2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

:))) geçenlerde arkadaşım şahit oldu benimkine de..kızcağız şoka girdi..

MmmmopuyorumnanaktanEvin içi miss gibi bebek koktuopuyorumnanaktan

miss gibi..bilmezmiyim..ütüden sonra da çok güzel koku kalıyor odada..

işten eve bi gittim bi baktım elk.kesmişler..( sevgili kocamın otomatik hesabında olduğu için haliyle o da takip etmiyo çektiler mi çekmediler mi diye..
ben de dooğru anneme geldim..balkonda oturuyos...hava çok güzel kaç gündür serin seriin..keyif yapıyos anlıycağınız..bende durumlar böle..

evriş size kolay gelsin..o da ayrı bi heyecan olmalı..

bu arada benim yürüme olayım bitmiştir arkadaşlar..annemin evi ile evimin arası 10 dk.yürüyerek..geberdim resmen..yarıda tükendim..tıslaya tıslaya geldim..dr. bir de günlük yarım saat yürüyebilirsin diyodu...Çok üzgünüm çoook

iyi iyi bahaneyle hepsi aradan çıkmış olur..ozy de çok heyecanlı ki kaptırmış koyvermiş:))

Ahaha.. hem de nası.. ne yarım saatı ya.. evın ıcınde 10 dk ayakta dursam yıgılıyorum koltuga..

iyi iyi bahaneyle hepsi aradan çıkmış olur..ozy de çok heyecanlı ki kaptırmış koyvermiş:))

Oglu ıcın evı yenılıyor adam resmen :)) ben de ellemıyorum,arada gıdıp bende ıkı fırca suruyorum ama cok kalmıyorum halıyle boya kokusundan dolayı :))

adaşçım o filmde çok çok hoşuma giden bir şey var. Genel bir değerlendirme, herhangi bir sahne değil. ızle, sonra konuşuruz.

Nurdan çok benzeri sabah onura oldu. Ben sakince, kamerayı al gel, dedim. (bizim kameramız var zemuszemus ) Zaten ne zaman kamerayı hazırlasam, "stand by" moduna geçiyo sıpa. Onur kamerayı açana kadar bir cilveler, bir işveler bizimkinde... Tam kayda başladık, durdu Onur gördükleri karşısında şok oldu :))

EFA yı bulmuş onur. Yani eczane yarın getirecekmiş, ben de başlıyorum. KAPI SÜSÜM gelmemiş hala. Korkarım kendim yapacağım. Ama malzeme için Kemeraltı'na gitmek gerekecek, o nasıl olacak onu bilemiyorum

Acayıp durgun hava.. cok bunaltıcı.. klımayı da acamıorum.. evın tum pencerelerı acık, boya kokusundan dolayı.. vantılatore neredeyse sarılıcamm..

Bakınız şu an tibariyle İzmirliler topiği olmuş burasıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…