Yaaa iyi ki toz aldım! Belim kopuyo gene yaa.. Ne güzel düzelmişti. Babam anamı almaya gitti havaalanına.. Ben de birazdan gidicem.
NURDAN yerim ben o Teo'yu :) maşallah kuzuna...
EVRıM, Onur süper ceviz bulmuş pazar pzarından. Daha doğrusu bir kaç hafta önce yarım kg aldığı ceviz çok güzel çıkınca bu hafta gittiğinde 1 kg almış, iyi de yapmış. Her gün 5 tane yiyorum. Semizi çok fazla tüketemiyorum, onur pek sevmiyor, kendim tıkınıyorum arada.. Balık da çipura seviyorum. Bu hafta 2 defa yedim. Ben fırına atıyorum, hem uğraştırmıyor, hem de hafif oluyor. Üstelik gayet lezzetli. Eh, EFA ya da başladım bugün.... Bakalım nasıl çıkacak sıpa :))
Rica ederiim.
Balık pişirirken, ocağın üzerine yarım bir limon koyun, limon ateşte yansın balık piştiği sürece. Evde hiç koku olmuyor bu şekilde, aklınızda olsun. Hem de tatlı bir yanık limon konusu oluyor evin içinde yerimseniben
E babacım, sen bu kadar duzgun omega 3 takvıyesı alıyorsan yıyeceklerden ne dıye efa almak ıcın tutustun kı.. ben bu dedıklerının yarısını yesem almazdım efa yı.. bak fazla yuklenıldı mı bu sefer de dogumda kan kaybı olayı yasanıyormus.. doktoruna danıs FURCUM.. ne saman gıdıosun sen doktora..
Hmmm... bak bunu bilmiyordum. Haftaya salı randevu. Ama balığı da 2 haftadır yememiştim mesela, ondan önce de haftada bir. O da somon değil. Hani en çok omega 3 somondaymış ya, o bakımdan... ben gene de sorayım tabi.
a) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar
minnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
Teo 1960gr-41 cm olmus, doguma kadar 3200-3400 ancak olur dedi, yani yapili bir erkekim olmiycak:)))saglikli olsunda ben beslerim onu, beyin organ gelisimi hersey uzgunmus masallah..Hala donemis, 2 hft sonrki randevuda donmzse agustos basi icin sezeyan tarihi karalastiricaz...hayirlisi..bugun yine minciklandim, ama bu sefer acidi, dedim nasil normal dogurucam ben??neyse hangisi hyirlisiysa o olsun..
Offf yaa, hakikaten çok zor bir durum. İnsanlar neden bu kadar düşüncesiz ya da kötü niyetliler anlamıyorum ben..Çok üzgünüm çoook Canım sen üzme kendini, bebişin de üzülmesin, doğum gibi anlamlı, keyifli, mutlu geçirmen gereken bir olayı, kimsenin bozmasına seni mutsuz etmesine müsade etme.
Bu arada arkadaşlar, geçenlerde konusu olan omega 3 hapları nı sordum bugün doktoruma. Bana vermemişti, kullanmam gerekir mi dedim. Eğer hergün 3 tam ceviz, haftada 1-2 defa semizotu ya da ıspanak, haftada 2 defada balık yiyebiliyorsan omega 3 desteğine gerek yok dedi.
Omega 3 ün doğal olmayan yollardan fazla alınması, bazı bünyelerde doğum esnasında fazlaca kanamaya sebep oluyormuş. Bu yüzden bir çok doktor standart vitamin ve demir ilaçlarının yanında omega 3 haplarını vermez dedi..
üf ya kızlar yatacaktım abimin maaşı baglanmışmı diye girdim kendimi burda buldum kızlar kafamı kurcalayan birşey var eşime henüz söylemedim ben orta ve lise yıllarında sporla ugraşıyordum yani lisanslı hentbol oyuncusuydum bize orta okula ilk başaldıgımızda bir aşı yaptılar ve benim sag koltuk altımda beze oluştu önceleri umursamadım sonra giderek büyüdü agrı vermeye başladı lise bitince bizde dr gidip aldırdık sonucunu dr gösterememiştim çok kalabalıktı derken yıllar içinde tekrar oluştu beze evlenmeden önce annem aldıralım tekrar dedi gelinligin çok açık çirkin durur diye bende iş çıkarma şimdi dedim agrım yok neden o acıyı tekrar yaşayayım istemiyorum deyip kapattım konuyu derken agrı yapar oldu hastanedeye gitttim aldırmak için biz sizi arıyacagız dediler derken kızıma 3.5 aylık hamileyken aradılar gittim durumu anlattım olsun hallederiz bebek küçük dediler ve lokal anesteziyle alındı hatta lazerle bezenin kökleri yakıldı biraz zor oldu agrı kesiciden başka ilaç kullanamadım korkuyorum dahada önemli bir şey çıkarsa diye ben ne yaparım çocuklarım çok küçük olacaklar çokda hasaslaştım herşeye aglar oldum kimseyle bu durumu paylaşamamak beni kahretti en sonunda sizlerle paylaştım farkındaysanız kaç gündür sesim çıkmıyordu
Başakcım, memede ya da koltuk altında oluşan her beze korkmanı gerektirecek birşey değil, biliyorsundur mutlaka. Daha evvelden patolojisi iyi
Çok kafana takıyorsan, meme ultrasonu çektirebilirsin,hamileyken ultrasonun bir zararı .
Balık pişirirken, ocağın üzerine yarım bir limon koyun, limon ateşte yansın balık piştiği sürece. Evde hiç koku olmuyor bu şekilde, aklınızda olsun. Hem de tatlı bir yanık limon konusu oluyor evin içinde yerimseniben
izne ayrılınca dütülmüşleri mi izleyeceğim ben şimdi???? hiç hazzetmiyorum televizyondan çok sıkıyor beni..hep zaping hep zapingTv larda kim kimi dütmüş programları bol bol mevcut.. baska da bı nane yok.. aman ne güsel..
daha önce patoloji yapılmıştır mutlaka..için rahat olsun.benim bir arkadaşım var sürekli deri altından bezeleri çıkar yılda bir büyür hep aldırır.bir de benleri var büyüyen kaç kere fakülteye gitti bir şey yok dediler..üzülme sakın.tabiki dogumdan sonra burçin biraz büyüyünce tekrar aldırıcamda nedenlerini anlıyamıyorum ben aldırdıkça dahada yayılıp büyüyor ona üzülüyorum yoksa görüntüsü umrumda degil canım benim
günaydın
maşallah bebeğine canım balık yağı mevzsu iyice karıştıMerhabalaaaarr, muhabbetiniz bol olsuun güzel anneler :CüvCüv:
Bugün doktorumuza gittik, bebişimizi gördük, 31+2 deyiz, 1800 gr, 43 cm olmuş Deva'm. Herşey yolunda dedi doktorumuz, tatil iznimizde çıktı ohh zemuszemus
Bir türlü yüzünü göremedik kuzunun, habire poposunu döndü bize kaydirigubbakcemile3
Aidacım, seninki bir ay sonra da olsa görmeye gelmiş yine, benim kayınpederim 5 yıldır evliyiz, daha evimize bir kere gelmedi. Sebep ? Kedim var diye kaydirigubbakcemile3
Sen eşinle iyi olduktan sonra, gerisini hiç kafana takma, depreştirme anılarını boşver
Tam denk geldi, bende aynı durumdayım, bugün doktora sordum ve gösterdim benleri, hormonal değişikliklerden kaynaklandığını ve normal olduğunu, ama bu et benleri ile kesinlikle oynanmaması, çekiştirilmemesi gerektiğini, doğumdan sonra bir çoğunun kaybolacağını ve kalan olursa da kesinlikle kopartılmayıp bir cildiye doktoruna gösterilmesi gerektiğini söyledi. En önemli konu 'koparılmaması' , bunu bastıra bastıra söyledi. a.s
bende felaket durumdayım şu üç gecedir iflahım söküldü cayır cayır yanıyorselam kızlar sizdede oluyormu bilmem ama benim reflüm fena azdı migdemden yemek borusu ve bogazım fene halde yanıyor gavisconda bazen işe yaramıyor son zamanlarda fazla arttı
bugün kemik ölçümü için ege üniversitesine gitmiştik annemle bir tanesini kadın dogumun oradan aldık randevuyu oradaki bir tanıdıgımlada görüştüm burçinin durumunu onlarda merak ediyorlarmış ters durdugunu söyledim bu saatten sonra dönmez sezeryan ol riske girme dediler saglık ocagındaki ebede 3 hafta sonra alırlar seni diyince ay heycanlandım valla
f ) hiç biri misafirlikteydima) yaymış yatıyorlar
b) daha eğlenceli bir topik buldular oradalar
d) tıkınıyorlar
e) hepsini aynı anda yapıyorlar
normal kiloda olcek işte ne güzel doğum sonrası bakımda önemli nurdan ozaman çok güzel bakacağın için dert etme hem maşallah herşeyin çok iyiyimiş ya daha ne sezercikler çoğalıyormu ne döner belkiminnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
Teo 1960gr-41 cm olmus, doguma kadar 3200-3400 ancak olur dedi, yani yapili bir erkekim olmiycak:)))saglikli olsunda ben beslerim onu, beyin organ gelisimi hersey uzgunmus masallah..Hala donemis, 2 hft sonrki randevuda donmzse agustos basi icin sezeyan tarihi karalastiricaz...hayirlisi..bugun yine minciklandim, ama bu sefer acidi, dedim nasil normal dogurucam ben??neyse hangisi hyirlisiysa o olsun..
güzel habrelerle gelicen bak görSelam iyi akşamlar herkese
fazla giremedim 2 gündür - evi temizliyorum - odayı kurdular bugün - sildim dolapları felan - yıkamak ütü yarına kaldı artık çok yorgunum
Kız kardeşim geliyo bana bu gece 1 hafta felan kalacak büyük ihtimal - fazla giremem muhtemelen - bitirim şu ev işini - kardeşim de yardım etsin biraz :)
Özledim sizi valla 2 günde geçmişe bakıcam şimdi - umarım herkes çok iyidir
Yarın doktora gidicem - dua ediyorum kilo almış olsun meleğim zaten az zaman kaldı - toparlaması lazım artık
Ara sıra girmeye çalışacam yinede - yazamasam da okurum
Az once kedıcı yazmıs bu konuyu... o da bugun doktoruna sormus, o solemıs ona da.. kanama fazla olur dıye.. ondan sende bu kadar yuklenınce sana da soleyeyım dedım.. sor kuzum.. ıhmal etme.
işiniz zor moralini bozmak isteme sabah sabah peşini bırakmayın inşalah sonuç alırsınızgünaydın arkadaşlar.... dün size yazdıktan sonra şu eşimin kredi olayını daha fazla duramadım işte sinirlerim bozuldu patronunun dükkanına gitmek için işten izin aldım çıktım.... eşimle gittik ama adam şehir dışına çıkmış denk getiremedik ama her gün gidicem onu orda bulana kadar konuşacağım balakım.... eşimle beraber kredi çeken diğer arkadaşı dükkandaydı oda konuşmuş patronu diyormuş 1 aya kadar sürpriz birşey olacak herkes şaşıracak herkesin yüzü kara çıkacak kredi çekip orda çalışan adamda abi sen yeterki öde bizim kredimizi bizim yüzümüz kara çıksada olur inşallah bakalım ödesinde gerisi beni ilgilendirmiyor.... allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bir durum hele ki kendi adına harcamadığın bir paranın hesabını çekmek çok zor.... hani kredi çekip kendim harcasam har vurup harman savursam gereksiz harcamalar yapsam dicemki ben hak ettim şunları şunları yaptım ama böyle birşeyde yok parayı patron alıyor harcıyor cezası bize kalıyor......
izne ayrılınca dütülmüşleri mi izleyeceğim ben şimdi???? hiç hazzetmiyorum televizyondan çok sıkıyor beni..hep zaping hep zaping
daha önce patoloji yapılmıştır mutlaka..için rahat olsun.benim bir arkadaşım var sürekli deri altından bezeleri çıkar yılda bir büyür hep aldırır.bir de benleri var büyüyen kaç kere fakülteye gitti bir şey yok dediler..üzülme sakın.
günaydın..güzel muhabbetler olsun bugün inşallah
minnoslar bugun doktorda randevumuz vardi,
işiniz zor moralini bozmak isteme sabah sabah peşini bırakmayın inşalah sonuç alırsınız
tv sıkıcı iyiki kk var benimde sinirim kalkıyor izleyince
doktordan güzel haberlerle gelirsem inşallah güzel muhabbet olcek bu gün
biz bugün nst ye bağlanacağız ve bundan sonraki her hafta 21 gün kaldı çok heyecanlıyım
günaydın herkese...
gunlerdir eşimle aramadaki prison break acıgını kapatmaya çalışıyorum ama nafile bugun tüm gun izleyip farkı kapatcam yoksa olmuyor akşamları ben bi yerde o bi yerde...
herkes nasıl bakalım umarım bi yaramazlık yoktur..yahu kızlar bu balık hapına neden bu kadar saldırmış durumdasınız benm doktorum herşeyi dogal besinlerden almam konusunda ısrarlı hergun 3 ceviz haftada mutlaka ıspanak bezxelye balık marul tuketimi yeterli diyorken sizdeki bu telaşı anlamış değilim...bende bu gittiğimde bi sorayım bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?