deryaaaaa deryaaaa deryaaaa
tecrübeli anne olaraktan sana soruyorummmm
çatı muaynesi nasıl oluyooo anlatıver birazzz haftaya çatı muaynesi olucam
benden başka olucak olan yokmu yaaa olan birileri bana anlatırdı ne şans benmkide yaaa -tatlicadiarzu-
hadi bakalım kolay gele..bakalım benim durum ne olacak..offf
bak şincik bunalıma girmeye hiiç niyetim yokkk
amaa gebelik.orgda diyorki çatı muaynesi doğuma hazırlık evrsinde yapılırmış yani bakıcak çatı uygunsa normale hazırlanıyosun yoksa sezerciğe e bu durumda ben niye haftaya çatı muaynesi oluyorumki haftaya doğurucak halim yok ya pehhhh haftaya salı randevum var bu iş iice sakat girdiii mafoldumben
ayçacım eşinin d.günü kutlu olsun hep birlikte nice güzel yıllar geçirin inşallah
bu arada kızlar ayça fotolardanda güzel bi hatun haberiniz olsunnn çok tatlı ve güleryüzlü
zaten en çok burko ve ayça bana çok farklı gelmişti fotoları ile ilgileri yokkk yüzleri çok güzell
benim böle kumral sarı hatunlara özel sempatim vardaa delikafadulden
şincük önce dohtuar gidiyorsun tabi dohturun yakışıklı olması önemlisonra seni şöle bi çatala alaım diyor oraya paşa paşa çıkıyorsun yakışıklı dohtrun şöle bi elcazını içeriye daldırı veriyor kafamçokkarıştı:1shok:demam diyor azcık kıssacık sürüyor ordada hemencecik diyiveriyor çatın normal çok rahat doğurursun veya dar doğuramazsın kaydirigubbakcemile3
dipnot benim dohturum yaşlı başlıydı ozamncık şimdide zaten çatıya matıya gerek yok mirmirmirmir
şincük önce dohtuar gidiyorsun tabi dohturun yakışıklı olması önemlisonra seni şöle bi çatala alaım diyor oraya paşa paşa çıkıyorsun yakışıklı dohtrun şöle bi elcazını içeriye daldırı veriyor kafamçokkarıştı:1shok:demam diyor azcık kıssacık sürüyor ordada hemencecik diyiveriyor çatın normal çok rahat doğurursun veya dar doğuramazsın kaydirigubbakcemile3
dipnot benim dohturum yaşlı başlıydı ozamncık şimdide zaten çatıya matıya gerek yok mirmirmirmir
Sabah aklıma geldi Nurdan!!! sen vıtamınını degıstırdın ya.. senı o kabız yapmıs olmasın haa!!,Bugun nasısın bu konuda??
hadi bakalım kolay gele..bakalım benim durum ne olacak..
niye yiyecen mi onları he?
ben de gelgitler yaşıyorum ikinci bebeği yapıp yapmama konusunda ama daha erken..şu birinciden çıkalım da alnımızın akıyla.
AYY KIZLAR ALINTI YAPTUIM GİTTİ HEPSİ OFFF NEYSE HERKESE SELAM İSTANBUL HATUNLARI ÇOOK GÜZEL ÇIKMIŞINIZ KEŞKE BENDE GELEBİLSEYDİM KISKANDIM VALLA ESRACIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN YALANCI SANCILARDAN BAHSEDİLMİŞ KIZLAR BUNLARLA KAFANIZI DOLDURMAYIN KENDİNİZİ GERMEYİNN DURUN YAWW DAHA VARR 36 HAFTADAN SONRA BAŞLAYACAZ BU KASILMA MUHABBETİNE (inşallah) ÇATLAK KONUSUNDA MALESEF OLUYO NE KADAR KORUSANDA KENDİNİ BİR YERDEN ÇIKIYO BEN ÇOK ÇATLAMADIM İÇ KARNIM BÜYÜK BİDE ÇOK AZ KİLO ALDIM SANIRIM ONDAN DİYE DÜŞÜNÜYORUM SADECE KÜÇÜK BİR YERDE VAR O KADAR ...İNŞALLAH BUNDAN SONRADA OLMAZ DİYORUMM.OLURSADA OĞLUMUN CANI SAĞOLSUN NE YAPAK...SÜTYEN KONUSUNDA ÖNCESİNDE VE SONRASINDA TOPARLAYICI SÜTYENLERDEN KULLANMANIZI ÖNERİRİM EMZİRME SÜRESİNCEDE EMZİRME SÜTYENİ GERÇİ EN ÖNEMLİ DÖNEM EMZİRME FASLI BİTTİKTEN SONRA GÖĞÜSLER ESKİ HALİNE GELMEYE BAŞLARKEN DEFORME OLUYO SPORU UNUTMAYIN DERİMM
sırnaşık şey diyince doğurulmuyor yavrum korkma..sen hep miyadında doğuracağını hayal et..ben öyle yapıyorum.temmuzun sonu ağustosun başı gibi şartlıyorum kendimi..ama sinyallere hazırlıklıyım..kontrollüyüm
ayçacım eşinin d.günü kutlu olsun hep birlikte nice güzel yıllar geçirin inşallah
bu arada kızlar ayça fotolardanda güzel bi hatun haberiniz olsunnn çok tatlı ve güleryüzlü
zaten en çok burko ve ayça bana çok farklı gelmişti fotoları ile ilgileri yokkk yüzleri çok güzell
betül sen ilk bebişte çatı muaynesi oldunmu peki?
kk da okudum başka topiklerde bitanesine komple elini sokmuş oha dedim :1shok:
tamerin ellerine bi baksaydım büyükmü adamda deve gibi boy var ellerde büyüktür :roflol:
şaka bi yana moku yedim sanırımmm :çok üzgünüm:
offf
bak şincik bunalıma girmeye hiiç niyetim yokkk
amaa gebelik.orgda diyorki çatı muaynesi doğuma hazırlık evrsinde yapılırmış yani bakıcak çatı uygunsa normale hazırlanıyosun yoksa sezerciğe e bu durumda ben niye haftaya çatı muaynesi oluyorumki haftaya doğurucak halim yok ya pehhhh haftaya salı randevum var bu iş iice sakat girdiii mafoldumben
yok kolunu sokuyor töbe töbe...
eşinin doğum günü kutlu olsun ömür boyu mutlu ve huzur dolu bir yaşam sürün beraberce tüm sevdiklerinizle a.s.Haha gypsesra ne çok foto çekmişsin sen..hep de profil çalışmışsın..geçmiş olsun bu arada arpacık için..
selam herkese...eskisi gibi sık giremiyorum buraya..ama herkes iyi görünüyor.. Haziran da bitiyo.. Temmuz ayıyla birlikte pıt pıt doğumlar başlar gibi geliyo..Herkesde inceden bir yusuf yusuf durumu başlamış, ben de de öyle..
bizim evin yengeçi eşim..doğum günü yani.. bu akşam için bakalım neler yapabilirim...
selam kızlar.geçmişi okuyamıyorum.pc hata veriyor.nasılsınız?
Sen anlat Angel.. ben bu kadınlara anlatamıyorum.. bı dogurmadır gıdıyor.. 100 kere yazdım,fayda etmedi,daha en az 1 ay var,ha dogdu ha dogacak konumdalar.. ben boğucam bunları,az kaldı !!!!!.. emzırme sutyenı ıle ılgılı dusuncelerın ıcın de tesekkur ederım.. demek kı desteklı duzgun bısı almak ta fayda var..
Yaw benım bı sorunum yok ki,sen ha dogurdum ha dogurucam dıye tutusanlara bak.. elbette mıyadında dogurucam.. sezeryan olacağım halde,en az normal dogumdan 4 gün onceye aldırdım.. valla benım bı acelem yok.. evlatcağızımla mutlu mesut dolu dolu bır ayım daha var.. buna ınanıyorum, buna da ınanmak ıstıyorum..
Benim de sana özel bir sempatim var.. öle böle de değil hem de.. acayip.. anlıyor musun??
ben de sezeryenla doğuranların topiğine bakmıştım..biri diyordiki doktor gelmiş kukudan koluna kadar sokmuş içeriyi temizlemiş..ya o abartıyor ya da doktor operasyon sırasında içeri temizlemedi..ha öyle bile olsa rahim kendi atar diye düşünüyorum..komple el sokulsa da bişe olmaz esracım..ben sağ kasığımda kürtajdan sonra geçmeyen bir ağrı için doktora gitmiştim çok iyi bir doktordu..boylu posluydu.tüm elini soktu fallop tüplerimi salladı kontrol etti..elin girmesi değilde o tüplerin sallanması ilginç bir şey...
Ben fazla ara vermek istemiyorum. Malum yaş 34. Allah izin verirse bir yıl emzirip ikinci için çalışmalara başlama planımız var. Eğer bir sorun olur da erken memeden koparsa daha da erken düşünebilirim ikinciyi. Tabii Yaratan benim isteğime göre değil kendi planına göre nasip ediyor. Hepimiz için en hayırlısı nasılsa öylesi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?