amaaaaaan günde 1 tane içerim ..cevizi de katıyorum sütün içine zaten..mesele vizdan rahatlığı
bende 36 dan gün alıyorum derya.rabbim inşallah zamanında yollar ama artık korkmuyorum.doktorum haziran ayı yani 30 unu bul yeter dedi.binlerce şükür üzmedi kuzum beni.o bana ben rabbime sıkı sıkı tutundum ve beraberce atlattık çok şükür...
SELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
İSTANBUL BULUŞMASInın fotolarını çok zayıf buldum. acaba hepsine bakmadım mı? sadece 3 tane gördüm. herkes birbirini yakalamış bence. ben de aynı sizler gibiyim işte artık. başlarda bazılarımız yavaş gidiyordu ama şimdi bakıyorum da hemen hemen aynıyız.
temmuzun ilk haftası için de buluşma ayarlayalım lütfen. beşiktaş ya da bostancı sahili oursa iyi olur. ataköy filan uzak kaçar bize. hep avrupada olmasın hem di mi ama?
.
herkesler iyi mi?
okuyamadım yine kimseleri. neyse yakında bitecek bu durum. ben de alıntılar yapacağım, ben de size zayıflama formülleri, emzirme teknikleri, ne nerede kaç para gibi fikirler vereceğim. KAPATACAĞIM ARAYI.
.
işte size geçen haftasonu çekilmiş bir fotom. göbeğim küçük çıkmış da ondan bu fotoyu ekledim. yoksa elimde akrep nalan fotolarım da var.
Al benden de o kadar.. mesele vıcdan.. yapmazsam kahrolurum cunku..
30 yasındayım.. bu zamana kadar yedıgım yumurta 30 gecmemıstır.. valla Kuzey içimde varoldugundan beri, her oglen yıyorum uzun bır suredır.. ben bunu yapıyorsam,bence herkes herseyı yıyebılmelı yaf..
İkizler onemlı Angel.. kendımı bıldım bılelı gurur kaynagım oldular.. ole de sursun ıstıyorum acıkcası :))
Hay masallahh..
Haydin gozun aydın.. dogrudur.. sınır sıstemı ve beyın gelısımı ıcın cok etkılı.. ama o doktorun dedıgı gıbı deıl,olduca faydalı oldugu yönunde.. aksı yıllardır soylenır.. herkesın yanlıs soyleme ıhtımalıne karsı,bır kısının dogruyu bulduguna ınanmıyorum ben..
bencede sonrasında morel bozulacagına baştan önlemini almak lazım ben aldım ve hiç bişey olmadı kızımdan sonra eski haline geldiler şimdide aynı şekilde yapıcam gögüsler zor toparlanıyo sonraaa ve çok kötü duruyolar benim içinde önemlidir....:teytey:
balık yağı konusunda hassaiyet gösteren alıp gönderelim diyen 4 arkadaşım var onlar kendilerini biliyorlar..çok teşekkür edrim..ne kadar ince ne kadar zarif hatunlarsınız siz..allah razı olsun canlarım.
bencede sonrasında morel bozulacagına baştan önlemini almak lazım ben aldım ve hiç bişey olmadı kızımdan sonra eski haline geldiler şimdide aynı şekilde yapıcam gögüsler zor toparlanıyo sonraaa ve çok kötü duruyolar benim içinde önemlidir....:teytey:
inşallah gönlüne göre olur ama çok zor olur senin için nassı bakıcan inan benim kızım büyüdügü halde zor oldu ki senin kidaha çok minicik ken şahsen arasını 2 sene bırak derim en ideali öyle yanlış anlamanı istemem sadece fikrimi söylemek istedim 36 yaş geç bir yaş değil 2. için
Canım doğru söylüyorsun. Dediklerini ben de düşünüyorum ama en çok büyüğün küçüğün doğuşunu net olarak hatırlamaması için istiyorum.Arada yaş farkı olduğunda, özellikle büyük çocuğun, kardeşinin doğumuna aklı erdiğinde adaptasyonu daha zor oluyor. Çevremdekilerde gözlemlediğim bu daha doğrusu. Yaş farkının az olması beni yoracak ama çocuklar arasında daha az sorun yaratır gibi geliyor. (yani... bilmiyorum... öyle gibi geliyor işte... kaşınıyorum galiba kafamçokkarıştı )
Selam cici annelerim
Angel...peki bu göğüslerimizin uçları daha bi kararıyo ve genişliyo ya..eski haline dönüyolar dimi?
ben düzenli balık tüketemediğim için özellikle istedim dr.dan balık hapını..bi şekilde eksiğimi tamamlamıydım, sonuçta eksikti ve de önemli bişi bizim için omega 3..özellikle içindeki fosfor..dr.umun önerisiyle aldım ve kullanıyorum..zararlı olduğunu düşünmüyorum ben..aldığım ilacı da araştırdım..bi sorun yok..almaya devam..vicdan meselesi dediğiniz gibi..içimdeki meleğin ne suçu var..herşey benim elimde..yemediğim şeyleri yiyiorum artık..onun için ölürüm ben..
düzeliyo canım eski haline geri dönüyolar rengide şeklide bazı annelerin göğüsleri büyük kalabiliyo bazısının olmayabiliyo yapıyla ilgili ama ucu ve rengi düzeliyo kaçırdığın bişey yok canım
doğumdan sonra emzirme sütyeni konusunu konuştuk birde dahha sonralarda gögüslerin toparlanmasında faydası olsun diye toparlayıcı sütyen ve spor şart yoksa sarkıyolar ve yumuşuyolar çoook kötü oluyolar önlem almak lazımm
Canım doğru söylüyorsun. Dediklerini ben de düşünüyorum ama en çok büyüğün küçüğün doğuşunu net olarak hatırlamaması için istiyorum.Arada yaş farkı olduğunda, özellikle büyük çocuğun, kardeşinin doğumuna aklı erdiğinde adaptasyonu daha zor oluyor. Çevremdekilerde gözlemlediğim bu daha doğrusu. Yaş farkının az olması beni yoracak ama çocuklar arasında daha az sorun yaratır gibi geliyor. (yani... bilmiyorum... öyle gibi geliyor işte... kaşınıyorum galiba kafamçokkarıştı )
iyiyiz cicim sen nasılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?