2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tutan yok beni..salifo koy lafı diyor da ben çirkefleşemiyorum. yarın kaburgam ağırıyor dede tüpüreyim sıfatına..vahşiymiş böööööööö
hayrola valla..kalktı göç eyledi avşar illleri
tıkanma derken??????

Her tarafım ET BENı doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...

işyerimde son dakikalarım..herşeye rağmen bi garip oldum açıkcası..

benimde son bugün aslında cuma sondu ama, maaşıda hiç konuşmaya niyetleri yoktu gittiim sordum aa sizin son dimi diyor deli olcam yaa, cuma sondu dün raporumu getirdim dedim, aile geçim indiriminden haberi bile yok yıllık iznim var o da hiç hesapta yok
neyse söyledim hepsini daha sonra maaş hesabıma yatırılacakmış..

mezuniyetten sonraki ilk iş yerim diyeyim..üni.de okurken yazları çalışıyodum birikim için..mezun oldum bu şirkete girdim..mesleğimle ilgili kendimi burada yetiştirdim..pratiği burda kazandım..ondan böleyim..

Evet.. ilk iş yeri deneyimi zor olur, sanırsın ki oradan emeklı olacaksın.. cok uzun sure ıs yerın senın ruyalarına da gırecek bak :)) tecrube ıle sabıt..

Saol yafrum..

Yaaa ona bosuna Sefa dememısler.. adamı bole mat eder işte... Kralicem benim beaa.. gelsın de bıraz miyavlatsın seni.. cok sesin cıkıoo bu aralar zaten kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 öle öle iller.. avşar..

Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...

Benim gögüslerimin siyaklıkların uzerınde var cok mınık mınık.. acayıp yaff.. cok kucuk ama.. yıne de ılgınc bana gore..

Süt gelmeyen göğüste tıkanıklık mı var da gelmiyor diye endişelendim. Perşembe doktora soracağım. Belki de gece farkında olmadan sağ tarafıma çok yatıyorumdur,sıkışmadan dolayı geliyordur.

Mercimek'im hiç gelmese endişelenmezdim. Birçok tanıdığımın hamilelik döneminde hiç gelmemiş, doğumdan sonra gelmiş.

Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...

Aynen seninkiler gibi benimkiler de. Boynumda, koltukaltlarımda,göğüslerimde. Sardılar heryanımı.
Koltukaltlarımı epilatörle alırdım, et benleri kopup kanadığı için onunla alamıyorum artık.
Doğumdan sonra bir cildiye uzmanına aldırırız artık.

Merhabalaaaarr, muhabbetiniz bol olsuun güzel anneler :CüvCüv:
Bugün doktorumuza gittik, bebişimizi gördük, 31+2 deyiz, 1800 gr, 43 cm olmuş Deva'm. Herşey yolunda dedi doktorumuz, tatil iznimizde çıktı ohh zemuszemus
Bir türlü yüzünü göremedik kuzunun, habire poposunu döndü bize kaydirigubbakcemile3

Aidacım, seninki bir ay sonra da olsa görmeye gelmiş yine, benim kayınpederim 5 yıldır evliyiz, daha evimize bir kere gelmedi. Sebep ? Kedim var diye kaydirigubbakcemile3
Sen eşinle iyi olduktan sonra, gerisini hiç kafana takma, depreştirme anılarını boşver

Tam denk geldi, bende aynı durumdayım, bugün doktora sordum ve gösterdim benleri, hormonal değişikliklerden kaynaklandığını ve normal olduğunu, ama bu et benleri ile kesinlikle oynanmaması, çekiştirilmemesi gerektiğini, doğumdan sonra bir çoğunun kaybolacağını ve kalan olursa da kesinlikle kopartılmayıp bir cildiye doktoruna gösterilmesi gerektiğini söyledi. En önemli konu 'koparılmaması' , bunu bastıra bastıra söyledi. a.s

ıyi, demek ki kendimi mutant gibi hissetmem gerekmiyor :) Var olanlar dana gibi oldu, artı yenileri pörtledi işte.. Doğumdan sonra kaybolacağını tahmin ediyorum da, koltuk altımdakiler benim de canımı sıkıyor. Ben de epilatör kullanıyordum.

Püffff, şu lazer epilasyon olayını bitirebilseydim keşke. Yarıda kaldı, azaldı, memnunum ama, gene de sorun

ohh maşşalah bebişine kocaman olmus.ilaçlarınıda ssk yla alman iyi olmus,barı ödenen sigortaya degsın dımı yanı.hem sigorta ödeyıp hem nıye ilaçları parayla alasınkı kuzu.

bencede cok sacma.bende duydum 5. ayında 6.ayında öğrenen oldugunu ama dogurmadan 1-2 hafta önce öğrenemek bana mantıklı gelmıyor.yaa benım karnım resmen nasıl dalgalanıyor.bazen ne sagıma yatırıyor sıpa ne soluma.bu insanların hiçmöi tekmelemıyor cocukları.bence haber olmak için uyduruyorda olabıulırleer

canım yaa cok üzülüyorum senın bu durumuna.yalnız şu doktorun nıye 37.haftaya kadar çalısabılşır raporu verıdgını anlayamadım.nıye sen sölemedım cok yoruluyorum vs falan dıe.37.hafta nedemek kuzu yaa,yazık ama sana
off bu kefil işi cok zor,inşallah hiçbi sorun olmadan esın cıkar bu durumun içinden.sen kafana takma bebegın bereketıyle gelecektır,üzülüpte strese sokma kuzunu
canı kafana takma,zaten bu zamnalrda süt gelmesı gerekmıyor.benımde kımi zaman göğsümde kurumuz süt oluyor.ama öle şakır şakır akmıyor.eger süt akıyorsa o bebek dogudugunda içecegı ilk süt kolostrummu neymıs adı.sadece bıraz erken gelmiş oluyor.öbür göğsündende bebegın cektıgınde gelecektır

Her tarafım ET BENı doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...

aynen yaa,helekı koltuk altımdakıler,gögsümün altında ve arasında kalan kısımdada cıktı 3-5 tane.mınık minik.bı makalede okumustum,hamilelikte olabılıyormus ve hatta var olan benler büyüyebılıyormus.demkkı normal bı durum

ohh maşşalah Deva hanımaaa.negüzel büyüyor bebişlerimizzz Allah a şükür

Kedici, ne güzel haberlerle gelmişsin. Gözünaydın.
Eşim 2 yıldır tatil yapamadı.Bu yaz da bebeğimiz çok küçük olacağı için yapamayacağız
Beni pek etkilemiyor ama eşim için üzülüyorum.
Size çok güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.

selam kızlar sizdede oluyormu bilmem ama benim reflüm fena azdı migdemden yemek borusu ve bogazım fene halde yanıyor gavisconda bazen işe yaramıyor son zamanlarda fazla arttı
bugün kemik ölçümü için ege üniversitesine gitmiştik annemle bir tanesini kadın dogumun oradan aldık randevuyu oradaki bir tanıdıgımlada görüştüm burçinin durumunu onlarda merak ediyorlarmış ters durdugunu söyledim bu saatten sonra dönmez sezeryan ol riske girme dediler saglık ocagındaki ebede 3 hafta sonra alırlar seni diyince ay heycanlandım valla

kızlar bebeklerimizin cicilerine bugün aldıgımız beşigi ve uyku setini koydum becerebildigim kadar begenecekmisiniz bakalım teyzeleri

saol şeker maşşalah bebişlerimizee.ama karısıklık oldu kuzu.ben daha haftaya gıdıcem doktoraa kaydirigubbakcemile3 ama yınede maşşalah kuzularımızaaa

ayy canım sorma petrikmiş o maşalah kuzusuna ikimizn sat'ı aynı ya seni merak ediyordum burayada seni yazmışım direk işte...

başak35 baktım beşiğinize çok cici

ooffff sırtım ağrıdan kopuyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…