elimde kupa yokken satmaya çalışırlar, iki parça kupa varken (biri rıfkı) kupa çekerler.. bunu yapan da usta oyuncu. GICCIKKK oldum...
Bakınız şu an tibariyle İzmirliler topiği olmuş burasıkaydirigubbakcemile3
Bakınız şu an tibariyle İzmirliler topiği olmuş burasıkaydirigubbakcemile3
Bir de sohbetınıs olsa.. Izmır ın havası gıbısınıss su an hepınıss laelaelaelaelae
Aaa biz tazemle muhabbeti ilerlettik. Açın bir konu, konuşalım hanfendiyerimseniben
Gareziniz bana mı kardeşiöÇok üzgünüm çoookİlk defa bu saatte bilgisayar başındayız, muhabbet eden yok:dilcikar:
Ha Rıfkı muhabbetı mı?? Rıfkı yı tanımam.. halıyle dahil olamıyorum.. laelaelaelaelae
Tanıştırırız güzelimyerimsenibenSen koskoca danışmansın, bir rıfkıyı mı öğrenemeyeceksin
Rıfkıııııııııı.. Rıfkıııı... neredesın annemm.. bak ablalar burada seni arıyorrrr :)))))
Taze oyuna daldı, çıkamadı bir türlükaydirigubbakcemile3
Demek ki napcekmişsin.. İzmir gurubunu gordugunde sıtede aktıf de olmasan olurmuşşş.. püü siseeee -tatlicadiarzu-
boya kokusuna dikkat]
Oldurecek senın bu tanımlamaların benı :)))
Ozy evı boyuyor.. ben de ona asıstelık edıp gelıp gıdıyorum.. gosum uzerınısde ama..
Oooo dünürüm gelmiş. Ben de onunla muhabbet ederim. Ne yaptın dünürüm? Boşaltabildin mi içindekileri?
Türkce ogretmenım de kanaviçe işliyo galiba..
Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:
Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?