2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

off kizlar offf, biri su hormonlari alip beni mantikli bi hale getirsee, istemedigim ve mantiksiz seyler yapiyorum...

didoooom iyi günlerde kullanın Neva ile inş.çok oricinalmiş yaff bende hiç görmemiştim valla bölesini...

nesrinim canm benm sen insülinemi başladın. Allah şifa versin.. ama bak ogluşun buyuyor ohh maşallah 2 kiloyu geçmişsiniz.aramızda 2 gun var demekki benm oglumda bu kilolarda seyrediyor..:)
bu arada sen kesin asiye hanımamı gidiceksin?35.ci haftadan önce bi görun istersen direk doguma gitmekdense bi görmüş olursun..

bizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))

bu arada sipariş ettiğim lansinoh göğüs pedi,alt açma takımı geldi. ama açamdım kutuyu arabada duruyor öyle..çok merak ediyorum
güle güle kullan

eeeeeeee böyle söylüyorlar bence keyfiye sezeryan olan çok heleki türkiyede mesela ben avrupada olsam ikinciyi normal yapma şansım daha çokdu
gelelim diğer konuya benim kızım sezeryanla alınmasaydı şimidi yoktu ölmüştü çünkü kalp atımı iyice düşmüştü ve doğumu tamamlayamaz dediler hemende sezeryana almadılar baya uğraşıldı ama değişim olmadı şimdi neyi terceh ederdiniz yok sezeryan çocuğun dna sını değiştiriyormuş ben ölü çocuk tercih ederimmi diyecektik töbe töbe Çok üzgünüm çoook

Güle güle kullan kuzum.. cok cici.. o kumas parcaları da bebegı oyalamak ıcın sanırsam.. ne gusel seyler dusunuyorlar..

amanın SON KUTUCUĞA GEÇTİK KIZLARRRRRRRRRRRRRR MAŞALLAH:teytey::teytey:
zemuszemus:sm_cool::teytey::dance:

Ay ayayaya,bugunlerı de gorduk şükür..

Ne biçim insanlar var.. demıyor mu karsımdakı hamıle.. sabah ıse gıdecek.. yaw bu öküzleri secerek mi hayatınıza alıyorsunuz?? Nıye gıt yat demedın, ya da gıt yatagında otur demedın.. sana da kızdım.. noldu sımdı.. ıkı canlısın ve uykusuzsun.. afferımmm sana.

Önce gozun aydın, sonra masallahh.. daha sonra gecmıs olsun canım..

kocıişle karşılıklı oturduk keyif yapıyorduk o çay içiyordu bende süt kaydirigubbakcemile3
oh iyi yapmış işte mis gibi kuzey güle güle çizsin boyasın o kapıları emi annesi kaydirigubbakcemile3

Dileğin güselliğine bak.. mersi Deryam.. naniknanik

off kizlar offf, biri su hormonlari alip beni mantikli bi hale getirsee, istemedigim ve mantiksiz seyler yapiyorum...

Sende bısıler var.. du bakalım yakındır cıkması.. geceden berıdır bı garıpsın,anlatmıyorsun da.. kayınvalıden mı hortladı desem.. bılemıyorum..

bugünlerie gördük yarında dohtur kontrolüm var bakalım bizim sıpa ne durumda iki gündür karnımı çatır çatır çatlatmakla meşgul kafamçokkarıştı
nuradnı üzen bişey varda bekelyilm bakalım CADIARZU
eee kuzey beyimiz için temizleniyor oda eline geçirdiği ilk kalemle çalışmalarına başlayacak annesi oy yerim ben onu :ecrin_bebek:alkisalkisalkis

Kızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU

Sanırım o bızı yıyecek Derya bu gıdısle.. :bbo:

Kızlar baby'den haberi olan var mı? Her gün topiği ilk açanlardan olurdu, birkaç gündür yokCADIARZU

Internet suresı bıttı.. yarın acılır.. gelır aramıza.

evrimcim ya senin kalp olayı var bizlere ne demeli bende senin gibiyim iki dk is yapıyroum onbes dk yatıyorum ancakkendime geliyorumnefesim duzenleniyor artık boylee bak tekrar diyorum çokkk azzzz kaldıııı ister panikle ister rahat ol kacıs yok az kaldııı:))))))

hah aynen lalcim saatte 4 kez den fazla olmadıgı surece bir sorun yok benimde oluyor alt karın kısmı hiç sertlesmiyor gobek deligi etrafı ama bir dk ya yakın sure ile oluyor ve odum kopuyor tas gibi oluyor karnım sonra nderin derin nefes alıp veriyorumyumusuyamaya baslıyor

bosverr be arkadasım benim bir suru var oglumdan yadigar bana onemsemiyorum
birtek mayo giyince e malumb irde evde çıplak esimiz onunde iken dert edilcek birsey onemli olan dogum sorası kilalor verilsin falan eski fit hallere donulsun catlakları çok onemsemeye gerek yok çocuklarımızdan hatıra yapcak birsey yookk

Sende bısıler var.. du bakalım yakındır cıkması.. geceden berıdır bı garıpsın,anlatmıyorsun da.. kayınvalıden mı hortladı desem.. bılemıyorum..

sabah sabah gorumceme dayadim dosedim, off sonra da acaba cok mu fevri davrandim oldum..inan yaptigim hangisi mantikli yada degil karar veremiyroum, hormonlarin bi oyunu sanirim,dun butun gece uykuml kacti, sabahta tium sinirimi cikardim ama cok kizmistim dun yaptigi biseye, onu dinleyinvce de acaba hakli mi dedim ?? off kafam karisti; kalp kirmayi sevmiyorum mafoldumbenanlatsam coook uzun bi mevzuu, ama keske Tibet'i dinleseydim, dun engellemisti beni...

temmuz annelrinden doğum hikayesi okudum gözlerim doldu bi an oğlumun doğup ağladığı geçti gözümden az kaldı şu sezercik konusunda olumsuz bişey yazmasın kimse çünkü şeçeme hakkımız yok ve ben üzüldüm okuyunca

hepiniz sağolun kızlar, insülinle düzene girecek şekerim inşallah

Gülistanım açıkçası daha tam karar vermedim hangi hastanede doğum yapacağıma bu haftam araştırmayla geçecek sonraki haftaya kadar karar veriri yeni doktora başlarım, doğru diyorkin takipli olup doğum yapmak lazım yoksa hemen sezeryana alır bunlar :)

hizmet hastanesine bakıyorum orada bi tanıdık var, sonra Esra nın gitti hastaneye de bakarım

dido alt açma minderi çok güzelmiş herden aldın ne kadar ?

ne oldu dün sırıtıyordun bol bol.hayırdır? dökül bakalım.
evrimcim çok teşekkür ederim..yav şimdi kızı klimasız odada ytırmayayım o da benimle salonda yatsın dedim..ilginç uyku alışkanlıkları vardır.bazen gelir akşam 7 de yatar sabah erkenden kalkar.gündüzleri hep uyur gece de yatmaz.hımbıldır biraz.bazen de böyle işte..üniversiteden arkadaşım.iyi insandır ama cins huyu çoktur.şimdi yat zıbar da diyebilirim ama oflayıp puflar gider sigara içer .balkonda bile içse kendi kokar tahammül edemem.zaten dün içti bir tane izmariti çöpe atmış nasıl kokuyor.hamilelik de misafir çekilmiyor.kendimi çok kötü bir ev sahibi gibi hissediyorum.:bbo:
ahanda buldum çok şirin ya güle güle kullan canım kaydirigubbakcemile5

sağol deryacım sen de sağol gülistan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…