iste fazla siritmak iyi degilmis, bi yerden cikiyor, dun aksam kadar superdi keyfim, aksam keyfimi kaciricak bazi seyler oldu...hadi dedim sakinles, ama butun gece uyuyamadim sinirden, sabahta patladim, olan oldu...ne oldu dün sırıtıyordun bol bol.hayırdır? dökül bakalım.
.
yiyme yimez o kadar tatlı oluyoırlrki hiç bişeycikleri göze batmıyorSanırım o bızı yıyecek Derya bu gıdısle.. :bbo:
Internet suresı bıttı.. yarın acılır.. gelır aramıza.
sabah sabah gorumceme dayadim dosedim, off sonra da acaba cok mu fevri davrandim oldum..inan yaptigim hangisi mantikli yada degil karar veremiyroum, hormonlarin bi oyunu sanirim,dun butun gece uykuml kacti, sabahta tium sinirimi cikardim ama cok kizmistim dun yaptigi biseye, onu dinleyinvce de acaba hakli mi dedim ?? off kafam karisti; kalp kirmayi sevmiyorum mafoldumbenanlatsam coook uzun bi mevzuu, ama keske Tibet'i dinleseydim, dun engellemisti beni...
yiyme yimez o kadar tatlı oluyoırlrki hiç bişeycikleri göze batmıyor
hamileliğin verdiği gergnlik daha fazla alıngan olamamıza sebeb oluyor sona yaklaştıkçada stres artıyor doğal olarak
işn gıcık yanı insanlar hamile olduğunu unutuyorlar sanki
yaptığın şey seni rahatlatmadıysa yapmaman daha iyi olurdu demkki ama şimdide buna takıp kendini yıpratma
teşekkürler..daha güzeli sizin olsun.dide ben de çok beğendim alt açmanı..orcinal bişi..
iste fazla siritmak iyi degilmis, bi yerden cikiyor, dun aksam kadar superdi keyfim, aksam keyfimi kaciricak bazi seyler oldu...hadi dedim sakinles, ama butun gece uyuyamadim sinirden, sabahta patladim, olan oldu...
nurdancığım ben senin gerçekten çok iyi niyetli, nazik,düşünceli biri olduğunu düşünüyorum.sanırım seni çileden çıkaracak bir şey olmuştur.bazen dışardan bakıldığında çok önemsiz görünen olaylar o durumu yaşayan için farklı anlamlara gelebiliyor.karşındaki de hamileliğine versin biraz anlayışlı olsun.hem artık olan olmuş.hatalı davranışların olduğunu düşünüyorson mantık çerçevesinde açıklarsın davranışlarının nedenlerini.yapabileceğin budur bence.üzme kendini. hamileyiz biz biraz da bize anlayış gösterilsin.sabah sabah gorumceme dayadim dosedim, off sonra da acaba cok mu fevri davrandim oldum..inan yaptigim hangisi mantikli yada degil karar veremiyroum, hormonlarin bi oyunu sanirim,dun butun gece uykuml kacti, sabahta tium sinirimi cikardim ama cok kizmistim dun yaptigi biseye, onu dinleyinvce de acaba hakli mi dedim ?? off kafam karisti; kalp kirmayi sevmiyorum mafoldumbenanlatsam coook uzun bi mevzuu, ama keske Tibet'i dinleseydim, dun engellemisti beni...
deryacım ben de bebişin kilosu böyle giderse ve siyatik devam ederse sezeryan olmayı düşünen biri olarak kimseyi caydırmak ve üzmek için yazmadım..siz bu konuda ne biliyorsunuz,ne düşünüyorsunuz diye merak ettim.temmuz annelrinden doğum hikayesi okudum gözlerim doldu bi an oğlumun doğup ağladığı geçti gözümden az kaldı şu sezercik konusunda olumsuz bişey yazmasın kimse çünkü şeçeme hakkımız yok ve ben üzüldüm okuyunca
offf
bak şincik bunalıma girmeye hiiç niyetim yokkk
amaa gebelik.orgda diyorki çatı muaynesi doğuma hazırlık evrsinde yapılırmış yani bakıcak çatı uygunsa normale hazırlanıyosun yoksa sezerciğe e bu durumda ben niye haftaya çatı muaynesi oluyorumki haftaya doğurucak halim yok ya pehhhh haftaya salı randevum var bu iş iice sakat girdiii mafoldumben
didecim
Tam olarak biliyorum, diyemem. Ama kırmızı çatlakların iyileştiğini, beyaz çatlakların kaldığını duymuştum. O yüzden dedim araştır deyü yerimseniben
bizim sıpaları toplasak bir araya şöyle bir 3-4 ay sonra :) aynen böyle olurlar işte :)) yapalım bunu :))
teşekkürler..daha güzeli sizin olsun.
.
deryacım ben de bebişin kilosu böyle giderse ve siyatik devam ederse sezeryan olmayı düşünen biri olarak kimseyi caydırmak ve üzmek için yazmadım..siz bu konuda ne biliyorsunuz,ne düşünüyorsunuz diye merak ettim.
temmuz annelrinden doğum hikayesi okudum gözlerim doldu bi an oğlumun doğup ağladığı geçti gözümden az kaldı şu sezercik konusunda olumsuz bişey yazmasın kimse çünkü şeçeme hakkımız yok ve ben üzüldüm okuyunca
ne oldu dün sırıtıyordun bol bol.hayırdır? dökül bakalım.
evrimcim çok teşekkür ederim..yav şimdi kızı klimasız odada ytırmayayım o da benimle salonda yatsın dedim..ilginç uyku alışkanlıkları vardır.bazen gelir akşam 7 de yatar sabah erkenden kalkar.gündüzleri hep uyur gece de yatmaz.hımbıldır biraz.bazen de böyle işte..üniversiteden arkadaşım.iyi insandır ama cins huyu çoktur.şimdi yat zıbar da diyebilirim ama oflayıp puflar gider sigara içer .balkonda bile içse kendi kokar tahammül edemem.zaten dün içti bir tane izmariti çöpe atmış nasıl kokuyor.hamilelik de misafir çekilmiyor.kendimi çok kötü bir ev sahibi gibi hissediyorum.:bbo:
sağol deryacım sen de sağol gülistan.
hakliydim ama yine de kalbini kirmaktan pismanlik duydum sonra, bu da hamilelige bagli sevkat duygusu, sonrada dedim bu kadar fevri olmasaydim keske, acaba o da kendince haklimiydi dedim...konun ozeti her seferinde onlarla ilgili olaylara benim ailemi karistirmalari, ben mesafe korumaya calistikca, hoop bneim ailem onlarin aile sorunlarinin icine dahil ediliyor, ama o itinayla kendi nisanlisin ailesiyle mesafeyi koruyor, onlara bisey anlatilmiyor;iliskisinin zarar gormemesi, onun ailesine kendi aciklarini vermemek adina, ama benim aileme hersey acik acik dokuluyor, ee sonra ailemde biu nasil aile diyor, Tibet'e ister istemez tepki oluyor,ama dun ayni seyi bizim icin ihlala etti ve bunu hep yapiyorlar, o zaman da Tibet benim ailemle yuzgoz oluyor, anlatabildimmi derdimi, herkes sinirini bilmeli, bu kadar yuzgoz olmak dogru degil, neyse bi muddet zamana birakalim..
Üsülme üsülme.. ben de mıyom amelıyatı oldum,secme sansım yok, napalım yanı,i karalar mı baglayalım.. hakkımızda herseyın hayırlısı, cabuk hastalanan cocuklar olurlarsa da bız bıraz dhaa ıyı bakarıs.. herseyın bı cozumu var.. Dıdo da halıyle gorus duymak ıstıyor.. derdımız bu olsun arkadaslar.. cozumu olan seyler ıcın egılıp bukulmeyelım.. Evlatlar, önce Allah'a,sonra bıze emanet.. gerısı fasa fiso..
Nıye hıssedıyorsun ki.. ben bana gelmek ısteyen tüm arkadaslarıma hayır dıyorum.. yapacak bır sey yok.. kendıme yetemıyorum.. kımse kırılmasın,üzülmesin diye saglıgımı zora sokamam.. mıllet te anlayıslı olsun bıraz.. aksam oturmasına gelelım mı dıyor gecen bı arkadas.. dedım kusura bakmayın.. ben hep uzanıyorum.. Ozgur her aksam ısten gelıyor ve bı ısın ucundan tutmaya calısıyor.. gunde en az 3 kere atak gecırıyorum.. bır de mılletı mı pohpohluycam.. yapamam.. kusura bakarlarsa da baksınlar..
Puff... ınce ısler bunlar... yorumsus.. ama kendını bu kadar hırpalamaman da fayda var.. herkesın öküzlüğü kendine..
biliyorum canım zaten üzülme sebebim mecbur sezeryan olacaklar bir yana sezeryana aniden alınma ihtimali olanlarıda üzecek sonuçta bilinç altı etkileniyor
benim baya moarlim bozuldu doğruyu söylemek gerekirse başıma ağrılar giridi ya çok canım sıkıldı önce okumamayı düşünmüştüm aslında çünkü yapabileceğim birşey yok anlatabiliyormuyum
sezeryanın yan etkileri olduğu kesin ama normal doğumunda öyle neyse şimdi bu konuları kapatıyoruz ve bebeklerimizin gelişini güzel güzel bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
Doğuma 4 kala, hamileyim!
İsrail'de bir kadın, doğum yapmasına 4 gün kala hamile olduğunu öğrendi.
Bir internet sitesinin haberine göre, Reut Yosef adlı 27 yaşındaki kadın, iki hafta önce ilk bebeğini dünyaya getirdi.
Sürekli kilo aldığını gören kadının, hamile olduğundan habersiz zayıflamak amacıyla bir diet programına başladığı, ancak eski kilosuna dönmekte başarısız kaldığı belirtildi.
Kadının en sonunda hamilelik testi uygulayınca doğum yapmasının çok yakın olduğunu öğrendi. (AA)
Milliyet gazetesinden alıntıdır.
Bu nasıl bir şeydir, hamile olduğunu hissedememek :)
stres olma tatlim ya, eger secme sansimiz yoksa yapabilecegimiz bisi yok, yani ince aytrintiya girdinmi normal dogumun da stresleri var, forcepsi suyu buyu var, ikiside kendine gore + ve - ler tasiyor, hakkimizda ve bebislerimizin hakkinda hayirlisi, takma bu kadar kafana...
he he benimkilerde öyle yaparlardı sanırım..görümce sultan normal doğurduya ondan yani.yoksa o sezeryan olsaydı bişe olmazdı.bir de onların bulunduğu yerde özel hastane yok devlette doğurmuştu.hep ayıplardı sancı çekerken zırlayanları kendi yıkmış ortalığı ellerini falan ısırmış fırçalamışlar bunu.o yüzden kıl oluyorlar bana özel hastaneye gidiyorum diye..şimdi iyi davranıyor doktorun bakalım öyle devam edecek mi? yok şimdi haftası ilerde olabilir bebeğinin ama doktorlar hep yanılır vesaire vesaire..onlar kadın narin ben robokopum bak evimi taşıdım bir kere beni arayıp kolay gelsin demediler.kızları evi taşıdı yenilerde 7 sülale yardımdaydı..vah zavallı vah diyorlar onun için.hepi topu bir tane çocuğu var bir de ev hanımı ama hiç kıyamazlar ona.o yüzden ne derlerse desinler sallamam ve nurdan gibi yok üzdüm mü diye üzülemem.herkese hakettği değeri vermek lazım.ben ilkinde aniden ameliyata alındığım için etkisi kaldı bende hatta kaynana takımı korktumda sezeryan oldum havasında beni çok yıpratmışlardı
bilmiyorum ya neyse dediğin gibi şimdiye bakalım olumluya odaklanalım hakkımızda hayırlısı
Sezeryandaki stresin DNA değişimine sebep olabileceğini hiç sanmıyorum. Normal doğum tabi ki tartışılmaz en sağlıklısı. Bebek ne şekilde doğarsa doğsun sonuçta karşılaştığı herşeyi ilk kez yaşıyor ve bunların da onu şoka sokması gerekir ona bakarsak. İlk kez soğuğu hissediyor, acayip bir ışıkla karşılaşıyor falan filan...
Ama bilinen bir şey var o da sezeryanla doğan bebekler ciğer rahatsızlıklarına kolaylıkla yakalanabiliyorlar. Normal doğumda bebeğin ciğerlerindeki sıvı kasılmaların basıncın etkisiyle ciğerleri terkediyormuş çünkü.
Ben de gerekli olursa sezeryanla doğum yapacağım. Bu gibi olumsuzlukları düşünüp kendimi ve kızımı üzmeyi hiç düşünmüyorum.Bebeklerimizi emzirirsek zaten onları pek çok hastalıktan kurtarmış olacağız.
Eskiye göre çok çok daha bilinçli anneleriz, bunun kıymetini bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?