2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kizlar bugun doktora odemlerimden bahsettim, bide bir eczaci tibete bi krem vermis odemime sursun iyi gelir demis, ben tabi kullanmadim, bugun doktora sordu, kullansin mi diye, o da gerek yok cunku odem merkezi ve tek tedavisi de dogurmak dedi:)))))) cok guldk, doktorumu cok seviyorum yaa..

bassakcim gecmis olsun, ama hamilelikte nasil bahsettigimiz ben problemi basladiysa, bu bezelerde hormonlar yuzunden aktive oluyor..hamilelik sonrasi kendiliginden azalma bile gosterebilir, bence suan bicin bi mudahele yaptirma, horonlarin bi normale donsun, onlarda normale donebilir, yada kuculur, sonra aldirirsin...

E babacım, sen bu kadar duzgun omega 3 takvıyesı alıyorsan yıyeceklerden ne dıye efa almak ıcın tutustun kı.. ben bu dedıklerının yarısını yesem almazdım efa yı.. bak fazla yuklenıldı mı bu sefer de dogumda kan kaybı olayı yasanıyormus.. doktoruna danıs FURCUM.. ne saman gıdıosun sen doktora..

Neler denendi bir bilsem.. lımon..sırkelı su.. vs.. yıne de ben kaldıramıyorum kokusunu ıste.. fırında da olsa farketmıyor.. sanırım hamılelıkten kaynaklanan bısı..

Hmmm... bak bunu bilmiyordum. Haftaya salı randevu. Ama balığı da 2 haftadır yememiştim mesela, ondan önce de haftada bir. O da somon değil. Hani en çok omega 3 somondaymış ya, o bakımdan... ben gene de sorayım tabi.

Az once kedıcı yazmıs bu konuyu... o da bugun doktoruna sormus, o solemıs ona da.. kanama fazla olur dıye.. ondan sende bu kadar yuklenınce sana da soleyeyım dedım.. sor kuzum.. ıhmal etme.

a) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar

hıımm..cevap veriyoum a şıkkı..dün gece uyuyamayınca koltukta sızmış kalmışım..daha yeni hortladım..

maşallah gözün aydın kuzu..gayet ideal kiloda doğacak daha ne..dönerse de çok raha doğurursun hiç canını sıkma..kasma kendini şimdiden..sen yaparsın inanıyorum ben sana.

kızına maşallah..allah bağışlasın...
beni de ürküttün şimdi bu omega 3 mevzuunda..burdan pek belirtmek istemedim ama normal doğum düşünüyorum ben ve kan kaybı yaşamak ile ilgili bir korkum var nedendir.bi arkadaştan etkilendim sanırım..şimdi bunu duyunca daha da bi gerildim..bi dr.uma danışayım ben de..ne diycek bakalım..ama senin dr.una da güveniyorum açıkçası..

boşu boşuna stress yapıyosun bence de..git dr.a içini rahatlatsın bari ne diyiyim..

balık ve türevlerinden nefret ediyorum..dışarda yemek en rahatı.her zaman kabusum oldu balık..çocukluğumda da hep balık yağı kullanırdım ben..

kızlar günaydın
kusura bakmayın işyerinde acayip yoğunlaştım md yard. cepten beni arayıp iş veriyor o derece yani şurda izne çıkmama 2,5 hafta var zor dayanıyorum zaten
şu an topikte kimse yok hepinizi öpüyorum iyi yazışmalar
tazefasulye kapı süslerin gelmedi mi hala
başak 35 beşiğiniz ve uyku setiniz hayırlı olsun
birde eşi patronuna kefil olmuş olan arkadaşım umarım adam iflasın eşiğinden döner

günaydın arkadaşlar.... dün size yazdıktan sonra şu eşimin kredi olayını daha fazla duramadım işte sinirlerim bozuldu patronunun dükkanına gitmek için işten izin aldım çıktım.... eşimle gittik ama adam şehir dışına çıkmış denk getiremedik ama her gün gidicem onu orda bulana kadar konuşacağım balakım.... eşimle beraber kredi çeken diğer arkadaşı dükkandaydı oda konuşmuş patronu diyormuş 1 aya kadar sürpriz birşey olacak herkes şaşıracak herkesin yüzü kara çıkacak kredi çekip orda çalışan adamda abi sen yeterki öde bizim kredimizi bizim yüzümüz kara çıksada olur inşallah bakalım ödesinde gerisi beni ilgilendirmiyor.... allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir durum hele ki kendi adına harcamadığın bir paranın hesabını çekmek çok zor.... hani kredi çekip kendim harcasam har vurup harman savursam gereksiz harcamalar yapsam dicemki ben hak ettim şunları şunları yaptım ama böyle birşeyde yok parayı patron alıyor harcıyor cezası bize kalıyor......

Tv larda kim kimi dütmüş programları bol bol mevcut.. baska da bı nane yok.. aman ne güsel..
izne ayrılınca dütülmüşleri mi izleyeceğim ben şimdi???? hiç hazzetmiyorum televizyondan çok sıkıyor beni..hep zaping hep zaping
daha önce patoloji yapılmıştır mutlaka..için rahat olsun.benim bir arkadaşım var sürekli deri altından bezeleri çıkar yılda bir büyür hep aldırır.bir de benleri var büyüyen kaç kere fakülteye gitti bir şey yok dediler..üzülme sakın.

günaydın..güzel muhabbetler olsun bugün inşallah

maşallah bebeğine canım balık yağı mevzsu iyice karıştı
bende felaket durumdayım şu üç gecedir iflahım söküldü cayır cayır yanıyor
a) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar
f ) hiç biri misafirlikteydim
normal kiloda olcek işte ne güzel doğum sonrası bakımda önemli nurdan ozaman çok güzel bakacağın için dert etme hem maşallah herşeyin çok iyiyimiş ya daha ne sezercikler çoğalıyormu ne döner belki
güzel habrelerle gelicen bak gör
odanızda hayırlı olsun
Az once kedıcı yazmıs bu konuyu... o da bugun doktoruna sormus, o solemıs ona da.. kanama fazla olur dıye.. ondan sende bu kadar yuklenınce sana da soleyeyım dedım.. sor kuzum.. ıhmal etme.

bende bu gün gideceğim doktora bi sorayım bakayım

işiniz zor moralini bozmak isteme sabah sabah peşini bırakmayın inşalah sonuç alırsınız

tv sıkıcı iyiki kk var benimde sinirim kalkıyor izleyince
doktordan güzel haberlerle gelirsem inşallah güzel muhabbet olcek bu gün
biz bugün nst ye bağlanacağız ve bundan sonraki her hafta 21 gün kaldı çok heyecanlıyım

ben çıkıyorum kahvaltı yapıp dohturuma gidicem benimk şimdiki dohtorum geçn ve çok karizmatik can bey

Maşallah Teo'ya. 3200-3400 gram zaten normal bir bebek kilosu değil mi? Ne güzel.

günaydın herkese...
gunlerdir eşimle aramadaki prison break acıgını kapatmaya çalışıyorum ama nafile bugun tüm gun izleyip farkı kapatcam yoksa olmuyor akşamları ben bi yerde o bi yerde...

herkes nasıl bakalım umarım bi yaramazlık yoktur..yahu kızlar bu balık hapına neden bu kadar saldırmış durumdasınız benm doktorum herşeyi dogal besinlerden almam konusunda ısrarlı hergun 3 ceviz haftada mutlaka ıspanak bezxelye balık marul tuketimi yeterli diyorken sizdeki bu telaşı anlamış değilim...bende bu gittiğimde bi sorayım bakalım...

güzel haberlerle gelirsin inşallah.ben nstye bayılmıştım..çok şahane bir şey..kızımın kalp atışlarıyla mest oldum resmen.tek kötü yanı sırtüstü yatırdılar beni.yan da yatılabiliyor galiba..nefes almakta zorlandım biraz.

yavrum gülistan sen doktorun bu dediklerini yiyebiliyorsan mesele yok..ben yiyemiyorum.burada balık bulamıyorum.cevizler hiç güzel değil acı..cevizli sucuk yiyiordum o da gereksiz kilo yapıyor.semiz otu bu aralar tüketemiyorum.sebebi budur.tabi içeceğiz de çocuklar süperzeka mı olacak orasını Allah bilir.VİZDAN meselesi bizimki..yoksa en güzeli doğal yolla almak. ben de çekecem bir dizi Batman Break diye..kaçıcam buralardan

herkese günaydın kızlar bir kaç gündür gelemedim pazartesi kayınvalideme araba çarptı allahtan bişi olmadı sadece kafası şişti bizde kaldı gece bırakmadık bişi filan olursa die dünde biz doktordaydık bebeğim 2300 gr olmuş bende 66 kilo olmuşum 3 kilo daha almışım 5 ağustos dedi doğum için 35 +5 günlük görünüomuş..göğsümün Altındaki kaşıntıyı sordum orda bebeğin eşi var ve bu çok ii bişi dedi eş bebeğin üsttünde olunca doğum kolaylaşıomuş dediki görünüşe bakılırsa çok kolay doğum yapacaksın dedi herseyin dört dörtlük gidio dedi:lepi: geçmişe bakamadım ama umarım herkes iidirzemuszemusopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…