2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

uzulme tatlim, anlayis gosterirler, hava sicak ve hamilesin, normal bu hatalar..

anlayış gösterirlermi bilmiyorum adamı aradım sözde getirecekti makbuzu getirmedi hala beklemedim.... şimdi cinsin teki zaten kendileri her defasında soracak bu sefer doğru dimi bir yanlışlık hesapta dimi 1 kere hata yaparsın 10 kere kafana kakarlar işin kötü yanı benim evrakları bugün 5'e kadar teslim etmem gerekiyor ama gelen giden yok şimdi paralarını alamasalar suçlu ben olurum sen yanlış hesapladında şöyle olduda falan filan diye...... şu kalan zaman geçsede izne ayrılsam allahın izniyle biraz doğum öncesi evde dinlenmek istiyorum ama bu gidişle imkansız gibi görünüyor.....

merhaba kızlar.geçmişe bak mak istiyorum ist. buluşma fotolorunu görmek istiyorum ama aşırı derecedeağırlık bastı.duşada girmem gerek.ayyyy bu ne böyle elim kalkmıyor yahu

Oh çok yoruldum - bi koşu eve gidip geldim çünküüüüüü - odamız geldi Aradılar getirdiler yarın sabah kuracaklar - en sonunda 3 hafta bekledik geldi - şimdi nasıl bi iş bekliyo beni - ama gözüm korkmuyo çünkü yapacağım her şey minnoşum için zemuszemus

Nurdaaaan biri sana dur demeli - dünyayı götürmüşsün hehe

bu ayaklar normal insan ayagina donucek sonra dimi??yani eskisi gibi bilek kivrimi olucak dimi, dogumdan sonra sandelet giyebilisez dimii??kafamçokkarıştı

dönüşcek merak etme..sandalet de giycez sivri topuk da.

ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...

ne güzel işte kaşı biyerlerini sevgi tomurcuğum..

ah bi de seni izne ayırsaydık çok iyi olcaktı..no stress..herkes hata yapabilir..relax ol..

zemuszemus he hehh hallettim işimi şükürler olsun ben hamileyim bu kadar olur çalıştığıma şükretsinler:dilcikar: mutlu sonopuyorumnanaktan

dönüşcek merak etme..sandalet de giycez sivri topuk da.

ne güzel işte kaşı biyerlerini sevgi tomurcuğum..

ah bi de seni izne ayırsaydık çok iyi olcaktı..no stress..herkes hata yapabilir..relax ol..

ahhh nerde kuzum benim izin konusu mezarda emekliliğe döndü emekli olmak ne kadar hayalse benim izin konusuda öyle benimkide doğumda izin olacak:sinifsinif: bakalım bu hafta sonu umutluyum bebeğim hala dönmediyse ve sezeryan olacaksam doğum tarihim netleşirse ona göre konuşacağım en azından 7-10 gün evimde dinleneyim......fazlasıyla hak ettim artık dinlenmeyi hoş evde yapılacak bir dünya iş var temizlik olacak dip köşe herşeyi kadın yapacak ama onun başında durmakta o işi sen yapmış kadar yoruluyorsun bakalım hayırlısı artık:gitme:

gözünüz aydın canım güle güle kullansın sağlıklı günlerde kızçen..... merak etme yavaş yavaş yaparsın..... yorucu ama bir okadarda zevkli oluyor odasını yerleştirmek, kıyafetlerini yerleştirmek.....

Öyle güzel anlatmışsın kikaydirigubbakcemile3Bunu görünce okuduğum bir "yaşanmış olay" aklıma geldi:

Evli bir kadın hayatında ilk defa jinekoloğa gidiyor. Doktor alttan bir güzel muayene ediyor. Sonra giyinmesini söylüyor ve soruyor, "Sevk aldınız mı?" Kadın hafif mahçup, kırmızı..."E acccuuuk":roflol:

Ben de arada fazla fark olmaması taraftarıyım. Tabii ki ilk zamanlar anneyi zorlayacaktır. Ama şöyle küçüğü 1,5-2 yaşına geldiğinde öyle güzel oyalıyorlar ki birbirlerini, annenin yükü bayağı azalıyor. Kıskançlık sorunu olmuyor, birbirlerini arkadaş gibi kabul ediyorlar. Diğer türlü düşünüyorum, zorlukları çekmişim, şöyle bir 4 yaşına getirmişim çocuğu. Tam "oh" diyeceğim, hoop herşeye baştan başla:bboaha zor olur gibi geliyor. Kısmet tabiiCADIARZU

Kızlarr hepinize merhaba,
Off çok basık bi hava var İstanbul'da bugün.. Nefes alamıyorum yaa..
Buluşma resimleri harikaa, çok güzelsiniz kızlar, nazar değmesin walla
Nazan senin resmine de bayıldım çok güzel çıkmış canım..
Nurdancım,ilaçla bu sorunu gidermek ne kadar doğru bilmiyorum ama doktorum önerdiği için gene paylaşmak istedim seninle.. kabızlık problemi yaşadığın dönemlerde akşam 2 tane "senokot" adlı ilaçdan içmemi tavsiye etti bana doktorum.. bilgine canım yerimseniben
Çatlama konusunda şimdilik ii durumdayım, henüz başlamadı ama karnım bazen o kadar çok geriliyo kii eli kulağındadır benimkininde :bbo:

Sen var yaaa sennn kaydirigubbakcemile3

bende chicco lullaby aldım içine yatak almadım henüz ama alacağım bana biraz sert geldi kendi yatağı. ölçüsüde tazemin dediği gibi 60x90 olacak. ama hala ona uygun uykuseti bulamadım...

teşekkürler, ellerine sağlık...

günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım

helincim hoşgeldin. çalışmamak bencede çok güzel,

çalışan arkadaşlara kolaylıklar dilerim sizde bir an önce katılın aramıza!!!!!!!!

Kuzucuğumun cicileri yıkanıyoropuyorumnanaktanAyyy çok heyecanlıalkisalkisalkisBir de Milupa'nın sitesine üye olduğum için gönderilen numuneler gelmişdelikafaduldenÇok duygusal bir gün oldu benim içinsenağlamaAllah sağ salim kullanmayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:

Amin cümlemizin..

Bu hafta odası gelıyor Kuzey ın.. bende de o heyecan var sımdı.. esyalarını yerlestırecegım ıcıne..

Bır de pazara gıdıp yavas yavas sebze almam lasım difrise koymak ıcın.. bu sıpaların corbaya falan gecme zamanları yaza dogru zamana denk gelecek.. onun ıcın bezelye falan koymaya baslayacagım dıfrıse.. sonra fasulye, barbunya.. o dogduktan sonra da domates sosu yapıcam eşimle yaz sonunda.. daha bunlar yapılması gereken.. püff ne cok sey var yafff

canım ne zaman ayrılıyosun tam da sıcaklara denk geldik çalışmak çok zor oluyordur tahmin edebiliyorum. biz evde bile zorlanıyoruz. Allah kolaylık versin tüm çalışanlara...

ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...

O hormonlar hep sevgi pıtırcığı yapsın bizi ama doğumdan sonra birden düşecekler. her doğuran lohusalıktan şikayet etmişti. cok yaygın sanırım lohusalık depresyonu. şuanda düşünüyorum hiç aklım almıyo sağlıkla almışım bebeğimi kucağıma niye üzülecekmişim diyorum ama tabi başa gelmeden bilemeyeceğiz. umarım rahatlıkla atlatırız..

nora canım bugünde bekle olmazsa doktorunu ara ve söyle. olmadı alırsın ec zaneden lavman yaparsın. benim hayatım kabızlıkla geçtiği için gebelikte de 4 günden önce cıkamam tuvalete ama normalde de böyleydi takmadım kafama hiç.

canım ne kadar güzel ne kadar heyecanlı sona yaklaştıkça korkularımız azalacak belki de.. Allah sağlıkla kolaylık nasip etsin inşallah...

ben çıkıyorum hafiften sancılandım uzanaıcam

geçmiş olsun canım...

benim dipfrisim cok kucuk ancak sagacim sutlerle o anlik yiyecekler sigar, bende cok isterdim depolamayi kislik icin((

ah çok heycanlıdır ya noranın dediği gibi çekirdek al otur karşısına çıtlat :):)

bende bir sürü siteye üye oldum ama hiç bişey gelmedi - büyük şehirdedeğiliz ya göndermez bunlar - ne gelmiş sana
Annemin çalıştığı klinikteki çocuk doktoru vermiş anneme epey numune firmaların getirdiği mamalar felan - bir çanta oldu diyodu annem :):)

benim dipfrisim cok kucuk ancak sagacim sutlerle o anlik yiyecekler sigar, bende cok isterdim depolamayi kislik icin((

Ya sen bole yasıosun.. yıyosun benı be kadın.. ıkı sene sonra gelme olayınıs olmasa derım al bı mınık dıfrıs.. omrunusce lazım olacak..

hayırlı olsun en sonunda geldi odanız kurtuldun şimdi içini zevkle döşemek kaldı
:roflol::roflol::roflol:

Evet evet çok heyecanlıalkisalkisalkisÖff ne bitmez programmış

- 2 tane minicik yeni doğan bebek bezi..huggies (off yiyesim geldi onlarıopuyorumnanaktan)
- 1 küçük paket ıslak mendil...nivea
- Birer numunelik minik paket nivea ürünü .....pişik kremi, şampuan, kırışık önleyici, nemlendirici
- 1 minik paket milupa still tea (süt yapan çaylardan)
- Hepsinden önemlisi, bebek bakımıyla ilgili bir kitapçık ve bir de CD gelmiş. Ha bir de buzdolabına yapıştırılacak bir çerçeve var. Üzerinde yılın starı yazıyor:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…