tutan yok beni..salifo koy lafı diyor da ben çirkefleşemiyorum. yarın kaburgam ağırıyor dede tüpüreyim sıfatına..vahşiymiş bööööööööTesekkurler Angelım.. muck.
Var ya mizansel hıkaye kıtabı gibisin.. :)) kaydirigubbakcemile3
Nıye demıyorsun.. kim tutuyor senı.. desene yaf..
Ben de sezeryanla dogan kız cocuklarının ılerıde koca memelı oldugunu duymustum.. sence Furukommm kaydirigubbakcemile3
O nası oluyor yaa.. senın kız nıe bole vahsı hareketler yapıo....... dermısımm.. dedıgım benım de basıma gelırmışş :))
hayrola valla..kalktı göç eyledi avşar illleriNayırrrr.. evı gorsen ayaklanmıs gibi.. Ozy kat kalorıferını sokturttu.. kucuk oda boyanacak (cıkan aletın odası),balkon boyanacak,oradan da edevat sokuldu bılıosun.. kapıları pervazları boyuyoır... kaydık bız yaa.. sonumuz hayrola..
tıkanma derken??????Az önce arkadaşımla konuştum; 42. haftası bitmek üzere ve oğlu gelmedi henüz.
Normal doğum olsun diye bu kadar bekledik bugun de gelmezse yarın alacağız artık demiş doktoru.
İstediğimiz kadar doğumum normal olsun, şu haftada gelsin diyelim bebekler kendi istedikleri zaman, istedikleri yolla geliyorlar çoğu zaman
Tek göğsünden süt gelen var mı?
2 gecedir sadece sağ göğsümden geliyor.
1 hafta önce çok çok az olmak üzere ikisinden de birkaç damla gelmişti ama bu kez soldan hiç gelmeyince endişelendim tıkanıkmıdır diye.
Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
işyerimde son dakikalarım..herşeye rağmen bi garip oldum açıkcası..
mezuniyetten sonraki ilk iş yerim diyeyim..üni.de okurken yazları çalışıyodum birikim için..mezun oldum bu şirkete girdim..mesleğimle ilgili kendimi burada yetiştirdim..pratiği burda kazandım..ondan böleyim..
Kolay gelsin EVRİMcim.
NUUURRDAAAANN, ne zaman gidiyosun randevun kaçta :) Teo'yu görcen di mi bugün?
Kızlar SEFA 2 haftalık bir ayrılıktan sonra bugün geliyor. Kardeşimin yanına gitmişti almanyaya... Bu gece dönüyor kendileri. Özledim kızzz... Onsuz da olmuyoİşte yarın uğraşmasın diye bugünden yemek falan yapıcam.
tutan yok beni..salifo koy lafı diyor da ben çirkefleşemiyorum. yarın kaburgam ağırıyor dede tüpüreyim sıfatına..vahşiymiş böööööööö
hayrola valla..kalktı göç eyledi avşar illleri
tıkanma derken??????
Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
tutan yok beni..salifo koy lafı diyor da ben çirkefleşemiyorum. yarın kaburgam ağırıyor dede tüpüreyim sıfatına..vahşiymiş böööööööö
hayrola valla..kalktı göç eyledi avşar illleri
tıkanma derken??????
benimde çoğaldı minik minik birde kırmızı sivilce gibi bacaklarımda çıkmış azda sol omzumun oralaradaHer tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
Ayyh anılarım depreşti. Çocuğumuz olmadığı dönemlerde kayınpederim kaynımın kızını kucağına alıp benim bitaanecik torunum diye sever bir yandan da bizim gözümüze bakardı. Biz çocuğa oda takımı vs.. aldık, kayınpeder bir ay sonra görmeye geldi. Kaynım daha bakmadı bile. Aynı apartmanda altlı üstlü oturuyoruz birde.
Ama daha eskiyle karşılaştırınca zamanla yavaaş yavaaaş yumuşadıklarını fark ediyorum. Umarım daha iyiye gider.
ohh maşşalah bebişine kocaman olmus.ilaçlarınıda ssk yla alman iyi olmus,barı ödenen sigortaya degsın dımı yanı.hem sigorta ödeyıp hem nıye ilaçları parayla alasınkı kuzu.Selamlar herkese,
dün rapor almak için doktordaydım yine baktı oğluşa 200 gr almış 2100 gr olmuş yavrum, bende 1 kilo zayıflamışım 68 im şimdi neyse raporumu aldım ama halen işteyim alacaklarım için konuşmadık henüz patronla demirbaş sanıyorlar beni :)
öğleden sonrada endokrine gittim sabah tokluk ölçülerini yüksek buldu insülin verdi, en düşük dozda sadece sabahları kullanıcam... ilk iğnemi bu sabah vuruldum neyseki hiç ağrımıyor hissettmedim bile iğnenin battıgını.... 10 gün sonra hem kadındoğuma hemde endokrine gideceğim, doğuma kadar böyle olacakmış 10 günde bir görüşücez yollarda doğurmazsın umarım diye şaka yaptı endokrin :)) iyiki sskya gidiyorum dr rapor çıkardı aldıgım hiç bir ilaca ödeme yapamadım spritleri bile fazla fazla yazdı sağolsun dr.um çok iyi hatta ilk başta gittseydim şeker ölçüm cihazınıda sskdan raporla ücretsiz alırmışım sonradan uyandık spritleri yazması iyi oldu çok pahalıydı onlar
benden haberler böyle biraz geçmişe bakayım
bencede cok sacma.bende duydum 5. ayında 6.ayında öğrenen oldugunu ama dogurmadan 1-2 hafta önce öğrenemek bana mantıklı gelmıyor.yaa benım karnım resmen nasıl dalgalanıyor.bazen ne sagıma yatırıyor sıpa ne soluma.bu insanların hiçmöi tekmelemıyor cocukları.bence haber olmak için uyduruyorda olabıulırleerbebek karnında hiçmi oynamamış ya
hayır bizim gelinde 5 aylık hamileyken öğrendi doktor doğuma gelseydin bari dedi ama onun adet görmeme gibi sorunu vardı 3 4 ay adet görmezdi onun için umursamamış ama bu saçma ya
sabahtan beri epey ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım....
sabah işe geldim tam netin başına oturdum günaydın dedim ve senmisin diyen öğleye kadar 3 saat arayla 3 koca dosya fotokopisi çektim hiç oturmadan ayaklarım davul gibi oldu zaten şiştiler şimdi yürürken bile bükemiyorum onları bitirdim yemeğe gittim hoooppp 1,5 da yine koca bir dosya fotoposi geldi 1 saatte onun için ayakta kaldım ama mahfoldum şimdi oturuyorum ama ayaklarım zonk zonk atıyor.... ben çok yoruldum artık evimde olmak istiyorum...... bu kadar yorgunluğu yoğunluğu kaldıramıyorum artık işte doğurmazsam iyidir.....
canım yaa cok üzülüyorum senın bu durumuna.yalnız şu doktorun nıye 37.haftaya kadar çalısabılşır raporu verıdgını anlayamadım.nıye sen sölemedım cok yoruluyorum vs falan dıe.37.hafta nedemek kuzu yaa,yazık ama sanasorma tatlım yardım eden yok zaten ben tek başına çalışıyorum odada yanlızım dolayısıyla bütün işler bana bakıyor fotokopi vs..... millet işinin görüldüğüne bakıyor sen hamilemisin yok efendim yorulurmusun diye düşünmüyorlar adamlar tepende dikiliyor fotokopi bitsinde alıp gidelim diye doğal olarak bende oturup dinlenemiyorum mola veremiyorum..... patronlara gelince kimse benimle şu ana kadar konuşmadı kızım senin iznin ne zaman ne kadar izin kullanacaksın diye herkesin tek sorusu şu nezaman doğuracaksın tamam ben doğurcam ama doğumdan öncede izin kullanmam lazım ama dimi kimsenin düşündüğü yok artık çok yıprandım inan karnımın içi acıyor ya çok yoruluyorum.....senağlamasenağlamasenağlama
off bu kefil işi cok zor,inşallah hiçbi sorun olmadan esın cıkar bu durumun içinden.sen kafana takma bebegın bereketıyle gelecektır,üzülüpte strese sokma kuzunuşimde eşim aradı bunlar patronuna kefil olmuşlarda daha doğrusu artık eski patronuna eşim işsiz çünkü.... az önce kredi çekenlerden 3-5 kişi toplanıp bankaya gitmişler banka takip açabiliriz uzun zamandır borç ödenmedi demiş çok moralim bozuldu..... eşimin hem kendi adına çektiği kredi var yani patronu için hemde orda çalışan 3 yada 4 kişiye kefil offffffff allahım sen bize yardım et sıyırmak üzereyim..... kanunende yapılacak hiçbirşey yok çünkü kredi kendi adlarına çekilmiş ve patronununda ödeme gücü adamın adına hergün yeni bir icra takibi açıyorlar iflas etmiş durumda yani onun kaybedecek hiçbirşeyi yok canını alacak değiller ya........ ağlamak istiyorum herşey üst üste geliyor.......
canı kafana takma,zaten bu zamnalrda süt gelmesı gerekmıyor.benımde kımi zaman göğsümde kurumuz süt oluyor.ama öle şakır şakır akmıyor.eger süt akıyorsa o bebek dogudugunda içecegı ilk süt kolostrummu neymıs adı.sadece bıraz erken gelmiş oluyor.öbür göğsündende bebegın cektıgınde gelecektırTek göğsünden süt gelen var mı?
2 gecedir sadece sağ göğsümden geliyor.
1 hafta önce çok çok az olmak üzere ikisinden de birkaç damla gelmişti ama bu kez soldan hiç gelmeyince endişelendim tıkanıkmıdır diye.
Her tarafım ET BENı doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
Merhabalaaaarr, muhabbetiniz bol olsuun güzel anneler :CüvCüv:
Bugün doktorumuza gittik, bebişimizi gördük, 31+2 deyiz, 1800 gr, 43 cm olmuş Deva'm. Herşey yolunda dedi doktorumuz, tatil iznimizde çıktı ohh zemuszemus
Bir türlü yüzünü göremedik kuzunun, habire poposunu döndü bize kaydirigubbakcemile3
Evet.. ilk iş yeri deneyimi zor olur, sanırsın ki oradan emeklı olacaksın.. cok uzun sure ıs yerın senın ruyalarına da gırecek bak :)) tecrube ıle sabıt...
minik kelebek ve kedici gözünüz aydın maşallah bebeklerinize....
saol şeker maşşalah bebişlerimizee.ama karısıklık oldu kuzu.ben daha haftaya gıdıcem doktoraa kaydirigubbakcemile3 ama yınede maşşalah kuzularımızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?