2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iyiyim deryacım.geçmişe baktım biraz.canım bende kasılma hiç olmadı henüz çok şükür.nasıl bişey bilmiyorum.yakında başlar herhalde...düzenli olmasında yoklaması çok önemli değil...

elcazı dediğime bakam kız iki parmakta sonuçta elcazı işte çok kısa bakılıyor 1 2 dk anca sürüyor korkucak bişey yok sadce kendini kasma sıkarsan zor anırsın ok esracım
çok güldüm sana valla güzel anlatmışın çok yaşa hemii benimkide kadın ....
taze anneciklri rahatlatallım dimi tecrübeli anne olaraktan yoksa ilkinde bizde yusuf yusuf olmamışmıydık
yanlız benimki muayene acil doktora gitmiştim sancıdan kıvarnıyorum doğum dedik kesin önce muayenehanesinde kontrol edelim dedi o arada açılmaya bakmak için çatala çıkarttı çatı muayenemizde olmuştu idrar yolu enfeksiyonuymuş okadar sancının sebebi buda benim tecrübeden bir parçacık 2 dk bile değildir belkim :lepi:
karpuz ye bol bol hemen etki ediyor

o abartmış orayada yazdım saçmalımış hatta benim sadece hafifçe karnıma bastı hemşire daha yeni ayılıyordum canım şimdi senin iyiliğin için bişey yapacağım biraz canın yanacak ama mecbur dedi tamam dememle hafifçe karnıma bastırması bir oldu ve evet hayatım da öyle acı yaşamadım ama mecbur içerdeki birikmiş kanı boşaltıyorlar ama sadece karnıma bastırdı oda bir kereye mahsustu millet abartıyor ve saçmalıyor yada o anki korkudan öyle algılıyor fisfisfis
bence topikçe yarın doğuracamışız heyecanı basmış azcık sakin olalım kızlar kaydirigubbakcemile5

ilk etapta uzun kollu giyidiriyolar..ben doğum yapıcağım hastaneye sordum neler neler gerekli diye..

ben de yaşaıyorum o gelgitleri ara ara..özellikle bu aydan sonra..kuku-kalça ağrıları mahfediyo beni..

Neler gerekiyomuş mercimekim banada yazıversen sana zahmet. Benim kukudada var ağrı hemde 2 haftadır filan ama sanki sivilce ağrısı gibi sol tarafında sadece giyinip soyunurken sadece orası ağrıyo aynayla bakıyom bakıyom bi şeyde göremiyom.

Güzel haberlerle gel inşallah. BEnde bu çatlak mevzusu konuşulduğpundan beri diyorum arkideşler kaderde varsa çatlamak neye yarar lierac .

Anam nağla gözel anlatmışsın sen öyle valla gidip çatı muayenesi olasım geldi ağzına sağlukk :)

Elini niye soksun yahuuu amma çok seviyoz abartıyı haa.

Anam bacım hakkaten elinimi soktu gerçi senin durumun farklıymış canım . Ama çatı muayenesinde biraz açılma olmadan elini sokmak çok mantıklı gelmiyo bana. Erken doğumu tetiklemez mi bu durumda.

TELKIRMA eşinin doğum günüde kutlu olsun bebeğinizle uzunca senelere inşallah.

kizlar ne kol sokmasi el sokmasi, sokulan sadece 2 parmak, isaret ve orta parmak:)) ayrica usg ilede desteklenebilir cati muayenesi..ben her randevuda bikere minciklendigim icin alistim, rahim agzina bakiyor, 1-2 dk suruyor, cati muayeneside bundan farksiz..kormayin...

temmuz annelerinde bir arkadaşım var.hamilelik öncesi başka sayfada konuşuyorduk.kız 1 yıldır kpss ye hazırlanıyor karnı burnunda dersaneye gitti ne sıkıntılar yaşadı.cuma akşamı konuştuk cumartesi için başarılar diledim.inşallah iloş gelmez dedim yok teyzesi gelmez dedi.cuma gecesi suyu gelmiş cumartesi 13 de doğurmuş.normal doğum yaptı.gördünüzmü zillinin annesine yaptığını...allahım şaka gibi ya.duyunca çok gülmüştüm..

iyiyim deryacım.geçmişe baktım biraz.canım bende kasılma hiç olmadı henüz çok şükür.nasıl bişey bilmiyorum.yakında başlar herhalde...düzenli olmasında yoklaması çok önemli değil...

adet sancısı tarzında karnın kaskatı oluyor heyecan ve telaşsa gerek yok hemen sol yanına yatıyorsun dinlendikçe azalıyorsa korkma ve bir saat içinde 4 kere filan gelirse doktora haber veriyorsun
bu gün iyiym gelen giden yok çarşamba bi sorun çıkmazsa doktora gidicem ve nst ye bağlanacam artık her kontrolde yapılacakmış

aaaaaaaaaaa bak sen ya cadının yaptığına delikafadulden

Harıkasın.. tamam.. dedıgını yapalım.. yıne paraya kıyıp duzgun bısıler alıp takmak ta fayda var.. ok kuzu.

hastaneye uzun kollu takımlar götürülecek arkideşler ilk akt ince zıbın takımı ikinci kat tulum veya penye zıbın takımı ve hatta onların üstüne penye battaniyeye sarıyorlar

sağol kuzum

heee yicem nolcakkk
şu çocuğu bi doğurayım bak gör boğazımı tutcam sendende zayıf olcam gıcık kadın msjına cvp vermiyom sinir ettin benüüü puuuu :mymeka:
olursun sen yaparsın..höperim
tabi canım kol sokulur mu hiç..sakinim ben çoook.
noracım valla ben de öyle düşünüyorum..ilk hamileliğim çok sorunluydu ve bir kere bile karından usg ile bakılmadı hep alttan bakıldı.hem de dakikalrca..elle muayene işini de yaşadım..laparoskopi mi yapalım diye karar verememişti doktor..bir de öyle baktı.

hadi yaaa anneye acayip bir süpriz yapmış desene yazık yaaa gitti koca sene bu muzurlar öyle işte nerde ne zaman ne yapıcakları belli değill

delikafadulden ben 36. haftaya giriyorum hatat gün bilem aldım :teytey:yarın son kutucuğa geçiyoruz alkisalkisalkis
nassı yanii bende sezeryan oldum ama öyle bişi yaşamadım one öyle şaştım
evet aynen kaydirigubbakcemile5
ben 36 yaşındayım :lepi:
Harıkasın.. tamam.. dedıgını yapalım.. yıne paraya kıyıp duzgun bısıler alıp takmak ta fayda var.. ok kuzu.

ikizlere dikkat etmek lazım sonra sarkar filan aman a.s

valla bana çok eksik geldi liste..eklemeler yapıcam..onlar en acil olanları yazmışlar..

anne için
önden düğmeli gecelik
terlik
sabahlık
çorap
emzirme sütyeni
diş fırça-macun
el havlusu
eve giderken giyeceği giysi
ped
kilot-atlet

bebek için
ıslak mendil
çocuk bezi
1 çift body
çorap-patik-eldiven
battaniye
şapka
eve giderken giyeceği giysi
askılı body-zıbın
tulum
hastane çıkış seti

dediğim gibi bana eksik geldi bunlar--adetleri de yazmamışlar..

Son düzenleme:
bende 36 dan gün alıyorum derya.rabbim inşallah zamanında yollar ama artık korkmuyorum.doktorum haziran ayı yani 30 unu bul yeter dedi.binlerce şükür üzmedi kuzum beni.o bana ben rabbime sıkı sıkı tutundum ve beraberce atlattık çok şükür...

SELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
İSTANBUL BULUŞMASInın fotolarını çok zayıf buldum. acaba hepsine bakmadım mı? sadece 3 tane gördüm. herkes birbirini yakalamış bence. ben de aynı sizler gibiyim işte artık. başlarda bazılarımız yavaş gidiyordu ama şimdi bakıyorum da hemen hemen aynıyız.
temmuzun ilk haftası için de buluşma ayarlayalım lütfen. beşiktaş ya da bostancı sahili oursa iyi olur. ataköy filan uzak kaçar bize. hep avrupada olmasın hem di mi ama?
.
herkesler iyi mi?
okuyamadım yine kimseleri. neyse yakında bitecek bu durum. ben de alıntılar yapacağım, ben de size zayıflama formülleri, emzirme teknikleri, ne nerede kaç para gibi fikirler vereceğim. KAPATACAĞIM ARAYI.
.
işte size geçen haftasonu çekilmiş bir fotom. göbeğim küçük çıkmış da ondan bu fotoyu ekledim. yoksa elimde akrep nalan fotolarım da var.

öğle arası hapı buldum..krizden çıkabilirim..zor buldum ama bir tane çok büyük bir eczane açıldı yeni avent ürünleri de satıyorlar..çok şaşırdım bulmama.. sıcaktan bayılacaktım hap yoluna.fakat nette başka bir forumda şöyle bir yazı okudum bilgisi olan var mı?aynen kopyalıyorum

bende dr.uma hamileliğimde balık yağı alabilirmiyim diye sorduğumda bana kesinlikle önermediğini söyledi çünkü bebeklerin sinir sistemini etkiliyormuş sadece bir balığın yağı varmış o da yurtdışındaymış ve çok pahallıymış onun için bana günde 5 ceviz yeterli olduğunu söylemişti haftada 2 kere balık yememi somon balığını tavsiye etmişti

İkizler onemlı Angel.. kendımı bıldım bılelı gurur kaynagım oldular.. ole de sursun ıstıyorum acıkcası :))

Hay masallahh..

Haydin gozun aydın.. dogrudur.. sınır sıstemı ve beyın gelısımı ıcın cok etkılı.. ama o doktorun dedıgı gıbı deıl,olduca faydalı oldugu yönunde.. aksı yıllardır soylenır.. herkesın yanlıs soyleme ıhtımalıne karsı,bır kısının dogruyu bulduguna ınanmıyorum ben..

amaaaaaan günde 1 tane içerim ..cevizi de katıyorum sütün içine zaten..mesele vizdan rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…