bizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))
ben de paylaşmak istemedim..ama insan birilerinden bir şeyler duyup teselli olmak,rahatlamak istiyor.dna bozulması kolay değildir o kadar herhalde.
arkadaşlar ne olur kusura bakmayın.olumsuz şeyleri hiç sevmiyorum paylaşmak ve yazmıyorum buralara.ama önemli olduğunu düşündüm.
güle güle kullanbu arada sipariş ettiğim lansinoh göğüs pedi,alt açma takımı geldi. ama açamdım kutuyu arabada duruyor öyle..çok merak ediyorum
canım yalnıs anlama heee,bencede paylasılması lazım.ama bunu ben paylasmıs olmak istemedımçünkü aramızda zorunlu sezeryan olacakların sayısı bı haylı fazla.
şu dna işine gelınce artık okadar travmatık bı olaymıdır bılemem kuzu,ama bende herzaman herseyın normal olması taraftarıyım zorunlu durumlar harıc.bıkere zaten Allah ın bizi yaradıs seklı normal dogumu desteklıyor.ve zaten yıllardır süregelen kanıda normal dogumun herzamn hem anne hem bebek için endogru secım oldugu.
buarastırma belkıde sezeryana olan özentıyı bı nebze olsun azaltmak için abartılmıs olabılır.çünkü bizim gibi gelısmekte olan ülkelerde sezeryan normal dogumdan daha fazla nerdeyse.sonucda bır amelıyat ve yokyere bebek narkoza magruz kalıyor,ayrıca hamılelık süreci normal işlerken dogumun normal yolla olmaması belkı bbeek için travmatık bı durumdur.onu anlatmak istemıs olabılırler.ama bu arastırmanın zorunlu sezeryan olacaklar için bı travma yaratacagı kesın kafamçokkarıştı
foto belıyoruz yazdım sen cokdan koymussun resmını.cokkk ciciymiş..güle güle mıçsın kızın üstüne :)))
evet minik dediğini yaptım gittim açtım baktım arabanın içinde..alt açma minderini çok beğendim..katlanıp düğmeleniyor..illaki kırmızı yanlarında bir sürü cici kumaş parçaları sarkıyor minik minik..pratik küçük bişe..bir yüzü de pöti kareli..göğüs pedinin içini açmadım..ama iç çamaşırına yapışan cinsten..kullananlar çok övmişti koku yapmıyor yara yapmıyor çok emici diye.göreceğiz bakalım.eksiğimiz ne kaldı acaba..salifoda bir liste var oradan çiziyoruz aldıklarımızı.eve gidince hemen kontrol edeceğim.
amanın SON KUTUCUĞA GEÇTİK KIZLARRRRRRRRRRRRRR MAŞALLAH:teytey::teytey:
zemuszemus:sm_cool::teytey::dance:
ohh iyi olmuş canım.vucudunun ihtiyacı varmış demek ki..ben dün gece 3 te uyuyabildim..bir arkadaşım gelmişti o da benimle salonda yattı..uykusu yokmuş yemekteyizin tekrarlarını izledi..sonra kitap okudu..misafir bişe de diyemedim.uykum yok diyor ne yapayım.klimada salonda olunca ne ona git diyebildim ne kendim gidebildim.tatile giderken kaplumbağasını getirip bıraktı..eee bir de benim çiş atakları uyu uyuyabilirsen.sabah da 7:00 da kalktım kahvaltı hazırladım.uykusuzum yani benim yerime de uyu
Selamlar herkese,
dün rapor almak için doktordaydım yine baktı oğluşa 200 gr almış 2100 gr olmuş yavrum, bende 1 kilo zayıflamışım 68 im şimdi neyse raporumu aldım ama halen işteyim alacaklarım için konuşmadık henüz patronla demirbaş sanıyorlar beni :)
kocıişle karşılıklı oturduk keyif yapıyorduk o çay içiyordu bende süt kaydirigubbakcemile3
oh iyi yapmış işte mis gibi kuzey güle güle çizsin boyasın o kapıları emi annesi kaydirigubbakcemile3
off kizlar offf, biri su hormonlari alip beni mantikli bi hale getirsee, istemedigim ve mantiksiz seyler yapiyorum...
Güle güle kullan kuzum.. cok cici.. o kumas parcaları da bebegı oyalamak ıcın sanırsam.. ne gusel seyler dusunuyorlar..
Ay ayayaya,bugunlerı de gorduk şükür..
Ne biçim insanlar var.. demıyor mu karsımdakı hamıle.. sabah ıse gıdecek.. yaw bu öküzleri secerek mi hayatınıza alıyorsunuz?? Nıye gıt yat demedın, ya da gıt yatagında otur demedın.. sana da kızdım.. noldu sımdı.. ıkı canlısın ve uykusuzsun.. afferımmm sana.
Önce gozun aydın, sonra masallahh.. daha sonra gecmıs olsun canım..
Dileğin güselliğine bak.. mersi Deryam.. naniknanik
Sende bısıler var.. du bakalım yakındır cıkması.. geceden berıdır bı garıpsın,anlatmıyorsun da.. kayınvalıden mı hortladı desem.. bılemıyorum..
bugünlerie gördük yarında dohtur kontrolüm var bakalım bizim sıpa ne durumda iki gündür karnımı çatır çatır çatlatmakla meşgul kafamçokkarıştı
nuradnı üzen bişey varda bekelyilm bakalım CADIARZU
eee kuzey beyimiz için temizleniyor oda eline geçirdiği ilk kalemle çalışmalarına başlayacak annesi oy yerim ben onu :ecrin_bebek:alkisalkisalkis
Kızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU
Ozy , Kuzey'in odasını boyuyor.. hızını alamaz korıdoru falan da boyar.. eminim.. ev kalkmış gıdıyor bı yerlere durumunda..
Canım sıkılıyor.. gezmek ıstıyorum, imkanı yok kıpırdayamıyorum.. zaten evın ıcınde bır ıse yaramıyorum.. 10 dk dolansam belım-bacaklarım kopuyor.. altı ustu mutfak lavabosu,etrafını falan ovdum temızledım.. yarım saat kendıme gelemedım, atak yaşadım yıne.. ınanamıyorum bu halıme yaa.. az kaldı di mi?? 1 ay kaldı.. yoksa bole yasamak cidden eziyet olmaya basladı.. Tazefurcum la konustum da.. al benden de o kadar dıyor.. şu sıpalar hayırlısı ıle dogsalar da.. hayatımıza kaldıgımız yerden devam etsek..
saol canım reflüm tam gaz ilerlio ama alıştım galiba. yanmazsa üzülcem :kedi: eşim de ii şimdi olaylar durgunlaştı. bişi yok daha doğrusu şimdilik bol bol tutuklama oluomuş olaylara karışanlarla ilgili o yüzden kimse bi olaya karışmıomuş. aman karışmasınlar.
bu yalancı doğum sancılarım benim günde 10 tane kadar oluor ama ben normal diye kafama takmıorum. kasıklarım ve göbeğim taş gibi oluor birden. bebeğiğmde sıkışıo vücudu dışarı itilior. hatta şu an oluor. ter basıor ve acı hissediorum. normal dedi doktorum . saatte 4 defa olmadıktan sonra sorun etme diyerekte rahatlattı. gerçek doğum sancısında galiba tüm karın sertleşiormuş . şu an ki gibi göbekdeliği çevresi ve kasık deilmiş sadece
herkese günaydın...
ÇATLAKLARIMI SEYRE DALDIM
gece saat ikiye kadar uyuyamadım..eee boş kalan insan ne yapar kendine iş bulur..dikildim yatak odasındaki boy aynasının önüne göbek deliğimin biraz sağı ve altındaki mordan kırmızıya dönüşen çatlaklarıma baktım..kafayı yemiş gibi kremledim.dedim çok da fena görünmüyor..acaba ne zaman rengi açılacak? karnım inince nasıl görü-necek diye düşünmeye başladım..bu arada kalçam da felaket ağırıyor..sonra iki elimin arasında sıkıştırdım çatlakları aman Allahım tam çatlak kremi reklamlarındaki karınlardaki çatlaklar gibi.bir de kırmızı kırmızı..sanırım psikolojik olarak canım yanıyor gibi oldu..sonra gidip uyumaya çalıştım..hemen çişim geldi tekrar kalktım kalkmışken tekrara aynanın karşısında çatlak sıkıştırırken buldum kendimi..manzara tahmin edersiniz yine aynı..Allahtan sadece altlarda diye teselli ederken kendimi kuırmızı görünen yerlerin aslında sıkıştırılınca daha uzun çatlaklar olduğunu farkettim.alışmam lazım bu görüntüye diğerek sıkıştırdım baktım,sıkıştırdım baktım.sonra gittim yattım gözümü kapatıyorum gözümün önüne geliyor.durup durup 8. ayda çatladığıma yandım.sabah aynı şeyi salifoya gösterdim iğrenç di mi dedim..o hiç düşünmeden tabiki hayır dedi..onun ve düşündüğü de aslında çok önemli değil..ben travma yaşadım gece yarısı resmen..ama buna da alışacağım..nevam sağlıklı olsun da..bu bir süreç
aynı dertten bende müzdaribim.netarafıma dönsem ordan tekmeler çırpınışlar yiyorum ,hernekadar herkez o sıkısmaz sen karnını üzerine yatmadıkca kafana takma deselerde,ben kızımın sıkıştıgını düşünürek uyuyamıyorum,son çare sırt üstü yatıom ama buseferde belım koppuyo agrıdan :gitme:
sabah ezanını dinledim de yattım..2 saat sonra uyandım..şu an işteyim ve uykum yok..nefes alamıyorum uyurken..bi yandan da (çok şükür) beyfendi kıpır kıpır,uyutmadı bi türlü..
amanın SON KUTUCUĞA GEÇTİK KIZLARRRRRRRRRRRRRR MAŞALLAH:teytey::teytey:
zemuszemus:sm_cool::teytey::dance:
hay maşallah..
Selamlar herkese,
dün rapor almak için doktordaydım yine baktı oğluşa 200 gr almış 2100 gr olmuş yavrum, bende 1 kilo zayıflamışım 68 im şimdi neyse raporumu aldım ama halen işteyim alacaklarım için konuşmadık henüz patronla demirbaş sanıyorlar beni :)
öğleden sonrada endokrine gittim sabah tokluk ölçülerini yüksek buldu insülin verdi, en düşük dozda sadece sabahları kullanıcam... ilk iğnemi bu sabah vuruldum neyseki hiç ağrımıyor hissettmedim bile iğnenin battıgını.... 10 gün sonra hem kadındoğuma hemde endokrine gideceğim, doğuma kadar böyle olacakmış 10 günde bir görüşücez yollarda doğurmazsın umarım diye şaka yaptı endokrin :)) iyiki sskya gidiyorum dr rapor çıkardı aldıgım hiç bir ilaca ödeme yapamadım spritleri bile fazla fazla yazdı sağolsun dr.um çok iyi hatta ilk başta gittseydim şeker ölçüm cihazınıda sskdan raporla ücretsiz alırmışım sonradan uyandık spritleri yazması iyi oldu çok pahalıydı onlar
benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım
maşallah güzelim..herşey güzel geçmiş gerisi can sağlığı..bu arada benim patronlar da vermiyolar maaşlarımı..2 aylığım içerde..çocuk pırtlıycak dedim, tık yok valla..bana da demirbaşsın diye diye gaz veriyolardı da bi ara..umarım sizinkiler bizimkiler kadar gaddar değillerdir..
Sende bısıler var.. du bakalım yakındır cıkması.. geceden berıdır bı garıpsın,anlatmıyorsun da.. kayınvalıden mı hortladı desem.. bılemıyorum..
Kızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU
nesrinim canm benm sen insülinemi başladın. Allah şifa versin.. ama bak ogluşun buyuyor ohh maşallah 2 kiloyu geçmişsiniz.aramızda 2 gun var demekki benm oglumda bu kilolarda seyrediyor..:)
bu arada sen kesin asiye hanımamı gidiceksin?35.ci haftadan önce bi görun istersen direk doguma gitmekdense bi görmüş olursun..
ne oldu dün sırıtıyordun bol bol.hayırdır? dökül bakalım.off kizlar offf, biri su hormonlari alip beni mantikli bi hale getirsee, istemedigim ve mantiksiz seyler yapiyorum...
evrimcim çok teşekkür ederim..yav şimdi kızı klimasız odada ytırmayayım o da benimle salonda yatsın dedim..ilginç uyku alışkanlıkları vardır.bazen gelir akşam 7 de yatar sabah erkenden kalkar.gündüzleri hep uyur gece de yatmaz.hımbıldır biraz.bazen de böyle işte..üniversiteden arkadaşım.iyi insandır ama cins huyu çoktur.şimdi yat zıbar da diyebilirim ama oflayıp puflar gider sigara içer .balkonda bile içse kendi kokar tahammül edemem.zaten dün içti bir tane izmariti çöpe atmış nasıl kokuyor.hamilelik de misafir çekilmiyor.kendimi çok kötü bir ev sahibi gibi hissediyorum.:bbo:Güle güle kullan kuzum.. cok cici.. o kumas parcaları da bebegı oyalamak ıcın sanırsam.. ne gusel seyler dusunuyorlar..
Ay ayayaya,bugunlerı de gorduk şükür..
Ne biçim insanlar var.. demıyor mu karsımdakı hamıle.. sabah ıse gıdecek.. yaw bu öküzleri secerek mi hayatınıza alıyorsunuz?? Nıye gıt yat demedın, ya da gıt yatagında otur demedın.. sana da kızdım.. noldu sımdı.. ıkı canlısın ve uykusuzsun.. afferımmm sana.
ahanda buldum çok şirin ya güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?