gülistan topiğe hoşgeldin tekrar
kaydirigubbakcemile3buarada teyzeleri Teo bugun cok yaramaz, karnimda dalgalanmalar var, icerde biri horon tepiyor, metroda karsimda oturan kadin bian karnima bakti kafasini cevirdi sonra ani bi hareketle tekrar dondu bakti, karnim yamulup duruyordu o sirada cunku:))))kadin gozlerine inanamadi:)))
o kazığı hemen hemen hergece ben de yiyiorum..uyuyup uyuyup ben uyumaya çalışınca başlıyor..sola yatıyorum böyle bir çırpıntı aynı anda kaburgaya tekme resmen ayağı elime geliyor..sağa yatsam kafası sıkışıyor ve anında çişim geliyor..dakika tututtum 2 dk da bir 5 kere tuvalete gittim.sırtüstü nefes alamıyorum..oturuyorum sırtını bir dayıyor karnıma tıkanıyorum..böyle işte..iyice büyüdüüler.sığınamıyorlar sıpalar.ah bir de illede kuku ağrısı..manevra kısıtlılığına neden oluyor.O kazıgı bana dün gece Kuzey attı.. saga yatıyorum cırpınıoo.. sola yatıyorum cırpınıoo.. neryee yatacagımı bılemedım.. saat kac oldu bakmak bıle ıstemedım.. nası uykum var ama sıpa yok dıo ole yapma, bole yapma.. bak oksuyorum karnımı duruyo.. o arada nası ıcım gecıoo bılıo musun, bırakıyorum, dalıcam neredeyse, bırakır bırakmaz karnımı oksamayı yıne baslıoo.. dedim senin ananın şarap çanağınaaaa cocukkk
yav burada okulları geçen hafta kapattılar..öğretmenlere gelmeyin demişler..ek ders de verilmeyecekmiş..kendi başına cumhuriyet bunlar..okullarda işimiz oluyor bazı özürlü öğrenciler hakkında bilgi almak için kimseler yok..herkes tatike gitmiş..zaten karne verilmeden 2 hafta önce öğrenci bile yoktu okullarda..gidin gelmeyin demişler çocuklaraNeyse bana müsaade. Yarın okulun son günü. Uyuyabilisem uyuyayım bakalım
çok kolay gelsin..zordur bilirim..kızlar günaydın
cumadan beri giremiyorum nete malum
buluşma fotolarını maalesef biraz geç ekleyeceğim sorry malum taşınma telaşı devam
annem ve kayınvalidem uğraşıyorlar evle ama hamileyken çekilecek iş değil taşınmak
kı<ımın odasını da yavaş yavaş hazırlıyoruz artık odasını kurduk ben dün biraz eşyalarını içine astım artık perdesi uyku seti vb de tamam olunca taşınma derdi de bitince koyarım oda fotolarını
geçmişe söyle üsten baktım kızlar kusura bakmayın
maviş ben rüyanı tam olarak okumamıştım süpermiş başbakanın yardımcısı heyt be forsa bak
bebekler maşallah karınlarımızda giderek büyüyorlar sıcaklar da bizi zorluyor korkular başladı ama değer masum bebişlerimiz için sağlıklı olsunlar herşeyi unutcaz
öpüyorum hepinizi görüşürüz
iştede biraz yoğunum giremeye bilirim
esra arpacığa dikkat sarımsak konusu yardımcı olabilir
günayyydınnn kimse yokmu ?????
yahu bi araa topikde hiç göremiyoduk ya seni o sebepden ötürü öle dedim..Biri bana kaçak mı dedi yaw... Pinky bu sen olmayasın..Hoşgeldin
yahu bi araa topikde hiç göremiyoduk ya seni o sebepden ötürü öle dedim..
hoşbuldum bu arada..hehe ben geldim kimse yok ..hayırdır yahu topik nie böle sessiz üstelik haftaiçi...
aynı dertten bende müzdaribim.netarafıma dönsem ordan tekmeler çırpınışlar yiyorum ,hernekadar herkez o sıkısmaz sen karnını üzerine yatmadıkca kafana takma deselerde,ben kızımın sıkıştıgını düşünürek uyuyamıyorum,son çare sırt üstü yatıom ama buseferde belım koppuyo agrıdan :gitme:Yav ben bu ufaklığı bir türlü memnun edemiyorum bu araCADIARZUNe tarafa doğru yaslansam oradan tepiyor. E amuda mı kalkayım be kızım ne yapsın sana bu garib anan:gitme:
Sezaryen doğum ölümcül olabilir haberi - 30 Haziran 2009 Salı 00:14
bu kadar kolay mı dna değişmesi..sabah sabah canım sıkıldı..nurdaaaan help
bilimsel araştırma deyip deyip insanları endişelendiriyorlar..ben hep sezeryanda bebeğin yaşadığı ani travmayı düşünürdüm..ama normal doğum da travmatik bir durum.güvenli bir ortamdan farklı şekilde nefes alması gereken uyaran dolu bir ortama geçiş kolay olmasa gerek..ama yok araştırmalar yok dna değişimi felan nedir allah aşkına.bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ettim.
bu arada sipariş ettiğim lansinoh göğüs pedi,alt açma takımı geldi. ama açamdım kutuyu arabada duruyor öyle..çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?