Selam Arkadaslar,
Sibel.. gecmıs olsun..
Helinim hoşgeldin..
Tesekuur ederım..
Paylasımın ıcın cok sagol Aidamm.. Evet, M.J hayranı olarak.. hala ınanamamayı sürdürüyorum kendı ıcımde :)
Hatırlarsın benı di mi.. sıyıracaktım neredeyse.. sımdı bu da gecti.. bu da gece bu da geceeeeeeeeerrr, alışmalısınnn bu daaaaaaaaaaa geçerrrr :))
deryaaaaa deryaaaa deryaaaa
tecrübeli anne olaraktan sana soruyorummmm
çatı muaynesi nasıl oluyooo anlatıver birazzz haftaya çatı muaynesi olucam
benden başka olucak olan yokmu yaaa olan birileri bana anlatırdı ne şans benmkide yaaa -tatlicadiarzu-
Haha gypsesra ne çok foto çekmişsin sen..hep de profil çalışmışsın..geçmiş olsun bu arada arpacık için..
selam herkese...eskisi gibi sık giremiyorum buraya..ama herkes iyi görünüyor.. Haziran da bitiyo.. Temmuz ayıyla birlikte pıt pıt doğumlar başlar gibi geliyo..Herkesde inceden bir yusuf yusuf durumu başlamış, ben de de öyle..
bizim evin yengeçi eşim..doğum günü yani.. bu akşam için bakalım neler yapabilirim...
ayyy inşallah inşallah..gunain fistiklar...
uzulme tatlim ya ben bi iki gun travma yasadim gecti, allahtan ilerlemedi daha, ama bellide olmaz, artik olan oldu,gobek deligi hizasinda ve iki yanda kalcada benimkiler(( bunada sukur, insallah dahada artmaz...
insan bir acayip oluyor evriş hele iki elle sıkıştırınca aman pek bi femna..yukarı kadar çıkmazlar inşallah ühüüüüüüü.Selam Arkadaslar,
Sibel.. gecmıs olsun..
Helinim hoşgeldin..
Tesekuur ederım..
Paylasımın ıcın cok sagol Aidamm.. Evet, M.J hayranı olarak.. hala ınanamamayı sürdürüyorum kendı ıcımde :)
Hatırlarsın benı di mi.. sıyıracaktım neredeyse.. sımdı bu da gecti.. bu da gece bu da geceeeeeeeeerrr, alışmalısınnn bu daaaaaaaaaaa geçerrrr :))
Haydin gözün aydın, ellerınıze saglık. bızım de boyası bıttı.. bu haftada odası gelır.. yannıs ben perdeye baktım gecen hafta.. begendıgım perdeye, sadece o tül perdeye 170 tlsı dendı baba... odası kırmızı, ferrari armalı ya.. dedım bende ferrarı bayragı olan bı perde alayım.. ama küççççççücük bir perdeye de 170 tl sı cok yafff( perde işim askıda hala acıkcası..
taktı çözecek nedenini..araştırmacı gasteci yaSabah aklıma geldi Nurdan!!! sen vıtamınını degıstırdın ya.. senı o kabız yapmıs olmasın haa!!,Bugun nasısın bu konuda??
Haha gypsesra ne çok foto çekmişsin sen..hep de profil çalışmışsın..geçmiş olsun bu arada arpacık için..
selam herkese...eskisi gibi sık giremiyorum buraya..ama herkes iyi görünüyor.. Haziran da bitiyo.. Temmuz ayıyla birlikte pıt pıt doğumlar başlar gibi geliyo..Herkesde inceden bir yusuf yusuf durumu başlamış, ben de de öyle..
bizim evin yengeçi eşim..doğum günü yani.. bu akşam için bakalım neler yapabilirim...
Bu arada Dide hıçkırıkları sormuşsun ya..ritmik olarak bikaç dk. süren hareketler oluyor..Hep aynı şiddette ve aynı şekilde.. Sen de de oluyodur.. Ben ordan anlıyorum.yoksa nasıl anlıycaz veletin hıçkırığını..
:
Ya pıt pıt dogurun da bı rahatlayın bir an önce... ben de sizi bir izleyeyim.. valla bak.. merakla beklıyorum sizleri!!!!!!!!!..
:
Ya pıt pıt dogurun da bı rahatlayın bir an önce... ben de sizi bir izleyeyim.. valla bak.. merakla beklıyorum sizleri!!!!!!!!!..
günaydın herkese.. 1 haftalık aradan sonra nihayet geldim yeniden...
,çok özlemişim yafff sizleri..
ama kocaamaaaaaaan bir geçmiş duruyor önumde tam 50 sayfa ve her sayfada 40 mj valla gözum korktu şöle bi göz atmaya çalişicam ama bakalım nerde pes ederim..
istanbul buluşmasına gidecegimiz gun şileye gittik.malum çocuklar denize girsinler diye. ama inş. bi sonrakine katılmak istiyorum.resimleri bile görmedim henuz kimlar katılmış bi bakalım...
şimdilik bu kadar ben geçmişe dönuyorum.arada işlerimden fırsat bulursam girmeye çalişirim...
Günaydın kızlar. bir kaç gün giremedim, özledim sizi. opuyorumnanaktan Dün bebek bakımı ile ilgili bir kitap okuyordum. İlgimi çeken yerleri size de yazacağım. Diyor ki, "bebekler yüz ve başlarından ısı vererek vücut ısılarını dengeler. Eğer bebeğin bulunduğu oda ısısı 20 derecenin üstündeyse kesinlikle şapka giydirmeyiniz."
Bir de pratik bir bilgi. "Bebeğin vücut ısısını kontrol etmek için avucunuzu ense ile başı arasına koyun, eğer elinize sıcak geliyorsa ya da o bölge nemliyse bebek terlemiştir. Ve üstünü bir kat inceltin."
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak? karnım inince . ayda çatladığıma yandım.sabah aynı şeyi salifoya gösterdim iğrenç di mi dedim..o hiç düşünmeden tabiki hayır dedi..onun ve düşündüğü de aslında çok önemli değil..ben travma yaşadım gece yarısı resmen..ama buna da alışacağım..nevam sağlıklı olsun da..bu bir süreç
günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım
günaydın kızlar
resimler yine harika biz niye balıkesirdeyiz ki ya!? mafoldumben
esra geçmiş olsun bendede çok sık çıkar arpacık en sonuncusu fenaydı bayağı göz doktoruna gittim iğneyle patlattı ve damla verdi çok rahatladım tabii zemuszemus sende aksatma git hemen :ecrin_bebek:
yaa uzun zamandan beri düşünüyorum şimdi biz bu sıcaklarda bebeklerimize doğumdan sonra ve hastane çıkışında uzun kollu mu giydireceğiz ??? bazıları kısa giydirdiğini söylüyor bazıları ise dünyaya adaptasyon sağlayana kadarlık bir hafta falan uzun kollu falan giydirdiğini söylüyor fisfisfis
Magnezyumu doktor bana da verdi. Sancılar için. Ama "doğuma bir ay kala mutlaka bırak. Yoksa doğum sancısını geciktiriyor" dedi. Unutmayasınız kızlar. Özellikle normal doğum yapacaklar.
Doktor magnezyumu bana ağrılar için vermişti 2 kere kullandım, ağrılar geçince bıraktım. Doktor doğum sancısını geciktiriyor diyince çok kullanmak gelmedi içimden.Kramp sorunum da olmuyorSormadım doktora ama düzenli kullanmak şart değildir herhalde. Çünkü sancılarımdan yakınana kadar vermemişti. Normal doğum yapacaksan magnezyumu doğumdan bir ay önce kesmen gerekiyormuş canım.
ayyy dayanamıyorum midem çok ağrıyor ne yapsam geçerkimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben de gelgitler yaşıyorum ikinci bebeği yapıp yapmama konusunda ama daha erken..şu birinciden çıkalım da alnımızın akıyla.
deryaaaaa deryaaaa deryaaaa
tecrübeli anne olaraktan sana soruyorummmm
çatı muaynesi nasıl oluyooo anlatıver birazzz haftaya çatı muaynesi olucam
benden başka olucak olan yokmu yaaa olan birileri bana anlatırdı ne şans benmkide yaaa -tatlicadiarzu-
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak? karnım inince nasıl görü-necek diye düşünmeye başladım..bu arada kalçam da felaket ağırıyor..sonra iki elimin arasında sıkıştırdım çatlakları aman Allahım tam çatlak kremi reklamlarındaki karınlardaki çatlaklar gibi.bir de kırmızı kırmızı..sanırım psikolojik olarak canım yanıyor gibi oldu..sonra gidip uyumaya çalıştım..hemen çişim geldi tekrar kalktım kalkmışken tekrara aynanın karşısında çatlak sıkıştırırken buldum kendimi..manzara tahmin edersiniz yine aynı..Allahtan sadece altlarda diye teselli ederken kendimi kuırmızı görünen yerlerin aslında sıkıştırılınca daha uzun çatlaklar olduğunu farkettim.alışmam lazım bu görüntüye diğerek sıkıştırdım baktım,sıkıştırdım baktım.sonra gittim yattım gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor.durup durup 8. ayda çatladığıma yandım.sabah aynı şeyi salifoya gösterdim iğrenç di mi dedim..o hiç düşünmeden tabiki hayır dedi..onun ve düşündüğü de aslında çok önemli değil..ben travma yaşadım gece yarısı resmen..ama buna da alışacağım..nevam sağlıklı olsun da..bu bir süreç
günaydın kızlar
resimler yine harika biz niye balıkesirdeyiz ki ya!? mafoldumben
esra geçmiş olsun bendede çok sık çıkar arpacık en sonuncusu fenaydı bayağı göz doktoruna gittim iğneyle patlattı ve damla verdi çok rahatladım tabii zemuszemus sende aksatma git hemen :ecrin_bebek:
yaa uzun zamandan beri düşünüyorum şimdi biz bu sıcaklarda bebeklerimize doğumdan sonra ve hastane çıkışında uzun kollu mu giydireceğiz ??? bazıları kısa giydirdiğini söylüyor bazıları ise dünyaya adaptasyon sağlayana kadarlık bir hafta falan uzun kollu falan giydirdiğini söylüyor fisfisfis
slm hanimlar
bende agustos annesiyim..
31 + 5 haftalik
hepiniz resimlerinizde harika görünüorsunuz hamis hamis
offf
bak şincik bunalıma girmeye hiiç niyetim yokkk
amaa gebelik.orgda diyorki çatı muaynesi doğuma hazırlık evrsinde yapılırmış yani bakıcak çatı uygunsa normale hazırlanıyosun yoksa sezerciğe e bu durumda ben niye haftaya çatı muaynesi oluyorumki haftaya doğurucak halim yok ya pehhhh haftaya salı randevum var bu iş iice sakat girdiii mafoldumben
ben değilim o soran .o başkasının sormuşluğudur..ben uzun zamandır hissediyorum hıçkırıklarını nevanın..son zamanlarda günde 3-4 kez oluyor..anlaşılmayacak gibi değil
ben değilim o soran .o başkasının sormuşluğudur..ben uzun zamandır hissediyorum hıçkırıklarını nevanın..son zamanlarda günde 3-4 kez oluyor..anlaşılmayacak gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?