2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

evrişçiğim benim ayaklarımda oluyor uyuşma zaman zaman..sanırım dolaşımla ilgili bir şey..kan basıncımız arttı tabi onmdan olabilir.

eylemcim güven demişsin ya o duyguyu yaşadım dün kısa bir süre..balık yağı kullanayım mı diye aradım doktoru.sanki japonca konuşuyormuşum gibi davrandı.bilmiyorum dedi..markalardan haberim yok dedi.sen getir bakalm dedi..çocuklara falan yazılan tabletlerden mi dedi..işte öyle

evrişçiğim benim ayaklarımda oluyor uyuşma zaman zaman..sanırım dolaşımla ilgili bir şey..kan basıncımız arttı tabi onmdan olabilir.

Yavrum.. hanı bole dokunuyorsun ve ayagını hıssetmıyorsun,resmen uyusturulmus gıbı.. ole mı oluyor kuzu??

Yok artık.. ciddi misin?? :1shok:

evet evriş ciddiyim..öyle dedi doktorum..aman neyse alıcaz içicez.artı yönlerini düşündüm..mesala kan hapı olarak ferro sanoldan başkasını yazmaması çok ilgili davranması filan filan..bu saatten sonra buralarda hacettepeli doktor bulamam.
o uyuşmalar aynen dedğin gibi sadece ayağımda değil ellerimde de oluyor.kardiyoloğa da sordum..doğal dedi.bir uyanıyorum bazen ellerimi bazen ayaklarımı hissetmiyorum sanki başkasının uzuvları salifo ovuyor geçiyor..yada kendim ovuyorum..böyle işte..ama önce başladı ben de çok yeni değil..hep öyle oldu zaten

Benim toktur hacettepeli ya du bakalım nolucak. Babymon de dediği gibi bi falsosu tek bu olsun napalım başka alternatif olmayınca.

hacettepeyi örnek diye söyledim.çok arkadaşım vardı hacettepe tıpta ouyan eğitimleri çok zorlu ve hep yenilikleri takip eder bir tarzdaydı..buralarda doktorlar dicle mezunu genelde.gittiğim hastanedeki diğer doktor istanbul mezunuymuş uzmanlığı da ordanmış ama artık doktor değiştirmek istemiyorum..muamelesi iyi bu doktrun beni oradan vurmuştu..

kaydirigubbakcemile5
Anladım kuzu.. daha bugun basıma gelınce panık oldum bıraz.. ne alaka dıye.. hanı karıncalanma falan oluo da.. durup dururken gündüz vakti uyusma yasamak endıselendırdı halıyle.. hap ıcın Ozy de bakacak senın ıcın.. bır de o ınternet sıtesınden havale ıle alınamıyor mu?? ılla kredı kartı mı lazım??

sagol canım aydınlattıgın için zaten ben ben burçini kilolu beklemiyorum canı sag olsunda zayıf olsun çünki hem diet hem iştahsızlık kendi karnımı doyurmaktan acizim valla

kızlar bende hep uyku hali var başımı yastıktan kaldıramıyorum tansiyonum düzelince ilaçların sayesinde uyuyamadıgım günlerin acısınımı çıkarıyorum nedir.
buakşam saat 4 haziran annelerinden gabbana arkadaşımız sezeryana girdi çınarlıda evrişim günü bayagı gecikti kızımızın suyu azalmış dr beklemeyelim demiş bebişimizde tombiş maşallah şimdi dünyaya gelmiş annesiyle emişiyorlardır hastaneye gidecektim ama eşim halen gelmedi aklım orada kaldı

havale oluyor ama mantık aynı kredi kartıyla..ozy zahmet etmesin.eczacı tanıdık var bulamazsam ona diyeceğim

merhaba minnoslar, bugun bebisimin bezini, islak mendilini, kulak copunu, pamugunu, banyo sungeri ve banyo termometresini, kendime tekt kullanimlik don ve ped aldimm..cantamizin son eksikleride bitti cok sukur..bide indirimù vardi bikac tane daha yeni dogan-3-6 ay body aldim citcitli..

bide terlik aldim...
aaaa ben okuyana kadar kimse kalmamis((

evris dolasim yada sinir sikismasi, el ve ayakta boyle uyusmalar normal tatlim korkma...

burcuu valla banada oyle geliyor, biz bingil kalicaz, ama du bakalim, bellide olmaz:))bi umit iste..

behiyeesen masallah kuzuna canim...

havale oluyor ama mantık aynı kredi kartıyla..ozy zahmet etmesin.eczacı tanıdık var bulamazsam ona diyeceğim

Biz bakalım yıne de.. kım daha once bulursa soyler bırbırıne.. zaman kaybetmeden baslasan ıyı olacak cunku..

Püüüü.. ben bunları fi tarıhınde almıstım.. vay beaa... ama cantamı hazırlamadım.. ondandır aldıgımı bıle unuttumm desem yalan olmaz.. bu aksam hazırlayacagız Ozy ıle Allahın izni ile..

merhaba kızlar nasılsınız yine bol bol kaynatılmış kilo verme konuşulmuş bu konuda benimde baya birikimim var bilgi ve deneyimlerimi seve seve paylaşırım artı ilk gebeliğinden 20 kilo almış ve göbek basen gibi hiç bir sorunu kalmamış birisi olaraktan duyrulur yaniiii

Ah ahh.. ıste o terlık basıma bela.. bır de onu bulsam.. sahane olacak.. kırmızı arıyorus dıye.. habıre bakınıyorum hala :))

Saol kuzum.. ilk kez yasadım ya.. resmen dumur oldum.. anam elliyorum bacagımı,bacagı hıssetmıyorum.. mıncıklıyorum, bacak yok sankı.. Allahımm dedımm sana mı gelıyorum.. Allah tan Kuzey fıkır fıkır.. yoksa herhalde sıyırmıstım.. ınsanın basına gelmeyınce ıste bole sapıtıyor :)))

Vayy yafrumm beaa,helal olsun.. paylasmazsan Gypsesra olasın.. :)) elbettekı cok gusel olur... cok sevınırıss vallahi.

dün akşam eşimle alıverişe gittik alışverişten kendime daginin geceliğini aldım oğluma banyo filesi ve yine kendime göğüs ucu kremimi aldım
bugünde yatapğımız odaya yerleştirdik hafta içide evimi temizletip bebeğimin yatak takımlarını filan sericem ve valizimi yerleştiricem iki gündür hafif sancılar yokluyor

slm kızlar nasılsınız
öncelikle buluşmaya katılan annelerimizin ayaklarına sağlık
güzel bir gündü
fotoları eklicem ama çözünürlük yükssek düşürüp öyle ekliyeceğim
sağ gözüm sabahtan beri ağryordu şimdi iyice şişti arpacıkmıdır anlayamadım batıyor gözümü açamıyorum bile doğru dürüst bakalım devam edicek olursa gece acile gidip göstereceğim bi sorun olmaz değilmi sizce?

Vayy yafrumm beaa,helal olsun.. paylasmazsan Gypsesra olasın.. :)) elbettekı cok gusel olur... cok sevınırıss vallahi.

esra seni dürüm yapıp yesin tamammıııı
bacağına noldu okumadım geçmişi daha doğrusu gözüm görmüyo pek teki sağlam durumda şu anda -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…