ohh maşşalah Deva hanımaaa.negüzel büyüyor bebişlerimizzz Allah a şükür
Kedici, ne güzel haberlerle gelmişsin. Gözünaydın.
Eşim 2 yıldır tatil yapamadı.Bu yaz da bebeğimiz çok küçük olacağı için yapamayacağız
Beni pek etkilemiyor ama eşim için üzülüyorum.
Size çok güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.
slm kızlarrrrr
napıyosunuz???? minik kelebek ve kedici gözünüz aydın maşallah bebeklerinize....
selam kızlar sizdede oluyormu bilmem ama benim reflüm fena azdı migdemden yemek borusu ve bogazım fene halde yanıyor gavisconda bazen işe yaramıyor son zamanlarda fazla arttı
bugün kemik ölçümü için ege üniversitesine gitmiştik annemle bir tanesini kadın dogumun oradan aldık randevuyu oradaki bir tanıdıgımlada görüştüm burçinin durumunu onlarda merak ediyorlarmış ters durdugunu söyledim bu saatten sonra dönmez sezeryan ol riske girme dediler saglık ocagındaki ebede 3 hafta sonra alırlar seni diyince ay heycanlandım valla
selam kızlar sizdede oluyormu bilmem ama benim reflüm fena azdı migdemden yemek borusu ve bogazım fene halde yanıyor gavisconda bazen işe yaramıyor son zamanlarda fazla arttı
bugün kemik ölçümü için ege üniversitesine gitmiştik annemle bir tanesini kadın dogumun oradan aldık randevuyu oradaki bir tanıdıgımlada görüştüm burçinin durumunu onlarda merak ediyorlarmış ters durdugunu söyledim bu saatten sonra dönmez sezeryan ol riske girme dediler saglık ocagındaki ebede 3 hafta sonra alırlar seni diyince ay heycanlandım valla
Merhabalaaaarr, muhabbetiniz bol olsuun güzel anneler :CüvCüv:
Bugün doktorumuza gittik, bebişimizi gördük, 31+2 deyiz, 1800 gr, 43 cm olmuş Deva'm. Herşey yolunda dedi doktorumuz, tatil iznimizde çıktı ohh zemuszemus
Bir türlü yüzünü göremedik kuzunun, habire poposunu döndü bize kaydirigubbakcemile3
kızlar bebeklerimizin cicilerine bugün aldıgımız beşigi ve uyku setini koydum becerebildigim kadar begenecekmisiniz bakalım teyzeleri
ah be lalcim bizler agzımızla kuş tutsak yaranamayız bu kaynana görümce milletine herkes bizler gibi anlayışlı sabırlı olmaz güzelim takma kafana bak bebegini düşün kapını kapatınca hepsi dışarıda kalır bende görümceler var ama benim arnavut hiç biriyle konuşmaz yüzlerini bile görmedim 9 senedir ama kaynanam her yere yetiyor bende hiç samimi olmam kendisiyle arayıp sormam bile benden uzak başka diyarlara direk olsunlar güzelim
mutant senmişin dimekHer tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
benim de sağan daha çok geldi ama takmadım hiç..zatn sağ göğüs hep daha gelişkin oluyor sağ kolun daha çok kullanılmasından ötürü.Süt gelmeyen göğüste tıkanıklık mı var da gelmiyor diye endişelendim. Perşembe doktora soracağım. Belki de gece farkında olmadan sağ tarafıma çok yatıyorumdur,sıkışmadan dolayı geliyordur.
Mercimek'im hiç gelmese endişelenmezdim. Birçok tanıdığımın hamilelik döneminde hiç gelmemiş, doğumdan sonra gelmiş.
ben de diyorum ben mi kaçırdımkaydirigubbakcemile3saol şeker maşşalah bebişlerimizee.ama karısıklık oldu kuzu.ben daha haftaya gıdıcem doktoraa kaydirigubbakcemile3 ama yınede maşşalah kuzularımızaaa
ah be lalcim seninkiler iyice bir çirkefliği ele almışlar düşmüşler ortalığa..onlar senin ailen değilki ayıplarını örtesin.seni aileden görmüyorlar anladığım kadarıyla.böyleleriyle baş etmek zordur.iyi yapmşsın gelmeyin diyerek bravo.eşine de onlarla ne kadar yakın olursanız evliliğinizin zedelendiğini ve sana yaptıkları haksızlıkları uygun bir şekilde anlatsan.ama şimdilik ertelemen gerekiyor sanırım .eşin d uzakta.Allah yardımcın olsun.didecim senden kıskandım ve yazdım :
,
kızlar size birşey danışayım. dideden cesaret ben de bir şey anlatıcam. kayınvalidem ve görümcemle aşırı kültür farkımız var. onlar ya da biz daha iyiyiz diyemeyeceğim çünkü farklıyız.en başlarda yazmıştım. evlendiğim gün kayınvalidem geldi benle kaldı 1 buçuk ay ne alakaysa memleketini pek sevmezdi sevesi geldi.o sırada yeni gelin ben allahın iranında tek başımayken ne garipliklere maruz kaldım. boşanmaya bile karar verdim evi terkettim filan. neyse olay şu. annen kızla başbaşayken bambaşkalar yanımıza biri geldimi kayınvalidem kolllarımı okşar canım gelinim nasıl iyidir canım bitanem kızım der ; başbaşayken muhabbet bile etmez benle. alıştım bu ikiyüzlülüğe. ve tam tersi onların bu tavırlarından, kayınvalidemin hayatındaki adamın varlığından, bana yaptıklarından hiçbir şeyden eşime bahsetmedim.eşime kayınvalide ve görümcemi birgün bile kötülemedim.korktuğumdan deil.istesek hepimiz yavaş yavaş fitleriz ortalığı kargaşa çıkarırız fesatlık yaparız. hiç bulaşmadım.neyse olay şimdi başlıyor.bize her geldiklerinde evimizde yiğip içeriz herşey süperdir herkesin yüzü güler.ama her seferinde arkamızdan laf duydum.eşime telefon açıp bize resmi davrandılar şölelerdi bölelerdi demişler bir gün. hadiiii dier sefer anneme anne bak samimiyet istiolar dedik. sofralar mutfağa kuruldu daha salaş bir ortam canım cicim modunda gene güsel geçti sanıoruz biz. onlar gidince aaa güzel gündü dioruz öle sanıoruz gene kadın arıo kocamı gene bişiler sölüor.bu defalarca böle devam etti.her seferinde arkadan bir şikayet.şikayet şeklide çok komik. ters bi laftan bahsetmior. yok evde çok klima var ne komikler. yok annesi evde annem ayakkabıyla geziomuş ne garipler. yani artık sölencek laf bulamayınca sölenen cinsten laflar.bu sıradada kadın bize gelinceye kadar günlerce tel açar evde bulamazsa akşama kadar arar.takıntılı bize.en son bize geldiler geçen hafta.arkadaşınla gelmiş şık şık giyinmişler. arkadaşı da iranlı.kayınvalidem eve hapşırarak elinde selpaklarla girdi. dedim ben öpmeyim sizi.hastalanasım yok yani.ve kıyafetleri şık diye annem onları ayakkabıyla aldı gene içeri. yoksa o kıyafetlerin altına plastik terlik vermeyi bilir.saygıdan anlamaz bunlar.gene güzel bir gün geçti.kahveler pastalar kurabiyeler.çıkar çıkmaz bizim evden aramış kızını. kızı kocamı. yok neymiş ben hastalanırım diye kadını öpmemişim ama eve ayakkabıyla sokuormuşuz.havada mikroplar geziomuş ne alakaymış. yok artık dedim artık sölencek laf mı bulamadın ey görgüsüz.bir gün evime elinde bişiyle mi geldin.kocamın yolladığı parayı elin adamınla yiorsun.bebeğime daha eşimin parasınla çorap almadım.saolsun annem halletti herşei.ve yüzsüzce sorarsın kim yapıo bunları die.torununa çöp almadın.kızım bebek nasıl die bir kez sormadın.benden 1 ay sonra hamile kalan kızının bebeğinden bizim bebek diye bahsederken oğlununkinden sizinki die bahsedersin.etrafındaki herkesle küssün her geldiğinde laf sokarsın. görümcem dahil ezerler geçerler beni. ben gidip eşime hiçbişiden bahsetmemişim. sen havadan nem kapıp olay yokken olay yaratıorsun. ve patladımmmmmmmmmmmmmm.tel açtım ve madem memnun kalmıorsunuz gelmeyin dedim.samimiyet istiyordunuz alın samimiyet. sizin anladığınız türden bir samimiyet anlayışım yok ben arkanızdan konuşmuorum kapıdan çıkıp filan die girdim çıktım.2sinede.yavaş yavaş soğutma politikasıdır bu. yok şaka yaptık yok komiklik yapasımız geldi filan diye laf çevirdiler de eşimi güldürmek için şakalar yapıolarmış. ben de eşime sizin hakkınızda şunları şunları şunları sölersem pek güler dedim.özür dilediler. kapattık. ve noldu. özür dileyen 2 yalancı aramışlar gene eşimi ne alakaysa konuşulmayan şeyler konuşulmuş.yok ben normal dielmişim.kabaymışım ters davranmışım.ya özür diledin benden. madem böle düşünüordun yüzüme söle gene.yanlış düşünüorsun kızım neresinden anladın lafı neden böle konuşuosun de. benden özür dilerken 2 dk sonra tel açıp bambaşka niye konuşuorsun.neyse kızlar.şu an konuşmuoruz. eşime de kızdım. olay sende bitior die. benden bahsetmeye başlarlarsa anne dinlemek istemiorum. konuşmayalım desen olay olmıcak ama sne dinliosun dedim. yani sustursa ne ben kötü olucam ne annesi. neyse olaylar koptu.doğumumda burnundan gelecek.o kadar yalan sölüorlar ki.ben de artık herşei anlatıcam.bende de suç var. çocuğa bugüne kadar hçbirşeylerinden bahsetmeyince ayh ne ii davranıor bizimkiler gibi bir izlenim oluştu galiba.şikayet etmek lazım demek bilmesi anlaması için. aile kavramından anlamıor bazı insanlar. ayıp örtmeye çalıştım. örtbas ettim çoğu rezilliklerini.onlar nerden dedikodu bulacaklarını şaşırdılar. yani böle kızlar. nassı davranıcam bilmiorum. takıldım kaldım. çok yalanda sölüorlar yani bana farklı eşime farklı nası konuşuorlar aklım almıor ne cesaret ne yüzsüzlük.nasıl bir politika izleyeceğim. eşim gelince bizde kalacak. annesi ablası olaylar gene karışçak. onlar dicek gel bende kal.eşim gene arada kalıcak. benim her özel günüm gibi bu da rezil olacak. lütfen akıl verin. yok olsunlar ya. lambanın cini çıkıp bunları telekominikasyon ve ulaşım olmayan biyere ışınlasın ya. offfffffffffffffff
a) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar
ahanada gelmiş nora..nasıl gitti gortlama işleri..teo daha nekadar yapılı olacak acaba? normal bebek kilsu işte..maşallahminnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
Teo 1960gr-41 cm olmus, doguma kadar 3200-3400 ancak olur dedi, yani yapili bir erkekim olmiycak:)))saglikli olsunda ben beslerim onu, beyin organ gelisimi hersey uzgunmus masallah..Hala donemis, 2 hft sonrki randevuda donmzse agustos basi icin sezeyan tarihi karalastiricaz...hayirlisi..bugun yine minciklandim, ama bu sefer acidi, dedim nasil normal dogurucam ben??neyse hangisi hyirlisiysa o olsun..
Selam iyi akşamlar herkese
fazla giremedim 2 gündür - evi temizliyorum - odayı kurdular bugün - sildim dolapları felan - yıkamak ütü yarına kaldı artık çok yorgunum
Kız kardeşim geliyo bana bu gece 1 hafta felan kalacak büyük ihtimal - fazla giremem muhtemelen - bitirim şu ev işini - kardeşim de yardım etsin biraz :)
Özledim sizi valla 2 günde geçmişe bakıcam şimdi - umarım herkes çok iyidir
Yarın doktora gidicem - dua ediyorum kilo almış olsun meleğim zaten az zaman kaldı - toparlaması lazım artık
Ara sıra girmeye çalışacam yinede - yazamasam da okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?