2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

yorgun
günler geçtikçe dahada hantallaşıyorum
artı resimleriniz çok güzel - benim hamile resmim nerdeyse hiç yok - kızıma ne gösterecem ki :umursamaz:

birbirimizden farkımız yok canım bende acayip hantal, yorğun ve şişim ayaklarım davul gibi parmaklarım öyle alyansım bile olmuyor artık ve bu halde işe gelmek çok ama çok zor geliyor artık.....sen en azından şu aralar evdesin biraz dinleniyorsundur sıcaklarda....

benim çatlama sorunum olmadı sadece ufak bir yerde gördüm başka yok ammaaaaa benimde ayaklarım çoook şişiyooooooo deliricemmmm hiç bir ayakkabı olmuyoooooo offfffffff

çoğumuz aynı durumdayız merak etme..ben ayakkabıyı bırakalı çok oldu..terliklere de sadece parmaklarım girer oldu..özellikle sol ayağım şişiyo..

bence iste o bir baligin yagi olan hani kuzey denizi muhabbeti vardiya, somon baliginin yagi iste, yani bizim vitaminlerin icinde olan, belki diger zarar veren civa orani yuksek baliklar icin demistir ki buda anlamsiz cunku cogu balik yagi somon baligindan yapiliyor bioldigim kadariyla...

çoğumuz aynı durumdayız merak etme..ben ayakkabıyı bırakalı çok oldu..terliklere de sadece parmaklarım girer oldu..özellikle sol ayağım şişiyo..

bu ayaklar normal insan ayagina donucek sonra dimi??yani eskisi gibi bilek kivrimi olucak dimi, dogumdan sonra sandelet giyebilisez dimii??kafamçokkarıştı

herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar ....

Peekiiii, sen kırmızı çatlakların beyaza dönüşmeden kurtarılabileceğini biliyor musun bakalım? Evet evet ! alkisalkisalkis Bİraz araştır bu konuyu istersen.. Yağlanmaya devam diyorum :)

E iyi ya, adam yolu açıyor bebiş için kaydirigubbakcemile3

İlahi kızlar yaa, öyle şey mi olur? Yumurtalıkların yerine bakılmıştı bende de 1-2 defa. NURDAN'ın da dediği gibi 2 parmakla yapılan bir işlem o! Elinizi sokmaya çalışın bakayım nooluyo :)) :1shok: bööle pörtler gözleriniz. Hiç olur mu?

Hahahah :)) Tam zilliymiş o yaf :)

amaaaaaan günde 1 tane içerim ..cevizi de katıyorum sütün içine zaten..mesele vizdan rahatlığı

tabii vizdan çok önemli -tatlicadiarzu-

Aman DİKKAT! Bal yüksek ısıya maruz kaldığında toksik madde salgılıyormuş. O nedenle sizin elinizi ısıracak kadar yüksek ısıya maruz bırakmayın.

Alyansımdan vazgeçeli çoook uzun zaman oldu. Zaten hafif dar oluyodu Çok da severim alyans takmayı Ayaklarım ise tam komedi. Dün evden çıkarken uzun zamandır giymediğim sandaletlerimi ayağımın ucuna geçirdim de asansöre biniverdim. Hooop tekrar yukarı çıkmak zorunda kaldım. Ayağım girmedi sandalete falan :) Mecbur değiştirdim...

ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...

kızlar ben geldım nasılsınız bakalım benım ayaklarım cok fena sısmıs durumda terlıklerım bıle olmuyor artık kaynımda çatyadı maselef cok bunalımdayım buluma resımlerı nerde bu arada kızlar bulamadım ya offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

NURDAN, 1 fincan KAHVE içmeyi denedin mi? Ya da 2-3 fincan çay? Beni dooğruca WC ye yolluyor bunlar.

tatlim dunden beri denemedigim kalmadi
1/4 karpuz
bi kase kiraz
2 kirmizi erik
2 kuru incir
bol su
2 kuru kayisi+ilik su
kahve dun turk kahvesi ictim, olurmu??

sabah yine ac karnina 2 incir+ilik su -keloks sut( ki keloks beni normalde cikarir)

oglen koca bi bardak kayisili meyve suyu

hayir kac gundur yediklerim de cikmadi, artik bisey yemeye korkuyorum, cocuk icerde patlicakkafamçokkarıştı
yada bu kadar seye 3 gun tuvaletten cikamicamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinameke cayi icebilsem, o supper bisey ama hamileleikte sakincali..

OLUR OLUR DA, ben de aynı şeyi söyleyecektim. Bİr başlayınca durdurulamaz bir hal alacaksın :)

Takma kafana düzelir ne catlaklari olanlar var kalcadan bi basliyor gögüslerine kadar senin catlaklarin sonra hic farkedilmez.. Kendini üzüp nevayi da üzme... Kremlen keyfini cikart son zamanlarinin... az kaldi bebislerimize kavusmamiza......

maşallah geçti zor günler
bune güzellik nazan çok zarif çıkmışssın göbiş küçücük gerçekten
of anca kafa karıştırıyorlar Çok üzgünüm çoook
az kaldı kızlar.sıkıntısız bitecek inşallah allahın izniyle...hep beraber daha ne güzelliklere imza atacağız...
oh oh maşallah en sonunda senden böyle olumlu umut dolu yazı görebildik kayracım zor günler bitti güzel günlere az kaldı :lepi:kaydirigubbakcemile3
ben varım esra var nazan helin
açıllıyor normale dönüyor rengi
herşey daha sağlıklı nesiller için çabalarımızda onun için tabikide en doğruyu bulmaya çalışıp öyle besleniyoruz kaydirigubbakcemile5
bu ayaklar normal insan ayagina donucek sonra dimi??yani eskisi gibi bilek kivrimi olucak dimi, dogumdan sonra sandelet giyebilisez dimii??kafamçokkarıştı

aynı şişlikler bended var artık aldığım terliğin ucuna giriyor ayağım ama oda normale dönecek moralinizi bozmayın uğraşmayın kendinizle kızlar şutarafagitti

offf sinir bastı ama ya ben izne ayrılmak istiyorum.... bu halde çalışıyorum bir evrak hesabında yanlışlık yaptım.... yediremiyorum kendime hata yapmayı......ezile büzüle söyledim adama hata yaptığım yeniden fatura kesmesi gerekiyor bunu iptal edip vede tam adamını buldu yani yanlışlık çıkacak üfffff çok sıkılıyorum......

catlaklar gercekten genetik oluyor...benimde henüz hic catlagim yok anneminde olmamis hatta doktor annemin normal dogum yapip yapmadigini sormustu sasirmistim ne alaka diye ama neden sordugunu da sormadim o an.Bide bizde gelin kaynana topragina cekermis derler kayinvalidem esimi 4 kilo catir catir dogurmus valla... ne cesaret degilmi? Ben o kadar cesaretli olamazdim...

önceliklen gözlerinden öper ve eklerim tabi yazık kahraman memelere
zaten vucutta civa birikmesi için çok fazla balık yenmeliymiş..öyle okumuştum
biliyorsan söyle be gadın..kabusum oldu uyuyamadım diyom..hala bir esrarengiz tavırlar bişeler...:umursamaz:
iyiki yakaladın vizdanı teruk ederim
ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...
yerim ben seni..gel bana sırıt ben sana sırıtayım..sevgi pıtırcığı olalım
geriye bir tek çare kalıyor nurdan...üzgünüm

işte adaptasyon sürecine girmiş bulunuyorum..iki elimle sıkıştırmasaydım bu kadar şoke olmayacaktım..tek ümidim yukarılara çıkmamaları..seninle aynı haftadayken beimde bir yerim çatlamamıştı..her gün yağlıyorum aynaya bakıyorum..bir gecede mi oldu bunlar anlamadım..ben de çatlamaycakmışım gibi geliyordu ama oldu..alışmalıyım..

uzulme tatlim, anlayis gosterirler, hava sicak ve hamilesin, normal bu hatalar..

insallah dedigin gibi daha fazla catlamaz canimm yaa...
ayyy bende son günlerde yaglanmayi ihmal etmistim iyiki bu arada catlama olmadi.. Bende dikkat edeyim artik... amaaan olacagi varsa olur zaten takmamaya calismak en iyisi...zemuszemus

didecim

Tam olarak biliyorum, diyemem. Ama kırmızı çatlakların iyileştiğini, beyaz çatlakların kaldığını duymuştum. O yüzden dedim araştır deyü yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…