dakika bu karışımın içinde tuttuktan sonra ponza taşı ile ovup nemlendirici bir krem sürün.

saol canım bakıcaz ptesi gunku duruma gore bisiler netlesir sanırım.

canım maşallah oğluna...ben de şaşkınlık içersindeyim şu an..ne alaka diyorum..ama tabiki seni bilgilendirmek zorunda..gidip detaylı açıklamasını öğrenmeden alma bence de..

Sağol canım benim kadar şaşkın değilsindir :)) Netteki bilgilerde hamileler kullanmamalıdır yazıyo canım, üste para verse yinede alıp kullanmam. Yinede iyi bi açıklama bekliyorum kendisinden.

Sağol canım benim kadar şaşkın değilsindir :)) Netteki bilgilerde hamileler kullanmamalıdır yazıyo canım, üste para verse yinede alıp kullanmam. Yinede iyi bi açıklama bekliyorum kendisinden.

cnm şimdi sen söyleyince şu olay aklıma geldi benimde kullandığım glukofen 850 diye bir ilaç var hamileliğimin başından beri kullanıyorum hamileler kullanamıyormuş ama doktorum kullanmamı istedi doktoruma güveniyorum ve almaya devam ediyorum geçen bittiğinde buradaki sağlık ocağına yazdırmaya gittim yazmadılar hamileler kullanamaz sorumluluk alamayız diye ama dedim yazmazsanız kendi paramla alıp yine kullanıcam dedim zar zor yazdırdım bazı ilaçların vücuda kar zarar oranları var benim kullanmamın sağlığım açısından zarardan çok karı varmış ama senin durum nasıldır bilmiyorum doktorunla konuşmadan alma bencede...

Babymon da sağolsun buna benzer yazmış canım, e drla daha görüşemiyeceğimden böyle şeyler duyunca iyi hissediyorum kendimi. Kaşıntıyla alakalı bi şeyler yazsa yine gam yemem ama uyumaya yardımcı ilaç yazıyor hep. Neyse umarım seninki gibi bi durum söz konusudur.

Son düzenleme:

kızımızın iyi olduguna sevindim behiyecim anlamadıgım birşey oldu bende 33+1 bugün itibarile dr gittigimde 32+5 idim bana 2100 gr oldugunu söyledi bebegimin ama iri filan demedi gelişimi normal dedi şimdi bu bebekler irimi oluyor yani bana az bile gelmişti kilosu normal zamanlarına kadar anca 3 kilo veya biraz üstü olur tahminimdi şu dr larda neden insana dogru bilgi vermezlerki kendi dr bahsediyorum yani

BAŞAKCIM DR BANA İLK GÜNDEN BERİ DAHA DOĞRUSU TAM ANLAMIYLA GELİŞİMİNİ TAKİP EDEBİLDİĞİ GÜNDEN BERİ İRİ BİR BEBK OLACAĞINI SÖLÜYODU. VE BUGÜNDE NORMAL ŞARTLARDA 1700 FALAN OLMASI GEREKİYO KİLOSU AMA BEBEK 2200 DEDİ YANİ 400-500 GR ÖNDEN GİDİYO GİBİ BİRDE AÇOKLAMA YAPTI..EN AZ DA 4. KG FALAN DOĞAR DİYE TAHMİN EDİYORUM DEDİ. VALLA BENİM DR UN SÖLEDİĞİ DE BU. BİLEMİYORUM CANIM. BENDE SAĞLIKLIYSA PROBLEM YOK DR BEY DEDİM. İŞTE BÖLE CANIMyerimseniben

basakcım 32+lı gunlerde bebek ortalama 2000 gr. ama 1480-2750 de normal sınırlar icinde sayılıo. bi onceki kontrole gore haftada kac gr almıssa ona gore hesap kitap yapıo drlar. mesela atıyorum seninki haftada 300 gr almıssa ayda 1200 gr eder tam 40.haftasında 1800 yani bebek max 3900 olma ihtimali var. ama azda olabilir dr eger boyle giderseyi gozonunda alarak tahmin yapıolar

Babymom bisey sorabilir miyim? Bu tek kullanimlik camasiri nerden aldin? Nerelerde sarildigini bilen varsa yazabilir mi? Ben bulamadim da...benneyaptımki

sanırım ben emzirme sutyeni almıycam hic hosuma gitmiolar normal sutyen alıcam ama yarımlar var ya yanii gogsu tam kapamayan toplayan bikini ustu gibi olan sutyenler. bu emzirmeler hic hosuma gitmio ondan almadım bugun

bu gün 35 haftamız başlıyor.tickerımdaki yeni resmi çok sevdim
dün aynı duyguları yaşayan ve sakinleşen biri olarak çok fazla üstünde durma derim..doktorların yaklaşımları ve benimsedikleri yollar çok farklılık gösterebiliyor..ne iyi ki bizler de cahil insanlar değiliz ve seçimlerimizi yapıyoruz.doktorundan jel istesen yazar herhalde..herşey iyi olur inşallah hatıra.
maşallah canım.
hep merak ederdim dönebiliyorlar mı tekrar diye.olabiliyormuş..keyfi öyle istemiş:)

Ya yavrular.. yıyecek alısverısınde ıken.. sol baldırımın ust kısmında ciddi uyusma oldu,yanı dokunuyorum bacagın üstünü ve hissetmiyorum.. arabaya gıdıp ayaklarımı uzattım bır sure sonra gectı.. var mı dır basına gelen??

Nazar boncugu arkadasım; Jokerden o kulotları bulabılırsın.. 4 tanesı 6 tlsı.. aldıgın zaman en buyuk boyunu al ki zorlanmayasın.. 44-46 beden oluyor sanırım en buyugu..

İnşallah canım, pimpirikliyimdir ben. Bide içseydim bi ilaç sen o zaman göreydin beni :) Sana ne oldu ben geçmişi okumaya çabaladım bazen 2 şer sayfa atlayarak okudum senle ilgili bi olumsuzluk takılmamıştı gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…