selam kızlar bugün topik sakin kimseler yok istanbul lu annişler buluşucaktı bugün akşşama haberlerini alırız hava çok sıcakkk ben gene nefes alamıyorummm hastane çantaları hazırlanmaya başlamış ne güzel bende hazırladım artık bekliyorum ama tedirginim biraz benim dr amerikada temmuz sonu gelicek inşalllah
bu arda bir hareket olmaz başka dr ilgileniyo şu anda benle muaynelerim için ama ben kendi dr özledimmm
EYLEM canım kuzuna maşallah diyorum kaşıntı için verilen ilaç için bir bilgim yok dr tekrar sor eczacı bana farklı şeyler söyledi biraz kafam karıştı gibisinden konuşabilirsin sonuçta seni detaylı bir şekilde aydınlatmak zorunda...
merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve şook oldum benim oğlan 32. haftaya kadar hep ters pozisyondaydı 32. haftada döndü ve ben çok sevinmiştik yeni pozisyonunu pek beğenmemiş olacak ki dün yani 34. haftamizda baktıkki ne görelim sen bir daha ters dön artık mecbur sezaryan olacak
arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...
demekki dönmek hoşuna gitmemiş tekrar eski haline gelmiş olsun be canım sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi boş ...merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve şook oldum benim oğlan 32. haftaya kadar hep ters pozisyondaydı 32. haftada döndü ve ben çok sevinmiştik yeni pozisyonunu pek beğenmemiş olacak ki dün yani 34. haftamizda baktıkki ne görelim sen bir daha ters dön artık mecbur sezaryan olacak
bendede aynı problem var canım benim drda trye gidio tatile ve temmuz sonu gelcek o yokken baskası ilgilencek ama ben yinede kendi drumu istiyorum normal olarak ins bebekler supriz yapmazlar bize. bende hazırlıorum cok az eksigim kaldı ıvır zıvır yani ana maddeleri hallettim cok sukur
hay allam ya nası becermis :))) demekki sez olmak istemis canı yada cok sıkıstı oyle kendine uygun pozisyon secmis afacan
masallah bebisine behiyecim bizde aynı durumdayız ama dr erken alırım filan demedi hem madem sezeryan yapcak bırak olsun 4kg oyle alsın 3600-3700 zaten normal doguruluo.
:CüvCüv:
zaten erken almış olmuyoki canım.38. haftada falan sez. yapmış olacak. bakalım daha hayırlısı diyoruz bizde. dr da bana öle dedi 3500 kg a kadar normal doğum şansı veriyoruz ama daha büyük kg ları sez. alıyoruz dedi. bundan sonraki gidişimde dahada kesinleşecek zaten nası olacağı. senin için de hakkında hayırlısı olsun canım. :CüvCüv:
canım maşallah oğluna...ben de şaşkınlık içersindeyim şu an..ne alaka diyorum..ama tabiki seni bilgilendirmek zorunda..gidip detaylı açıklamasını öğrenmeden alma bence de..
Sağol canım benim kadar şaşkın değilsindir :)) Netteki bilgilerde hamileler kullanmamalıdır yazıyo canım, üste para verse yinede alıp kullanmam. Yinede iyi bi açıklama bekliyorum kendisinden.
cnm şimdi sen söyleyince şu olay aklıma geldi benimde kullandığım glukofen 850 diye bir ilaç var hamileliğimin başından beri kullanıyorum hamileler kullanamıyormuş ama doktorum kullanmamı istedi doktoruma güveniyorum ve almaya devam ediyorum geçen bittiğinde buradaki sağlık ocağına yazdırmaya gittim yazmadılar hamileler kullanamaz sorumluluk alamayız diye ama dedim yazmazsanız kendi paramla alıp yine kullanıcam dedim zar zor yazdırdım bazı ilaçların vücuda kar zarar oranları var benim kullanmamın sağlığım açısından zarardan çok karı varmış ama senin durum nasıldır bilmiyorum doktorunla konuşmadan alma bencede...
arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...
kızımızın iyi olduguna sevindim behiyecim anlamadıgım birşey oldu bende 33+1 bugün itibarile dr gittigimde 32+5 idim bana 2100 gr oldugunu söyledi bebegimin ama iri filan demedi gelişimi normal dedi şimdi bu bebekler irimi oluyor yani bana az bile gelmişti kilosu normal zamanlarına kadar anca 3 kilo veya biraz üstü olur tahminimdi şu dr larda neden insana dogru bilgi vermezlerki kendi dr bahsediyorum yani
buarada azonce geldim bugunku alısverisimdende aldıklarım
- hastabezi gibi buyuk pedler
- normal ped
- meme ucu yara olmasın diye bir dogal yag onerdiler simdilik onu aldım emzirdikten sonra memeyi yuyup suruomusum :)) caytikanı yagı :) ingilizcesi buckthorn oil
- 5 adet tek kullanımlık don (bulacagımı hic ama hic dusunmezdim ped sorarken kız onları gosterdi cok sevindim.)
- silikonlu gogus ucu
-bebisime tırnak makası ve muyun aspiratoru
tek eksigim toynak ayaklarıma terlik kaldı yine bakındım ama bulamadım bisilerr neyse bakınmaya devam cok acil bisi olursa allah korusun evdeki şıpıldak terliklerimi koyarım :)))
dün aynı duyguları yaşayan ve sakinleşen biri olarak çok fazla üstünde durma derim..doktorların yaklaşımları ve benimsedikleri yollar çok farklılık gösterebiliyor..ne iyi ki bizler de cahil insanlar değiliz ve seçimlerimizi yapıyoruz.doktorundan jel istesen yazar herhalde..herşey iyi olur inşallah hatıra.NE YAPICAM BEN ŞİMDİ
Bende perşembe günü dr daydım. Her şey gayet iyi şükür. 2373 gr olmuş Kemal Çağanım.
Kramplarım vardı bir- iki ay öncesinden bi gittiğimde söylemiştim calsiyum yazmıştı şimdi gittiğimde yine söyledim nasıl oluyo bacağın dedi kramp giriyo ve ağrıyo dedim kalsiyum yazmıştınız ama hala devam ediyo ağrılar kalsiyum fayda etmez magnezyum yazıyım dedi. Kalsiyum madem fayda etmez bana 2 ay öncesinden magnezyum neden yazmadın. Neyse çok kötü kaşıntılarım vardı 1 haftadır kollarımı yoluyorum resmen boğazımdan göğsüme kadar olan kısmıda bunlarıda söyledim bana bi ilaç yazdı gebelikte kulllanılabilir dedi. Dün akşam nöbetçi eczaneden ilaçları almaya gittim magnezyumu aldım diğer hapın adı Unisom kullanım şeklini söyledi bayan, ben anlamadım, ne dediniz dedim gece yatmadan önce için uyku hapı dedi. Haydaaa ne uyku hapı ya ben hamileyim ve kaşıntılarım var onun için bi şey yazmasını istemiştim dedim. Eczacıda zaten gebeye kaşıntılarda jel yazılır genelde tablet yazılmaz buda sakinleştirici gibi dedi. Tepemden kaynarsular döküldü halada dökülüyor 40 gün kala başıma gelene bakın drun bu konuda açıklaması ne olabilir, güvenimi kaybedicem ve şu satten sonra ben hangi dr a gitcem zaten burda doğru düzgün dr yok nerdeyse hakkında olumsuz bi şey duymadığımız yani Alanyada iyi denilen 2 dr dan biriyken drum olana bakın. Eczacı yanılmıştır diye bildiğim bi eczacı var onuda arayıp sordum içme onu dedi 8 aylık hamilesin bu ilaçlar yazılırken dikkat edilmesi lazım dedi kendi yaptığı bi karışım varmış uğrayabilirsen ondan veriyim dedi. Napıcam ben yaa(
maşallah canım.arkadaşlar hepinize uzun bi aradan sonra tekrar merhaba. ben hala çalışıyorum ve işler çok yoğun olduğundan sizleri sadece okuyarak takip edebiliyorum. ama haberlerinizi hep alıyorum. hep iyi haberler alırız inşallah. bende bugün dr a gittim. kızım 2200 gr ve 45. cm olmuş. dr iri bir bebek olacak ağustosu beklemez dedi en geç temmuz sonu gibi alırız çünkü en az 4 kg dğar o nedenlede normal doğum zor olur dedi. ben bugün 33+0 ım ama bebk 35+0 mış. bakalım benden de haberler bu kadar...
hep merak ederdim dönebiliyorlar mı tekrar diye.olabiliyormuş..keyfi öyle istemiş:)merhaba arkadaşlar dün doktora gittim ve şook oldum benim oğlan 32. haftaya kadar hep ters pozisyondaydı 32. haftada döndü ve ben çok sevinmiştik yeni pozisyonunu pek beğenmemiş olacak ki dün yani 34. haftamizda baktıkki ne görelim sen bir daha ters dön artık mecbur sezaryan olacak
bu gün 35 haftamız başlıyor.tickerımdaki yeni resmi çok sevdim
dün aynı duyguları yaşayan ve sakinleşen biri olarak çok fazla üstünde durma derim..doktorların yaklaşımları ve benimsedikleri yollar çok farklılık gösterebiliyor..ne iyi ki bizler de cahil insanlar değiliz ve seçimlerimizi yapıyoruz.doktorundan jel istesen yazar herhalde..herşey iyi olur inşallah hatıra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?