2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Siteye üye olalı 1 aydan fazla oldu. Unutmuştum bile. Daha yeni göndermişler. Postacı da tutmuş karşı komşunun kapısına bırakmışklava:Allahtan evde değillerdi de kazaya kurban gitmedi minik oyuncaklarım:jeyyar:

oh oh - bavulla gelmiş valla - hehe güle güle dene numuneleri :) yok anam bana bir iğne bile gelmedi - dediğim gibi büyük ihtimal ufak şehirde olduğumuz için

valla bence kimsenin erce parmagini klavyede yada mouse kipirdatmaya hali yok tatlim:)) herkes bi kosede yatiyor

buarada teyzeleri Teo bugun cok yaramaz, karnimda dalgalanmalar var, icerde biri horon tepiyor, metroda karsimda oturan kadin bian karnima bakti kafasini cevirdi sonra ani bi hareketle tekrar dondu bakti, karnim yamulup duruyordu o sirada cunku:))))kadin gozlerine inanamadi:)))

angeleyes_3, badibade, Elta, evriş+, kedinihal, keops35, maviş83, tuanamevsim

ee kizlar oturmaya mi geldik, piste alalim:)))

E baktım sen de yazmıosun.. dolanıyordum bende :))

Ehehe.. kadının suratını hayal ettım de bı an.. Ozy de ılk gordugunde adam ınanamamıstı goslerıne... :))

geldimm geçmişe baktımm arayı açmayınca sayfa birikmiyo yaşasınnn
JENNY odanız hayırlı olsun
BURKO heycanlıdır tabi yıkaması yerleştirmesi ben milupaya üye olduktan 10 sonra geldi bana numuneler dediğin gibi çok şirinler resimde süper hepsi yemelikkk
kızlar hava bozdu yagmur yagacak diye sabırsızlıkla bekledim yook yagmıyo esmiyoooo sıcak sıkıcı offff acık yagsa ne güzel olucak

benimkide aynen öyle nora bide benim kızıma hamileyken başıma gelmişti yanımda yaşlı amca oturuyodu adam şaşkınlıkla bi karnıma bi bana bakıyodu gülemiyosunda ne düşünmüştür kimbilir.

kocişleri gelenler girmiyodur benimki geç geldiği için no problem şimdik kızımıda yatırdım kaldım oğlumla başbaşaaa

Hem de ne gusel olur.. napıolar bu kadınlar merak edıyorum acıkcası??

angeleyes_3, badibade, Elta, evriş+, kedinihal, keops35, maviş83, tuanamevsim

ee kizlar oturmaya mi geldik, piste alalim:)))

geldim,güzel annelerim.bugün hiç giremedim de,geçmişi okuyordum.okuldan öğlen çıktığımız halde giremiyorum siteye,daha doğrusu hiçbir şey yapamıyorum.
40 derece sıcakta "ohhhhhhh,kemiklerim ısındı" diyen bendenize ne oldu,anlamıyorum.sanırım o günlerde kendisiyle alay ettiğimi düşünen,sıcaklarla arası hiç iyi olmayan eşimin ahı tuttu. mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…