2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gareziniz bana mı kardeşiöÇok üzgünüm çoookİlk defa bu saatte bilgisayar başındayız, muhabbet eden yok:dilcikar:

Oooo dünürüm gelmiş. Ben de onunla muhabbet ederim. Ne yaptın dünürüm? Boşaltabildin mi içindekileri?

Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:

]

Oldurecek senın bu tanımlamaların benı :)))

Ozy evı boyuyor.. ben de ona asıstelık edıp gelıp gıdıyorum.. gosum uzerınısde ama..
boya kokusuna dikkat

Oooo dünürüm gelmiş. Ben de onunla muhabbet ederim. Ne yaptın dünürüm? Boşaltabildin mi içindekileri?

off nerde, bi bbek de barsaklarda birikti((

Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:

O kazıgı bana dün gece Kuzey attı.. saga yatıyorum cırpınıoo.. sola yatıyorum cırpınıoo.. neryee yatacagımı bılemedım.. saat kac oldu bakmak bıle ıstemedım.. nası uykum var ama sıpa yok dıo ole yapma, bole yapma.. bak oksuyorum karnımı duruyo.. o arada nası ıcım gecıoo bılıo musun, bırakıyorum, dalıcam neredeyse, bırakır bırakmaz karnımı oksamayı yıne baslıoo.. dedim senin ananın şarap çanağınaaaa cocukkk

al benden de o kadar gece uyku uyuyamiyoruz beyefendi yuzunden, gecen bide ters bi hareket yaptim kafasi kaburgama degdi donerke canim cok acidi, aha dedim gitti cocugun kafasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…