evrişçiğim benim ayaklarımda oluyor uyuşma zaman zaman..sanırım dolaşımla ilgili bir şey..kan basıncımız arttı tabi onmdan olabilir.
eylemcim güven demişsin ya o duyguyu yaşadım dün kısa bir süre..balık yağı kullanayım mı diye aradım doktoru.sanki japonca konuşuyormuşum gibi davrandı.bilmiyorum dedi..markalardan haberim yok dedi.sen getir bakalm dedi..çocuklara falan yazılan tabletlerden mi dedi..işte öyle
evet evriş ciddiyim..öyle dedi doktorum..aman neyse alıcaz içicez.artı yönlerini düşündüm..mesala kan hapı olarak ferro sanoldan başkasını yazmaması çok ilgili davranması filan filan..bu saatten sonra buralarda hacettepeli doktor bulamam.
o uyuşmalar aynen dedğin gibi sadece ayağımda değil ellerimde de oluyor.kardiyoloğa da sordum..doğal dedi.bir uyanıyorum bazen ellerimi bazen ayaklarımı hissetmiyorum sanki başkasının uzuvları salifo ovuyor geçiyor..yada kendim ovuyorum..böyle işte..ama önce başladı ben de çok yeni değil..hep öyle oldu zaten
evet evriş ciddiyim..öyle dedi doktorum..aman neyse alıcaz içicez.artı yönlerini düşündüm..mesala kan hapı olarak ferro sanoldan başkasını yazmaması çok ilgili davranması filan filan..bu saatten sonra buralarda hacettepeli doktor bulamam.
o uyuşmalar aynen dedğin gibi sadece ayağımda değil ellerimde de oluyor.kardiyoloğa da sordum..doğal dedi.bir uyanıyorum bazen ellerimi bazen ayaklarımı hissetmiyorum sanki başkasının uzuvları salifo ovuyor geçiyor..yada kendim ovuyorum..böyle işte..ama önce başladı ben de çok yeni değil..hep öyle oldu zaten
basakcım 32+lı gunlerde bebek ortalama 2000 gr. ama 1480-2750 de normal sınırlar icinde sayılıo. bi onceki kontrole gore haftada kac gr almıssa ona gore hesap kitap yapıo drlar. mesela atıyorum seninki haftada 300 gr almıssa ayda 1200 gr eder tam 40.haftasında 1800 yani bebek max 3900 olma ihtimali var. ama azda olabilir dr eger boyle giderseyi gozonunda alarak tahmin yapıolar
havale oluyor ama mantık aynı kredi kartıyla..ozy zahmet etmesin.eczacı tanıdık var bulamazsam ona diyeceğim
merhaba minnoslar, bugun bebisimin bezini, islak mendilini, kulak copunu, pamugunu, banyo sungeri ve banyo termometresini, kendime tekt kullanimlik don ve ped aldimm..cantamizin son eksikleride bitti cok sukur..bide indirimù vardi bikac tane daha yeni dogan-3-6 ay body aldim citcitli..
bide terlik aldim...
aaaa ben okuyana kadar kimse kalmamis((
evris dolasim yada sinir sikismasi, el ve ayakta boyle uyusmalar normal tatlim korkma...
burcuu valla banada oyle geliyor, biz bingil kalicaz, ama du bakalim, bellide olmaz:))bi umit iste..
behiyeesen masallah kuzuna canim...
merhaba kızlar nasılsınız yine bol bol kaynatılmış kilo verme konuşulmuş bu konuda benimde baya birikimim var bilgi ve deneyimlerimi seve seve paylaşırım artı ilk gebeliğinden 20 kilo almış ve göbek basen gibi hiç bir sorunu kalmamış birisi olaraktan duyrulur yaniiii
Vayy yafrumm beaa,helal olsun.. paylasmazsan Gypsesra olasın.. :)) elbettekı cok gusel olur... cok sevınırıss vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?