2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şincük önce dohtuar gidiyorsun tabi dohturun yakışıklı olması önemli sonra seni şöle bi çatala alaım diyor oraya paşa paşa çıkıyorsun yakışıklı dohtrun şöle bi elcazını içeriye daldırı veriyor kafamçokkarıştı:1shok:demam diyor azcık kıssacık sürüyor ordada hemencecik diyiveriyor çatın normal çok rahat doğurursun veya dar doğuramazsın kaydirigubbakcemile3
dipnot benim dohturum yaşlı başlıydı ozamncık şimdide zaten çatıya matıya gerek yok mirmirmirmir

betül sen ilk bebişte çatı muaynesi oldunmu peki?
kk da okudum başka topiklerde bitanesine komple elini sokmuş oha dedim :1shok:
tamerin ellerine bi baksaydım büyükmü adamda deve gibi boy var ellerde büyüktür :roflol:
şaka bi yana moku yedim sanırımmm :çok üzgünüm:

hadi bakalım kolay gele..bakalım benim durum ne olacak..

niye yiyecen mi onları he?

sağol bebişim içimi rahatlattın valla yani parmaklanmıyoruz resmenn el daldırılıyooo hayırlı işler
size engin tecrübemi haftaya salı akşamı yazarım o zaman
madem bunlar elle dalıyo bebişimin kafada rahat çıkar belki :lepi:

çok güldüm sana valla güzel anlatmışın çok yaşa hemii benimkide kadın ....

Sabah aklıma geldi Nurdan!!! sen vıtamınını degıstırdın ya.. senı o kabız yapmıs olmasın haa!!,Bugun nasısın bu konuda??

hala tik yok tatlim, heyecan icinde erik, kiraz ve incirin sonuclarini bekliyoruz:))dun gece biraz yuklendik bu ucune bakalim:))
buarada vitamin ayni vitamin bu sadece yanina balik yagi ilave edilmis olani, yani once kullandigimda ayni markaydi, 1 tabletti, suanki ayni amrka 2 tablet, 1i seki vitamin 1i balikyagi kapsulu, sanmam ondan olsun..

hadi bakalım kolay gele..bakalım benim durum ne olacak..

niye yiyecen mi onları he?

sağol kuzum

heee yicem nolcakkk
şu çocuğu bi doğurayım bak gör boğazımı tutcam sendende zayıf olcam gıcık kadın msjına cvp vermiyom sinir ettin benüüü puuuu :mymeka:

ben de gelgitler yaşıyorum ikinci bebeği yapıp yapmama konusunda ama daha erken..şu birinciden çıkalım da alnımızın akıyla.

Ben fazla ara vermek istemiyorum. Malum yaş 34. Allah izin verirse bir yıl emzirip ikinci için çalışmalara başlama planımız var. Eğer bir sorun olur da erken memeden koparsa daha da erken düşünebilirim ikinciyi. Tabii Yaratan benim isteğime göre değil kendi planına göre nasip ediyor. Hepimiz için en hayırlısı nasılsa öylesi olsun :)

ben de sezeryenla doğuranların topiğine bakmıştım..biri diyordiki doktor gelmiş kukudan koluna kadar sokmuş içeriyi temizlemiş..ya o abartıyor ya da doktor operasyon sırasında içeri temizlemedi..ha öyle bile olsa rahim kendi atar diye düşünüyorum..komple el sokulsa da bişe olmaz esracım..ben sağ kasığımda kürtajdan sonra geçmeyen bir ağrı için doktora gitmiştim çok iyi bir doktordu..boylu posluydu.tüm elini soktu fallop tüplerimi salladı kontrol etti..elin girmesi değilde o tüplerin sallanması ilginç bir şey...

Sen anlat Angel.. ben bu kadınlara anlatamıyorum.. bı dogurmadır gıdıyor.. 100 kere yazdım,fayda etmedi,daha en az 1 ay var,ha dogdu ha dogacak konumdalar.. ben boğucam bunları,az kaldı !!!!!.. emzırme sutyenı ıle ılgılı dusuncelerın ıcın de tesekkur ederım.. demek kı desteklı duzgun bısı almak ta fayda var..

Yaw benım bı sorunum yok ki,sen ha dogurdum ha dogurucam dıye tutusanlara bak.. elbette mıyadında dogurucam.. sezeryan olacağım halde,en az normal dogumdan 4 gün onceye aldırdım.. valla benım bı acelem yok.. evlatcağızımla mutlu mesut dolu dolu bır ayım daha var.. buna ınanıyorum, buna da ınanmak ıstıyorum..

Benim de sana özel bir sempatim var.. öle böle de değil hem de.. acayip.. anlıyor musun??

canım oldum o dediğim gibi dr dan dr değişir senin tamer kibardır sen üzülmeee:teselli:sadece iki parmagını sokuyo bakıyo acıtmıyo yani ona görede sana dogum şeklini söylüyo normale müsait yada değil diye normal olursaa her muaynede aşagıdanda bakılacak açılmalını takip edicekler ama sezaryan olursa bakmazlar artık 38. haftanda alırlar tamam anlaştık korkulacak hiçç bişey yokkk yanii

Canım, benim bildiğim kadarıyla doğumdan 3-4 hafta önce, doğum şeklini belirlemek ve ona göre anneyi hazırlamak için yapılıyor çatı muayenesi. Yumurtalıklar ya da rahimde herhangi bir anormallik ya da şekil bozukluğu ya da ultrason ile görülemeyecek boyutta herhangi bir patoloji olup olmadığıına bakılıyor. Ve yine bildiğim kadarıyla doktor iki parmağını kullanarak yapıyor :kedi: Rahat olur kendini kasmazsan kolay olacağını düşünüyorum..

eşinin doğum günü kutlu olsun ömür boyu mutlu ve huzur dolu bir yaşam sürün beraberce tüm sevdiklerinizle a.s.
selam kızlar.geçmişi okuyamıyorum.pc hata veriyor.nasılsınız?

iyiyiz canım benim iki gündür sancılar yokluyor
sen nasılsın

valla no panik diyorum bende kafada bitiyo heyecan basınca doğal olarak geriliyolar ama durun bakalım daha erken ekstra durumlar haricindeki bizim topikte o durumda kimse yok 36 dan sonra konuşmaya başlayacaz katılıyorum sanaaa sütyen konusunda emzirme boyunca emzirme sütyeni kullanmanı tavsiye edrim çok rahat oluyo çünkü 2 satte bir ortalama emziriyosun ama emzirme dönemin bittikten sonra (yani 9-12 ay) toparlayıcı sütyen kullan ve spor çünkü göğüsler yavaş yavaş eski formuna dönerken gevşiyo ve bozuluyo önlem alırsan sıkıntı yaşamazsın

nassı yanii bende sezeryan oldum ama öyle bişi yaşamadım one öyle şaştım

eee ben bugün uçarak dolaşırım artık şımarıklıktan...teşekkürler tatlişkom..sen de çok güzeldin...

inşallah gönlüne göre olur ama çok zor olur senin için nassı bakıcan inan benim kızım büyüdügü halde zor oldu ki senin kidaha çok minicik ken şahsen arasını 2 sene bırak derim en ideali öyle yanlış anlamanı istemem sadece fikrimi söylemek istedim 36 yaş geç bir yaş değil 2. için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…