uzulme tatlim, anlayis gosterirler, hava sicak ve hamilesin, normal bu hatalar..
bu ayaklar normal insan ayagina donucek sonra dimi??yani eskisi gibi bilek kivrimi olucak dimi, dogumdan sonra sandelet giyebilisez dimii??kafamçokkarıştı
ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...
anlayış gösterirlermi bilmiyorum adamı aradım sözde getirecekti makbuzu getirmedi hala beklemedim.... şimdi cinsin teki zaten kendileri her defasında soracak bu sefer doğru dimi bir yanlışlık hesapta dimi 1 kere hata yaparsın 10 kere kafana kakarlar işin kötü yanı benim evrakları bugün 5'e kadar teslim etmem gerekiyor ama gelen giden yok şimdi paralarını alamasalar suçlu ben olurum sen yanlış hesapladında şöyle olduda falan filan diye...... şu kalan zaman geçsede izne ayrılsam allahın izniyle biraz doğum öncesi evde dinlenmek istiyorum ama bu gidişle imkansız gibi görünüyor.....
dönüşcek merak etme..sandalet de giycez sivri topuk da.
ne güzel işte kaşı biyerlerini sevgi tomurcuğum..
ah bi de seni izne ayırsaydık çok iyi olcaktı..no stress..herkes hata yapabilir..relax ol..
Oh çok yoruldum - bi koşu eve gidip geldim çünküüüüüü - odamız geldi Aradılar getirdiler yarın sabah kuracaklar - en sonunda 3 hafta bekledik geldi - şimdi nasıl bi iş bekliyo beni - ama gözüm korkmuyo çünkü yapacağım her şey minnoşum için zemuszemus
Nurdaaaan biri sana dur demeli - dünyayı götürmüşsün hehe
Öyle güzel anlatmışsın kikaydirigubbakcemile3Bunu görünce okuduğum bir "yaşanmış olay" aklıma geldi:şincük önce dohtuar gidiyorsun tabi dohturun yakışıklı olması önemlisonra seni şöle bi çatala alaım diyor oraya paşa paşa çıkıyorsun yakışıklı dohtrun şöle bi elcazını içeriye daldırı veriyor kafamçokkarıştı:1shok:demam diyor azcık kıssacık sürüyor ordada hemencecik diyiveriyor çatın normal çok rahat doğurursun veya dar doğuramazsın kaydirigubbakcemile3
dipnot benim dohturum yaşlı başlıydı ozamncık şimdide zaten çatıya matıya gerek yok mirmirmirmir
Canım doğru söylüyorsun. Dediklerini ben de düşünüyorum ama en çok büyüğün küçüğün doğuşunu net olarak hatırlamaması için istiyorum.Arada yaş farkı olduğunda, özellikle büyük çocuğun, kardeşinin doğumuna aklı erdiğinde adaptasyonu daha zor oluyor. Çevremdekilerde gözlemlediğim bu daha doğrusu. Yaş farkının az olması beni yoracak ama çocuklar arasında daha az sorun yaratır gibi geliyor. (yani... bilmiyorum... öyle gibi geliyor işte... kaşınıyorum galiba kafamçokkarıştı )
Öyle güzel anlatmışsın kikaydirigubbakcemile3Bunu görünce okuduğum bir "yaşanmış olay" aklıma geldi:
Evli bir kadın hayatında ilk defa jinekoloğa gidiyor. Doktor alttan bir güzel muayene ediyor. Sonra giyinmesini söylüyor ve soruyor, "Sevk aldınız mı?" Kadın hafif mahçup, kırmızı..."E acccuuuk":roflol:
selam arkadaşlar. gruptan biri yada chicco lullaby almıştı sanırım kim olduğunu hatırlamadımözür diliyorum. bu oyun parkı yatak içine hazır yatak aldınız mı aldınız sa ne aldınız tavsiyeniz nedir.:uhm:
Günaydın kızlar. bir kaç gün giremedim, özledim sizi. opuyorumnanaktan Dün bebek bakımı ile ilgili bir kitap okuyordum. İlgimi çeken yerleri size de yazacağım. Diyor ki, "bebekler yüz ve başlarından ısı vererek vücut ısılarını dengeler. Eğer bebeğin bulunduğu oda ısısı 20 derecenin üstündeyse kesinlikle şapka giydirmeyiniz."
Bir de pratik bir bilgi. "Bebeğin vücut ısısını kontrol etmek için avucunuzu ense ile başı arasına koyun, eğer elinize sıcak geliyorsa ya da o bölge nemliyse bebek terlemiştir. Ve üstünü bir kat inceltin."
günaydın kızlar
adanada tatilin tadını çıkarıyorum.çalışmamak çok güzel.biz oğlumla iyiyiz.bi arkadaştan yazıyorum.şimdi sizlerden haberler için geçmişi okuyacağım
SELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
İSTANBUL BULUŞMASInın fotolarını çok zayıf buldum. acaba hepsine bakmadım mı? sadece 3 tane gördüm. herkes birbirini yakalamış bence. ben de aynı sizler gibiyim işte artık. başlarda bazılarımız yavaş gidiyordu ama şimdi bakıyorum da hemen hemen aynıyız.
temmuzun ilk haftası için de buluşma ayarlayalım lütfen. beşiktaş ya da bostancı sahili oursa iyi olur. ataköy filan uzak kaçar bize. hep avrupada olmasın hem di mi ama?
.
herkesler iyi mi?
okuyamadım yine kimseleri. neyse yakında bitecek bu durum. ben de alıntılar yapacağım, ben de size zayıflama formülleri, emzirme teknikleri, ne nerede kaç para gibi fikirler vereceğim. KAPATACAĞIM ARAYI.
.
nazanım çok çok güzel görünüyorsun maşallah sana
bekliyoruz seni...
Kuzucuğumun cicileri yıkanıyoropuyorumnanaktanAyyy çok heyecanlıalkisalkisalkisBir de Milupa'nın sitesine üye olduğum için gönderilen numuneler gelmişdelikafaduldenÇok duygusal bir gün oldu benim içinsenağlamaAllah sağ salim kullanmayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:
offf sinir bastı ama ya ben izne ayrılmak istiyorum.... bu halde çalışıyorum bir evrak hesabında yanlışlık yaptım.... yediremiyorum kendime hata yapmayı......ezile büzüle söyledim adama hata yaptığım yeniden fatura kesmesi gerekiyor bunu iptal edip vede tam adamını buldu yani yanlışlık çıkacak üfffff çok sıkılıyorum......
ay ben yine bugun sevgi tomurcugu modundayim, siritasim var herseye, icimde sacmasapan bi mutluluk:)))alahim kafayi siyiriyorum ben sanirirm, su hormonlarima mukayyet ol...
tatlim dunden beri denemedigim kalmadi
1/4 karpuz
bi kase kiraz
2 kirmizi erik
2 kuru incir
bol su
2 kuru kayisi+ilik su
kahve dun turk kahvesi ictim, olurmu??
sabah yine ac karnina 2 incir+ilik su -keloks sut( ki keloks beni normalde cikarir)
oglen koca bi bardak kayisili meyve suyu
hayir kac gundur yediklerim de cikmadi, artik bisey yemeye korkuyorum, cocuk icerde patlicakkafamçokkarıştı
yada bu kadar seye 3 gun tuvaletten cikamicamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinameke cayi icebilsem, o supper bisey ama hamileleikte sakincali..
bende 36 dan gün alıyorum derya.rabbim inşallah zamanında yollar ama artık korkmuyorum.doktorum haziran ayı yani 30 unu bul yeter dedi.binlerce şükür üzmedi kuzum beni.o bana ben rabbime sıkı sıkı tutundum ve beraberce atlattık çok şükür...
ben çıkıyorum hafiften sancılandım uzanaıcam
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak?
doğumdan sonra hemencecik kahve limona başlarsın canım beyaza dönmeden önlemini alırsın. takma kafana bol bol su iç mutlaka....
yaa bu adet sancısı tarzı seyler hepimizde başgöstermeye baslkadı sanırım.benımde arada karnım agrıyor amna daha kötüsü kasıklarıma vuruyor.sancı degıldır heralde dıe kendımı avutuyorum,çünkü 10 dakıka kadr ayalaklarımı hafıf yüksege uzatıp yatınca gecıyor.ve şiddeti doktorların dedıgı gıbı artmıyor.bı gırıyr bı gecıyor.son ayımızı böle gecırcezx sanırım.ama tek tesellım kasılmam yok.o gecen ay cok fazlaydı.karnım sertleşmıyor.ama artık bende magnezyum alayım belkı kasık agrıma iyi gelir.10 gundur kullanmıyordum çünkü ne kramp ne sertlesme karnımda olmuyodu.artrık herguyn bı tane magnezyum şart galıba
geçmiş olsun canım, yalancı sancılar bunlar herhalde... 2 gece önce wc ye kalktım karnım nasıl gergin sonra dakikada bir bi sancı geliyor 10 sn sürüyor sonra 1 dk hiçbişey yok sonra tekrar 5 kez tekrarladı daha devam etseydi acile atıcaktım kendimi neyse ki olmadı...
Kuzucuğumun cicileri yıkanıyoropuyorumnanaktanAyyy çok heyecanlıalkisalkisalkisBir de Milupa'nın sitesine üye olduğum için gönderilen numuneler gelmişdelikafaduldenÇok duygusal bir gün oldu benim içinsenağlamaAllah sağ salim kullanmayı nasip etsin hepimize:Saruboceq:
burkom süper bi duygu dimi bende yeni bitirdim ütüleme işlemini açıp açıp bakıyorum bunlar mı giyecek diye. milupaya 2 hafta önce bende oldum yollayacağız demişler ama hala gelmedi. sıradayız herhalde...
SELAM ARKADAŞLAR,
inşallah iki gün sonra ben de sizlerin arasında olacağım. yarın işyerinde son günüm olacak büyük ihtimalle.
çalışmamak süper bi duygu canım bu durumdayken, alıntılarını tavsiyelerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
Amin cümlemizin..
Bu hafta odası gelıyor Kuzey ın.. bende de o heyecan var sımdı.. esyalarını yerlestırecegım ıcıne..
Bır de pazara gıdıp yavas yavas sebze almam lasım difrise koymak ıcın.. bu sıpaların corbaya falan gecme zamanları yaza dogru zamana denk gelecek.. onun ıcın bezelye falan koymaya baslayacagım dıfrıse.. sonra fasulye, barbunya.. o dogduktan sonra da domates sosu yapıcam eşimle yaz sonunda.. daha bunlar yapılması gereken.. püff ne cok sey var yafff
benim dipfrisim cok kucuk ancak sagacim sutlerle o anlik yiyecekler sigar, bende cok isterdim depolamayi kislik icin((
hayırlı olsun en sonunda geldi odanız kurtuldun şimdi içini zevkle döşemek kaldıOh çok yoruldum - bi koşu eve gidip geldim çünküüüüüü - odamız geldi Aradılar getirdiler yarın sabah kuracaklar - en sonunda 3 hafta bekledik geldi - şimdi nasıl bi iş bekliyo beni - ama gözüm korkmuyo çünkü yapacağım her şey minnoşum için zemuszemus
Nurdaaaan biri sana dur demeli - dünyayı götürmüşsün hehe
:roflol::roflol::roflol:Öyle güzel anlatmışsın kikaydirigubbakcemile3Bunu görünce okuduğum bir "yaşanmış olay" aklıma geldi:
Evli bir kadın hayatında ilk defa jinekoloğa gidiyor. Doktor alttan bir güzel muayene ediyor. Sonra giyinmesini söylüyor ve soruyor, "Sevk aldınız mı?" Kadın hafif mahçup, kırmızı..."E acccuuuk":roflol:
tabiiCADIARZU
.
...
geçmiş olsun canım...
teşekkürler
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak?
doğumdan sonra hemencecik kahve limona başlarsın canım beyaza dönmeden önlemini alırsın. takma kafana bol bol su iç mutlaka....
geçmiş olsun canım, yalancı sancılar bunlar herhalde... 2 gece önce wc ye kalktım karnım nasıl gergin sonra dakikada bir bi sancı geliyor 10 sn sürüyor sonra 1 dk hiçbişey yok sonra tekrar 5 kez tekrarladı daha devam etseydi acile atıcaktım kendimi neyse ki olmadı...
burkom süper bi duygu dimi bende yeni bitirdim ütüleme işlemini açıp açıp bakıyorum bunlar mı giyecek diye. milupaya 2 hafta önce bende oldum yollayacağız demişler ama hala gelmedi. sıradayız herhalde...
34.haftadan sonra çatlamaya başlıyorsunuz hel son bir haftada beebk aşağıya inince yan larınız çatlıyor hani şu kilo alınca can simidi diye tabir edilen yerlerşakkıdı
SELAM ARKADAŞLAR,
çalışmamak süper bi duygu canım bu durumdayken, alıntılarını tavsiyelerini bekliyoruz sabırsızlıkla...
gel hadi nazan burasıda olmaza hiç vakit geçmeyecek alkisalkisalkis
ah çok heycanlıdır ya noranın dediği gibi çekirdek al otur karşısına çıtlat :):)
bende bir sürü siteye üye oldum ama hiç bişey gelmedi - büyük şehirdedeğiliz ya göndermez bunlar - ne gelmiş sana
Annemin çalıştığı klinikteki çocuk doktoru vermiş anneme epey numune firmaların getirdiği mamalar felan - bir çanta oldu diyodu annem :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?