heryerinden alandan heryerinden gidiyor korkma su tuttuğunuzu unutmayın hızla nasıl inceldiğinize şaşaıracaksınız takılıp kalalnarıda beraber atıcaz :lepi:ama siz ikiniz sadece gobege almissiniz, kollar bacaklar incecik, ben heryerime aldim, kalcama, bacaklarima,kollar desen bingil bingil oldu..baya bi zmaan alicak, resmen vucut depo yapmis yagi, sanki savasa gidiyor:)))
Vayy yafrumm beaa,helal olsun.. paylasmazsan Gypsesra olasın.. :)) elbettekı cok gusel olur... cok sevınırıss vallahi.
bekliyoruz bakalım geçmiş olsun arpacığa sarmısak iyi geliyordu sanırım azcık şöle sürtü versen üstüneslm kızlar nasılsınız
öncelikle buluşmaya katılan annelerimizin ayaklarına sağlık
güzel bir gündü
fotoları eklicem ama çözünürlük yükssek düşürüp öyle ekliyeceğim
sağ gözüm sabahtan beri ağryordu şimdi iyice şişti arpacıkmıdır anlayamadım batıyor gözümü açamıyorum bile doğru dürüst bakalım devam edicek olursa gece acile gidip göstereceğim bi sorun olmaz değilmi sizce?
esra seni dürüm yapıp yesin tamammıııı
bacağına noldu okumadım geçmişi daha doğrusu gözüm görmüyo pek teki sağlam durumda şu anda -tatlicadiarzu-
nurdannn
deryaaa
aldklarınızı güzel günlerde kullanın kızlarrr
Ya yavrular.. yıyecek alısverısınde ıken.. sol baldırımın ust kısmında ciddi uyusma oldu,yanı dokunuyorum bacagın üstünü ve hissetmiyorum.. arabaya gıdıp ayaklarımı uzattım bır sure sonra gectı.. var mı dır basına gelen??
merhaba kızlar nasılsınız yine bol bol kaynatılmış kilo verme konuşulmuş bu konuda benimde baya birikimim var bilgi ve deneyimlerimi seve seve paylaşırım artı ilk gebeliğinden 20 kilo almış ve göbek basen gibi hiç bir sorunu kalmamış birisi olaraktan duyrulur yaniiii
behiye bende seni merak ediyordum epeydir yoktun maşallah bebişineBAŞAKCIM DR BANA İLK GÜNDEN BERİ DAHA DOĞRUSU TAM ANLAMIYLA GELİŞİMİNİ TAKİP EDEBİLDİĞİ GÜNDEN BERİ İRİ BİR BEBK OLACAĞINI SÖLÜYODU. VE BUGÜNDE NORMAL ŞARTLARDA 1700 FALAN OLMASI GEREKİYO KİLOSU AMA BEBEK 2200 DEDİ YANİ 400-500 GR ÖNDEN GİDİYO GİBİ BİRDE AÇOKLAMA YAPTI..EN AZ DA 4. KG FALAN DOĞAR DİYE TAHMİN EDİYORUM DEDİ. VALLA BENİM DR UN SÖLEDİĞİ DE BU. BİLEMİYORUM CANIM. BENDE SAĞLIKLIYSA PROBLEM YOK DR BEY DEDİM. İŞTE BÖLE CANIMyerimseniben
kızımızın iyi olduguna sevindim behiyecim anlamadıgım birşey oldu bende 33+1 bugün itibarile dr gittigimde 32+5 idim bana 2100 gr oldugunu söyledi bebegimin ama iri filan demedi gelişimi normal dedi şimdi bu bebekler irimi oluyor yani bana az bile gelmişti kilosu normal zamanlarına kadar anca 3 kilo veya biraz üstü olur tahminimdi şu dr larda neden insana dogru bilgi vermezlerki kendi dr bahsediyorum yani
bendede oluyor küçük küçük vuruyorum çimdikliyorum geçiyorYa yavrular.. yıyecek alısverısınde ıken.. sol baldırımın ust kısmında ciddi uyusma oldu,yanı dokunuyorum bacagın üstünü ve hissetmiyorum.. arabaya gıdıp ayaklarımı uzattım bır sure sonra gectı.. var mı dır basına gelen??
kızlar bende hep uyku hali var başımı yastıktan kaldıramıyorum tansiyonum düzelince ilaçların sayesinde uyuyamadıgım günlerin acısınımı çıkarıyorum nedir.
buakşam saat 4 haziran annelerinden gabbana arkadaşımız sezeryana girdi çınarlıda evrişim günü bayagı gecikti kızımızın suyu azalmış dr beklemeyelim demiş bebişimizde tombiş maşallah şimdi dünyaya gelmiş annesiyle emişiyorlardır hastaneye gidecektim ama eşim halen gelmedi aklım orada kaldı
esra seni dürüm yapıp yesin tamammıııı
bacağına noldu okumadım geçmişi daha doğrusu gözüm görmüyo pek teki sağlam durumda şu anda -tatlicadiarzu-
topuk sertliginden sikayet eden arkadaslara... pinkye ozel msj atıcam bu yapımı kolay bisi o sormustu simdi buldum arastırırken. bende yapıcam enkısa zamanda ama suan yesil cayım yok evde :)
Ayak topuklarınızdaki sertliği gidermek için bir ev reçetesi: ılık su dolu bir leğenin içinde 2 poşet yeşil çayı demleyin. Yarım litre ılık süt ilave edin. Ayaklarınızı 30 dakika bu karışımın içinde tuttuktan sonra ponza taşı ile ovup nemlendirici bir krem sürün.
Nazar boncugu arkadasım; Jokerden o kulotları bulabılırsın.. 4 tanesı 6 tlsı.. aldıgın zaman en buyuk boyunu al ki zorlanmayasın.. 44-46 beden oluyor sanırım en buyugu..
iyi akşamlar kızlar....
bugün doktorumuza gittik.. oğlum 1.750 gr, 43 cm olmuşgelişimi gayet iyi dedi doktor, 4 boyutluya girdik azıcıkta olsa yüzünü görebildik, elleriyle kapatmıştı.. sadece kafasını ve uyluk kemiğini ölçtü organlarıyla pek ilgilenmedi bu sefer kafama takıldı orda da sormak istemedim. acaba artık bakmayacaklar mı? yeterli mi ki yaptığı ölçümler anlayamadım. bir sağlık ocağı faciası da bende cıktı. kan ve idrar tahlili yaptırmıştım. idrarımda albümin cıkmış görünce doktor sağlık ocağı tahlillerine güvenmiyorum tekrar yapalım dedi yaptı ve tertemiz çıktı. ama kanımda enfeksiyon var maalesef WBC değeri 14.9 antibiyotiğe başladık hemen. birde tansiyonum düzensiz gündüzleri 9-4 genelde, akşamları 1 haftadır bayılma hissi geliyodu üzerime tesadüfen dijitalle ölçtüm 14-10 çıktı akşam gözlerime inanamadım. her bayılma hissi geldiğinde şeker zannedip onu ölçüyodum bende. şimdi sağlık kuruluşşlarında 1 hafta boyunca sabah ve akşam olmak üzere ölçtüreceğim. benden bu kadar şimdi geçmişi okuyayım. umarım herkes iyidir
babymommm şiş ayaklar için harika kırmızısını görmemiştim internetten buldum
Ah ahh.. ıste o terlık basıma bela.. bır de onu bulsam.. sahane olacak.. kırmızı arıyorus dıye.. habıre bakınıyorum hala :))
Saol kuzum.. ilk kez yasadım ya.. resmen dumur oldum.. anam elliyorum bacagımı,bacagı hıssetmıyorum.. mıncıklıyorum, bacak yok sankı.. Allahımm dedımm sana mı gelıyorum.. Allah tan Kuzey fıkır fıkır.. yoksa herhalde sıyırmıstım.. ınsanın basına gelmeyınce ıste bole sapıtıyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?