2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar günaydın
cumadan beri giremiyorum nete malum
buluşma fotolarını maalesef biraz geç ekleyeceğim sorry malum taşınma telaşı devam
annem ve kayınvalidem uğraşıyorlar evle ama hamileyken çekilecek iş değil taşınmak
kı<ımın odasını da yavaş yavaş hazırlıyoruz artık odasını kurduk ben dün biraz eşyalarını içine astım artık perdesi uyku seti vb de tamam olunca taşınma derdi de bitince koyarım oda fotolarını
geçmişe söyle üsten baktım kızlar kusura bakmayın
maviş ben rüyanı tam olarak okumamıştım süpermiş başbakanın yardımcısı heyt be forsa bak
bebekler maşallah karınlarımızda giderek büyüyorlar sıcaklar da bizi zorluyor korkular başladı ama değer masum bebişlerimiz için sağlıklı olsunlar herşeyi unutcaz
öpüyorum hepinizi görüşürüz
iştede biraz yoğunum giremeye bilirim
esra arpacığa dikkat sarımsak konusu yardımcı olabilir

herkese günaydınnn..
dün kuzenimi çagırmıştım Mehmet Akifin son kalan eşyalarını ütülenmesi ve dolaba yerleştirilmesi için saolsun geldi güzelce yerleştirdik. hastane çantamda hazır.geriye bi tek bez kaldı.onuda prima 3-6 kilo olanını alıcam 2.5 -5 olan hemen küçük gelebilirmiş. aklınızda bulunsdun..

gelelim geçmişeeeee......
esrako da tatile gitmiş çok sevindim senin adına malum son anda vazgeçmek zorunda kalmıştınız ya iyi moral olmuş..ama ilk gece yaşanan çiyan okurken benide telaşlandırdı...

doktora gitmiş çogu kişi ve kocamaaaaaaaaaan bi maşallah diyorum oh ohh 3 kilolara geçmişiz. şükürler olsun dimi kızlar.bu gunler hayal gibiydi.

istanbul buluşmasının resimlerinide gördüm nihayet ..üzüldüm yahu bizim kaçak telkirma bile gitmiş buluşmaya bu fırsat kaçmazdı ama napalım 3.cü buluşmaya nasip diyelim inş.bu arada gerçekdende hiçde öle kocaman durmuyosunuz resmlerde gayet fitsiniz kızlarcım..:)

dün geçmişi okumaya çalışırken alıntı yapmadıgım için çogu şey aklımdan uçup gitmiş ama dide nin balık hapı konusundaki telaşı dikkatimi çekti.buldunmu bari onu hatırlamıyorum..eger bulamadıysan ben burdan bakıyım tatlım alıp gönderirim sana aksarayda bi eczane var en eski eczanedir ve yok yokdur ilaç konusunda...

bu arada hastane için aldıgım terlik ayagıma olmuyor. normalde 36 giyerken ben 37 almıştım şişliklere karşı ama malesef oda olmuyor. değiştirmeyi dneicem ama adama kabul etmezse başka bi terlik almak zorunda kalıcam38 numara...ama dun bi arada 3 gun önce dogum yapan arkadasıma ugradım aynı hastanede dogum yapıcazda oda asiye hanıma gidiyordu hem bi geçmiş olsun dedim hemde hastende hakkında bilgi aldım dokor nasıldı..hastane çantası için gerekli bişeyler varmı diye ekstra bilgi aldım.terlik konusunda dediki keisnlikle hafif bi terlik al ve buyuk olsun ve asla parmak arası alma dedi. çunku okadar yorgun oluyosunki agır terlik bile taşıyamazsın dedi.. henuz terlik almayanlar buyuk numara alın ve hafif olsun..

gypsmesram yahu bencede sen babanı dinle kır dizini otur artık yahu ne kadar az zaman var farkında mısın?ben bile 8.ci aya girmiş olmanın telaşındayım.bu arada ev telfonunu cebe yönlendirmeyi biliyorum amasana sölemicem..evde otur diye.heheheheeee

şimdilik bu kadar aklımda kalanlar. unuttuklarım lutfen darılmasın kırılmasın.doktordan iyi haberlerle gelen herkesin gözu aydın.inşallah hayırlısıyla saglıkla ve zamanında kavusurus bebişlerimize..

bi kaç sayfam kalmış onalarda bi göz atayım .ben gelinceye kadar umarım birileri gelir topiğe yahu niye kimse yooooooooooookkkkk

kaydirigubbakcemile3
o kazığı hemen hemen hergece ben de yiyiorum..uyuyup uyuyup ben uyumaya çalışınca başlıyor..sola yatıyorum böyle bir çırpıntı aynı anda kaburgaya tekme resmen ayağı elime geliyor..sağa yatsam kafası sıkışıyor ve anında çişim geliyor..dakika tututtum 2 dk da bir 5 kere tuvalete gittim.sırtüstü nefes alamıyorum..oturuyorum sırtını bir dayıyor karnıma tıkanıyorum..böyle işte..iyice büyüdüüler.sığınamıyorlar sıpalar.ah bir de illede kuku ağrısı..manevra kısıtlılığına neden oluyor.
Neyse bana müsaade. Yarın okulun son günü. Uyuyabilisem uyuyayım bakalım
yav burada okulları geçen hafta kapattılar..öğretmenlere gelmeyin demişler..ek ders de verilmeyecekmiş..kendi başına cumhuriyet bunlar..okullarda işimiz oluyor bazı özürlü öğrenciler hakkında bilgi almak için kimseler yok..herkes tatike gitmiş..zaten karne verilmeden 2 hafta önce öğrenci bile yoktu okullarda..gidin gelmeyin demişler çocuklara
çok kolay gelsin..zordur bilirim..
günayyydınnn kimse yokmu ?????

buyrun buradayım

Biri bana kaçak mı dedi yaw... Pinky bu sen olmayasın..Hoşgeldin

Biri bana kaçak mı dedi yaw... Pinky bu sen olmayasın..Hoşgeldin
yahu bi araa topikde hiç göremiyoduk ya seni o sebepden ötürü öle dedim..
hoşbuldum bu arada..hehe ben geldim kimse yok ..hayırdır yahu topik nie böle sessiz üstelik haftaiçi...

bilimsel araştırma deyip deyip insanları endişelendiriyorlar..ben hep sezeryanda bebeğin yaşadığı ani travmayı düşünürdüm..ama normal doğum da travmatik bir durum.güvenli bir ortamdan farklı şekilde nefes alması gereken uyaran dolu bir ortama geçiş kolay olmasa gerek..ama yok araştırmalar yok dna değişimi felan nedir allah aşkına.bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim.

yahu bi araa topikde hiç göremiyoduk ya seni o sebepden ötürü öle dedim..
hoşbuldum bu arada..hehe ben geldim kimse yok ..hayırdır yahu topik nie böle sessiz üstelik haftaiçi...

herkes ağırlaştı sanırım... bizde de sürekli birileri var, arkadaşlar, kardeşim falan...eskisi gibi giremiyorum..

Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:
aynı dertten bende müzdaribim.netarafıma dönsem ordan tekmeler çırpınışlar yiyorum ,hernekadar herkez o sıkısmaz sen karnını üzerine yatmadıkca kafana takma deselerde,ben kızımın sıkıştıgını düşünürek uyuyamıyorum,son çare sırt üstü yatıom ama buseferde belım koppuyo agrıdan :gitme:
Sezaryen doğum ölümcül olabilir haberi - 30 Haziran 2009 Salı 00:14
bu kadar kolay mı dna değişmesi..sabah sabah canım sıkıldı..nurdaaaan help

bu haberı dün paylaşacaktım ama mecburen sezeryan olmak zorunda olanların canını sıkmıyım dıe paylasmadım.valla dna işini bilmem ama şu hastalık olaylarına taktım.astım falan olma riski yüksekmıs ya,şöle bı bakıyorum cevreme sezeryanla dogan bebeklerde daha astım görmedım ama cogu alerjik bronşit yanı ileride astıma cevırme riski cok.bırde yegenlerıme bakıyorum 2si sezeryan onlar cok hasta oluyorlar diğer ablamların cocukları normal onlar kısı bıle bazen hastalanmadan gecırıyorlar.herseyın dogalı engüzelii be DıDEM inşalah eger hayırlıysa çoğumuza normal dogum nasip olur ıNŞALLAH......

ben de paylaşmak istemedim..ama insan birilerinden bir şeyler duyup teselli olmak,rahatlamak istiyor.dna bozulması kolay değildir o kadar herhalde.
arkadaşlar ne olur kusura bakmayın.olumsuz şeyleri hiç sevmiyorum paylaşmak ve yazmıyorum buralara.ama önemli olduğunu düşündüm.

dna değişimine sebep olabilecek kadar güçlü bir travma olduğunu sanmıyorum sezeryan doğumun..

ama ben her zaman doğal olanın doğru olduğu inancında olduğum için sezeryan bana hep itici geliyor (mecburi durumlar hariç).. ama gel gör ki, ben de %99 sezeryana mecbur kalacaklar grubunda olucam gibi görünüyor, hiiiiiç istemiyorken hem de..

ben bugun yine gezmekdeyim. ama ev gezmesi. arkadas grubumla herkes tatile çıkmadan bi toplanalım dedik. gidene kadar biraz prison break izliyim ..1.ci sezonu yeni bitirdim. 2 ye geçtim ayhh bu dizi çok geriyo beni ya. acaip bi aksiyon var.tam benm tarzım valla.süper.ayrıca micheal da çok yakuşuklu..esramın doktoru kadar olmasada..:)

bu arada sipariş ettiğim lansinoh göğüs pedi,alt açma takımı geldi. ama açamdım kutuyu arabada duruyor öyle..çok merak ediyorum

bu arada sipariş ettiğim lansinoh göğüs pedi,alt açma takımı geldi. ama açamdım kutuyu arabada duruyor öyle..çok merak ediyorum

niye açmadın bugün mü geldi de fırsatın olmadı..

bu arada bana da milupadan numuneler geldi arkadaşlar.. jenny sana da gelir merak etme.. gerçi Balıkesir orası ne olur bilinmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…