2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

[

ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))
heryerinden alandan heryerinden gidiyor korkma su tuttuğunuzu unutmayın hızla nasıl inceldiğinize şaşaıracaksınız takılıp kalalnarıda beraber atıcaz :lepi:
Vayy yafrumm beaa,helal olsun.. paylasmazsan Gypsesra olasın.. :)) elbettekı cok gusel olur... cok sevınırıss vallahi.

paylaşırım paylaşır bildiğim yararlı bilgileri aktarmak bana zevk verir yafrum kaydirigubbakcemile3

bekliyoruz bakalım geçmiş olsun arpacığa sarmısak iyi geliyordu sanırım azcık şöle sürtü versen üstüne
esra seni dürüm yapıp yesin tamammıııı
bacağına noldu okumadım geçmişi daha doğrusu gözüm görmüyo pek teki sağlam durumda şu anda -tatlicadiarzu-

ne olmuş evrişe ya geçmişe bakamadım
neyin var evrişim geçmiş olsun

arada banada oluyo o uyusma biraz yuruyunce hissetmeye baslıorum bugun bide kukuya bıcak batması gibi oldu bikac kez

oh oh super ne guzel olcak topigimiz taze burcuda deneyimli hepimiz cıtır olcaz yani

nurdancım gule gule kullan aldıklarını

kızlar benim internet limitim dolmus yine birden giremezsem merak etmeyin aybasında acılıo cunku parasını erken yatırsanda. bugun mail gelmis emraha limit dolmak uzere die. yarın kesilir tahminim

behiye bende seni merak ediyordum epeydir yoktun maşallah bebişine

kadriye banada başatan beri doktor iri bebek diyor en son ölçümümüz 33+4 de 2609 du o haftaki ölçümlerde 35 haftalık gösteriyordu sanırım yani hep ilerideydi,
tek ölçüme göre değilde kontrol geneli olarak açıklıyor benim doktorum geçende gittiğimde ölçüm vermedi öğrenemedim :jeyyar:

bendede oluyor küçük küçük vuruyorum çimdikliyorum geçiyor

aa maşallah bende o arkaşaı takip ediyordum bebeğide toplucaydı maşallah kurtulmuşlar darısı başımıza

Ay kızlar yaa.. İstanbul'da bi arkadaşım vardı. Çok iyi bir kızdı ama, çok tembeldi. Uykuyu çok severdi, bugün ne yaptın diye sor, verdiği cevabın içinde mutlaka "ay şöyle azcık uzanmıştım, uyuyakalmışım, 2 saat uyumuşum mirmirmirmir " cümlesi geçerdi de, ben çok kınardım kendisini. Ama çok kınamışım belli ki, hemen her gün 2 saat uyuyorum. zemuszemus

esra seni dürüm yapıp yesin tamammıııı
bacağına noldu okumadım geçmişi daha doğrusu gözüm görmüyo pek teki sağlam durumda şu anda -tatlicadiarzu-

Nooldu kuzum gözüne?

Nazar boncugu arkadasım; Jokerden o kulotları bulabılırsın.. 4 tanesı 6 tlsı.. aldıgın zaman en buyuk boyunu al ki zorlanmayasın.. 44-46 beden oluyor sanırım en buyugu..

iyi ki varsınız... sağolun...opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar....
bugün doktorumuza gittik.. oğlum 1.750 gr, 43 cm olmuş gelişimi gayet iyi dedi doktor, 4 boyutluya girdik azıcıkta olsa yüzünü görebildik, elleriyle kapatmıştı.. sadece kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü organlarıyla pek ilgilenmedi bu sefer kafama takıldı orda da sormak istemedim. acaba artık bakmayacaklar mı? yeterli mi ki yaptığı ölçümler anlayamadım. bir sağlık ocağı faciası da bende cıktı. kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. idrarımda albümin cıkmış görünce doktor sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum tekrar yapalım dedi yaptı ve tertemiz çıktı. ama kanımda enfeksiyon var maalesef WBC değeri 14.9 antibiyotiğe başladık hemen. birde tansiyonum düzensiz gündüzleri 9-4 genelde, akşamları 1 haftadır bayılma hissi geliyodu üzerime tesadüfen dijitalle ölçtüm 14-10 çıktı akşam gözlerime inanamadım. her bayılma hissi geldiğinde şeker zannedip onu ölçüyodum bende. şimdi sağlık kuruluşşlarında 1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere ölçtüreceğim. benden bu kadar şimdi geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir

maşallah bebeğine :ecrin_bebek:

Ceyo'nun klasik terliklerini seviyorsan ondan alabilirsin. Rengi bayrak kırmızısı gibi değil de bordo gibi ama.
Ben evde kullandığım ceyolardan birini koydum, çamaşır suyuyla yıkayıp kuruttuktan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…