2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

neva hanım yine kaburga kırma denemelerine başladı..katur kutur ses geliyor kaburgamdan resmen

Desene yaa, valla ben olcam derdim. Şakayla karışık giydirirdim lafı... Neydiii, deveye diken ....... a.s.

Benim anam da ikimizi de normal doğurmuş. Hem de ben 4900, kardeşim 5500 doğmuşuz, NORMAL DOĞUMLA !!! Aynen senin anlattığın gibi ben gayet sağlıklıyımdır. Tabiri caizse domuz gibiyimdir. Senede en çok 1-2 faranjit, 1-2 soğuk algınlığı, 1 de vajinal mantar geçiririm. Başka da ne bir bilmemne yetmezliği, astım, bronşit, idrar yolu enf., hiç bişi geçirmemişimdir veya en çok 1 defa...

Kardeşim de normal doğum bebeği ama hatılıyorum daha 1 aylıkken başladı penisilinler. Astım başta olmak üzere, böbrek (kum dökme gibi),idrar yolu enf, gastrit, ülser, reflü, bel fıtığı, migren, anksiyete, majör depresyon,... sayayım mı? Yazık yavrumun hiç beli doğrulmadı.

Adaşıma katılıyorum. normal doğan öyle, sezaryen doğan böyle diye bişey yok...

DERYA, son kutucuğun hayırlı olsun bakalım :) Demek sen de kingcisin.. bak çok pis kağıt sayarım kötükedihüso Oyun demeyin bana çok fena hırs yapıyorum :))

SİBEL inanıyorum ki, gelinimin gelişiyle her şey düzelecek. Lütfen olumlu düşünmeye çalış, çalış ki, kızın geldiğinde onu iyi bir psikolojiyle karşılayabilesin canım benim. Dibe de vursanız elbet çıkacaksınız. Hiç kolay değil yaşadıkların. Ama lütfen yaşadıklarınla gerek dalga geç, gerek gül geç, ama olumlu düşün.

saatlerdir nefes alma problemi yaşıyorum..sanki birisi boğazımı sıkıyor ve ben zorla da olsa nefes almaya çalışıyorum gibi..bu nedir yaa?? biri beni kurtarsın..bi panikle dışarı attım kendimi, bi ara geçer gibi oldu ama halen devamm

Teşekkürler taze evet tek teselli kilo problemim olmayacak en güzel yanı o zaten : ))

geçen akşam yeni doğum yapan arkadaşıma gittik bebeği 39 günlük çok sevimliydi, kokladım sevdim uyutmaya çalıştım taşırken canını yakarım diye korktum çok tuaf bi duygu :)
-taze anneden tavsiyeler sütüm glemiyor diye sakın pes etmeyin , doktorlar hemen mama ver diyorlarmış inat etmiş sadece 2 gün mama vermiş 20 gün yorulmuş ama kazanan ben oldum şimdi sütüm düzenli ve bol dedi
- birde doktorunun önerisiyle bu siteden Hüseyin Meral Zeytinyağları zeytin sütü almış, hem çatlaklar için hemde bebeğin poposu pişik olmaması için 1 şişe alsan sana fazla fazla yeter demiş, hiç çatlağım yok dedi biraz gögsünde varmış saddece, şuan bebeğin poposuna sürüyor her alt değiştirmeden sonra
mail attım fiyatını sordum cvp gelince yazarım
-doktoru 2-3 ay sütyen kullanma demiş, bunun sebebi gögüsler salandıkça daha çabuk süt dolarmış
- bakım için yardıma gelenler anne kayınvelide gibi insanı çıldırtıyorlarmış, hiç tınlamadan kendi doğru bilgidiğini yap diyor annelik içgüdüsüyle davranmak en doğrusu, kırkı çıkmadan postalamış herkesi şimdi rahat ettim diyor :)

daha çok şey anlattı aklımda kalanlar bunlar

kızlar ben yavaş yaaş kaçar hazırlanmaya başlayim kızımı dişçiye götürücem rutin kontroller anca hazırlarım 5 de randevum görüşürüzz

Tesekkurler Angelım.. muck.

Var ya mizansel hıkaye kıtabı gibisin.. :)) kaydirigubbakcemile3

Nıye demıyorsun.. kim tutuyor senı.. desene yaf..

Ben de sezeryanla dogan kız cocuklarının ılerıde koca memelı oldugunu duymustum.. sence Furukommm kaydirigubbakcemile3

neva hanım yine kaburga kırma denemelerine başladı..katur kutur ses geliyor kaburgamdan resmen

O nası oluyor yaa.. senın kız nıe bole vahsı hareketler yapıo....... dermısımm.. dedıgım benım de basıma gelırmışş :))

geçmiş olsun Seçil, gaz yapacak birşeymi yedin acaba? ben çok salata yediğimde aynı anlattıgın gibi olmuştu, belki gazdandır?
aklıma başka birşey gelmiyor

Soguk bir soda iç, elını yüzünü sogul suyla yıka.. yanı kalbının atıısnı yavaslatman ıcın vucudu şoklaman lazım.. olducka serın brı yerde otur.. klımayı ac gerekırse.. fazla da hareket etme.. ben oyle sakınlesebılıyorum..

Eeeefriiiim, bitti mi işleriniz ??

Nayırrrr.. evı gorsen ayaklanmıs gibi.. Ozy kat kalorıferını sokturttu.. kucuk oda boyanacak (cıkan aletın odası),balkon boyanacak,oradan da edevat sokuldu bılıosun.. kapıları pervazları boyuyoır... kaydık bız yaa.. sonumuz hayrola..

Az önce arkadaşımla konuştum; 42. haftası bitmek üzere ve oğlu gelmedi henüz.
Normal doğum olsun diye bu kadar bekledik bugun de gelmezse yarın alacağız artık demiş doktoru.
İstediğimiz kadar doğumum normal olsun, şu haftada gelsin diyelim bebekler kendi istedikleri zaman, istedikleri yolla geliyorlar çoğu zaman

Tek göğsünden süt gelen var mı?
2 gecedir sadece sağ göğsümden geliyor.
1 hafta önce çok çok az olmak üzere ikisinden de birkaç damla gelmişti ama bu kez soldan hiç gelmeyince endişelendim tıkanıkmıdır diye.

Nurdancım Allah yardımcın olsun. Böyle insanlarla uğraşmak çok zor. Görümce kaprisi, kaynana kaprisi... Tibet sınır koysa, arayamam edemem vs.. bişeyler dese keşke. Görümcen evlendikten sonra karşı tarafın ailesini de işe katmaya başlarlar. Şimdi damat kaçmasın diye bişey belli etmemeye çalışıyorlardır kaydirigubbakcemile3 Sen canını sıkma. Benzer şeyler hep başımıza geliyor. Sen kendi yuvana, kocana bak, onlar naparsa yapsın.

Ne acımasız insanlar var. Yoruldum diyip onların gözü önünde biraz oturur. Onlar seni görmezden geliyorlarsa da sen kendini görmezden gelme. Onları düşünmek zorunda bırak. Olmaz ki bu kadar canım. klava: Sinirlendim şimdi.

Ayyh anılarım depreşti. Çocuğumuz olmadığı dönemlerde kayınpederim kaynımın kızını kucağına alıp benim bitaanecik torunum diye sever bir yandan da bizim gözümüze bakardı. Biz çocuğa oda takımı vs.. aldık, kayınpeder bir ay sonra görmeye geldi. Kaynım daha bakmadı bile. Aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz birde.
Ama daha eskiyle karşılaştırınca zamanla yavaaş yavaaaş yumuşadıklarını fark ediyorum. Umarım daha iyiye gider.

geçmiş olsun Seçil, gaz yapacak birşeymi yedin acaba? ben çok salata yediğimde aynı anlattıgın gibi olmuştu, belki gazdandır?
aklıma başka birşey gelmiyor

gaz yok güzelim..

soda hariç hepsini yapmıştım..dr.amcamız anca dönebildi saolsun..bebeğin muhtemelen pozisyon değiştirdiğini, baskı uyguladığını söyledi..sola yat ve serin yerde dinlen didii..

benim daha çok endişelenmem lazım o zaman..benden süt müt gelmedi şu ana kadar..bence öyle düşünme..doğumdan sonra gelir..

Benim sadece sağ göğsümden arasıra ufak bir iki damla geliyor. Solda tık yok.

İlk iş deneyimin mi senin bu kuzu??

mezuniyetten sonraki ilk iş yerim diyeyim..üni.de okurken yazları çalışıyodum birikim için..mezun oldum bu şirkete girdim..mesleğimle ilgili kendimi burada yetiştirdim..pratiği burda kazandım..ondan böleyim..

Kolay gelsin EVRıMcim.

NUUURRDAAAANN, ne zaman gidiyosun randevun kaçta :) Teo'yu görcen di mi bugün?

Kızlar SEFA 2 haftalık bir ayrılıktan sonra bugün geliyor. Kardeşimin yanına gitmişti almanyaya... Bu gece dönüyor kendileri. Özledim kızzz... Onsuz da olmuyo ışte yarın uğraşmasın diye bugünden yemek falan yapıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…