Evet evet çok heyecanlıalkisalkisalkisÖff ne bitmez programmış
- 2 tane minicik yeni doğan bebek bezi..huggies (off yiyesim geldi onlarıopuyorumnanaktan)
- 1 küçük paket ıslak mendil...nivea
- Birer numunelik minik paket nivea ürünü .....pişik kremi, şampuan, kırışık önleyici, nemlendirici
- 1 minik paket milupa still tea (süt yapan çaylardan)
- Hepsinden önemlisi, bebek bakımıyla ilgili bir kitapçık ve bir de CD gelmiş. Ha bir de buzdolabına yapıştırılacak bir çerçeve var. Üzerinde yılın starı yazıyor:lepi:
Şunlara bakın kızlar yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok şekerler de hepsini aynı anda istemem :))) bunlar insanın kulaklarını bile kemirir kafamçokkarıştı
Şunlara bakın kızlar yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))
ben varim olma mi???:))
buarada teyzeleri Teo bugun cok yaramaz, karnimda dalgalanmalar var, icerde biri horon tepiyor, metroda karsimda oturan kadin bian karnima bakti kafasini cevirdi sonra ani bi hareketle tekrar dondu bakti, karnim yamulup duruyordu o sirada cunku:))))kadin gozlerine inanamadi:)))
buarada teyzeleri Teo bugun cok yaramaz, karnimda dalgalanmalar var, icerde biri horon tepiyor, metroda karsimda oturan kadin bian karnima bakti kafasini cevirdi sonra ani bi hareketle tekrar dondu bakti, karnim yamulup duruyordu o sirada cunku:))))kadin gozlerine inanamadi:)))
Hem de ne gusel olur.. napıolar bu kadınlar merak edıyorum acıkcası??
angeleyes_3, badibade, Elta, evriş+, kedinihal, keops35, maviş83, tuanamevsim
ee kizlar oturmaya mi geldik, piste alalim:)))
Hem de ne gusel olur.. napıolar bu kadınlar merak edıyorum acıkcası??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?