2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

boya kokusuna dikkat

off nerde, bi bbek de barsaklarda birikti((

Ah kuzuuum:1hug:Bilirim o durumu. Sen söylenenlere kulak asma, çıksın diye onu bunu yemeyi bırak artık. Yollar açılmadıkça gelen birikecek çünkü. En son da bir açılacak, cırcır olacaksın bu sefer. Lifli beslen ve daha önemlisi, egzersiz yap. Yürüyüşe çık, evin içinde dolan. Bağırsaklarının harekete geçmesi lazım. Bu geçince de bir daha olmaması için her akşam bir tane prebiyotik yoğurt ye

ben arada kacamak sirt ustu yatiyorum hafif yanlamasina; ozman fazla cirpnamiyor 5-10 dk sonra donunce tekrara basliyor....

buaraa aksam hrkesi piste cagirip kactim gibi oldu, off burda durumlar biraz karisik, anlatamiyacagim bir konu, ama ben saat 8 den beri sinir kupuyum, hirsimi alamadim....

Kendi kendine küfrettiriyor desenekaydirigubbakcemile3Şimdiden maymun etti bu zıprlar bizi, bir de doğunca ne olacak Allah bilirkafamçokkarıştı
al benden de o kadar gece uyku uyuyamiyoruz beyefendi yuzunden, gecen bide ters bi hareket yaptim kafasi kaburgama degdi donerke canim cok acidi, aha dedim gitti cocugun kafasi..
Benimkinin de kafası leğen kemiğimin sağında. Ben çok severim kolumu yana dayayıp ayaklarımı altıma kıvırmayı. İzin vermiyor sıpa. hemen gıdıklayıveriyor sağdan sağdan
ben arada kacamak sirt ustu yatiyorum hafif yanlamasina; ozman fazla cirpnamiyor 5-10 dk sonra donunce tekrara basliyor....

Sırt üstü yatınca ondan rahatı yok ama benim nefesim daralıyor, gözüm kararıyor öyle:1shok:

buaraa aksam hrkesi piste cagirip kactim gibi oldu, off burda durumlar biraz karisik, anlatamiyacagim bir konu, ama ben saat 8 den beri sinir kupuyum, hirsimi alamadim....

Hayırdır? Ben birşey mi kaçırdım?CADIARZU

İyi geceler Evriş. Ben de çıkacağım birazdan da Nurdanı merak ettim

Hayırdır? Ben birşey mi kaçırdım?CADIARZU

İyi geceler Evriş. Ben de çıkacağım birazdan da Nurdanı merak ettim

off tatlim ya kocacimida benide sinir kupu eden bazi seyler oldu, onlarla ugrasiyoz, telefon trafigi falan, anlatabilecegim bisi degil, ama ofkeyle kalkan zararla oturur, yada keskin sirke kupune zarar mantigiyla kendimi sakinlestirmeye calisiyorum, yazik Tibetimde bni skinlestirmeye calisiyor...bakalim, eger sakinlesmezsem yarina birilerine cok pis dayayip dosiycem...

Hadi ya:a015:Üzüldüm senin adına. Ama dediğin doğru. Kendi iyiliğin, bebişinin iyiliği için sakinleşmeye bak canım. Kafanı boşaltıp uyumaya çalış. Yarın sakin kafayla tekrar bakarsın

herkes pit pit dokuluyo, hadi bakalim iyi geceler, ben pek uyuyamam bu gece:)))

Günaydıın...
Nineler gibi yürümeye başladım 2-3 gündür. Kalçamın sol kısmı kasıyor yürürken.
Kendime nazar mı değdirdim nedir, hiç bir şikayetim yok, hamile gibi değilim diyordum.

Ben aylar önce Prof. Dr. Yankı Yazgan'ın 1 kitabını almıştım; "99 sayfada bebeklikten çocukluğa". ış bankası yayınlarından. Bir de "99 sayfada bebek beslenmesi" adında yine aynı yayınevinden Prof. Dr.Gülbin Gökçay'ın kitabını aldım. Çok akıcı ve çok faydalı kitaplar. Üstelik çok ta ucuzlar. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…