elcazı dediğime bakam kız iki parmakta sonuçta elcazı işte çok kısa bakılıyor 1 2 dk anca sürüyor korkucak bişey yok sadce kendini kasma sıkarsan zor anırsın ok esracımsağol bebişim içimi rahatlattın valla yani parmaklanmıyoruz resmenn el daldırılıyooo hayırlı işler
size engin tecrübemi haftaya salı akşamı yazarım o zaman
madem bunlar elle dalıyo bebişimin kafada rahat çıkar belki :lepi:
taze anneciklri rahatlatallım dimi tecrübeli anne olaraktan yoksa ilkinde bizde yusuf yusuf olmamışmıydıkçok güldüm sana valla güzel anlatmışın çok yaşa hemii benimkide kadın ....
karpuz ye bol bol hemen etki ediyorhala tik yok tatlim, heyecan icinde erik, kiraz ve incirin sonuclarini bekliyoruz:))dun gece biraz yuklendik bu ucune bakalim:))
buarada vitamin ayni vitamin bu sadece yanina balik yagi ilave edilmis olani, yani once kullandigimda ayni markaydi, 1 tabletti, suanki ayni amrka 2 tablet, 1i seki vitamin 1i balikyagi kapsulu, sanmam ondan olsun..
ben de sezeryenla doğuranların topiğine bakmıştım..biri diyordiki doktor gelmiş kukudan koluna kadar sokmuş içeriyi temizlemiş..ya o abartıyor ya da doktor operasyon sırasında içeri temizlemedi..ha öyle bile olsa rahim kendi atar diye düşünüyorum..komple el sokulsa da bişe olmaz esracım..ben sağ kasığımda kürtajdan sonra geçmeyen bir ağrı için doktora gitmiştim çok iyi bir doktordu..boylu posluydu.tüm elini soktu fallop tüplerimi salladı kontrol etti..elin girmesi değilde o tüplerin sallanması ilginç bir şey...
ilk etapta uzun kollu giyidiriyolar..ben doğum yapıcağım hastaneye sordum neler neler gerekli diye..
ben de yaşaıyorum o gelgitleri ara ara..özellikle bu aydan sonra..kuku-kalça ağrıları mahfediyo beni..
Yarın doktora gidip bebişimi göreceğiz, kaç kilo olmuş çok merak ediyorum zemuszemus Büyük ihtimalle doğum tarihimiz hakkında birşeyler netleşir artık, ona göre tatile gitmeyi planlıyoruz bir kaç güne kadar..
Ama doktor bunun kesinlikle genetik olduğunu söylüyor. Zira annemde 2 doğum yapmış ve karnı bizden ona kalan beyaz beyaz hatıralarla doluAnnemin annesi de aynı şekilde..
Doğumdan kısa bir süre sonra renkleri beyazlayacakmış, doktora sormuştum..[/FONT]
şincük önce dohtuar gidiyorsun tabi dohturun yakışıklı olması önemlisonra seni şöle bi çatala alaım diyor oraya paşa paşa çıkıyorsun yakışıklı dohtrun şöle bi elcazını içeriye daldırı veriyor kafamçokkarıştı:1shok:demam diyor azcık kıssacık sürüyor ordada hemencecik diyiveriyor çatın normal çok rahat doğurursun veya dar doğuramazsın kaydirigubbakcemile3
dipnot benim dohturum yaşlı başlıydı ozamncık şimdide zaten çatıya matıya gerek yok mirmirmirmir
betül sen ilk bebişte çatı muaynesi oldunmu peki?
kk da okudum başka topiklerde bitanesine komple elini sokmuş oha dedim :1shok:
tamerin ellerine bi baksaydım büyükmü adamda deve gibi boy var ellerde büyüktür :roflol:
şaka bi yana moku yedim sanırımmm :çok üzgünüm:
ben de sezeryenla doğuranların topiğine bakmıştım..biri diyordiki doktor gelmiş kukudan koluna kadar sokmuş içeriyi temizlemiş..ya o abartıyor ya da doktor operasyon sırasında içeri temizlemedi..ha öyle bile olsa rahim kendi atar diye düşünüyorum..komple el sokulsa da bişe olmaz esracım..ben sağ kasığımda kürtajdan sonra geçmeyen bir ağrı için doktora gitmiştim çok iyi bir doktordu..boylu posluydu.tüm elini soktu fallop tüplerimi salladı kontrol etti..elin girmesi değilde o tüplerin sallanması ilginç bir şey...
iyiyim deryacım.geçmişe baktım biraz.canım bende kasılma hiç olmadı henüz çok şükür.nasıl bişey bilmiyorum.yakında başlar herhalde...düzenli olmasında yoklaması çok önemli değil...
temmuz annelerinde bir arkadaşım var.hamilelik öncesi başka sayfada konuşuyorduk.kız 1 yıldır kpss ye hazırlanıyor karnı burnunda dersaneye gitti ne sıkıntılar yaşadı.cuma akşamı konuştuk cumartesi için başarılar diledim.inşallah iloş gelmez dedim yok teyzesi gelmez dedi.cuma gecesi suyu gelmiş cumartesi 13 de doğurmuş.normal doğum yaptı.gördünüzmü zillinin annesine yaptığını...allahım şaka gibi ya.duyunca çok gülmüştüm..
valla no panik diyorum bende kafada bitiyo heyecan basınca doğal olarak geriliyolar ama durun bakalım daha erken ekstra durumlar haricindeki bizim topikte o durumda kimse yok 36 dan sonra konuşmaya başlayacaz katılıyorum sanaaa sütyen konusunda emzirme boyunca emzirme sütyeni kullanmanı tavsiye edrim çok rahat oluyo çünkü 2 satte bir ortalama emziriyosun ama emzirme dönemin bittikten sonra (yani 9-12 ay) toparlayıcı sütyen kullan ve spor çünkü göğüsler yavaş yavaş eski formuna dönerken gevşiyo ve bozuluyo önlem alırsan sıkıntı yaşamazsın
olursun sen yaparsın..höperimsağol kuzum
heee yicem nolcakkk
şu çocuğu bi doğurayım bak gör boğazımı tutcam sendende zayıf olcam gıcık kadın msjına cvp vermiyom sinir ettin benüüü puuuu :mymeka:
tabi canım kol sokulur mu hiç..sakinim ben çoook.elcazı dediğime bakam kız iki parmakta sonuçta elcazı işte çok kısa bakılıyor 1 2 dk anca sürüyor korkucak bişey yok sadce kendini kasma sıkarsan zor anırsın ok esracım
taze anneciklri rahatlatallım dimi tecrübeli anne olaraktan yoksa ilkinde bizde yusuf yusuf olmamışmıydık
yanlız benimki muayene acil doktora gitmiştim sancıdan kıvarnıyorum doğum dedik kesin önce muayenehanesinde kontrol edelim dedi o arada açılmaya bakmak için çatala çıkarttı çatı muayenemizde olmuştu idrar yolu enfeksiyonuymuş okadar sancının sebebi buda benim tecrübeden bir parçacık 2 dk bile değildir belkim :lepi:
karpuz ye bol bol hemen etki ediyor
o abartmış orayada yazdım saçmalımış hatta benim sadece hafifçe karnıma bastı hemşire daha yeni ayılıyordum canım şimdi senin iyiliğin için bişey yapacağım biraz canın yanacak ama mecbur dedi tamam dememle hafifçe karnıma bastırması bir oldu ve evet hayatım da öyle acı yaşamadım ama mecbur içerdeki birikmiş kanı boşaltıyorlar ama sadece karnıma bastırdı oda bir kereye mahsustu millet abartıyor ve saçmalıyor yada o anki korkudan öyle algılıyor fisfisfis
bence topikçe yarın doğuracamışız heyecanı basmış azcık sakin olalım kızlar kaydirigubbakcemile5
noracım valla ben de öyle düşünüyorum..ilk hamileliğim çok sorunluydu ve bir kere bile karından usg ile bakılmadı hep alttan bakıldı.hem de dakikalrca..elle muayene işini de yaşadım..laparoskopi mi yapalım diye karar verememişti doktor..bir de öyle baktı.kizlar ne kol sokmasi el sokmasi, sokulan sadece 2 parmak, isaret ve orta parmak:)) ayrica usg ilede desteklenebilir cati muayenesi..ben her randevuda bikere minciklendigim icin alistim, rahim agzina bakiyor, 1-2 dk suruyor, cati tı.muayeneside bundan farksiz..kormayin...
temmuz annelerinde bir arkadaşım var.hamilelik öncesi başka sayfada konuşuyorduk.kız 1 yıldır kpss ye hazırlanıyor karnı burnunda dersaneye gitti ne sıkıntılar yaşadı.cuma akşamı konuştuk cumartesi için başarılar diledim.inşallah iloş gelmez dedim yok teyzesi gelmez dedi.cuma gecesi suyu gelmiş cumartesi 13 de doğurmuş.normal doğum yaptı.gördünüzmü zillinin annesine yaptığını...allahım şaka gibi ya.duyunca çok gülmüştüm..
delikafadulden ben 36. haftaya giriyorum hatat gün bilem aldım :teytey:valla no panik diyorum bende kafada bitiyo heyecan basınca doğal olarak geriliyolar ama durun bakalım daha erken ekstra durumlar haricindeki bizim topikte o durumda kimse yok 36 dan sonra konuşmaya başlayacaz katılıyorum sanaaa sütyen konusunda emzirme boyunca emzirme sütyeni kullanmanı tavsiye edrim çok rahat oluyo çünkü 2 satte bir ortalama emziriyosun ama emzirme dönemin bittikten sonra (yani 9-12 ay) toparlayıcı sütyen kullan ve spor çünkü göğüsler yavaş yavaş eski formuna dönerken gevşiyo ve bozuluyo önlem alırsan sıkıntı yaşamazsın
evet aynen kaydirigubbakcemile5nassı yanii bende sezeryan oldum ama öyle bişi yaşamadım one öyle şaştım
ben 36 yaşındayım :lepi:inşallah gönlüne göre olur ama çok zor olur senin için nassı bakıcan inan benim kızım büyüdügü halde zor oldu ki senin kidaha çok minicik ken şahsen arasını 2 sene bırak derim en ideali öyle yanlış anlamanı istemem sadece fikrimi söylemek istedim 36 yaş geç bir yaş değil 2. için
Harıkasın.. tamam.. dedıgını yapalım.. yıne paraya kıyıp duzgun bısıler alıp takmak ta fayda var.. ok kuzu.
Neler gerekiyomuş mercimekim banada yazıversen sana zahmet. Benim kukudada var ağrı hemde 2 haftadır filan ama sanki sivilce ağrısı gibi sol tarafında sadece giyinip soyunurken sadece orası ağrıyo aynayla bakıyom bakıyom bi şeyde göremiyom..
Tamam canım çok sağol.valla bana çok eksik geldi liste..eklemeler yapıcam..onlar en acil olanları yazmışlar..
bende 36 dan gün alıyorum derya.rabbim inşallah zamanında yollar ama artık korkmuyorum.doktorum haziran ayı yani 30 unu bul yeter dedi.binlerce şükür üzmedi kuzum beni.o bana ben rabbime sıkı sıkı tutundum ve beraberce atlattık çok şükür...
öğle arası hapı buldum..krizden çıkabilirim..zor buldum ama bir tane çok büyük bir eczane açıldı yeni avent ürünleri de satıyorlar..çok şaşırdım bulmama.. sıcaktan bayılacaktım hap yoluna.fakat nette başka bir forumda şöyle bir yazı okudum bilgisi olan var mı?aynen kopyalıyorum
bende dr.uma hamileliğimde balık yağı alabilirmiyim diye sorduğumda bana kesinlikle önermediğini söyledi çünkü bebeklerin sinir sistemini etkiliyormuş sadece bir balığın yağı varmış o da yurtdışındaymış ve çok pahallıymış onun için bana günde 5 ceviz yeterli olduğunu söylemişti haftada 2 kere balık yememi somon balığını tavsiye etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?