2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Hadı gozun aydın.. yeter yafrum, daha ne? Saglıgı sıhhatı yerınde olsun da.. iri kıyım dogurmamız eksık kalsın.. olur sonradan da çam yarması.. üsülme sen.. annesı bakar ona en guselınden

Her tarafım ET BENİ doldu, sizin de böyle mi? göğüslerimin arası, koltuklatım falan minik minik etbenleri oldu hep...
hah bendede var; memislerin siyak kisminda, bide karnim ve koltuk altinda cikti..

delisinnnn senn:))))kaydirigubbakcemile3

off gecmis ancak bitti...doktora gec gittik, sonra eve gelince pencere acik uyuyakalmisim; yemek falan hakgetire, bi menemen yaptim acelesinen, zaten sicak bisi yenmiyor, bayilcamm sicaktann yaa..suya atmk istiyorum kendimi....

kedici seninde gozun aydin , masallah bebise..

jenny iyi habrelerle gel tatlim...

Lalcim senin durumunda ayri zor, ama koruma artik kimseyi, seni koruyan varmi, herkes hakettigini bulur, onlarda bulucak...

Hadı gozun aydın.. en guzel kısmına gelmıssınn.. darısı benım basıma..

Tv larda kim kimi dütmüş programları bol bol mevcut.. baska da bı nane yok.. aman ne güsel..

iste yazin en sevmeigim yani, yazliktayken hic tv bakmam hemde gezmekten zaman olmaz ama evde olunca yapicak bisi olmuyor....off ya sabirr...

saol canlarım - valla okadar zevkli ki yerleştirmek :)
şimdi yatacam ben kardeşim 3 te gelecek kalkıp almaya gidicez garajdan - ve biliyorum sabahlarız lak lak ederiz :) nezamandır görüşmüyoruz
Çok öpüyorum hepinizi - kaynatın siz ben okurum yarın

iste yazin en sevmeigim yani, yazliktayken hic tv bakmam hemde gezmekten zaman olmaz ama evde olunca yapicak bisi olmuyor....off ya sabirr...

Normalde de sevmem ya ben tv u.. gunduz falan hep kapalıdır,tahammulsuzum ben tv a karsı oldum olası,nıyedır bılmem.. hamıle olmasamm ben oturur muydum evde de.. bakma ıste Kuzey ıcın hersey..

Haydın ıyı uykular..

Offf yaa, hakikaten çok zor bir durum. İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz ya da kötü niyetliler anlamıyorum ben..Çok üzgünüm çoook Canım sen üzme kendini, bebişin de üzülmesin, doğum gibi anlamlı, keyifli, mutlu geçirmen gereken bir olayı, kimsenin bozmasına seni mutsuz etmesine müsade etme.

a) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar

Ayy çok güzeldi bu, çok güldüm :roflol:

Maşallah bebişine, Allah nazardan saklasın
Sanırım ya benim kuzu biraz tombik, ya da senin oğlun biraz fit olacak kaydirigubbakcemile3

bu arada kedici maşallah bebişine.

Teşekkür ederim didecim

kedici seninde gozun aydin , masallah bebise..

jenny iyi habrelerle gel tatlim...

Çook teşekkürler

Bu arada arkadaşlar, geçenlerde konusu olan omega 3 hapları nı sordum bugün doktoruma. Bana vermemişti, kullanmam gerekir mi dedim. Eğer hergün 3 tam ceviz, haftada 1-2 defa semizotu ya da ıspanak, haftada 2 defada balık yiyebiliyorsan omega 3 desteğine gerek yok dedi.

Omega 3 ün doğal olmayan yollardan fazla alınması, bazı bünyelerde doğum esnasında fazlaca kanamaya sebep oluyormuş. Bu yüzden bir çok doktor standart vitamin ve demir ilaçlarının yanında omega 3 haplarını vermez dedi..

üf ya kızlar yatacaktım abimin maaşı baglanmışmı diye girdim kendimi burda buldum kızlar kafamı kurcalayan birşey var eşime henüz söylemedim ben orta ve lise yıllarında sporla ugraşıyordum yani lisanslı hentbol oyuncusuydum bize orta okula ilk başaldıgımızda bir aşı yaptılar ve benim sag koltuk altımda beze oluştu önceleri umursamadım sonra giderek büyüdü agrı vermeye başladı lise bitince bizde dr gidip aldırdık sonucunu dr gösterememiştim çok kalabalıktı derken yıllar içinde tekrar oluştu beze evlenmeden önce annem aldıralım tekrar dedi gelinligin çok açık çirkin durur diye bende iş çıkarma şimdi dedim agrım yok neden o acıyı tekrar yaşayayım istemiyorum deyip kapattım konuyu derken agrı yapar oldu hastanedeye gitttim aldırmak için biz sizi arıyacagız dediler derken kızıma 3.5 aylık hamileyken aradılar gittim durumu anlattım olsun hallederiz bebek küçük dediler ve lokal anesteziyle alındı hatta lazerle bezenin kökleri yakıldı biraz zor oldu agrı kesiciden başka ilaç kullanamadım derken son zamanlarda tekrar büyüdügünü fark ettim bu sefer ameliyat oldugum yerden biraz aşşagıda sag mememe dogru daha önce tahlile göndermişlerdi aldıkları dokuyu aksesuar meme dokusu çıkmıştı dr korkulcak bir şey yok deyince içim rahatlamıştı geçen gün kendimi yoklarken yani ne kadar büyüdügüne bakarken meme tarafına dogu fındık büyüklügünde bir şey elime geldi dr gidemiyorum dogum yakın herhengi bir müdahale yapamazlar diye sizce bu büyüyen bezenin bir bölümü olabilirmi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama korkuyorum dahada önemli bir şey çıkarsa diye ben ne yaparım çocuklarım çok küçük olacaklar çokda hasaslaştım herşeye aglar oldum kimseyle bu durumu paylaşamamak beni kahretti en sonunda sizlerle paylaştım farkındaysanız kaç gündür sesim çıkmıyordu

Artık duzgun cevız bulamadıgımdan dolayı cevız yemıyorum,semız otunu haftada bır yedıgım oluyor.. balık konusu cok zorluyor benı.. yanı yendıgı zaman evın temızlıgı falanı fılanı cok hırpalıyor benı.. o yuzden haftada bır somon yıyebılıyorum,o da elımden geldıgınce.. yanı omega almam sart oldu benım bı nevı..

Ama kanama işi biraz korkuttu benı.. cunku ben sezeryan olacagım.. sezeryan da kan kaybı oldukca cok oluyor.. bunu bı doktora danısayım haftaya.. tesekkurler aktarımın ıcın.

Ciğerim.. beze her ınsan da olusabılen olagan bısı.. bazı ınsanların vucutları bunu daha cok yapar.. senın de ıkıncı şık ıste.. senın vucudunda habıre beze uretenlerden,babam gıbı.. yıne beze olusmustur.. bak kac tane ornek var onunde.. sımdı nereden cıktı abuk sabuk dusunceler.. daha neler artık yaa Kadrıye.. en son dusunulecek seyı kendı kendıne en öne cekmıssınn.. sarsıl,kendıne gel, beze cıkmıs yıne ıste.. vucudun sık uretıyor.. dogal bısı bu.. Burcın den sonra yıne bakarsın ıcabına.. olmayanı olduracaksın kafana taka taka..

tabiki dogumdan sonra burçin biraz büyüyünce tekrar aldırıcamda nedenlerini anlıyamıyorum ben aldırdıkça dahada yayılıp büyüyor ona üzülüyorum yoksa görüntüsü umrumda degil canım benim

Görüntü ile ilgili bişi yazmadım kı ben zaten.. sadece bezeyi baska seylere yormussun.. o konuda kızdım sana.. hadı vucudun uretmeyen bısı olsa otur üzül,düşün de.. demek kı vucutta uretıyor.. benım babam da bır ton aldırdı.. yıne cıktı adamın orasında burasında.. oluyor ıste.. bedenının urettıgı bısı.. kotu dusunme demek ıstedım..

Başakcım, memede ya da koltuk altında oluşan her beze korkmanı gerektirecek birşey değil, biliyorsundur mutlaka. Daha evvelden patolojisi iyi gelmiş, tabi bu bundan sonra kötü olmayacağı anlamına gelmiyor. Ama sende biliyorsundur ki, hamilelikte memelerde çok hareketlilik oluyor. Eline gelen süt bezlerinden birinin parçası olabilir, dediğin gibi büyüyen bezenin bir parçası olabilir, yine hamilelikte oluşan fibrokistlerden ( içi su dolu kesecikler) olabilir. Bir çok şey olabilir ama ne olduğunu bilmeden kendini bu kadar üzmene ne gerek var. Herşeyin iyisini düşün arkadaşım, bak hamilesin, bebeğini durup dururken üzme.
Benim de hamileliğim öncesinde bir göğsümde çok ağrılar vardı, hamileliğimin 5.ayında çok fazlalaştı, doktoruma sormuştum, hamilelikte bu ağrılar ya da memelerdeki yeni oluşumlar çok anlamlı değil, istersen ultrason çekelim ama bence gerek yok demişti.

Çok kafana takıyorsan, meme ultrasonu çektirebilirsin,hamileyken ultrasonun bir zararı olmuyor, için rahatlar en azından ama kötü bir şey getirme bence.

Rica ederiim.
Balık pişirirken, ocağın üzerine yarım bir limon koyun, limon ateşte yansın balık piştiği sürece. Evde hiç koku olmuyor bu şekilde, aklınızda olsun. Hem de tatlı bir yanık limon konusu oluyor evin içinde yerimseniben

Yaaa iyi ki toz aldım! Belim kopuyo gene yaa.. Ne güzel düzelmişti. Babam anamı almaya gitti havaalanına.. Ben de birazdan gidicem.

NURDAN yerim ben o Teo'yu :) maşallah kuzuna...

EVRıM, Onur süper ceviz bulmuş pazar pzarından. Daha doğrusu bir kaç hafta önce yarım kg aldığı ceviz çok güzel çıkınca bu hafta gittiğinde 1 kg almış, iyi de yapmış. Her gün 5 tane yiyorum. Semizi çok fazla tüketemiyorum, onur pek sevmiyor, kendim tıkınıyorum arada.. Balık da çipura seviyorum. Bu hafta 2 defa yedim. Ben fırına atıyorum, hem uğraştırmıyor, hem de hafif oluyor. Üstelik gayet lezzetli. Eh, EFA ya da başladım bugün.... Bakalım nasıl çıkacak sıpa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…