2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

az kaldı kızlar.sıkıntısız bitecek inşallah allahın izniyle...hep beraber daha ne güzelliklere imza atacağız...

amaaaaaan günde 1 tane içerim ..cevizi de katıyorum sütün içine zaten..mesele vizdan rahatlığı

Al benden de o kadar.. mesele vıcdan.. yapmazsam kahrolurum cunku..
30 yasındayım.. bu zamana kadar yedıgım yumurta 30 gecmemıstır.. valla Kuzey içimde varoldugundan beri, her oglen yıyorum uzun bır suredır.. ben bunu yapıyorsam,bence herkes herseyı yıyebılmelı yaf..

maşallah inşallah zamanında gelir dışarıdan daha iyi büyüyolar içerde çünkü ama gelsede korkulacak bişeyde olmaz aferin kuzuna seni üzmemesi güzel eminim bundan sonrada üzmeyecektir sanırım ilk senden alıcaz güzel haberleri daha 36 içine giren yok sanırım

gayet hoş çıkmışın maşallah

iyi senin 302u buluyormuş..ben çocukluğumda da yemezdim yumurtayı..hep midem bulanırdı..babaannemin harika tavuklarının ürünleriydi üstelik..şimdi gün aşırı yiyorum..bazen aksıyor..olmadı menemenin içine koyuyorum falan..her şey ciğerparelerimiz için.

balık yağı konusunda hassaiyet gösteren alıp gönderelim diyen 4 arkadaşım var onlar kendilerini biliyorlar..çok teşekkür edrim..ne kadar ince ne kadar zarif hatunlarsınız siz..allah razı olsun canlarım.

bencede sonrasında morel bozulacagına baştan önlemini almak lazım ben aldım ve hiç bişey olmadı kızımdan sonra eski haline geldiler şimdide aynı şekilde yapıcam gögüsler zor toparlanıyo sonraaa ve çok kötü duruyolar benim içinde önemlidir....:teytey:

NORRA canım atlamışım sanırım kabuz olmuşsun..... bana bir komşumuz söyledi hatta doğumdada yap dedi sezeryandan sonra büyük tuvaletini yapmak zor olduğu için bardağa epey bal koy yarısına gelecek şekilde ılık su koyuyormuşsun ve karıştırıp içiyormuşuk bal bağırsakları yumuşatıp kolay tuvaletimizi yapmamızı sağlıyormuş..... bi dene istersen sonuçta zararlı birşey değil bal ve balı eriyeceği içilebilecek derecede sıcak su.....

bende bende konuyu anlamadım ne aldınız da ikizler eski haline döndüler:uhm: konuyu kaçırmışım yemekteykenmafoldumben

Angel...peki bu göğüslerimizin uçları daha bi kararıyo ve genişliyo ya..eski haline dönüyolar dimi?

ben düzenli balık tüketemediğim için özellikle istedim dr.dan balık hapını..bi şekilde eksiğimi tamamlamıydım, sonuçta eksikti ve de önemli bişi bizim için omega 3..özellikle içindeki fosfor..dr.umun önerisiyle aldım ve kullanıyorum..zararlı olduğunu düşünmüyorum ben..aldığım ilacı da araştırdım..bi sorun yok..almaya devam..vicdan meselesi dediğiniz gibi..içimdeki meleğin ne suçu var..herşey benim elimde..yemediğim şeyleri yiyiorum artık..onun için ölürüm ben..

balık yağı konusunda hassaiyet gösteren alıp gönderelim diyen 4 arkadaşım var onlar kendilerini biliyorlar..çok teşekkür edrim..ne kadar ince ne kadar zarif hatunlarsınız siz..allah razı olsun canlarım.

Yavrum, bunun nezaket, zerafet, asalet.. ne neyse.. onunla bı alakası yok.. evlat bu işte.. otesı var mı?? helbet varsa buralarda bulur bulmaz gonderecektık sana..

Dabe dabe.. artık o kadarını da kaldıramam catlaklardan sonra.. :bbo:

Canım doğru söylüyorsun. Dediklerini ben de düşünüyorum ama en çok büyüğün küçüğün doğuşunu net olarak hatırlamaması için istiyorum.Arada yaş farkı olduğunda, özellikle büyük çocuğun, kardeşinin doğumuna aklı erdiğinde adaptasyonu daha zor oluyor. Çevremdekilerde gözlemlediğim bu daha doğrusu. Yaş farkının az olması beni yoracak ama çocuklar arasında daha az sorun yaratır gibi geliyor. (yani... bilmiyorum... öyle gibi geliyor işte... kaşınıyorum galiba kafamçokkarıştı )

Sadece kaşınma kısmına katılıyorum acıkcası kaydirigubbakcemile3

düzeliyo canım eski haline geri dönüyolar rengide şeklide bazı annelerin göğüsleri büyük kalabiliyo bazısının olmayabiliyo yapıyla ilgili ama ucu ve rengi düzeliyo kaçırdığın bişey yok canım
doğumdan sonra emzirme sütyeni konusunu konuştuk birde dahha sonralarda gögüslerin toparlanmasında faydası olsun diye toparlayıcı sütyen ve spor şart yoksa sarkıyolar ve yumuşuyolar çoook kötü oluyolar önlem almak lazımm

iyi bari..okudum canım o yazdıklarını da çok saolasın..

canım o çocuguna göre değişir bazısı vermediği gibibazısı çoook fazla verbilir onu yaşla sınırlam derimtamamenn çocukla ilgili ama gerçekten zorr doğsun bak o zaman daha iyi anlayacan benim bir arkadaşım var oğlu 7 yaşında yeni kardeşi oldu çocuk resmen bende memenden süt emicem falan diyoo ... başka bir örnek ablamın iki oğlu var arası 2 yaş hiçç sorun olmadııı dediğim gibi o çocukla ilgili ve onu ona anlatmakla

benim çatlama sorunum olmadı sadece ufak bir yerde gördüm başka yok ammaaaaa benimde ayaklarım çoook şişiyooooooo deliricemmmm hiç bir ayakkabı olmuyoooooo offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…