2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aidaa, angeleyes_3, dnzyildizi84, evriş+, helin hivda, kedici, LalEce, mercimekim, milkshake, minik_kelebek+, sakaleynmaster, sampuan, telkirma+, tuanamevsim, zeytin2007
vayy be tpoiğe bakk

Haha gypsesra ne çok foto çekmişsin sen..hep de profil çalışmışsın..geçmiş olsun bu arada arpacık için..

selam herkese...eskisi gibi sık giremiyorum buraya..ama herkes iyi görünüyor.. Haziran da bitiyo.. Temmuz ayıyla birlikte pıt pıt doğumlar başlar gibi geliyo..Herkesde inceden bir yusuf yusuf durumu başlamış, ben de de öyle..

bizim evin yengeçi eşim..doğum günü yani.. bu akşam için bakalım neler yapabilirim...

herkese selam kızlarr geçmişi okudum öyle başladım yazmaya erken doğum sancılarından bbahsedilmiş durun yaww daha varrr kafanıza getirmeyin böyle şeyleri kendinizi yormayın bol bol dinlenin no panikk .... pompa konusunda ev hanımları için bence şart değil diyorum ama çaloşanlara faydası olur sık sık emzirirseniz no problem diyorum hastane normal doğumda ne veriliyo bilmiyorum ama sezeryanda ilk önce grisini ve kompostö veriyolar ilk akşamında da hafif yemek geliyo çorba türünde ama sürekli bir komposto takviyesi oluyo kızlar ....bu arada ıSTANBUL GÜZELLERı SÜPER ÇIKMIŞINIZ KEŞKE BENDE GELEBıLSEYDıM ÇOK KISKANDIM VALLAAAA..

sağol tatlım mide ağrısı işte ama geçecek allahın izniyle şu 8 ayda neler atlattık bee şu mide ağrısını atlatıcam inşallah geçince birşey kalmayacak:lepi:

canım ben olmadım olmayıda düşünmüyorum büyük ihtimal sezercik olucam o yüzden çatı muayenesi yapılmıyormuş...... acı eşiği göreceli olduğu için daha önce temmuz annelerinde falan okudum kimi çok acıdı diyor kimi korkulacak birşey yok diyor yaşayıp göreceğiz yani bence normal muayene gibi olur alttan....... e kızım önden önden gidersen böyle malesef önce sen yaşayacaksın bu detayları hepimizden önce doğurcan zaten:ecrin_bebek:

Bu arada Dide hıçkırıkları sormuşsun ya..ritmik olarak bikaç dk. süren hareketler oluyor..Hep aynı şiddette ve aynı şekilde.. Sen de de oluyodur.. Ben ordan anlıyorum.yoksa nasıl anlıycaz veletin hıçkırığını..

:
Ya pıt pıt dogurun da bı rahatlayın bir an önce... ben de sizi bir izleyeyim.. valla bak.. merakla beklıyorum sizleri!!!!!!!!!..

gunain fistiklar...

uzulme tatlim ya ben bi iki gun travma yasadim gecti, allahtan ilerlemedi daha, ama bellide olmaz, artik olan oldu,gobek deligi hizasinda ve iki yanda kalcada benimkiler (( bunada sukur, insallah dahada artmaz...
ayyy inşallah inşallah..
insan bir acayip oluyor evriş hele iki elle sıkıştırınca aman pek bi femna..yukarı kadar çıkmazlar inşallah ühüüüüüüü.
he perde işi çok pahalı cidden..ben taçtan puanlı bir perde beğendim öyle sıradan gibi görünüyordu kumaşı..bir tek de onu beğendim metresi 56 tl dedmesin mi bana..brillanta gitttim o da yakın bişe söyledi.cia diye bir perdeci var buranın en lüks caddesinde vitrinine bakar içeri girmezdim çok kazıkçıdır diye..salifo dedi çok önyargılısın..bir girdik en çok çeşit oradaymış meğer..hel erkek çocuklar i.in o kırmızı arabalı trenli perdelere bayıldım..bizim oda takımımızda araları kırmızı temperli camlı mobilya kısımları böyle birsürü renkten oluşan bişe olduğundan açık pembe üstüne kırmızıya yakın puanları olan bir perde beğendim.bir hafta içinde aldım..metresi 26 tl idi..toplamda 150 ye yaptılar..bana ucuz geldi öncekilere göre..bir de çok beğendim..böyle sindili barbili prensesli perdeler var hep kızlara göre hiç hazzzetmem..bu gayet sade ve şirin oldu.
Sabah aklıma geldi Nurdan!!! sen vıtamınını degıstırdın ya.. senı o kabız yapmıs olmasın haa!!,Bugun nasısın bu konuda??
taktı çözecek nedenini..araştırmacı gasteci ya

kutlu mutlu olsun kardeşim..fotolarda çok güzel çıkmışsın..çok da fitsin maşalllh.söylemeden geçemiceğim.buyrunnnnnnnnn

ben değilim o soran .o başkasının sormuşluğudur..ben uzun zamandır hissediyorum hıçkırıklarını nevanın..son zamanlarda günde 3-4 kez oluyor..anlaşılmayacak gibi değil

AYY KIZLAR ALINTI YAPTUIM GıTTı HEPSı OFFF NEYSE HERKESE SELAM ıSTANBUL HATUNLARI ÇOOK GÜZEL ÇIKMIŞINIZ KEŞKE BENDE GELEBıLSEYDıM KISKANDIM VALLA ESRACIM ÇOK GEÇMıŞ OLSUN YALANCI SANCILARDAN BAHSEDıLMıŞ KIZLAR BUNLARLA KAFANIZI DOLDURMAYIN KENDıNıZı GERMEYıNN DURUN YAWW DAHA VARR 36 HAFTADAN SONRA BAŞLAYACAZ BU KASILMA MUHABBETıNE (inşallah) ÇATLAK KONUSUNDA MALESEF OLUYO NE KADAR KORUSANDA KENDıNı BıR YERDEN ÇIKIYO BEN ÇOK ÇATLAMADIM ıÇ KARNIM BÜYÜK BıDE ÇOK AZ KıLO ALDIM SANIRIM ONDAN DıYE DÜŞÜNÜYORUM SADECE KÜÇÜK BıR YERDE VAR O KADAR ...ıNŞALLAH BUNDAN SONRADA OLMAZ DıYORUMM.OLURSADA OĞLUMUN CANI SAĞOLSUN NE YAPAK...SÜTYEN KONUSUNDA ÖNCESıNDE VE SONRASINDA TOPARLAYICI SÜTYENLERDEN KULLANMANIZI ÖNERıRıM EMZıRME SÜRESıNCEDE EMZıRME SÜTYENı GERÇı EN ÖNEMLı DÖNEM EMZıRME FASLI BıTTıKTEN SONRA GÖĞÜSLER ESKı HALıNE GELMEYE BAŞLARKEN DEFORME OLUYO SPORU UNUTMAYIN DERıMM

:

Ya pıt pıt dogurun da bı rahatlayın bir an önce... ben de sizi bir izleyeyim.. valla bak.. merakla beklıyorum sizleri!!!!!!!!!..

yapma Evrişim...pıt pıt dedim amma, arzu ettiğimiz odur manasında..yoksa..o pıt pıtlar pııııııııııt pıııııııııııt da olabilir tabi... amanın bak yine korku sardı tüm bedenimi..

:

sırnaşık şey diyince doğurulmuyor yavrum korkma..sen hep miyadında doğuracağını hayal et..ben öyle yapıyorum.temmuzun sonu ağustosun başı gibi şartlıyorum kendimi..ama sinyallere hazırlıklıyım..kontrollüyüm

offf
bak şincik bunalıma girmeye hiiç niyetim yokkk
amaa gebelik.orgda diyorki çatı muaynesi doğuma hazırlık evrsinde yapılırmış yani bakıcak çatı uygunsa normale hazırlanıyosun yoksa sezerciğe e bu durumda ben niye haftaya çatı muaynesi oluyorumki haftaya doğurucak halim yok ya pehhhh haftaya salı randevum var bu iş iice sakat girdiii mafoldumben

allah razı olsun..umarım beni de unutmamışsındır..başkasının duası kabul olurmuşş..fotğraflarını bekliyoruz..kolay gele..

ben de nerde okudum hatırlamıyorum..bebek için en ideal oda sıcaklığı 22 derece imiş..

geçici bi şoktur atlatacaksın..ben de beklyiroum en yakın zamanda kendilerini umarım gelmezler..bu arada benim de et benlerim kocaman olmuşlar..inanamadım..dün akşam ben de onları seyre daldım..heleki bi tanesi tam sezeryan kesiğinin yapılacağı yerde..miinicikti eskiden..çok şaşırdım..

günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım

hoşgeldin helin..maşallah her ikinize de ..

ilk etapta uzun kollu giyidiriyolar..ben doğum yapıcağım hastaneye sordum neler neler gerekli diye..

demek öle haa..bi sorayım ben de dr.uuma bu hafta..normal de bana da ağrın olmadığı sürece alma demişti..ben normal doğum istiyorum merak ettim şimdi bizimki ne düşünüyo bu konuda..

ayyy dayanamıyorum midem çok ağrıyor ne yapsam geçerkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

arkadaşlar da sölemiş..gaviscon-renni dua kullan geçecektir bence..

ben de gelgitler yaşıyorum ikinci bebeği yapıp yapmama konusunda ama daha erken..şu birinciden çıkalım da alnımızın akıyla.

ben de yaşaıyorum o gelgitleri ara ara..özellikle bu aydan sonra..kuku-kalça ağrıları mahfediyo beni..

ben de olcam muayene..ama 37 den sonra yapıcakmış tohtur..sen olursun benden önce, sen bana anlatırsın..okudum kadarıyla 2 parmağıyla bakıyomuş..1-2 dk.sürüyomuş..

Merhabalar herkeslereee, giremedim bende bir süredir, geçmişe şöyyle bir göz attım da, istanbulun kızları buluşmuşlar, çok güzelsiniz hepiniz sositososito her birinize ayrı ayrı maşallah dedim

Yarın doktora gidip bebişimi göreceğiz, kaç kilo olmuş çok merak ediyorum zemuszemus Büyük ihtimalle doğum tarihimiz hakkında birşeyler netleşir artık, ona göre tatile gitmeyi planlıyoruz bir kaç güne kadar..

Didecim, tek üzüntün çatlaklar olsun, kızının sana hatırası olarak düşün.. Ben 4.aydan itibaren göğüs altından aşağı doğru çatlamaya başladım, karnımın sağ ve solunda boydan boya çatlaklar var, hamileliğimin 3.ayından beri Lierac kullanıyor olmama rağmen hemde..
Ama doktor bunun kesinlikle genetik olduğunu söylüyor. Zira annemde 2 doğum yapmış ve karnı bizden ona kalan beyaz beyaz hatıralarla dolu Annemin annesi de aynı şekilde..
Doğumdan kısa bir süre sonra renkleri beyazlayacakmış, doktora sormuştum..

Denizyıldızı, ben hem kısa hem uzun kollu kıyafetler aldım. Hastanede hangilerini tavsiye ederlerse onları giydiricem, çünkü bu konuda benimde hiç bir fikrim yok..

slm hanimlar

bende agustos annesiyim..

31 + 5 haftalik

hepiniz resimlerinizde harika görünüorsunuz hamis hamis

Hoşgeldin, bebişin kız mı erkek mi? Adını ne koyacaksınız? Doğumun nasıl olacak, nerde olacak? Çok meraklı gördüm kendimi opuyorumnanaktan

Bak ,ıkı kere yollamıŞım neyse artık esraa Çatı muaynesı Çok korkulacak bıŞey deĞıl ben olmayacagım sezeryan olucagı ıÇın ama alltan muayne ıle bakıyo ona gÖrede doĞum Şeklını sÖylÜyo Çatın Çok darsa pek normal yapmaya yanaŞmıyolar dr mÜsaıtse eger bundan sonra sÜreklı aŞagıdan bakıcaklar muaynelerınde rahımın aÇılma durumunu gÖzlemleyecekler gerÇı her dr muayne etme Şeklıde Çok farklı olabılıyo ama

ayçacım eşinin d.günü kutlu olsun hep birlikte nice güzel yıllar geçirin inşallah

bu arada kızlar ayça fotolardanda güzel bi hatun haberiniz olsunnn çok tatlı ve güleryüzlü
zaten en çok burko ve ayça bana çok farklı gelmişti fotoları ile ilgileri yokkk yüzleri çok güzell
benim böle kumral sarı hatunlara özel sempatim vardaa delikafadulden

canım doğum şeklini belirlemek için seninde için rahat olur niye panik yapıyosun korkulacak bişey yok ....

ben değilim o soran .o başkasının sormuşluğudur..ben uzun zamandır hissediyorum hıçkırıklarını nevanın..son zamanlarda günde 3-4 kez oluyor..anlaşılmayacak gibi değil

kör gözle okumuşumdur, haklısındır, Dide olamaz bu demiştim zateeeen.. kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…