yorgun
günler geçtikçe dahada hantallaşıyorum
artı resimleriniz çok güzel - benim hamile resmim nerdeyse hiç yok - kızıma ne gösterecem ki :umursamaz:
benim çatlama sorunum olmadı sadece ufak bir yerde gördüm başka yok ammaaaaa benimde ayaklarım çoook şişiyooooooo deliricemmmm hiç bir ayakkabı olmuyoooooo offfffffff
bence iste o bir baligin yagi olan hani kuzey denizi muhabbeti vardiya, somon baliginin yagi iste, yani bizim vitaminlerin icinde olan, belki diger zarar veren civa orani yuksek baliklar icin demistir ki buda anlamsiz cunku cogu balik yagi somon baligindan yapiliyor bioldigim kadariyla...öğle arası hapı buldum..krizden çıkabilirim..zor buldum ama bir tane çok büyük bir eczane açıldı yeni avent ürünleri de satıyorlar..çok şaşırdım bulmama.. sıcaktan bayılacaktım hap yoluna.fakat nette başka bir forumda şöyle bir yazı okudum bilgisi olan var mı?aynen kopyalıyorum
bende dr.uma hamileliğimde balık yağı alabilirmiyim diye sorduğumda bana kesinlikle önermediğini söyledi çünkü bebeklerin sinir sistemini etkiliyormuş sadece bir balığın yağı varmış o da yurtdışındaymış ve çok pahallıymış onun için bana günde 5 ceviz yeterli olduğunu söylemişti haftada 2 kere balık yememi somon balığını tavsiye etmişti
çoğumuz aynı durumdayız merak etme..ben ayakkabıyı bırakalı çok oldu..terliklere de sadece parmaklarım girer oldu..özellikle sol ayağım şişiyo..
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar ....
betül sen ilk bebişte çatı muaynesi oldunmu peki?
kk da okudum başka topiklerde bitanesine komple elini sokmuş oha dedim :1shok:
tamerin ellerine bi baksaydım büyükmü adamda deve gibi boy var ellerde büyüktür :roflol:
şaka bi yana moku yedim sanırımmm :çok üzgünüm:
temmuz annelerinde bir arkadaşım var.hamilelik öncesi başka sayfada konuşuyorduk.kız 1 yıldır kpss ye hazırlanıyor karnı burnunda dersaneye gitti ne sıkıntılar yaşadı.cuma akşamı konuştuk cumartesi için başarılar diledim.inşallah iloş gelmez dedim yok teyzesi gelmez dedi.cuma gecesi suyu gelmiş cumartesi 13 de doğurmuş.normal doğum yaptı.gördünüzmü zillinin annesine yaptığını...allahım şaka gibi ya.duyunca çok gülmüştüm..
amaaaaaan günde 1 tane içerim ..cevizi de katıyorum sütün içine zaten..mesele vizdan rahatlığı
NORRA canım atlamışım sanırım kabuz olmuşsun..... bana bir komşumuz söyledi hatta doğumdada yap dedi sezeryandan sonra büyük tuvaletini yapmak zor olduğu için bardağa epey bal koy yarısına gelecek şekilde ılık su koyuyormuşsun ve karıştırıp içiyormuşuk bal bağırsakları yumuşatıp kolay tuvaletimizi yapmamızı sağlıyormuş..... bi dene istersen sonuçta zararlı birşey değil bal ve balı eriyeceği içilebilecek derecede sıcak su.....
birbirimizden farkımız yok canım bende acayip hantal, yorğun ve şişim ayaklarım davul gibi parmaklarım öyle alyansım bile olmuyor artık ve bu halde işe gelmek çok ama çok zor geliyor artık.....sen en azından şu aralar evdesin biraz dinleniyorsundur sıcaklarda....
NURDAN, 1 fincan KAHVE içmeyi denedin mi? Ya da 2-3 fincan çay? Beni dooğruca WC ye yolluyor bunlar.
tatlim dunden beri denemedigim kalmadi
1/4 karpuz
bi kase kiraz
2 kirmizi erik
2 kuru incir
bol su
2 kuru kayisi+ilik su
kahve dun turk kahvesi ictim, olurmu??
sabah yine ac karnina 2 incir+ilik su -keloks sut( ki keloks beni normalde cikarir)
oglen koca bi bardak kayisili meyve suyu
hayir kac gundur yediklerim de cikmadi, artik bisey yemeye korkuyorum, cocuk icerde patlicakkafamçokkarıştı
yada bu kadar seye 3 gun tuvaletten cikamicamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinameke cayi icebilsem, o supper bisey ama hamileleikte sakincali..
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor........................
maşallah geçti zor günlerbende 36 dan gün alıyorum derya.rabbim inşallah zamanında yollar ama artık korkmuyorum.doktorum haziran ayı yani 30 unu bul yeter dedi.binlerce şükür üzmedi kuzum beni.o bana ben rabbime sıkı sıkı tutundum ve beraberce atlattık çok şükür...
bune güzellik nazan çok zarif çıkmışssın göbiş küçücük gerçektenSELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
İSTANBUL BULUŞMASInın fotolarını çok zayıf buldum. acaba hepsine bakmadım mı? sadece 3 tane gördüm. herkes birbirini yakalamış bence. ben de aynı sizler gibiyim işte artık. başlarda bazılarımız yavaş gidiyordu ama şimdi bakıyorum da hemen hemen aynıyız.
temmuzun ilk haftası için de buluşma ayarlayalım lütfen. beşiktaş ya da bostancı sahili oursa iyi olur. ataköy filan uzak kaçar bize. hep avrupada olmasın hem di mi ama?
.
herkesler iyi mi?
okuyamadım yine kimseleri. neyse yakında bitecek bu durum. ben de alıntılar yapacağım, ben de size zayıflama formülleri, emzirme teknikleri, ne nerede kaç para gibi fikirler vereceğim. KAPATACAĞIM ARAYI.
.
işte size geçen haftasonu çekilmiş bir fotom. göbeğim küçük çıkmış da ondan bu fotoyu ekledim. yoksa elimde akrep nalan fotolarım da var.
of anca kafa karıştırıyorlar Çok üzgünüm çoooköğle arası hapı buldum..krizden çıkabilirim..zor buldum ama bir tane çok büyük bir eczane açıldı yeni avent ürünleri de satıyorlar..çok şaşırdım bulmama.. sıcaktan bayılacaktım hap yoluna.fakat nette başka bir forumda şöyle bir yazı okudum bilgisi olan var mı?aynen kopyalıyorum
bende dr.uma hamileliğimde balık yağı alabilirmiyim diye sorduğumda bana kesinlikle önermediğini söyledi çünkü bebeklerin sinir sistemini etkiliyormuş sadece bir balığın yağı varmış o da yurtdışındaymış ve çok pahallıymış onun için bana günde 5 ceviz yeterli olduğunu söylemişti haftada 2 kere balık yememi somon balığını tavsiye etmişti
oh oh maşallah en sonunda senden böyle olumlu umut dolu yazı görebildik kayracım zor günler bitti güzel günlere az kaldı :lepi:kaydirigubbakcemile3az kaldı kızlar.sıkıntısız bitecek inşallah allahın izniyle...hep beraber daha ne güzelliklere imza atacağız...
ben varım esra var nazan helinmaşallah inşallah zamanında gelir dışarıdan daha iyi büyüyolar içerde çünkü ama gelsede korkulacak bişeyde olmaz aferin kuzuna seni üzmemesi güzel eminim bundan sonrada üzmeyecektir sanırım ilk senden alıcaz güzel haberleri daha 36 içine giren yok sanırım
açıllıyor normale dönüyor rengiAngel...peki bu göğüslerimizin uçları daha bi kararıyo ve genişliyo ya..eski haline dönüyolar dimi?
ben düzenli balık tüketemediğim için özellikle istedim dr.dan balık hapını..bi şekilde eksiğimi tamamlamıydım, sonuçta eksikti ve de önemli bişi bizim için omega 3..özellikle içindeki fosfor..dr.umun önerisiyle aldım ve kullanıyorum..zararlı olduğunu düşünmüyorum ben..aldığım ilacı da araştırdım..bi sorun yok..almaya devam..vicdan meselesi dediğiniz gibi..içimdeki meleğin ne suçu var..herşey benim elimde..yemediğim şeyleri yiyiorum artık..onun için ölürüm ben..
bu ayaklar normal insan ayagina donucek sonra dimi??yani eskisi gibi bilek kivrimi olucak dimi, dogumdan sonra sandelet giyebilisez dimii??kafamçokkarıştı
kızlar ben badem yağı kullandım oda düzenli olmadı hiç bi zaman.şimdilik hiç çatlağım yok.annem kızkardeşim çok şaşırdılar ama son ayımdayım her an çatlayabilirim.benimki sanırım genetik.annem ve kızkardaşlerim çok az çatlamışlar
önceliklen gözlerinden öper ve eklerim tabi yazık kahraman memelereYavrum, bunun nezaket, zerafet, asalet.. ne neyse.. onunla bı alakası yok.. evlat bu işte.. otesı var mı?? helbet varsa buralarda bulur bulmaz gonderecektık sana..
Dabe dabe.. artık o kadarını da kaldıramam catlaklardan sonra.. :bbo:
zaten vucutta civa birikmesi için çok fazla balık yenmeliymiş..öyle okumuştumbence iste o bir baligin yagi olan hani kuzey denizi muhabbeti vardiya, somon baliginin yagi iste, yani bizim vitaminlerin icinde olan, belki diger zarar veren civa orani yuksek baliklar icin demistir ki buda anlamsiz cunku cogu balik yagi somon baligindan yapiliyor bioldigim kadariyla...
biliyorsan söyle be gadın..kabusum oldu uyuyamadım diyom..hala bir esrarengiz tavırlar bişeler...:umursamaz:Peekiiii, sen kırmızı çatlakların beyaza dönüşmeden kurtarılabileceğini biliyor musun bakalım? Evet evet ! alkisalkisalkis Bİraz araştır bu konuyu istersen.. Yağlanmaya devam diyorum :)
E iyi ya, adam yolu açıyor bebiş için kaydirigubbakcemile3
İlahi kızlar yaa, öyle şey mi olur? Yumurtalıkların yerine bakılmıştı bende de 1-2 defa. NURDAN'ın da dediği gibi 2 parmakla yapılan bir işlem o! Elinizi sokmaya çalışın bakayım nooluyo :)) :1shok: bööle pörtler gözleriniz. Hiç olur mu?
Hahahah :)) Tam zilliymiş o yaf :)
tabii vizdan çok önemli -tatlicadiarzu-
yerim ben seni..gel bana sırıt ben sana sırıtayım..sevgi pıtırcığı olalımay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...
geriye bir tek çare kalıyor nurdan...üzgünümtatlim dunden beri denemedigim kalmadi
1/4 karpuz
bi kase kiraz
2 kirmizi erik
2 kuru incir
bol su
2 kuru kayisi+ilik su
kahve dun turk kahvesi ictim, olurmu??
sabah yine ac karnina 2 incir+ilik su -keloks sut( ki keloks beni normalde cikarir)
oglen koca bi bardak kayisili meyve suyu
hayir kac gundur yediklerim de cikmadi, artik bisey yemeye korkuyorum, cocuk icerde patlicakkafamçokkarıştı
yada bu kadar seye 3 gun tuvaletten cikamicamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinameke cayi icebilsem, o supper bisey ama hamileleikte sakincali..
Takma kafana düzelir ne catlaklari olanlar var kalcadan bi basliyor gögüslerine kadar senin catlaklarin sonra hic farkedilmez.. Kendini üzüp nevayi da üzme... Kremlen keyfini cikart son zamanlarinin... az kaldi bebislerimize kavusmamiza......
catlaklar gercekten genetik oluyor...benimde henüz hic catlagim yokanneminde olmamis hatta doktor annemin normal dogum yapip yapmadigini sormustu sasirmistim ne alaka diye ama neden sordugunu da sormadim o an.Bide bizde gelin kaynana topragina cekermis derler kayinvalidem esimi 4 kilo catir catir dogurmus valla... ne cesaret degilmi? Ben o kadar cesaretli olamazdim...
offf sinir bastı ama ya ben izne ayrılmak istiyorum.... bu halde çalışıyorum bir evrak hesabında yanlışlık yaptım.... yediremiyorum kendime hata yapmayı......ezile büzüle söyledim adama hata yaptığım yeniden fatura kesmesi gerekiyor bunu iptal edip vede tam adamını buldu yani yanlışlık çıkacak üfffff çok sıkılıyorum......
işte adaptasyon sürecine girmiş bulunuyorum..iki elimle sıkıştırmasaydım bu kadar şoke olmayacaktım..tek ümidim yukarılara çıkmamaları..seninle aynı haftadayken beimde bir yerim çatlamamıştı..her gün yağlıyorum aynaya bakıyorum..bir gecede mi oldu bunlar anlamadım..ben de çatlamaycakmışım gibi geliyordu ama oldu..alışmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?