boya kokusuna dikkat
off nerde, bi bbek de barsaklarda birikti((
Bizim bir fahri ızmirlimiz vardıCADIARZUGelse de bari o avutsa seni
Nurdanım;
Edıyorum kokusuna da.. evı halıyle sardı.. her yer acık.. yıne de var ıste az da olsa..
ben arada kacamak sirt ustu yatiyorum hafif yanlamasina; ozman fazla cirpnamiyor 5-10 dk sonra donunce tekrara basliyor....
acaba 1-2 gece baska biyerde mi kalsaydin, ozy bitirene kadar..
Kendi kendine küfrettiriyor desenekaydirigubbakcemile3Şimdiden maymun etti bu zıprlar bizi, bir de doğunca ne olacak Allah bilirkafamçokkarıştıO kazıgı bana dün gece Kuzey attı.. saga yatıyorum cırpınıoo.. sola yatıyorum cırpınıoo.. neryee yatacagımı bılemedım.. saat kac oldu bakmak bıle ıstemedım.. nası uykum var ama sıpa yok dıo ole yapma, bole yapma.. bak oksuyorum karnımı duruyo.. o arada nası ıcım gecıoo bılıo musun, bırakıyorum, dalıcam neredeyse, bırakır bırakmaz karnımı oksamayı yıne baslıoo.. dedim senin ananın şarap çanağınaaaa cocukkk
Benimkinin de kafası leğen kemiğimin sağında. Ben çok severim kolumu yana dayayıp ayaklarımı altıma kıvırmayı. İzin vermiyor sıpa. hemen gıdıklayıveriyor sağdan sağdanal benden de o kadar gece uyku uyuyamiyoruz beyefendi yuzunden, gecen bide ters bi hareket yaptim kafasi kaburgama degdi donerke canim cok acidi, aha dedim gitti cocugun kafasi..
ben arada kacamak sirt ustu yatiyorum hafif yanlamasina; ozman fazla cirpnamiyor 5-10 dk sonra donunce tekrara basliyor....
Türkce ogretmenım de kanaviçe işliyo galiba..
buaraa aksam hrkesi piste cagirip kactim gibi oldu, off burda durumlar biraz karisik, anlatamiyacagim bir konu, ama ben saat 8 den beri sinir kupuyum, hirsimi alamadim....
Hayırdır? Ben birşey mi kaçırdım?CADIARZU
İyi geceler Evriş. Ben de çıkacağım birazdan da Nurdanı merak ettim
off tatlim ya kocacimida benide sinir kupu eden bazi seyler oldu, onlarla ugrasiyoz, telefon trafigi falan, anlatabilecegim bisi degil, ama ofkeyle kalkan zararla oturur, yada keskin sirke kupune zarar mantigiyla kendimi sakinlestirmeye calisiyorum, yazik Tibetimde bni skinlestirmeye calisiyor...bakalim, eger sakinlesmezsem yarina birilerine cok pis dayayip dosiycem...
nevini ütüyom kelime oyununda :)
rövanşı alırıs artıkın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?